Koopmeiners: „Jó úton járunk”
Koopmeiners: „Jó úton járunk”

koopmeiners_teun_nyilatkozik_meccs_utan.JPGTeun Koopmeiners a DAZN munkatársának nyilatkozott a Genoa elleni meccset követően, s elsőként a kimaradt ajtó-ablak helyzete merült fel.

„Igen, tetszett a lehetőség, mert a labda középre jött, természetesen gólt szeretnék szerezni, de nagyon örülök ennek az eredménynek.

Igen, az első félidőben mi irányítottuk a játékot, de nem volt túl sok lehetőségünk. A második félidőben váltottunk felállást, háromszöget alkottunk egy csatárral elöl, Dušan ...

Genoa - Juventus 0:3
Genoa - Juventus 0:3

A Juventus egy hetet készülhetett az idén kevéssé meggyőző Genoa elleni meccsre, és a meccs előtt Thiago Motta magabiztosan nyilatkozott az edzésmunkát látva, ám a zártkapus mérkőzés első félideje nem hozott csillogást az Öreg Hölgy játékában.

A második félidőt kissé módosított felállásban kezdte a csapat, és Koni De Winter kezezése után büntetőhöz is jutottak a vendégek, amit Dušan Vlahović némi tipegés után életerősen bevágott a jó ...

Vlahović: „A lényeg a csapat győzelme”
Vlahović: „A lényeg a csapat győzelme”

vlahovic_dusan_ugrik_gol_utan.jpgA Juventus az első félidőben szenvedett a Genoa ellen, ám a második félidőben az Öreg Hölgy egykori játékosa, Koni De Winter hibája nyomán büntetőhöz jutott a csapat, amit Dušan Vlahović értékesített, s nem sokkal később a szerb csatár ismét betalált, a meccs után pedig a győzelem fontosságáról beszélt.

„A legfontosabb, hogy nyertünk, és most reméljük, hogy így folytathatjuk.” - mondta Vlahovic a DAZN munkatársának.

„A csacsogást imitáló ...

Motta: „Vlahović pozitív vezér akkor is, amikor nem lő gólt”
Motta: „Vlahović pozitív vezér akkor is, amikor nem lő gólt”

motta_thiago_oltonyben_ures_stadionban.JPGA Juventus három gólt szerezve, magabiztosan nyerte a Genoa elleni zártkapus meccset, a mérkőzést követően pedig Thiago Motta értékelte a látottakat, és egyben megerősítette, hogy a gólokat eredményező második félidőre kicsit más taktikával vágott neki a csapat.

„Igen, kicsit változtattunk a második félidőre. Azzal, hogy Kenan Yıldız befelé tör, területet nyit meg a szélsőinknek, hogy előre jöhessenek, ami jobban működik a Genoa által játszott ...

A Genoa elleni mérkőzés
A Genoa elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgA Juventus magabiztos teljesítménnyel és két 3:0-ás győzelemmel kezdte a bajnoki szezont, a zebramezes csapat lendülete azonban megtört, s zsinórban három gól nélküli döntetlent következett. 

A torinói csapatnak most alkalma nyílik arra, hogy javítson, mert a Genoa együtteséhez látogat, amely a szezonban még csupán egyetlen győzelmet és két döntetlent ért el két vereség mellett.

A Thiago Motta által meghirdetett keretbe visszatérhetett ...

Marchisio: „A két elvesztett BL-döntő továbbra is fájó seb”
Marchisio: „A két elvesztett BL-döntő továbbra is fájó seb”

marchisio_claudio_labdaval_continassaban.JPGClaudio Marchisio nemrégiben a Win Win arab portálnak adott hosszú interjúban mesélt a múltjáról és a Juventushoz fűződő tapasztalatairól.

„Calciopoli után az első csapatnál kezdtem. Lehetőségem volt a hőseimmel játszani, ott volt az összes nagy bajnok, akik a világbajnoki győzelem után is úgy döntöttek, hogy a Serie B-ben maradnak. Sokat tanultam abból a szezonból, ezt magammal vittem egész pályafutásom során. A legjobb futballista, akivel játszottam? ...

Motta: „Csak a következő meccsel foglalkozunk”
Motta: „Csak a következő meccsel foglalkozunk”

motta_thiago_mosolyog_sajtotajekoztaton.jpgThiago Motta a Genoa elleni meccs előtt arról beszélt, hogy nem aggódik a Juventus támadásban nyújtott teljesítménye és Dušan Vlahović miatt, és a sajtótájékoztatón ezúttal a várható kezdőcsapatot is elárulta.

„Ez is egy kihívást jelentő mérkőzés lesz, mint a többi bajnoki. Felelősen kell játszanunk, és arra kell koncentrálnunk, hogy megnyerjük a meccset. A Genoánál nagyon sok jó pillanatom volt, de voltak kevésbé szépek is. Mégis kiváltság volt ...

Vlahović: „Itt a győzelem a természetes”
Vlahović: „Itt a győzelem a természetes”

vlahovic_dusan_golorom_verona_ellen.jpgDušan Vlahović nemrégiben a DAZN  csatorna My Skills műsorának adott interjút, és először az edzőváltás által jelentett különbségekről beszélt a hullámvölgyben kissé megfeneklett csatár.

„Jól mennek a dolgok Thiago Motta vezetése alatt, jól haladok, jobban ki tudom fejezni magam, ez a játékstílus jobban illik hozzám. Azonban Massimiliano Allegri idején is mindig rendelkezésre álltam, és mindig szívesen megtettem mindent, amit kért tőlem.

Thiago ...

Giuntoli: „Fel kell fedeznünk, mire vagyunk képesek”
Giuntoli: „Fel kell fedeznünk, mire vagyunk képesek”

giuntoli_cristiano_juventus.jpgCristiano Giuntoli a Corriere della Sera számára nyilatkozott a Juventusnál nyáron végrehajtott forradalomról, ami korántsem ért véget, hiszen a klub továbbra is bércsökkentésben és a keret versenyképessé tételén dolgozik.

„Dušan Vlahović szerződéshosszabbítására sor fog kerülni, ez soha nem probléma olyan játékos esetében, aki komoly jövő előtt áll.

Ha nem sikerül Thiago Motta megszerzése, a B terv egy olyan külföldi edző volt, aki Európában ...

HIVATALOS: Pinsoglio marad fekete-fehérben
HIVATALOS: Pinsoglio marad fekete-fehérben

pinsoglio_carlo_palyan.jpgA mai nap a szerződéshosszabbítások napja volt Torinóban. Azt követően, hogy a Juventus bejelentette Samuel Mbangula szerződésének meghosszabbítását, a klub hírt adott arról is, hogy a korábbi szerződését egy esztendővel meghosszabbítva, Carlo Pinsoglio 2026-ig írt alá. 

"Carlo Pinsoglio jelenléte olyasvalami, ami egyszerűen elengedhetetlen mindannyiunk számára. Az öltöző számára, a klub és a szurkolók számára is.

Így örömmel jelentjük be, hogy ...

HIVATALOS: Mbangula hosszabbított a Juventusszal
HIVATALOS: Mbangula hosszabbított a Juventusszal

mbangula_samuel_golorom_como_ellen.jpgA Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy meghosszabbította az első csapatba nagyszerű formában berobbanó Samuel Mbangula szerződését, s a fiatal játékos 2028-ig kötelezte el magát a zebramezeseknél.

"Samuel Mbangula, a Juventus szezonkezdetének egyik fiatal csillaga meghosszabbította szerződését a Juventusszal. A belga szélső által aláírt szerződés 2028 június 30-ig tartja majd a Bianconerinél.

A szerződéshosszabbítás a Juventusnál mutatott ...

Bava: „A Juve nyereségességre törekszik nagy áldozatok nélkül”
Bava: „A Juve nyereségességre törekszik nagy áldozatok nélkül”

allianz_arena_j_logoval.JPGA napokban az Exor beszámolója napvilágra került , s ennek kapcsán a Juventusra vonatkozó adatokról beszélt Fabrizio Bava, a Torinói Egyetem üzleti gazdaságtan professzora az ilBiancoNero megkeresésére.

„A várakozások 180-200 millió eurós veszteségről szóltak, tehát a 176 millió euró jobb a vártnál. Azonban óvatosan kell kezelni ezeket az adatokat, pénteken fogjuk megtudni, amikor az igazgatótanács jóváhagyja a projektet. Miután közölni kell az Exor ...

A tavalyi évet is komoly veszteséggel zárta a Juve
A tavalyi évet is komoly veszteséggel zárta a Juve

juventus_kozpont.jpgA Juventus a Calcio e Finanza szerint a 2023/24-es pénzügyi évet 200 millió euró körüli negatív egyenleggel zárja. A hír a Juventus 65,4%-át birtokló Exor féléves jelentésének közzétételét követően érkezett, amely a 2024 január-június közötti időszakra vonatkozó számokat tette közzé, és a piemonti klub bevételeivel kapcsolatos számokat is nyilvánosságra hozta.

A lap értesülései szerint az Exor hivatalos dokumentumaiban szereplő számadat (-81 millió ...

Schira: „Yıldız és Bremer csak óriási ajánlatért mozdítható”
Schira: „Yıldız és Bremer csak óriási ajánlatért mozdítható”

yildiz_kenan_golorom_psv.jpgA Juventus kapcsán a mercato után sem állt le a pletykagyár, várható érkezőkről és távozókról írnak a lapok, s ezzel kapcsolatban Nicolò Schira is megosztotta az értesülésein alapuló véleményét.

„Ha Dušan Vlahović továbbra sem csillog, akkor a Juve a nyáron körülnézhet, kicsit megismétlődhet Federico Chiesa esete, hogy a klub esetleg egy erős csatárt szerződtet, de fenntarthatóbb áron. Ekkor Dušan Vlahović távozhatna. Sok múlik rajta: ha olyan ...

Motta megoldást keres a Juve gólaszályára
Motta megoldást keres a Juve gólaszályára

yildiz_kenan_pacsi_hattal_levo_vlahonak.jpgA Juventus akadozó támadógépezete sokak figyelmét felkeltette, a Corriere dello Sport a minap arról írt, hogy Thiago Motta rendszere nem hozza ki a legjobbat egy olyan csatárból, mint Dušan Vlahović . A szerb a büntetőterületen belül érzi magát elemében, ahol kihasználhatja méretét, testi erejét és csatárösztönét, eddig azonban nem sikerült mindezt megvalósítania. A hétvégén a Napoli ellen mindössze hatszor ért a labdához, és négy passzkísérletéből ...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1862) bajnokság (3451) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (958) elemzés (40) előzetes (874) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1688) játékosokról (10139) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2487) meccsek (4227) mercato (4251) nyilatkozat (7567) Olasz Kupa (331) összefoglaló (423) pletyka (4268) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (298) video (212) Címkefelhő
süti beállítások módosítása