Agresti szerint június 15-ig eldől, ki lesz jövőre a Juve edzője

elkann_john_rovidujjus_allegri_mellett.JPGRomeo Agresti számos témában megosztotta értesüléseit a Juventus szurkolóival, és a jól értesült újságíró szerint Dušan Vlahović távozása lehetséges forgatókönyv, a csatárért a legnagyobb érdeklődést a Bayern München mutatja. Mindazonáltal még nem érkezett ajánlat a csatárért.

A Juventus felgyorsította a párbeszédet Davide Frattesi ügyében, akit a vezetőségből többen is kedvelnek. A Juventus keretében több saját fiatal is megjelenhet, Nicolò Rovellának nagyon jó esélye van a visszatérésre, s a felkészülési időszakban a kerethez fog csatlakozni Kenan Yildiz, Joseph Nonge és Dean Huijsen.

Juan Cuadrado maradni szeretne, és párbeszédet kezdeményez a hosszabbításról, egyelőre viszont a tárgyalás függőben van. Arkadiusz Milik is maradni szeretne, ám a vezetőség korántsem megingathatatlan a kivásárlás tekintetében, s a klub Sergej Milinković-Savić ügyében sem tett lépéseket, a szerb középpályás szerződtetése viszont felmerült a Milannál. Ángel Di María szívesen maradt volna a klubnál, s a játékost meglepte a vezetőség elhatárolódása a hosszabbítástól. Kaio Jorge a felépülése után várhatóan kölcsönben gyűjtheti majd a játékperceket, Arthur Melo pedig egy spanyolországi csapat megkeresésére vár. Luca Pellegrinivel a klub nem számol, Wojciech Szczęsny viszont akár az aktuális, 2024 nyaráig érvényes szerződésén túl is maradhat, mivel a szerződésének részét képezi egy egyéves hosszabbítás opciója.

Cristiano Giuntoli ügyében megszületett a megállapodás a Juventusszal, már csak a sportigazgatónak kell felbontania a szerződését a Napolival. A torinói klub szeretné érintetlenül hagyni a tehetségkutató részleget, mivel a vezetőség szerint Matteo Tognozzi és a munkatársai kiváló munkát végeznek.

Az egyik legfontosabb kérdés ügyében a klub június 15-ig dönteni fog, addig kiderül az edző kiléte. Az Empoli elleni vereség után John Elkann elégedetlen volt a mester nyilatkozatával, ezért változott a tulajdonos elképzelése az edző tekintetében, és erről a döntést John Elkann fogja meghozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6218136478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juventina7 2023.05.31. 21:29:50

Yildiz végre! (Kis kedvencem, figyelem mióta leigazoltuk a friccektől. :))
Igazán kaphatna pár percet az utolsó meccsen is!

Attilio79 2023.06.01. 00:09:22

Ez jó hír lenne (Yildiz), mert felnőtt szerződéshez juthatna (úgy tudom simán elmehetne nulláért is).
A többire kíváncsi vagyok.
Közben Dybala szipoghat.

babo0410 2023.06.01. 00:51:17

Mondjuk amíg nem tudjuk ki lesz az új edző, kár elkezdeni játékosok elengedésén, igazolásán gondolkodni. Vlahovicot meg nem adnám el. A Bayernnek meg pláne. Majd adnak egy 23 éves csatárért egy 31 évest? Nem örülnék ennek. Amíg nincs új edző erről inkább ne beszéljünk. Mi van, ha az új edző kezei alatt megtáltosodik?
Mondjuk, ha Conte jön, ami egy tegnapi pletyka volt, nem hiszem, hogy csodákra számíthatnánk a csatároktól.

west30 2023.06.01. 01:46:59

Szerencsetlen Yildiz miotatt szintett lepett es felment a nextgenhez nagyon nem erzi a dolgokat,mit fog o itt kapni amikor beall a felnott csapatba 10percre es nem valtja meg a vilagot.

alexGicamo 2023.06.01. 03:52:36

Most kezdtem el várni június közepét !

Thuglife! 2023.06.01. 08:36:52

@west30: mit fog kapni?
Semmit.szerintem mindenki meg tudja különböztetni a 90M-ért vett játékosokat meg a következő generációt.
Mondjuk én Vlahovicot sem szídtam soha,amíg nem látom másik edzőnél is.
A felkerült fiatalok közül egyedül Mirettiben nem látom hogy fejlődött és feloldódott volna.De őt is megnézem majd másik edzőnél.

Ravanelli 2023.06.01. 08:49:58

Kaio Jorge is mekkora igazolás volt:D

SuperTrezi 2023.06.01. 09:33:00

A "Ha a győzelem lenne a cél, akkor más klubot választottam volna." pofátlan mondat remélhetőleg betette Elkannál a kaput a Mester mögött.

Lord Viktor 2023.06.01. 09:48:24

@SuperTrezi: sokan háborognak ezen a mondaton, szerintem inkább azt jelentette, hogy ha az lett volna a célja, hogy leül a padra és rögtön győzelmekért és trófeákért menjen a csapattal, akkor nem a Juventushoz jött volna, mert nálunk előbb építkezni kell, mielőtt ilyenekről beszélhetünk.
És innen nézve igaza van, mert csapatépítéshez látszólag sokkal kevésbé ért, mint egy kész csapatot csiszolgatni.

Direct_01 2023.06.01. 09:49:29

Az lesz a legjobb mindenkinek ha eladják a klubot. Ilyen vezetőkkel nincs jövője az elkövetkezendő 10évben a Juventusnak. Ezzel az egész Superliga-projekttel f....ra lettünk húzva. Nincs az az olasz vezető aki ki tudná húzni ebből a klubot. Elkannak pedig kicsit komolyabban kellene venni a dolgokat mert jelenleg nagyon nagy slamasztikában vagyunk .

Jelenleg a Juventus nem más mint egy ugródeszka. A valamire való játékosaink szó szerint el akarnak menekülni Torinó közeléből, ami érthető.Van egy töketlen vezetőedzőnk, akinek a játékrendszere arról szól, hogy szerezzük meg a vezetést aztán majd lesz valahogy. Támadójáték NULLA, védekezés kritikán aluli, folyamatosan sérültek a meghatározó játékosok és még sorolhatnám.

Nem tudom ki volt az értelmi szerzője Allegri 4-5éves szerződésének, de hogy BŰNCSELEKMÉNY, az biztos. Jobbnál jobb fiatal edzőkről csúsztunk már le az elmúlt két évben.

Ha minden marad, Vlahovic/Chiesa/Bremer/Rabiot legjobb ha elhagyják a klubot.De nyugalom, De Sciglio,Sandro,Kean,Milik és Rugani maradnak.Nálam ez nem csapat építés, ezt a politikát talán Fiorentina-szurkolóként elfogadnám de ez a Juventus, Olaszország rekord klubja.

Változások kellenek, ha más megoldás nincs akkor itt az ideje eladni a klubot!!!!!!

insieme 2023.06.01. 09:55:48

@Ravanelli: igen, mióta itt van, mennyi játékpercet hozott??
Újabb dél amerikai 'tehetség "

gomorra21 2023.06.01. 11:36:25

@Lord Viktor: feltételezem, hogy a vezetőségnek lehetett egy karakteres igénye a győzelemről, amikor Allegrit visszahívták, és Allegri ezt vállalhatta is.
Nem hiszem, hogy a szép játékért, vagy egy fiatal csapat felépítéséért hívták vissza. Innen nézve ez a szöveg tőle ócska kifogás.

2023.06.01. 12:38:07

Fú bammeg. Most lehet izgulni 2 hétig, nehogy maradjon hallegri. Mekkora lenne már, ha nem húznák addig, hanem előbb bejelentenék, hogy menesztik. Nálam csak ez az opció, más lehetőség nem létezik!

Rikster 2023.06.01. 13:22:21

@MGB75: Remélem behívják a székházba es leülni sem lesz ideje úgy vágják ki. De persze a kifogásait meghallgathatják még ott is még egyszer, mert ő mindent jól csinált.

babo0410 2023.06.01. 15:42:51

Most Corriere már azt írja Allegri marad. Viszont rengeteg áldozat lesz, és Allegri azt mondja jövőre tuti nem fogunk a bajnoki címért harcolni.
Ha marad, a fél keret el fog menekülni. És nem azok, akiknek menniük kéne.

Pedro32 2023.06.01. 15:46:30

@Direct_01:
Az lenne az ideális megoldás,de nem hiába nem közkedvelt az olasz liga a befektetőknek.

-televíziós és médiabevételek alacsonyak.A közvetítési díjak a PL-éhez képest a töredéke

-Az FIGC is elég hektikusan viselkedik.nem egy ideális környezet

-Azt ia figyelembe kell venni,hogy az elmult ÉVTIZEDEKBEN (borzalmas ezt leirni) csak a Juventust szankcionálták .

Hacsak nincs erős kötődése egy milliárdosnak kinondottan a Juventushoz,az elviszi a pénzét a P.L. -be és ott megturnéztatja,egy befogadóbb és alkalmasabb környezetben

xXPeiperXx 2023.06.01. 16:35:27

@babo0410: Ennek remélem minimális az esélye, az eddigi infók alapján repülni fog. Olyasmit találtam, hogy Allegri hajlandó belemenni a fizetéscsökkentésbe, hogy maradhasson.

Közben az is kiderült, hogy 2,5 millió van az új edző bérére, úgyhogy tényleg nem kell nagy névre gondolni. Thiago Motta és Vincenzo Italiano a jelöltek.

Kenan Yildiz közben új szerződést kapott, sajnos részleteket nem találtam róla.

Milik szerződésének a témája jegelve van június végéig.

Cuadrado a közel-keletre tart.

Hojlund a Manchester Unitedhez tart.

xXPeiperXx 2023.06.01. 16:40:41

@xXPeiperXx:

Közben találtam olyan híreket, miszerint Elkann 2025.-ig biztosan nem fog invesztálni a csapatba, így az igazolásokra önerőből kell előteremteni a pénzt.

Ez vezéráldozatokkal jár, a piacképes nevek akiket megemlítenek és van irántuk kereslet: Dusan Vlahovic, Federico Chiesa, Matias Soulé, Samuel Illing-Junior.

A nálunk kölcsönben lévő játékosok biztosan nem lesznek megvásárolva, a lejáró szerződéseket elengedi a klub.

Nem túl fényes kilátások.

2023.06.01. 16:41:59

@babo0410: Remélem, bullshit az egész hír. Meg ez a duma, hogy tuti nem a bajnoki címért fogunk harcolni. WTF??, Há, mi a faszomért harcoljunk, bammeg?? Remélem, ez nem következik be, mert akkor még a Juve könyvjelzőket is törlöm, meg mindent, ami a csapattal kapcsolatos. Én nem vagyok hajlandó még egy szezont ezzel a félnótással végig szenvedni.

steven.h 2023.06.01. 16:48:58

@xXPeiperXx: hát hogy őszinte legyek, szerintem pont most nem kellene őket elengedni, mert én nem nagyon igazolnék. valószínűleg 3-as terhelés se lesz.

Kapuszposzt rendben van, sőt igazából ha érkezik ajánlat Szczesny-ért akkor el kell engedni és helyette hozni valakit Perin mögé - vagy elé.

Védelem bal szélére visszajön Cambiaso, cserének ott van Sandro, vagy valami random bója vagy akár Kostic, jobb oldalra tudom hogy nem az igazi, de ott van Danilo, cserének Barbieri, középre meg Bremer, Gatti, Rugani (aki meglepően jó volt idén mikor játszott)

Középpálya Rovella visszahozatalával szerintem megvan.

Csatársor a fiatalokkal megvan, fel kell még hozzá hozni Yildizt, meg elgondolkodni Kulusevski megtartásán

Nyilván ezzel a kerettel nem a bajnoki címért küzdeni a csapat, de most ebből kell gazdálkodni, a selejt és magas bérű játékosoktól meg valahogy megválni.

xXPeiperXx 2023.06.01. 16:49:01

Közben egy érdekes statisztikai szösszenet. Ha Udineseben nem lövünk gólt, akkor ez lesz a Juventus történetének legkevesebb góllal zárt szezonja (55 gól).

Erre utoljára Zaccheroni és Ferrara volt képes a 09/10-es szezonban.

babo0410 2023.06.01. 16:53:59

@xXPeiperXx: Ha ez így van, mindegy is kiállni. Pont nem a legjobbakat kéne elküldeni, akik plàne ide akartak jönni minden áron, mint Vlaho és Chiesa. Őket nem engedném el.
Az szép lenne csapatépítést a legjobbak és viszonylag fiatalok elküldésével kezdenénk.
Remélem ezen hírek csak bullshitek, mert még a végén tényleg igaza lesz Allegrinek, és akárki üljön is le a padra, esélytelenek leszünk bármire is.
Inkább szerintem a selejttől kéne megválni. Mert az szép lenne, ha Vlahot, Chiesát, Illing-Juniort, Soulét eladnánk, közben meg Arthur, DS, Zakaria, Sandro, meg ilyen sz.rok meg rajtunk ragadnának. Az lenne a nagy építkezés.

babo0410 2023.06.01. 16:54:54

@xXPeiperXx: Na az lenne csak vérlázító. És van rá esély.

babo0410 2023.06.01. 16:55:44

@MGB75: Ha nem az, én elbőgöm magam. Remélem Giuntoli az asztalra csap.

xXPeiperXx 2023.06.01. 16:59:26

Van két hír, ami számunkra most érdekes lehet.

Karim Benzema elfogadta az éves 200 millió Eurós fizetési ajánlatot egy szaúdi csapattól, délután vagy holnap sajtótájékoztató a bejelentésről. - Di Marzio. Ez azért érdekes mert Ancelotti Vlahovicot akarja Benzema pótlására.

Ma délután hivatalosan bejelentették, hogy Igor Tudor közös megegyezéssel lemond a Marseille padjáról. Biztosat nem tudni ő arra hivatkozik, hogy pihenni akar egy évet, mielőtt újra munkába áll.

Rikoo 2023.06.01. 17:59:11

@xXPeiperXx: Itt az is nagy kérdés, hogy Ancelotti helye mennyire biztos. A brazil szövetség már nyíltan vállalja, hogy ő az első számú jelöltjük a kapitányi posztra.
Pérez pedig már korábban is tervezte Nagelsmann kinevezését, szóval lesz érdekesség nyáron Madridban.
Nekem reálisabbnak tűnik Kane leigazolása, mert ő már egy kész játékos, Vlahovic nagyon nem az.

Del Pybala 2023.06.01. 18:25:53

Szivesen latnam Tudort...az se erdekel ha utolsok leszunk csak ne kelljen a retardalt Allegrit latnom.

alexGicamo 2023.06.01. 19:07:36

@MGB75: Szerintem az utolsó bajnoki meccset követő napon bejelentik a távozását . Minek várnának a hónap közepéig ? Lehet, hogy hivatalosan addig szól a szerződése, de akkor is !

Thuglife! 2023.06.01. 19:17:23

@Del Pybala: láttad mostanában a profilképedet? :D
Amúgy nekem Motta kivételével bárki akivel hírbe hoztak.

Rikster 2023.06.01. 19:38:13

Engem megöl ez a várakozás, hogy mi lesz edzőfronton. Nagyon várom, hogy valami pozitív változás álljon be legalább edzői és sportigazgatói téren.

Hihetetlen, hogy ezen kell mindenkinek izgulnia, hogy netán itt marad Allegri.

The king of alibis 2023.06.01. 19:46:57

Tudom bejelentette távozását az OM-nél..csak nem azért, mert jön a Kókler helyett?

west30 2023.06.01. 20:28:03

A szurkolokat megoli a varakozas ezutan a fantasztikus szezon utan,aztan majd jon a hidegzuhany a nyaron,mert ami iden fog jonni,na olyan mercatonk nem volt mar valoszinuleg tobb mint 10 eve.

2023.06.01. 21:15:02

@west30: Ha eltakarodik allegri, engem már nem érdekel a mercato. Akkor nekem már sikeres volt. :)

2023.06.01. 21:17:01

@alexGicamo: Így lenne logikus. Minek várnánk vele tovább? De ahogy elnézem, hallegri nagyon kapaszkodik. Még a bércsökkentésbe is belemenne. Remélem, nem lágyítja meg a Elkann pici szívecskéjét és megy, amerre lát.

alexGicamo 2023.06.01. 21:28:25

@MGB75: Én úgy gondolom, hogy mindig van egy pont, amikor már tarthatatlanná válik a helyzet . Remélem, Elkann is hasonlóan vélekedik erről !

Szili 72 2023.06.01. 21:51:20

Szerintem Allegri megy. ( Reál vagy Psg) Lemond a pénzről is.(vagy nem?)

west30 2023.06.01. 21:54:42

@MGB75: Valoban a lec igen alacsonyra kerult az utobbi idoben,es mar az aprosagoknak is orul egy Juventus szurkolo. :)

JeetTrader 2023.06.01. 22:46:22

@Szili 72: ha felbontják a szerződést és ő újra munkába áll akkor nem kell tudtommal tovább fizetni a bérét.

Úgy látom van itt minden mint a búcsúban. Azért nem hiszem h mindenkit elengednenk. Akkor kb örülhetünk ha a tabella felső felében fejezzük be a szezont. Vlaho reális sajna h eladásra kerül de a többieket nem hinném.

Type-R 2023.06.02. 01:54:24

@Szili 72: PSG nem Mourinhot akarja?

Kives 2023.06.02. 07:23:19

@MGB75: Az mekkora lenne, ha belemennének a bércsökkentésbe ... aztán kirúgnák!!! :D Ezzel megoldódna a nagy fizetésproblémája. :D

venember83 2023.06.02. 08:45:09

Agresti nagyon tolja a Vlaho távozásáról/eladasáról szóló híreket.

insieme 2023.06.02. 09:16:25

@venember83: hát ha a klubnál ekkora a pénzügyi válság akkor sajnos, ezek szerint még mindig süllyedünk..../meddig/?
de sportszakmai szempontból meg kell őt tartani
Barca is letiltva??
Ceferin a mindenható,,,
rászáll a SL megmaradt tagjaira?

venember83 2023.06.02. 10:24:41

A Bayern első ajánlata kb. 60 M€, de a Juve 90 millió eurót szeretne. Corriere dello Sport

Megy majd olcsóbban, mint ahogy érkezett.

sleepy8 2023.06.02. 10:25:06

@venember83: Mi ebben olyan meglepő amúgy? Az utolsó meccseken már a teljesen fogalmatlan Kean is jobban mozgott.

Ha meg csak telibe szarja az egészet, mert őfelségének nem adja a taktika, akkor foleg huzzon el a picsaba. Az összes ilyen haverjaval együtt. De azt a fajta kulturat már csirajaban el kell folytani, hogy itt majd a jatekosok az edző/klub felett állnak.

juve28adam 2023.06.02. 10:57:34

@venember83: Akkor olyan 65-70 körül "gazdát" is cserél....

insieme 2023.06.02. 11:22:17

@venember83: hát ha ez is "bejön",akkor nagyon mélyen vagyunk,,,csak meg kell tartani aki nálunk akar maradni és a több pedig a Next Gen..lehet építkezni, csak a bajnokságra koncentrálni,,
1-2 év múlva lesz csapat

venember83 2023.06.02. 12:09:09

@sleepy8: "De azt a fajta kulturat már csirajaban el kell folytani, hogy itt majd a jatekosok az edző/klub felett állnak."

Itt most arról van szó, hogy de Ligten és Vlahón hány tízmilliót veszít/-ett a klub az érkezési és távozási ar különbségeként. Mintha a Juve megengedhetné magának ezeket a komoly mínuszokat.

Apuleius 2023.06.02. 12:30:37

@venember83: A legnagyobb balfaszság lenne eladni Vlahovicot.

Rikoo 2023.06.02. 13:13:14

@Apuleius: Amilyen helyzetben van jelenleg a klub, még ez legyen a legnagyobb problémánk.

sleepy8 2023.06.02. 13:29:22

@venember83: A bukók minimalizálásához elengedhetetlen lenne, hogy ne vegyünk túlárazva játékosokat.

venember83 2023.06.02. 13:40:19

@Rikoo: évek óta azokat adja el a klub, akik a jövő alapemberei lehetnének, egy valóban élre törő csapatban. Felettébb demoralizáló ez az egész.

@sleepy8: egy pénzügyileg kimagasló klubnak nyilván drágán fog csak eladni a kisebb klub, lásd Fior Chiesával és Vlahóval, Torino Bremerrel stb., de a klubnál lassan egy évtizede nem folyik olyan munka, hogy ezek a drágán jegyzett játékosok továbbfejlődjenek, és távozásukkor valódi profitot generáljanak, legalább az érkezési/távozási ár tekintetében, bért ne is vegyük figyelembe. Persze, a Juventus vezetőségétől sok pénzt követelnek, de aztán a Juventus szakmai stábja nem tudja elérni, hogy az adott játékosok a következő szintre lépjenek. Vagy legalább megtartsák az adott szintet.

sleepy8 2023.06.02. 14:01:47

@venember83: Bremer mondjuk pont rossz példa, mert sajana a mai vilagban 30-40 misik az egy szezonos játékosok, akik aztán kövi csapatukban vagy bevallnak vagy nem. De a Vlahoért és De Ligtert fizetett osszegek nevetsegesen magasak voltak. Megjegyzem, a City elleni két meccset látva, a holland se fejlődött lofaszt se az új csapatában. Ahogy kb a többi Allegri miatt szar játékos se, akik azota elmentek.

insieme 2023.06.02. 14:26:11

@sleepy8: de Light sztem Chiellini mellett volt valaki, azóta bizony csökken a teljesítménye

insieme 2023.06.02. 14:29:26

@venember83: tökéletesen látod, az utolsó bekezdést de inkább az egészet küldheted az új vezetőségnek, hadd tanuljanak.

Apuleius 2023.06.02. 15:01:00

@Rikoo: Hát, szerintem ez egy igazán komoly probléma lesz. Szépen eladjuk Vlahovicot a Bayernnek (ahol láss csodát, majd elkezdi termelni a gólokat), a Juventus meg majd hoz valami olyan nevetséges játékost, mint Scamacca. Persze lehetőleg azt is jó drágán.

west30 2023.06.02. 15:56:29

@Apuleius: Nem mellesleg a Bayern mindig jot nevet es ott hagy minket lehuzott gatyaval,nagyon gyengen muzsikal a klub az eladasok tekinteteben.

steven.h 2023.06.02. 16:15:17

@Apuleius: én azért nagyon remélem, hogy nem kezdünk bele kiárusításba az új sportigazgató nélkül, meg anélkül hogy tudnánk ki lesz az edző.

Nyilván el lehet adni Vlahovicot, főleg ha Allegri marad az edző, mert így nagyon nem illik a csapatba, de pl ha jönne egy Italiano akkor rögtön más a helyzet. De még a Tudor projekt is elég érdekes lehetne Vlahovic-csal elől.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása