Pessotto: „Nehéz ellenfelek várnak ránk”

pessotto_gianluca_el_mikrofonnal.jpgA Juventus a Sporting ellen mérkőzik meg az EL-elődöntőbe jutásért, a másik oldalról pedig a Manchester United vagy a Sevilla csapatát kaphatja, az AS Romával pedig csak a döntőben találkozhatnak az Öreg Hölgy.

„Szép meccsre számítok egy egyértelműen erős ellenfél ellen. A Sporting tegnap bizonyította az Arsenal kiejtésével, hogy a végső győzelemre esélyesek közé tartozik. A Sporting is a BL-ből jutott az EL-be, és hozzánk hasonlóan jól akarnak teljesíteni. - mondta Gianluca Pessotto a Sky Sport Italia számára.

„Úgy érzem, hogy ez kemény sorsolás a Juve számára. A Sporting fiatal és erős csapat, jó pillanatot él meg a portugál csapat még akkor is, ha a Benfica mögött állnak a tabellán. Ha továbbjutunk, akkor a Manchester United vagy a Sevilla lesz az ellenfél, ők is erősek, de mi a Juventust képviseljük, ezért a végsőkig harcolnunk kell. Az is bizonyos, hogy az ellenfeleink is aggódnak.”

A napokban kiderült, hogy a CONI illetékes tanácsa április 19-én dönt a Juventus fellebbezéséről, és így a 15 büntetőpont sorsáról, egy nappal a portugáliai visszavágó előtt.

„Legalább nincs egy napon a két esemény.” - mondta Gianluca Pessotto mosolyogva.

„A döntés nem a miénk, nekünk játszani kell a végkifejlettől függetlenül, legyen az pozitív vagy negatív. Rajtunk múlik, hogyan teljesítünk a pályán. Mindazonáltal jó, hogy a bajnokság vége előtt másfél hónappal döntés születik, így legalább felkészülhetünk.”

A sérülések megkeserítik a Juventus szakmai stábjának és a szurkolóknak az életét, hiszen Ángel Di María pihenőt kapott a Freiburg elleni első meccsen elszenvedett kisebb sérülés után, Paul Pogba nem bevethető, illetve Federico Chiesa is nagyon korlátozottan tud hozzájárulni a csapat teljesítményéhez.

„Azt tudom mondani, hogy bizakodunk. Reméljük, hogy sikerül úgy eljutni ezekre a fontos meccsekre, beleértve az Inter elleni Olasz Kupa-elődöntőt is, hogy a teljes csapat bevethető, és így versenyképesek leszünk. Különböző okok miatt a három játékos soha nem játszhatott együtt. Reméljük, hogy segítségünkre lehetnek a szezon végső szakaszában.

Ángel Di María és Paul Pogba fontos lehet a Juventus számára, mint az összes játékos, úgy a pályán, mint azon kívül. A személyiségük segít abban, hogy mindenki a legjobbját adja.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6818074000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pilsnerurquell 2023.03.17. 15:32:22

De jó kis szélső védő páros voltak anno Torricelli-vel:)

DelPiero2 2023.03.17. 17:30:28

Ángel Di María és Paul Pogba fontos lehet a Juventus számára, mint az összes játékos, úgy a pályán, mint azon kívül. A személyiségük segít abban, hogy mindenki a legjobbját adja.”
Pogba személyisége valóban döntő: elmegy síelni lábadozás közben, aztán állandóan sérültet jelent.

JuveMI 2023.03.17. 21:07:14

@Pilsnerurquell: + Ne is mond... a legszebb időszak számomra!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása