Koopmeiners: „Jó úton járunk”

koopmeiners_teun_nyilatkozik_meccs_utan.JPGTeun Koopmeiners a DAZN munkatársának nyilatkozott a Genoa elleni meccset követően, s elsőként a kimaradt ajtó-ablak helyzete merült fel.

„Igen, tetszett a lehetőség, mert a labda középre jött, természetesen gólt szeretnék szerezni, de nagyon örülök ennek az eredménynek.

Igen, az első félidőben mi irányítottuk a játékot, de nem volt túl sok lehetőségünk. A második félidőben váltottunk felállást, háromszöget alkottunk egy csatárral elöl, Dušan Vlahović mellé kerültem, s így jobban mentek a dolgok, így könnyebb a támadóknak. Pierre Kalulu érkezett a jobb oldalon, Jonas Rouhi és később Andrea Cambiaso a bal oldalon, mert velük kettő az egy ellen, kettő a kettő ellen tudunk játszani. Dušan Vlahovićnak is könnyebb, mert amikor ott vagyok mellette, akkor nem egyedül van elöl két-három védővel. Nagyon örülünk, hogy voltak lehetőségeink és gólokat szereztünk.

A gólpasszom Dušan Vlahovićnak? Igen, szerintem ez a játék nagyon fontos, amikor nálad van a labda, előre nézel, Dušan Vlahović mindig mélyre megy, hogy lehetőséget találjon, nagyon jó ezekben a pillanatokban, nagyon örülök a duplájának, mert megérdemli a gólt. És örülök Francisco Conceição harmadik góljának is, mert nagyon jól dolgozott az edzéseken, volt egy sérülése, de keményen dolgozott és visszatért.

Igen, ez igaz, nem vagyok túl idős, de azért ismerem a bajnokságot, és minden edzésen, minden nap, minden meccsen segíteni akarom a csapatot. Az edző nagyon jó a taktikában, de emberként is. Nem csak a technikai szempontok számítanak, hanem az egész klub, a csapat. Összetartunk, és ez fontos az eredmények eléréséhez. Biztos, hogy tudunk jobban is teljesíteni, ma is tudtunk volna jobbak lenni, de jó úton járunk, minden nap tanulunk, és így haladunk előre.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6318521206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1862) bajnokság (3451) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (958) elemzés (40) előzetes (874) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1688) játékosokról (10139) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2487) meccsek (4227) mercato (4251) nyilatkozat (7567) Olasz Kupa (331) összefoglaló (423) pletyka (4268) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (298) video (212) Címkefelhő
süti beállítások módosítása