Allegri: „Nagyon közel állunk a céljaink eléréséhez”

allegri_massimiliano_dazn_mikrofonnal_ertekel_torinoban.JPGMassimiliano Allegrit a Milan elleni gól nélküli döntetlen után a DAZN mikrofonja előtt először is Dušan Vlahović cseréjéről kérdezték, mivel a szerb csatár elég dühösnek tűnt a pálya elhagyásakor.

„Szokványos csere volt, Dušan Vlahović jól teljesített, de friss lábakra volt szükségem a pályán. A Milan egyre mélyebbre húzódott vissza, így beküldtem Arkadiusz Miliket, illetve Federico Chiesát és Weston McKennie-t, akik jók a beadásokban.

Stefano Pioli nagyon jól teljesített, mert megfordította a szélső hátvédeit, így Alessandro Florenzi volt a jobb oldalon Federico Chiesa ellen, és egy magasabb srác volt a bal oldalon.

Úgy tűnik, hogy mindig van öt vagy hat gólszerzési lehetőségünk, javulnunk kell a passzok tekintetében, kevesebbet kell hibáznunk, de mindezeken dolgozunk.

Akik a Lazio ellen beálltak, azok gólt szereztek, és lehetővé tették a döntőbe jutást, ezúttal is próbálták győzelemhez juttatni a csapatot, és voltak kaput eltaláló próbálkozásaink.

Federico Chiesa a területeket, míg Kenan Yıldız nagyon jó technikával rendelkezik, és képes bármilyen helyzetben uralni a labdát. Ők különböző játékosok. Federico Chiesának javulnia kell a labda átvétele tekintetében, hogy eleve már megfelelő irányba indulhasson el.

Szeretem a technikailag tehetséges játékosokat, olyan edző mellett nőttem fel, aki egyszer sem említette a rendszer jelentőségét. Ezekben a kérdésekben a klubnak kell döntenie. Én csak próbálok a szezon végére koncentrálni, és kiegyensúlyozott csapatot a pályára küldeni. A második félidőben nagyobb önbizalmat mutattunk, és nagyon elégedett vagyok a teljesítménnyel. A futballt többféleképpen lehet játszani, nincs egyetlen adott megközelítés, amely garantálná a győzelmet.

A keret kiértékelésre szorul, és a klub majd dönt arról, hogy szükségesek-e erősítések, vagy minden rendben van így a következő szezonra.

Garanciák BL-hely megszerzése és Olasz Kupa-győzelem esetén? Nekem mindig azt mondták, hogy az életben semmi nem bizonyos. Nagyon elégedett vagyok a munkával, amit a srácok elvégeztek, két célkitűzést kaptunk a szezonra, és nagyon közel állunk mindkettő megvalósításához.

Tavaly a végén veszítettük el az Olasz Kupát és az Olasz Szuperkupát, ezek a srácok fejlődnek ezekkel a fontos meccsekkel.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9318391635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2024.04.27. 21:27:36

Davide Bartesaghi valóban magas. Transfermarkt szerint 193 cm.
Legutóbbi 13 meccsen 13 pont. Fontos a lépésről lépésre haladás. Főleg ezeken rangadókon, a szezon végén, amikor szinte minden pont duplán számít.

gomorra21 2024.04.27. 21:42:23

"Szeretem a technikailag tehetséges játékosokat, olyan edző mellett nőttem fel, aki egyszer sem említette a rendszer jelentőségét."

Lehet, hogy jobban jártál volna technikailag nem tehetséges játékosként, ha az edződ (aki mellett felnőttél) megemlítette volna a rendszer jelentőségét.

Gaben Smith 2024.04.27. 22:20:54

Kicsit ossze vagyok zavarodva. Kieshetunk meg az elso 5-bol?

Thuglife! 2024.04.27. 22:40:56

@Gaben Smith: matematikailag igen.de ha hozzuk ezt a stabil meccsenkénti 1 pont átlagot és az Atalanta kikap rómában akkor jövöre jöhet akár a maccabi is.

delpi0823 2024.04.27. 23:26:56

@Gaben Smith: Kb 3pontot kell osszehoznunk a kovetkezo 4 meccsen.Az azert csak menni fog,ugy hogy meg lesz ket hazai meccsunk a Salerno,Monza kettos ellen.Hatha ezt qz akadalyt nem sikerul megugrani,akkor nem is erdemeljuk meg hogy a blben legyunk.

Gaben Smith 2024.04.28. 00:38:11

@delpi0823: gondolatban tegyuk fel hogy lejatszotta mindenki a 34 fordulot es nyernek . Bologna 65 pont mint nekunk ,Roma 61 pont Atalanta 60 pont .12 megszerezheto pont jon meg ezutan. A Bologna szerintem 3. lesz oket huzzuk ki a listarol. Ha 6 pontot szerzunk akkor lesz 71 pontunk . Az atalanta csak akkor tud megelozni ha minden meccsuket megnyerik. A Romanak 3 gyozelem es egy x kell. A gond az hogy ez egy optimista forgatokonyv . Ugyanis jelenleg a 6 pont is iszonyu neheznek tunik es ha kevesebb lesz viszont a ket uldozo elkapja a fonalat akkor buko.
Persze egyre lentebb kerulnek a celok. Mar a negyedik hely sem lesz meg lehet. Ha a Roma picit hamarabb valt edzot tuti El lenne nekunk. Vagy ha a Napoli nem zuhan be.
A 3. ev vegere sikerre valt a 4.-5. hely. Azt hiszem izlelgesse mindenki ezt a helyzetet es dontse el maga ,hogy hova sullyesztett minket a szegeny edzo akinek ilyen bena kerettel kell nap mint nap kuzdenie. Meg jo ,hogy Ancelotti magassagu edzo kulonben ki is esnenk.
Ez kesz agyrem.
A calciopoli utan meg meg is ertettem hogy voltak hetedik helyek na de most idaig eljutni ahol most vagyunk…
Komolyan fajo,rossz erzes :/

CsakÚjváros 2024.04.28. 01:21:07

@delpi0823: :) Több lesz! Verjük Salernot,Bolognat,Monzat...Roma x :)

Wizzurah 2024.04.28. 04:36:09

Ez a tétó folyton a hibák kijavításán dolgozik, kár hogy már elment az egész szezon és még nem sikerült kijavítani semmit. Bárcsak mindenki ennyi időt és türelmet kaphatna a munkahelyén a hibái kijavítására ennek a mihaszna fizetésének a töredékéért.

venember83 2024.04.28. 05:42:09

@delpi0823: a Salernitana már kiesett, veszélyes lehet. Ráadásul a Monza is okozott kellemetlenségeket tavaly pl., nem szabad leírni őket.

delpi0823 2024.04.28. 07:05:29

@Gaben Smith: Gondolatban se lehet hogy az osszes rivalisunk begyujti mostantol az osszes pontjat mert lesz egy Roma-Atalanta meccs meg,ott valaki pontokat fog bukni,vagy x eseteben mindket csapat.Valoszinuleg a Bologna megfog minket elozni,de a roma,atalanta kettos nem valoszinu,arra meg hogy mindketto megelozzon minket kisebb fajta csodanak kene tortennie.Ami jelenleg a legvaloszinubb forgatokonyv nekunk meg lesz a 4ik hely,en az Atalantat tennem az 5ik helyre(konnyebb a sorsolasuk mint a romae),es a Roma fog 6ik helyen vegezni.

Gaben Smith 2024.04.28. 08:40:30

@delpi0823: ha lesz egy Roma-Bergamo meccs akkor mar tényleg lehetetlenség lemaradni a BL helyekről. Ugye ,hogy ezt is megcsinálta foxi maxi . Szobrot ,fizetésemelést es egy Khedirat a stábjába azonnal .

Evoken 2024.04.28. 09:16:06

@Gaben Smith: mindenidök második legsikeresebb juventus edzöjéröl beszélünk, lehetne kevésbé tajparaszt módon beszélni rola? Ez, ahogy többetek is ír róla folyamatosan, kurvára idegesitö. Gyerekes, óvodás szint. Legalább a minimális tiszteletet illene megadni neki. Meg lehet nyugodni, elmegy év végén, ezt a pár meccset ami még hátra van, bírjátok már ki fröcsögés nélkül.

Ez a khedirázás amugy meg a teljes legalja egyébként, akkoriban europa legjobb csapatai között voltunk, pl khedira játéka miatt is.

JuveMI 2024.04.28. 09:17:27

Végignézve a Milan kezdőjén az volt a véleményem, hogy soha az életben nem volt még ilyen borzalmasan gyenge csapatuk, csoda, hogy dobogón vannak... és most rúgják ki azt az edzőt, aki ebből a halom sz@rból sokadjára is várat épített.
Tény, hogy a Juventusnál lényegesen jobb a merítési lehetőség...
Mégis egy szánalmas roncsderby-t játszottunk ellenük hazai pályán!

west30 2024.04.28. 09:18:25

@Wizzurah: Eleg erdekes egyebkent szinte minden meccs utan ezt hallani,mert ranezve a csapatra,edzeseken nem hogy hibakat nem javitanak ki,de az eg vilagon semmit nem csinalnak 3 eve.

Gaben Smith 2024.04.28. 10:12:04

@Evoken: nem lehet kevesbe tajparaszt modon beszelni rola , mert mindig jon egy onjelolt megmentoje aki probalja mosdatni a bizonyitvanyt es megmagyarazni ,hogy a szar is eheto.
Azt meg ,hogy minden idok masodik legjobb edzoje azert kontextusba kell tenni.
Egyreszrol egy olyan ciklusba erkezett a csapathoz amikor kapott egy bitang eros es jol osszerakott keretet amit finomhangolnia kellett az olasz liga pedig valamire valo kihivo hijan volt Juve szempontbol.
Ha minden idok masodik legjobb Juve edzoje elso kinevezesekor ezt a mai keretet kapja meg senki nem beszelne rola ma.
Jokor jo helyen esete.
Ha meg nem tud kevesbe jo keretet osszerakni es valamifele sikerre vezetni es ezzel megy a takarozas akkor valoszinu nem stimmel valami a top edzo elmeletben.
Amugy nagyon unalmas mar hogy valakinek ezen 3 ev utan meg mindig kedve tamad megmagyarazni a megmagyarazhatatlant. Menjen el Allegri vallaljon egy top csapatnal munkat es bizonyitson ha olyan nagy kaliberu edzo.
Khedira pedig valoban nem volt olyan rossz mint ahogy sokan lattak ,viszont szerelemgyerek statuszt kapott a mesteretol ,mint DS akit cipel magaval allandoan.

Zsupi44 2024.04.28. 10:39:56

@Evoken:

Hú de elvagy tévedve.
1,ez egy Juventus blog nem pedig Allegri szurkolói csoport.
2, egy olyan szórakoztató iparban számonkérni az szurkolói túlzott érzelmeket, amely pont amiatt ennyire népszerű, mert széles társadalmi részleteket mozgat meg és hihetetlen pillanatokat egyfajta érzelmi hullámvasút minden szurkolónak, már bocsi de butaság.
3. Senki nem él még a múltjából.
4, Allegri nem idén gyenge, hanem 3 gyenge szezonja volt eddig. Mit szeretnél tulajdonképpen tán maradjon vagy tapsoljunk?
5, minden normális edző egy ilyen múltú csapatnál már lemondott volna, Allegri pont azért nem teszi mert pontosan tudja a klub nehéz anyagi helyzetében vonakodik neki kifizetni a végkielégítését.
6, a nyilatkozataival házhoz megy a pofonért...

Ha kultúrát keresel akkor arra ott az operett színház. ?

Evoken 2024.04.28. 10:45:52

@Gaben Smith: Most már akkor tényleg ott tartunk, hogy semmi erénye/tudása nincs, soha nem is volt. Még véletlenül sem ö kérte azokat a játékosokat, akiket (nyilván Marottával összedolgozva), és rakta össze a taktikát. Ronaldo érkezéséig ez egy több éves, szakmailag top project volt europában, de Allegri nyilván csak szerencsés. Félelmetes ahogyan relativizálod a múltat.

Egyébként egy szóval sem védtem a kommentemben, azt tudom, hogy az ezen a blogon teljesen parttalan és hiábavaló. Nem volt semmilyen megmagyarázhatatlan megmagyarázva, de erösen árulkodó, hogy ez lett belelátva.

És mivan akkor ha Khedira szerelemgyerek volt? Két BL döntö összejött vele, nem értem, hogyan lehet gúnnyal beszélni rola. Bár emlékszem, hogy itt Marrotta is el lett küldve rengetegszer. Ennyit az itteni szakmaiságról. :)

Feltételezem akkor is hallegrizni fogtok jövöre amikor a középszer playákkal csunya pofonokba szaladunk bele. Nyilván az akkor is az ö hibája lesz. Minden reményemmel Motta felé mondom ezt, de a realitás, az realitás.

babo0410 2024.04.28. 11:07:01

3 éve itt van, de még mindig azt hallgatom, hogy alapvető képességekben javulnunk kell. Mikor lesz olyan, hogy minden jó lesz? 3 év alatt nem sikerült megtanítani még passzolni sem a csapatot? Én levonnám a következtetésemet, és lemondanék. De ő? Biztos nem. Nem mond le a zsíros pénzről. Amennyire kedveltem őt, most már annyira bosszant. Remélem nem a másik adag húslevest melegítjük újra!

Evoken 2024.04.28. 11:15:10

@Zsupi44: nem, ez egy Allegri gyülölö csoport, pont hogy a Juventushoz nincs már köze. Tényleg abban a hitben éltek hogy rajta kivül senkin nincs felelösség a kialakult helyzet miatt, folyamatosan az ö nyakába van varrva minden, minden racionalitást mellöznek a kommentek. Nem szinházi közönséget vár az ember, persze, de azt hiszem hogy azután nem a legalja, de föleg teljesen értelmetlen fröcsögés a következö szint. Akkor ennyi erövel a Fiorosok heyseli halottakkal valo cukkolása is legitim, hiszen biztosan nem gondolják ök azt komolyan, csak hergelnek. Érzelmi alapú, belefér!

Az van hogy, igen, lehet és kell Allegrit kritizálni. El is lesz küldve nemsokára. Csak ha majd szembejön nyáron a nincs pénz, a toldozott-foltozott/hiányos keret és az uj project kezdödik nulladik évvel problémája, az majd ne fájjon és érjen meglepetésként titeket.

gomorra21 2024.04.28. 11:29:33

@Evoken: a vicc az egészben az, hogy a meccs után az Allegri fanok kezdték el gyűlölködve fikázni a játékosokat. Szóval vannak feszültségek, ami érthető, de baromira unalmas már, hogy egyesek meccsről meccsre képesek az egész keretet úgy beállítani, mintha a Salernitana játékosairól lenne szó.
A slussz poén, hogy ezek a kommentelők láthatólag jövőre inkább drukkolnának az eltávozott edzőnek, mint a Juve csapatának.

Zsupi44 2024.04.28. 11:29:53

@Evoken:

Az, hogy összemosod a halottak gyalázását, és a szurkolói dühöt és kritikát az méltatlan.
Az is méltatlan, ahogy a Juve edzője nyilatkozik 3 ilyen szezon után.
És az is méltatlan ahogy azon kevés szurkolót támadod most éppen, akik még kitartanak e mellett a csapat mellet, sajnos egyre kevesebben vagyunk...

venember83 2024.04.28. 11:33:53

@Evoken: méltatlan sokszor a hangnem a játékosok és az edző irányába is rengetegszer, s méltatlan az is, hogy nem áll módunkban monitorozni és visszafogni ezeket a megnyilvánulásokat, de közben azt se feledjük el, mennyire méltatlanul szerepel a Juve az elmúlt években, miközben fejlődésnek nyoma sincs (lásd a szerzett pontok összevetését az elmúlt három évben, miközben Európában sem kellett butáskodni).

Evoken 2024.04.28. 11:49:34

@Zsupi44: Sejtettem, hogy direkt félre lesz értve. Ha ezzel a példával nem értjük az érzelmi alapu szurkolást (=bármi megengedett), akkor semmivel. Érzelmi alapú, igen, de ettöl még lehet tisztelettel, normális hangnemben beszélni egy korszakos Juventus edzöröl, ugy hogy közben simán meg lehet emliteni, a hibáit és, hogy nincs helye már itt. De ez a folyamatos kutyázás kommentröl kommentre, posztról posztra, finoman szólva is túlzás. Semmi másról nem volt szó. És ha ezt szóvá teszi valaki, ne fájjon már annyira, hogy méltatlannak érzödjön...

Akkor engedjétek el a szezont, ne nézzétek a meccseket! De komolyan. Én sem mindig teszem, pedig én a két hetedik helyes éveket, meg a Sarris éveket is végigkínlódtam, és ezek igazán mélypontok és összeegyezhetetlenek voltak azzal amit megszoktam/elvárok. Pár meccsig nem kínozzátok magatokat, és hopp már idény vége van, közben meg lehet hogy a kupa is leesik addig.

Evoken 2024.04.28. 12:01:28

@gomorra21: nem tudom ki álltija be ezt a keretet kiesöcsapat szintünek, mert az nyilvánvalo baromság, bár gondolom ez csak tulzás volt és soha nem irt ilyet senki. De aki nem képes meglátni a játékosok és a keret problémáit, az pontosan ugyanannyira nem érti a problémákat. Összetett a gond, évek ota görgetve magunk elött (amikben olyanok is az okozók, akik már régen nem tagjai a vezetöségnek), értelemszerüen nem lehet egyvalamire mutogatni.

gomorra21 2024.04.28. 12:36:29

@Evoken: amikor alsóházi, kieső csapatokat nem tudunk legyőzni, és egyesek a keretre fogják a kudarcot, az megfelel annak, amit írtam.

MarcoT 2024.04.28. 13:11:37

Szerintem külön kell választani Maxi első és második korszakát. Nyilvánvaló hogy most a játékos keret nem ér fel a korábbihoz, de az edző felelőssége abban áll, hogy a rendelkezésre álló keretből kihozza a maximumot és ez sajnos egyáltalán nem sikerül már harmadik éve. Alapvető problémák vannak a csapatjátékterén ez nyilvánvalóan az edző felelősségge. Ettől még nem lehet elvitetni a korábbi érdemeit, de az idő már túllépett rajta, itte az ideje a váltásnak függetlenül attól, hogy a várt eredmények nyilván nem fognak jönni azonnal. Ezt azonban lehetetlen folytatni.

Evoken 2024.04.28. 13:57:43

@gomorra21: mondjuk ez pont nem következik belöle, szélsöséges csusztatás ez, mások szájába adsz olyat amit nem mondtak.

gomorra21 2024.04.28. 14:15:21

@Evoken: amikor alsóházi, kieső csapatokat nem tudunk legyőzni, és egyesek a keretre fogják a kudarcot, szerinted azt hogyan kell értelmezni?

Evoken 2024.04.28. 15:06:39

@gomorra21: ??? Ugy, hogy vannak a keretnek gyengeségei.

gomorra21 2024.04.28. 16:01:08

@Evoken: Vagy nem érted a kérdést, vagy nem akarod érteni a kérdést. Senki nem vitatja, hogy vannak a keretnek gyengeségei. De alsóház alján kullogó csapatok nem okozhatnak csak azért gondot, mert vannak a keretnek gyengeségei. Ez olyan, mint amikor a magyar válogatott döntetlent játszott a Feröer szigetekkel. Az egy egyértelmű edzői kudarc.

Nyilván a Milan ellen nem ciki a döntetlen. Ezt a Milant ebben az állapotában illett volna legyőzni, de a döntetlen nem katasztrófa. A kiscsapatok elleni elmaradt győzelmek a katasztrófa. De még egyszer írom, tegnap az Allegri fanok kezdték el az egész keretet szidni, ami világosan mutatja, hogy mindenki érzi: ezért a teljesítményért valakinek el kell vinnie a balhét.

Világos, neked az fáj, hogy sokan nem elég méltányosak az edzővel. Nekem meg az fáj, hogy sokan nem elég méltányosak a csapattal. Vannak játékosok (elsősorban Allegri kedvencei) akiket ki kell pörgetni, de van egy mag, akik tehetségesek, és hajtanak, és egy normális, korszerű felfogás mellett jól tudnának teljesíteni.

Wizzurah 2024.04.28. 17:49:03

@west30: De nem ez van egész évben? 4 forduló van vissza a szezonból, de mi még hibákat javítunk, tavaly szeptember óta, meg még keményebben kell dolgozni. Ezek a fiúk a sztáredzővel szeptember óta ahányszor keményebben dolgoznak, csoda hogy még élnek, mert a héten már aztán annyira keményen kell dolgozniuk, hogy azt nem lehet elviselni. A sintér közben meg lassan 30 pontot ver a Juvéra. Brutál.... De! A céljainkat elérjük úgy néz ki. Szóval igazából lehet, hogy minden rendben és ilyenkor igazuk van a hallegri felszopóknak és mi gyűlöljük csak ok nélkül ezt a semmire kellőt.

Shaky79 2024.04.28. 21:29:35

@gomorra21: Szakértővel ne vitatkozz úgy sem lehet igazad, csak akkor ha igazat adsz neki! Az itteni szakértők nem tűrik, hogy hallegri nagyszerű teljesítményét becsméreld! Nem is akarják megérteni amit írunk, csak hajtják folyamatosan hallegri nagyszerű eredményeit, de azt, hogy itteni 8 évéből 5 éven keresztül nézhetetlen a Juve játéka az nem gond! Na mindegy, szóval hallegri menjen nagy csapathoz, bizonyítsa be mekkora edző, minket meg felejtsen el örökre!

Evoken 2024.04.29. 11:48:01

@gomorra21: akkor tényleg nem értem mire is vagy kiváncsi, valamiért te akarod mindenáron kihegyezni Allegrire ezt az egész témát.

Tettél egy állitást, hogy vannak bizonyos kommentelök akik azt állitják, hogy keret kiesöcsapat szintü. Amikor erre rákérdeztem, hogy mégis honnan ez a következtetés, akkor kiderült hogy ezt csak te teszed hozzá, mert amugy azok a bizonyos kommentelök nem mondtak ilyet, csak felhozták, hogy amugy a keret minösége minimum véleményes. Ebböl szürted le, hogy szerintük ez azt jelenti hogy Salernitaval egyenlö játékosaink vannak. Önmagában volt (lett volna) vizsgálva ez a téma, Allegri egy betüig nem került szóba, most mégis megint róla van szó. Nem pörgitek tul egy kicsit ezt a témát?

Egyébként meg: egy kicsit tulzásba esel az edzöi felelöséggel. Ugye soha nem volt még olyan, hogy egy komolyabb csapat kikapott egy gyengébbtöl, pláne olyan akinek kompakt kerete is van. Nem ugy mint nekünk. De nem akarok belemenni ebbe ujra és ujra, elég világosan fogalmaztam hogy ez egy komplex probléma, nincs egy darab felelös, de ti még csak a kurva annyába nem küldtétek el Allegrit. Cserébe ha valaki a csapat minöségéröl beszélni mer, akkor már hirtelen méltánytalanságot éreztek. Aránytalan. Leirják a valóságot hogy igenis volt hogy beleszartak a meccsbe, ami teljességgel elfogadhatlan hozzállás, vagy hogy többnyire középszerü játékosok. Ha történtek sulyosabb állitások akkor az valoban méltánytalan a kerettel szemben, ez egyértelmü. De történtek ilyenek? Allegrit módszeresen, szó szerint kommentröl kommentre, gunyosan becsmérlö, mocskolók folyamatosan.

gomorra21 2024.04.29. 13:00:35

@Evoken: "akkor tényleg nem értem mire is vagy kiváncsi, valamiért te akarod mindenáron kihegyezni Allegrire ezt az egész témát." Ez egy Allegri interjú alatti kommentsor. Nem érted, hogy miért beszélünk Allegriről?

Amúgy vicces ez a szőrszálhasogatás, amit művelsz.
"egyesek meccsről meccsre képesek az egész keretet úgy beállítani, mintha a Salernitana játékosairól lenne szó."
Ennyit írtam. Kicsit túltolod itt a dolgokat. Olyan ez, mintha egy publicisztikán kérnéd számon, hogy miért nem száraz tényeket közöl. A komment pedig olyan, mint a publicisztika. Színezni szabad, hazudni nem. Ezt az idézett mondatot csak rosszindulattal lehet úgy értelmezni, hogy én mások szájába adok olyat, amit nem mondtak.

Te is színezed a dolgokat: nyilván nem az a kommentelőktől a legdurvább kritika a játékosok felé, hogy a "a keret minösége minimum véleményes", ezt te is tudod. De értem mire akarsz célozni, úgyhogy nem kezdek el ezen rugózni.

Amúgy az utóbbi időszakban olyanok az eredményeink, mint az alsóház végén vergődő, kiesés ellen küzdő csapatnak. És ebben az időszakban az edzőnek nem volt egy épeszű változtatási ötlete. Vagy volt? (Egyébként annak, hogy képtelenek vagyunk váltani, az egyik eredője, hogy a potenciális szélsőhátvédek Cambiasot leszámítva használhatatlanok, és ezek a játokos mind Allegri kedvencei. DS meg Sandro már biztos, hogy nem lenne a keret tagja, ha nem Allegri az edző.)

Persze, hogy megtörténik, hogy egy erősebb csapatot megver egy gyengébb csapat. Benne van a pakliban, és nem dől össze ettől a világ. De most ez egy tendencia. És az, hogy komolyan azon gondolkozunk, és számolgatunk, hogy a következő 5 meccsen össze tudunk-e kaparni 6-7 pontot, az eléggé döbbenetes. Közben pedig meg tudjuk tippelni a következő meccs kezdőjét, mert Allegri nem fog váltani.

Evoken 2024.04.29. 13:52:22

@gomorra21: szörszálhasogatás? Ezt irtad le, mégis mit higyjek, nem látok a fejedbe. Minden kommentet nem olvasok el, szoval nem, nyilván nem tudom mi a kommentelöktöl a legdurvább kritika a keret felé (hozzátenném, hogy veszett Allegri kutyázást szoktam látni szinte mindig ilyenkor, de ez most tényleg mindegy), direkt ezért is kérdeztem rá, hogy pontosan mit értünk ez alatt, de akkor sem derült ki, hogy sarkitott, "szinezett" kijelentés.

Lehet hogy a hír Allegriröl szól, de történtek kinyilatkoztatások egy tök más dologról, akkor egészen nyugodtan lehet a hirtöl függetlenül beszélni róla.

Abban viszont maximálisan egyetértek, hogy Allegrinek már rég kellett volna valami megoldást találnia, kicsusztak a kezéböl a dolgok, nem kérdés. De hogy ez egy szedett vedett keret, nem tul sok dimenzioval, az is biztos. Motta is kínlódni fog, erre azért számitsatok. Talán sikerül annyit pofozni rajta a nyáron, hogy eggyel jobban mutasson majd.

gomorra21 2024.04.29. 14:09:29

@Evoken: a kerettel kapcsolatban nekem mindig az a kérdésem, hogy vajon az aktuális edző érzi-e, hogy kik azok a játékosok, akik nem elég jók, és milyen profilú játékosokra lenne szüksége. Nyilván hozzá kell nyúlni a kerethez, mert vannak benne erős hiányosságok, de míg pl. Motta szerintem zömében azokat a játékosokat küldené el, akikre nincsen szükségünk, addig Allegrinél ez valószínűleg nincs így. Illetve Mottának van egy olyan elképzelése, amibe okosan is lehet igazolni, míg Allegrinek egyszerű, és extra drága lenne a mercatója: minél több olyan klasszis játékost hozni, aki egyéni párharcokban jó, és a csapattársak támogatása nélkül is képes villogni.

Evoken 2024.04.30. 11:41:31

@gomorra21: ha már csak annyit elérünk, hogy Motta érkeztével lehet egy olcsóbb de hatékonyabb mercatot villantani, akkor már megérte. Bár én még most is ugy vagyok vele, hogy Allegrinek kijárna egy minimum olyan keret, mint amikor elment (-Roncika), akkor szerintem tudna még nagyon jo lenni ö is, de ez csak az én véleményem. De ahogy irod is, az még abban az esetben is egy elég drága keretépités lenne, igy ez két szempontbol sem realitás.

Viszont elvileg a Milan is méregeti Mottát, remélem nem happolják el, mert akkor tényleg szarban leszünk.

venember83 2024.04.30. 11:54:39

@Evoken: "Allegrinek kijárna egy minimum olyan keret, mint amikor elment (-Roncika), akkor szerintem tudna még nagyon jo lenni ö is"

Fizetések tekintetében sem fér bele, átigazolási díjakról meg ne is beszéljünk. Plusz a Juve/Serie A is sokat vesztett a vonzerejéből.

Evoken 2024.04.30. 13:37:32

@venember83: sajnos ezek mind igazak. :/

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3386) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9920) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4160) mercato (4143) nyilatkozat (7442) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4173) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása