Allegri: „A tapasztalat hiánya megmutatkozott”

allegri_massimiliano_arckep.jpgA Sevilla otthonában a Juventusnak nem sikerült kiharcolni a továbbjutást a budapesti EL-döntőbe, a házigazdák 2-1-re hozták a 120 percig tartó mérkőzést.

„Ezeken a meccseken a részletek jelentik a különbséget, és egy pillanat választja el a gólszerzést a gól elszenvedésétől.” - értékelte a meccset Massimiliano Allegri a Sky Sport Italia munkatársának.

„Jó teljesítményt láttunk, és ezek a lépések szükségesek a tanuláshoz, különösen a fiatalabb csapattagok számára. Harcos mérkőzés volt, megszerezhettük volna a 2-1-es vezetést, 1-0-nál is követtünk el hibákat, és a második gólnál az ellenfél büntetett. Bármi megtörténhetett volna, az ellenfélnek sikerült gólt szerezni, nekünk pedig nem. 

Sajnos nehéz szezon ez számunkra. Senki nem úgy született, hogy mindent tudott volna, a Sevilla okosan futballozott, rengeteget szabálytalankodott, és próbálták lelassítani a meccset. Most arra kell koncentrálnunk, hogy bebiztosítsuk a második helyet a bajnokságban. Le kell ráznunk magunkról a csalódottságot, és ezt az energiát arra kell fordítanunk, hogy javítsunk a tavaly elért pontszámunkon.

Ma Samuel Iling-Junior és Moise Kean mellett döntöttem, mert a Sevilla védői szenvednek, ha ilyen erős és gyors játékosokkal találják magukat szembe. Sajnálatos, hogy nem jutottunk be a döntőbe, mert a srácok megérdemelték volna, és volt még mit adniuk ebben a sorozatban a szezon után, amit futunk.

Sajnos a kevés nemzetközi tapasztalat megmutatkozik. Jövőre a srácok javulni fognak a részletek tekintetében, és tanulnak mindebből.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3118127276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

steven.h 2023.05.19. 08:29:22

Hát ezt a nyilatkozatot nem tudom értelmezni. Első meccset se tudtuk megnyerni, pedig ott aztán jobban fel is pakolta a matuzsálemeket...

Nagy a baj fejben, nem csak Allegrinél, hanem a játékosoknál, hogy ez ok-okozati összefüggés-e az jó kérdés, tegnap a bíráskodásra sem lehetett panasz, nincs már mivel takarózni.

delpi0823 2023.05.19. 08:30:11

@Wizzurah: A bl hely mar megvan az egyertelmu.Ha meg pontokat vonnak le,es ugy nem lesz meg,akkor majd azzal fognak takarozni hogy, de a levont pontok nelkul siman a 4ben vegeztunk volna.Valami nagy csodanak kellene tortennie hogy ne Allegri legyen az edzo,mondjuk ha egy Psg munkat ajanlana neki,es elvalalna.De a vezetosegunk nem fogja kirugni az szinte biztos........Majd jonnek a szokasos bullshit szovegek,hogy projekt,meg epitkezes folyik,szokasos sablon sza....rok.

Direct_01 2023.05.19. 08:30:46

Szóval a Sevilla tapasztaltabb játékosokkal van felvértezve? Mesélj még Öreg...

danimester1 2023.05.19. 08:33:27

@Rikoo: pont tegnap írtam én is,hogy a buszos Mourinho...B+ egy góllal bejutott a döntőbe,előtte konfetti liga,és a Fior is ott van a döntőbe.Könyörgöm!

JuveMI 2023.05.19. 08:34:47

@Rikoo: A hátam közepére sem kívánom Mourinho ocsmány, sőt gusztustalan bunkerfutballját... legyen bármennyire is eredményes. A United is feldughatja a vele elért EL győzelmet, mert egy rothadó posványt hagyott maga mögött.
u.i.: Pár hete néztem a United-Brighton meccset... a '90-es évek végén éreztem magam... sok futás, szélsőjáték, felvállalt nyílt sisakos foci volt... üdítő látvány annak ellenére, hogy kedvenc angolom kikapott.
u.i.: Van egy csomó tehetséges, eladósorban lévő edző... hozzunk már egyet könyörgöm!

danimester1 2023.05.19. 08:43:00

Tapasztalat hiánya,tanulnuk,fejlődnünk kell,fáradtak,sérülések,bla-bla-bla....Nagyon unalmas már,hogy mindig csak a kifogás,a magyarázkodás.Mi a bánatost csinál(nak) már 2. éve ha nem tanulnak,fejlődnek és tapasztalatot gyűjtenek!?Szép volt jó volt az az elmúlt 5 év,de az újrakezdés nem sikerült,így ne erőltessük tovább!Amennyiben igaz hogy Agnelliékkel együtt le akart mondani,most itt a lehetőség!Inkább ő menjen mint a játékosok!Félek hogy a bajnokság befejezése sem lesz szebb mint az egész szezonunk volt,plusz még pontokat is vonhatnak le...Ezért kell egy új edző,Zidane,De Zerbi vagy Conte vagy akárki,aki képes focit tanítani és nem csak bekkelni és kontrára játszatni,igaz az sem megy.Semmi koncepció nem volt,40-50 meccs,annyiféle felállás,így nem.lehet összeszokni,plusz szinte senki nem játszik a posztján.Sok volt neki a kihagyás és egyszerűen nem képes felvenni a ritmust és utólérnie magát.Egy biztos hogy jogosan csalódottak a szurkolók!

delpi0823 2023.05.19. 08:45:05

@Rikoo: A roma ugyanolyan fos footballt jatszik mint mi,de neha meg ok is kepesek tamadofootballra,lasd feyenord elleni visszavago.Meg nemzetkozi szinten van egy gyoztes edzojuk valljuk be oszinten,ellentetben velunk..........Fior statisztikat lattad?na hat az se semmi,igazi tamadofootballt jatszo csapat,pedig aztan ok sincsennek tele vilagsztarral.Meg ha a basel volt csak az ellenfel,mert biztos vagyok benne hogy mi egy Basel ellen se produkalnank olyan statot,sot...........

insieme 2023.05.19. 08:46:13

@JuveMI: tapasztalat ....
A futást, küzdést,nem a tapasztalat adja meg
Pl. Navas 2x idősebb mint Iling Jr és sajnos levette a pályáról
Sevilla játékosai büszkén hajtanak, tisztelik a mezt a közönséget.
Ezt kell elérni. Nálunk úgy nevezik
SPIRITO
Egyszerű játék a foci.

Lanzafame 2023.05.19. 08:48:49

Zseniális. Aki nem láta a meccset, azt hihetné, hogy egy lelkes, fiatal, kicsit túlfutó, formálódó csapat kapott ki egy bunkerfocit játszó ellenféltől.

3-at alig tudunk egymás után passzolni, nincsenek tudatos akcióink, mindenki sikerrel támad le minket, mégsem tesz ellene semmit 1,5 éve. Ellenünk a szar csapatok is jónak tűnnek. Takarodjon már, szánalmas az egész.

triplat 2023.05.19. 08:54:30

Hát szerintem ez Allegri hibája. Felrakott 5 és fél középpályást és mégis ott voltunk a leggyengébbek. Ha uralni akarta volna a középpályát akkor könyörgöm tartsunk már labdát. és ne vágdossuk előre. ez nem a mezőkövesd ez a juve. Nagyon nagy a baj. Sajnos nincs meg a kémia a csapat és az edző között. Valami eltört közte és a csapat között kb 4 éve és ez nem javítható. :(

2023.05.19. 09:26:37

Milyen tapasztalat hiánya te szerencsétlen??? Nem indulunk minden évben legalább bl-ben baszod?? A játékosok sem a magyar megye 1-ből jöttek! Nevetséges ez az ember! Mivel tapasztaltabb a Sevilla, mint a Juve?? Nincs mese! El kell zavarni a 3,14csába a szezon végén. Ez kell legyen az első és legfontosabb dolog!

Jack Bauer 24 2023.05.19. 09:30:06

@JuveMI: teljesen egyetértek. A csapatból kb Iling-Juniornak és Fagiolinak nincs kellő nemzetközi tapasztalata.
Ha nem Szczesny vagy rosszabb napot fog ki, akkor lehet hogy itt is 5-1 lett volna.

Be kell látni, hogy ez a mostani kapcsolat nem nagyon akar gyümölcsöző és eredményes lenni.

venember83 2023.05.19. 09:31:47

@Lanzafame: "Zseniális. Aki nem láta a meccset, azt hihetné, hogy egy lelkes, fiatal, kicsit túlfutó, formálódó csapat kapott ki egy bunkerfocit játszó ellenféltől."

Kivéve ha valami fatális hibasorozat részeként az elmúlt két-három-öt évben látta a Juve néhány meccsét.

Thuglife! 2023.05.19. 09:32:43

Tapasztalat...
Ki kérte Di Maria Pogba Paredes hármast? És mit produkáltak ők tegnap?
Vagy tényleg magára gondolt?
A Sevilla edzőjének ez volt a 4.!!! Nemzetközi kupa meccse.
Allegrinek 100 fölött!!!
Még egy kicsit tanulnia kéne.de kitől? Már csak ő és Mou képviselik ezt az antifocit.

JuveMI 2023.05.19. 09:40:13

@insieme: Illing-nek mi volt a feladata? Én azt láttam, hogy felcipelni a labdát, majd megtartani amíg az 5 védőre felér 3 támadónk... majd beívelni... plusz szárnyvédőt játszani az 532-es rendszerünkben. Semmi baj nem volt tegnap a spiritoval... a klasszis megoldást ne keverjük össze vele! Amíg arról szól a játékunk, hogy a védők indítanak... közben klasszikus rombolók és mezzalák bujkálnak a labda elől regista pozícióban... addig ne várjunk sem klasszis megoldást, sem pedig spiritot.
Jesus Navas egy kiváló szélső volt valaha... most is maximálisan elvégezte a rábízott (manapság már védő)feladatot... ettől még lehetett volna nagyobb nyomást helyezni erre a borzasztóan gyenge sevilla-védelemre... láttam anno azt a BL-döntőt, amelyet Di Maria játéka döntött el a reál javára... pontosan megvolt a feladata balösszekötőben... csak a spiritot kellett hozzá adnia (Ronaldo helyett)...
u.i.: A spirito majd akkor kerüljön mérlegre, ha megvan az a játékrendszer, amelyben lehet bizonyítani... addig marad nekünk az ostobán, saját kútfőből ellövöldözött... normálisan kidolgozott játékrendszerben továbbadott labdák igen magas statisztikai aránya!

bianconeri83 2023.05.19. 09:40:18

Bárhogy is alakul a maradék meccs, egy tuti: Allegri nem fog lemondani és a vezetőség sem fogja elküldeni (anyagiak miatt biztosan nem).
Kb. abban lehet bízni?, ha lehet hinni néhány pletykának, hogy felfelé bukik majd és kap egy pozit a vezetőségben.
Persze fene tudja, hogy azzal mennyit nyerünk, lehet semmit, de sokkal rosszabb már nem lehet...

Thuglife! 2023.05.19. 09:41:14

Aki meg a helyzeteket számolgatja ideje lenne levenni a szemellenzőt.
Ha nekünk voltak ziccereink a lengyel miket védett màr? Legalább 6 bravúr.
És volt ami félig túlment a gólvonalon!!
A felfogás bukott ma meg.
Az első meccsen is így kellett volna játszani.
-90. Perc.
Aki pedig magyarázatot keres a tegnapiakra és visszanézi a meccset csak a vezető gólunk utáni 10 percet kell látnia a Juventusból.
Az a 10 perc jellemzi az egész évünket.

tv88 2023.05.19. 09:51:15

"Jövőre a srácok javulni fognak a részletek tekintetében, és tanulnak mindebből."

Ez a kedvenc mondatom, azt se tudom mibe kössek bele. Tavaly ilyenkor azt mondta, hogy jövőre, vagyis idén a bajnokságért fogunk küzdeni, mindig csak a szánalmas ígérgetés megy. Legalább egy tökös újságíró miért nem számoltatja el a múlt nyilatkozataival?
Másrészt, nem úgy tűnik, mint aki lemondana, már sokadik interjújában tervezgeti a jövő évet. Ennek a kóklernek a pofája már jobban irritál, mint maga a tudat, hogy jövőre valószínűleg nem engednek elindulni a Bl-ben. Mondom ezt úgy, hogy régen bírtam Allegrit.
Rettenetesen elkeserítő a helyzet, az ő személye garancia az egy helyben toporgásra, a kilátástalanságra. Csakis a csodában lehet bízni, hogy valamiért mégis kirúgják.

Thuglife! 2023.05.19. 10:08:44

@tv88: a tv-közvetítésben a meccs után rákérdeztt a riporter a végén hogy 2 éve van a Juventusnál hol tart most ez a folyamat?
Elkezdett hebegni a 2.helyről...
Egy hónapja még nem győzte hangoztatni : 3 sorozatban állunk.
Most maradt a bajnokság.az is csak azért mert a többiek körbeverték egymást, a Milan érthetetlen hullámzása...

insieme 2023.05.19. 10:15:22

@JuveMI: ez a lényeg, probléma
Iling Jr még nem tudja ezt játszani,,/Sztem nem is fogja, másra alkalmas/ csereként tud segíteni ha csak támadó feladata van,,őt védőként,,,,,?erős hasonlat, de
R.Carlos, T Fernandez,,Dimarco sőt Kerkez...ez a sor, ide kell őt "betenni ".nálunk is volt egy Lichsteiner,,ő tudott..
Kostič se tudja, pedig ő már tapasztalt...

venember83 2023.05.19. 10:23:42

@insieme: "probléma
Iling Jr még nem tudja ezt játszani"

Ne csináljunk már úgy, mintha ez Iling-Junior hibája lenne.

insieme 2023.05.19. 10:27:50

@venember83: nem,,csak én is azt mondom hogy belőle nem szabad védőt kreálni,,,a példák tudják ezt a feladatot ellátni,,,ő és Kostič egy gyors szélső, támadó, aki lefutja az ellenfeleket

tv88 2023.05.19. 10:33:34

@Thuglife!: Azt mégse válaszolhatja, hogy 2 teljes év alatt semmit se léptünk előre. Képes lesz majd sikernek beállítani az idei bajnoki szereplésünket, 8-9 vereséggel, kb 73-75 szerzett ponttal. Na ez az, amit nem szabad neki hagyni.
Ha marad is, tudatosítani kell benne, hogy csak a pénzhiány miatt van a helyén és nem azért mert sikeres szezont tudhat maga mögött.

Pilsnerurquell 2023.05.19. 10:36:32

Majd hétfőn az Empoli ellen is hiányozni fog a tapasztalat XD

Pedro32 2023.05.19. 10:37:38

Allegri házhoz ment a pofonért.
Tolattunk,visszahúzódtunk az ellen a Sevilla ellen ,aki beadásokra,távoli lövésekre játszik.bravó…Oké igy játszunk mindig,de jó lenne néha látni bátor,támadóbb játékot .
Sevilla a 3.(!) EDZŐJÉVEL nyomja a szezont és sokkal inkább domináns volt a meccsen,mint a Juve.A lehetőségeink abból adódtak,hogy a Sevilla rosszul védekező csapat és egy támadó ,labdás játtékkal domináló topligás klubbrúg nekik 4et.

Teljes válságban van a csapat.Elszökött az identitás,a harci szellem és a hit.
Lassan szurkók sem lesznek.miért lennének?
Botrányok,csalások,idejétmult passzív játék,felelőséget nem vállaló edző és ami a legrosszabb :céltalanság és ötlettelenség.
A játékosokra kitérni felesleges.
Abban bízom ,hogy az uj vezetés majd kitűz egy célt a klubbnak…de egyre kevésbé vagyok bizakodó

Rikster 2023.05.19. 10:38:27

Egyszer mondaná ki végre, hogy ezt alaposan elrontottam és a játékosok nem lettek felkészítve.

Cuadrado sajtótajékoztatón elhangzott mondatán is elnevettem magamat, mikor mondta, hogy "magasan le kell őket támadni"...na a tizenhatosunkat azt nagyszerűen letámadtuk, a voanalakat újra is lehet krétázni, annyit tartózkodtunk ott.

babo0410 2023.05.19. 10:52:27

Ez hihetetlen. Tapasztalat hiánya? Cuadrado, Di Maria, Milik, Paredes mind rendelkeznek nemzetközi tapasztalattal, aztán az egyik leggyengébb a nagy sztárunk, Di María volt.

Rocky80 2023.05.19. 10:58:13

Jaja, igazatok van.

Leram7 2023.05.19. 11:16:12

Én továbbra is azt mondom, hogy megvoltak a 100%-os helyzeteink.
A sevilla nem jobb csapat, de talán jobban akarták és egészen biztosan jobban küzdöttek.

Nem fér bele olyan hozzáállás, amit Miretti, Chiesa, Paredes, Vlahovic, Di Maria mutatott.
Néhány játékosból hiányzott a küzdés, robotolás.

Ellenben meglepően Keanben volt energia.
Szerintem, ha Chiesa nem adja el a labdát és nem kapunk egy távoli gólt, lekontráztuk volna őket és meglett volna a meccs.

Apuleius 2023.05.19. 11:28:03

@Pilsnerurquell: "Majd hétfőn az Empoli ellen is hiányozni fog a tapasztalat XD"

Nem, mert most jól megszereztük azt a tapasztalatot a Sevilla elleni párharccal. Lehet, hogy pont ennyi hiányzott eddig ahhoz, hogy a kiesőjelöltek ne szögezzenek a kapunk elé bennünket az ilyen meccseken.

venember83 2023.05.19. 11:43:21

@Apuleius: kár ilyen borúlátónak lenni, valószínűleg lesz még pár győzelem, amíg meg nem érkezik a pontbüntetés az olasz szövetségtől és/vagy az eltiltás az UEFA-tól, de nagyjából ugyanazzal a futballal, amit eddig mutatott a csapat. Csak éppen így szezon végére megint lesérülnek egész sokan, a középpályáról kiesett Fagioli és Pogba, két elvileg fontos ember, szóval a helyzet semmiképpen sem egyszerű.

Apuleius 2023.05.19. 11:55:14

@venember83: És még én vagyok borúlátó... Veled szemben, én próbáltam örülni a most megszerzett, a jövő szempontjából fontos tapasztalatnak.

nortu30 2023.05.19. 12:00:54

Tapasztalat ja. Most ez a legújabb duma, kókler úr?

alexGicamo 2023.05.19. 12:54:01

@Gaben Smith: Egyetértek ! Valami történt vele agyban ...

JeetTrader 2023.05.19. 13:24:00

Kb lányos zavarában beszél össze vissza.
Remélem mindenkinek is a napnál világosabb h neki mennie kell...

Mindazonáltal megnyerhettuk volna a meccset!
Több komoly gólhelyzet is volt amit megfelelő koncentrációval be lehetett vna lőni. Persze kaphattunk is vna de a Lengyel tartott minket!

De az mindenképp az edző felelőssége ha több játékosa is formán kívül, képességei alatt játszik...elég csak Chiesara gondolni, de lehetne Vlahot, Locat, Illinget vagy épp Mirettit mondani. Kostic is ide tartozik. Nincs kémia a játékosok és a nem létező jatekrendszer között.

venember83 2023.05.19. 13:26:16

Fagiolit holnap műtik kulcscsonttöréssel. Vége a szezonjának.

Thuglife! 2023.05.19. 13:37:35

@Leram7: mikor adta el a labdát Chiesa?
Sima labdaszerzés volt.
Ha tudná mindenki a feladatát akkor nem vezette volna keresztbe 10 métert.
Ha mi nem tudunk letámadni legalább le lehetne oktatni a labdakihozatalt letámadás ellen.
Mindenki oldja meg egyedül?

orwelll1 2023.05.19. 14:19:46

Sajnos megnéztem tegnap a meccset, hát….

Tulajdonképpen amíg nem szereztük meg a vezető gólt, addig nem is volt annyira szánalmas, voltak támadásaink, ámbár az látszott nagyon , hogy senki nem tudta hol a helye, össze vissza futkosnak a pályán, semmi kivehető támadási taktika, de legalább támadtunk. A védekezés sem volt gáz annyira, igaz hol mázlival, hol szépen, de eredményes volt. Na de a vezető gól után mi a f…..ért álltunk vissza védekezni, Ja Allegri taktika, ha nem kapunk gólt fél siker, ha lövünk egyet, az teljes siker, na de ezt már nem játszák, ez már nem működik. Az az igazság, az baromira látszik, hogy ez a csapat baromira nincs össze szokva, senki nem tudja mikor ki mit fog esetleg csinálni, semmi megszólít betanult taktika nincs, nem vagyok már abban sem biztos, hogy ezek együtt edzenek, mert még annak sincs jele sem, hogy az alapvető minimum összeszokottság meglenne. Baszki amikor válogatott mérkőzések vannak, Chiesa tudja mi a szerepe, és a többiek is tudják mi, és azt is mit fog tenni, Immobile, és Insigne, amikor még együtt voltak a válogatottban, tudták mit fog tenni a másik, és hol lesz a pályán adott pillanatban, amikor egymásnak passzoltak, csukott szemmel is megtehették volna, pedig ott töredékét tölti együtt a társaság, úgy hogy amíg ezt a kémiát nem alkotja meg a mister, addig ne is várjunk csodát, már pedig nem fogja ez a kókler, de sajnos elküldeni sem fogják, így jövőre szépen be olvasunk a középmezőnybe, katasztrófa!

Juvino 2023.05.19. 15:05:46

@venember83: őt sajnalom a legjobban, javulast neki!

Juvino 2023.05.19. 15:08:57

@orwelll1: a cserevel volt a gond. A Chiesa-Vlaho paros nem tudta azt, amit a DiMaria-Kean paros. Meg ha golt is rugott Vlahovic, de egy nagy vedelmi hiba kellett hozza

Freddydread1985 2023.05.19. 15:35:33

Még mindig nem Allegriben látom a legfőbb problémát részetekről. Brutál szarul van összerakva a keret, olyan komédiába illő sérüléshullámmal amit semelyik szurkolótábornak nem kívánok.
Tényleg nézzetek rá erre az évre. Az olasz liga itt tart.. a Napoli belenyúlt a tutiba az igazolásokkal de rajtuk kívül? Ki bírta a 3 frontos terhelést? Még sérülések nélkül is nehéz volt ezt végigcsinálni. Az Inter szezonja teljes kuka lett volna ha nincs a BL döntő.
Már az csoda, hogy a Juve játékosok nem kerültek zártosztályra. Szinte semmi nem volt stabil.. lemondott a teljes vezetőség, szarakodott a liga, az Uefa, még most sem biztos semmi. Na így motiválj játékosokat. Szerintem többet vártok a kerettől mint amit tud. Chiesa még csak csak megérte az árát de szegény gyerek épp megérkezett egy nagycsapatba, máris szembejön vele a lehetőség , hogy köze nem lesz a BL-hez, EL-hez..
Tényleg a csatár poszt volt amire elkellett költeni ennyi lóvét? Kérdezem, mert én meglepődtem, mikor Vlahovicért ennyit kipengettetek. Ügyes a srác, és még ha szar is a rendszer, azért bekéne lőni pár méterről a kapuba a labdát.
Ekkora szarviharban nem lennék Allegri. Nagyon nem.

venember83 2023.05.19. 16:35:37

TMW és SportMediaset: Allegri nem mond le, s a Juventus sem mond le Allegriről, ez a jövő.

juve28adam 2023.05.19. 16:45:40

@venember83: Micsoda meglepetés! Jah nem...
Nem is tudom, hogy képes leszek-e egy újabb esztendőt végigszenvedni vagy már csak távolból szemlélem az eseményeket.
Kiábrándító az egész.

Shyr Kahn 2023.05.19. 18:30:36

@venember83: 2018-ban is ez volt a mondas, de aztan valahogy csak sikerult valtani. Igaz, akkor Nedved legalabb erosen lobbizott Max eltavolitasaert. Tartok tole, ma nincs ilyen ellenvelemeny a vezetosegben, illletve ha van, akkor nem tudunk egyelore rola.
Ma sajnos azt hihetik, hogy megint egy Sarri-t hoznanak "csupan"... ami nem tudom miert lenne baj. En orulnek a valtasnak, mert az a napnal is vilagosabb, hogy Allegri elozo ket eve nem jelentett elorelepest. Sok esetben inkabb visszalepest.

Ahogyan itt irtatok. Sarri egy jollakott csapattal (CR-el es egy MVP Dybala-val + Higuainnal) nyert Scudetto-t. Pirlo ket kupat zsebelt be (CR-el es egy bevethetetlenul sokat serult Dybala-val + Chiesaval es Morata-val), bar a BL hely megszerzese nagyon necces volt.
Az elozo ket evben viszont semmit sem nyertunk. Vlahovic, Di Maria, Pogba hozatala utan sem. Semmit. Mindezt ugy, hogy Allegri az epitkezes jegyeben dolgozik, de ebbol az epitkezesbol senki nem lat semmit sem. Az osszes jatekos, aki nagy lendulettel erkezik hozzank, 2 merkozes utan kipukkad. Milik, Vlaho a ket legutobbi pelda.

Persze az igaz, hogy a keret nem idealis, de papiron joval erosebb, mint a Sevilla kerete.

Bizok benne, hogy az Allegri melletti kitartas a szezon vegen hirtelen megszakad. Mast nem tehetunk, csupan bizakodunk.

Pilsnerurquell 2023.05.19. 18:40:47

@Freddydread1985: Ne mentegesd az antifociprofesszort. "Sztár"edző komoly tiszteletdíjjal és profi labdarúgókkal foglalkozik.
Az a dolga hogy felkészítse a csapatot. Se több, se kevesebb. A játékosoknak meg az hogy kitegyék a pályára amijük van és csak az adott 90percre koncentráljanak. Ezért vannak túlfizetve elvileg.

Jaaaj bibis lett a kukim, jaaaj eltört a f*szom, jaaaj megbüntették a csapatot, jaaaaj letört a körmöm, SENKIT NEM ÉRDEKEL! A profi mentalitás, a legmagasabb szinten(ahol nincs a csapat)arról szól hogy az adott 90percben megtesznek minden tőlük telhetőt, amivel tartoznak nekünk szurkolóknak és persze saját maguknak.

De itt egy büdös nagy káosz van, egy alkalmatlan edzővel és edzői stábbal, és rossz mentalitású focisták akik mélyen tudásuk alatt teljesítenek, mert az antifoci professzor alatt nem lehet értelmesen teljesíteni. Lásd Vlahovic(csóró az is tiplizik nyáron de jobb lesz úgy neki ha ez a majom marad)

alexGicamo 2023.05.19. 18:44:01

@venember83: Szegény ! Erőt, egészséget !

Pilsnerurquell 2023.05.19. 18:49:27

@venember83: Hertha 2 lesz a Juve...

Még az edzőbuktatásban lehet bízni talán..

Szabiba 2023.05.19. 20:49:47

@Pilsnerurquell: teljesen egyetértek veled..ez a keret sokkal többre lenne hivatott..ez a sevilla kieső helyről most a 10ik a Laligába..simán tùl kellett volna lépni rajtuk..rhelyett erőlködès meg edzői magyarázkodás egész szezonba...ezt a szezont az E.L gyœzelem megmenhette volna de ez se jött össze..de Allegrinél semmi sem baj..mindent magyarázkodással utasít el ès ez megfelel a Juve vezetèsének..EZ A LEGNAGYOBB BAJ...
Ha ők nem akarnak ezen változtatni akkor a zzurkolòk tehetetlenek..igy az B.L - ben esélytelenek leszünk évekig:(

Rodri13 2023.05.19. 20:56:17

Én mindig azt mondom hogy MAJD jövőre, de sajnos sosincs igazam mert mindig kiesunk.

Gaben Smith 2023.05.19. 22:30:13

@Freddydread1985: Az inter sem birta a terhelest? A BL donto akkor mi? A Milan? BL elodonto mi? Roma El donto akkor mi? Ezt ugye Te se gondoltad komolyan?

ZED! 2023.05.19. 23:02:00

Hihetetlen mennyire irritáló ez a pali, szegény sosem volt szimpatikus, de most egyenesen hányok tőle! Ez egy bohóc

orwelll1 2023.05.19. 23:29:42

@Juvino: adom, egyet értek vele.

insieme 2023.05.19. 23:48:51

Napoli '--áll a bál, már Spaletti helyére keres a Don de Laur....
Új edzőt,,,Conte??van e rá pénze
FFP....Osimhen,,Kim lehet MU aztán jövőre mi lesz...?

nortu30 2023.05.20. 00:33:36

Itt volt az alkalom megnyerni az EL-t, egyenesen bejutva a BL-be, és ezzel egy jót köpni a cefrés képébe uefástul. Erre mi történik? Képtelenek vagyunk két meccsen kiejteni egy spanyol középcsapatot, köszönhetően egy ilyen balfasz edzőnek, akinek fingja nincs, mit kezdjen a csapattal. Vagy lehet, hogy ő is az uefa embere? Most teljesen kiszolgáltatottá váltunk, és levonhatnak annyi pontot, amennyit akarnak, vagy épp csak annyit, hogy ne legyen BL hely.

Thuglife! 2023.05.20. 10:45:32

@insieme: ez mennyire hiteles?
Mert én úgy tudtam Most hosszabbítottak Spallettivel 3.5 millióra emelve a fizetését.
Ez is érdekes a bajnok edzőnek 3.5M a fizetése.
A miénknek mennyi is?

Juvebest 2023.05.20. 13:01:39

Szánalmas a pali, és azok is azok akik ezt hagyják neki

delpi0823 2023.05.20. 13:06:18

@Szabiba: Blben?Ne hulyeskedj mar ott cityk,bayernek,realok vannak.Eloszor a scudettot kene visszaszerezni valahogy.De nekunk annyi a cel evrol evre hogy a 4ben vegezzunk.Egy Juventusnal a 4ben vegzesnek a minimumok minimuma kellene hogy legyen.De mar Allegri is igy nyilatkozott a kovetkezo szezonnal kapcsolatban hogy a 4ben vegzes a cel.Erdekes mert meg mielott ez a szezon elkezdodott akkor azt nyilatkozta hogy vissza kell szereznunk a scudettot.De ugy latszik hogy itt evrol evre csokkenek az elvarasok,ami normalis esetben pont az ellenkezoje kellene hogy legyen..........

venember83 2023.05.20. 13:09:15

@Thuglife!: a megkérdezése nélkül tették, s most áll a bál. Calvo is már edzőt váltana, Elkann inkább megtartana Allegrit. Giuntolit nem engedte még el a Napoli, s Allegri másik sportigazgatót, míg Giuntoli másik edzőt választana, pl. Spallettit szeretné. Dióhéjban a pletykák. :)

Gaben Smith 2023.05.20. 14:10:09

@venember83: erdekes ez a gorcso ragaszkodas Allegrihez Elkan es Agnelli reszerol kivancsi lennek a miertjere.
Kozben azt olvastam hogyha nincs meg a bl akkor chiesat es vlahovicot eladnak mert nem resze allegri elkepzelesenek egyikuk sem.
Azert szurrealis ez az egesz en komolyan nem ertem de lehet nalam van a hiba.

Marvin88 2023.05.20. 15:26:37

Aha.
Van három világbajnokunk, három Európa-bajnokunk, nálunk játszik a lengyel válogatott kapusa (ő speciel pont nem tehet a kiesésről), a szerbek 9-ese, egy vb-döntős középpályásunk, brazil válogatott védőink, meg egy edzőnk, aki öt Scudetto-t nyert és két BL-döntőben szerepelt a csapattal. Igen, ez pont a tapasztalat hiánya. Ja, nem.

insieme 2023.05.20. 15:44:08

@Thuglife!: lehet kacsa, de az elnök vmit mondott kb. senkinek sem nyesem. meg a szárnyait,,,a sajtó előtt, dicsérte a csapatot stb, az edzőt nem..
Esetleg vénember tud vmit találni Tuttosport on?

Thuglife! 2023.05.20. 16:38:48

Csomagban Giuntoli és Spalletti?
Nápolyban már úgysem utálhatnak jobban.

Juventino86 2023.05.20. 17:14:51

Ha Giuntoli valóban jön, és hozza Spallettit is, az szerintem mindenképpen pozitív fejlemény. Spalletti végül is bajnok lett, és meglehetősen támadó felfogásban játszatta a csapatát, és nálunk most szükség van egy sokkal támadóbb szemléletre. Jóval modernebb felfogású, mint Allegri, szóval ez a része rendben van. Állítólag Pioli helyzete sem biztos a Milánnál. Én őt is megnézném, mert ő is modernebb szemléletű, ráadásul kötődik a klubhoz. Kérdés persze, hogy mi van akkor, ha 1-2 évig nincsen nemzetközi kupa. Mert akkor mondjuk nehéz lesz normális játékosokat igazolni.

insieme 2023.05.20. 17:33:18

Tuttosport:,
Gravina szerint a Juve egy fontos Brand amit védeni kell
Abodi is vmi hasonlót mondott

insieme 2023.05.20. 19:42:11

Nso n van egy cikk Moncz Attila
Real-J.Calafat ,scout, igazolásokért felelős.
Érdemes elolvasni,,,
Juventus vezetőségnek is.........

west30 2023.05.20. 20:03:15

@insieme: Most vagy rajuk szolt vegre valaki,vagy ami sokkal valoszinubb,csak vilagolnak ossze-vissa.

Zsltrk977 2023.05.20. 20:43:26

@insieme: én már vagy 3-4 éve mondogatom hogy egy jó sportigazgató kellene jó scoutokkal vezető scouttal, mert ami megy a klubnál igazolások terén az elképesztő.

insieme 2023.05.20. 20:57:57

@west30:lehet Ceferin ki akar minket végezni
/személyes bosszú,,Agnelli/,de az olasz foci Juventus nélkül ,,,,
No comment.

insieme 2023.05.20. 21:01:35

@Zsltrk977: úgy mutatkozik, hogy most sikerül egy top igazolás e téren-Giuntoli?
Kell még egy top erőnléti edző, sajnos ő megfizethetetlen
A.Pintus

insieme 2023.05.20. 21:09:39

De Light tartja formáját,,
kéz =tizenegyes ,,
sztem jól jártunk vele, hogy elvitte a Bayern

venember83 2023.05.20. 21:12:17

@insieme: igen, igen, qrva jó üzletet kötött vele a Juve. Ennél jobb deal csak Bonu visszahozása és Rugani hosszabbítása volt átlagember számára felfoghatatlan pénzért.

Dzsákkeríni 2023.05.20. 21:31:40

@insieme: Mazraoui kezezett nem de Ligt. Csak mondom.

Dzsákkeríni 2023.05.20. 21:53:27

Remélem minél hamarabb kinevezik Guintolit, ő meg rögtön eltakarítja innen ezt a senkiházit!!! Hogy ki legyen helyette az edző? Srácok, bárki, komolyan mondom! Ennél moslékabb focit, ami ráadásul eredménytelen is, szerintem akkor sem játszanánk ha a szomszédasszonyt ültetnék a kispadra! Végülis a kilencmilliós is csak véletlenül lett edző, ő maga nyilatkozta...

insieme 2023.05.20. 22:03:04

@venember83: úgy tekintek erre hogy helyette van Bremer és Gatti

venember83 2023.05.20. 22:37:16

@insieme: ja, persze, nézőpont kérdése, szokás szerint. Bianka néni is benito álláspontját nyomatja, amit egyesek elfogadnak, és magukévá tesznek, engem meg az utálat fog el.

Dzsákkeríni 2023.05.20. 22:39:54

@insieme: Én meg láttam a meccset és Mazraoui. Az Nso egy szégyen, mellőzni kell!

insieme 2023.05.20. 23:56:57

@venember83: sztem ,nem más álláspontját "nyomatva" pedig de Light sajnos nem lesz nemzetközi klasszis,,kár érte ,én is örültem mikor Juve s lett, de valahol megrekedt,, Ajaxban vezér volt sőt az Oranjes ben is ,most pedig ....

Shyr Kahn 2023.05.21. 03:43:36

Guintoli + Spaletti kicsit emlekeztetne a Marotta + DelNeri kettos elhozatalara. Ez volt az utso idoszak, amikor egy uj igazgato magaval hozta a tulteljesito edzot, akivel egyutt dolgozott. Igaz. A vasutasnak nem sikerult az attores, de Spaletti nem is a Sampdoria-t vezette a negyedik helyre. Szoval elvileg mukodhetne is.
Erdekes, hogy Spaletti a Roma-val az orok masodik/harmadiknak tuno edzo latszatat keltette. Mi tortent vele igy 64 evesen? Nem fiatal mar. Azt gondolna az ember, hogy 60 folott mar nem lesz sokkal eretebb egy edzo es az uj generaciokat nem tudja kezelni. Erdekes modon, nala megmaradt a regi vagas (lasd az Allegri-vel szembeni nyilatkozatait) es valahogy sikerult az ujabb generaciokkal is megtartania a jo munkakapcsolatot. Vagy lehet csak a Napoli-val tortenhet/tortenhetett ez igy?

Juventina7 2023.05.21. 05:40:21

Lothar Matthäus : “Tuchel was very close to joining Juventus…Bayern knew about it and were very nervous as they weren’t fully backing Nagelsmann and had the pressure of acting fast before loosing out on Tuchel.”

Állítólag ezt nyilatkozta, de ettől függetlenül is igaz a Juventusra az utóbbi éveket tekintve: amikor kifelé az a kommunikáció, hogy kitartanak az edző és annak projektje mellett, na akkor borítékolható a menesztése szezon végén. Szerintem Giuntoli szerződtetésével is sejthető az új irány, Allegri mással akart volna dolgozni, de itt már nem ő fog dirigálni.
Az én olvasatomban 3 értelmes opció lehetett sportigazgató poziba a Juvénál: Campos (vitte a PSG, megfizethetetlen), Marotta (nem tudom milyen a kapcsolata a Juvéval, visszajött-e volna egyáltalán némi “sterilizációt” követően :)), vagy Giuntoli. A Kobra mindig is nagy kedvencem marad, de látva Giuntoli munkáját a délieknél, talán egy jó éra kezdődhetne vele nálunk is. E téren nagyon optimista vagyok.
Viszont olvasva a híreket, kommenteket, nem vagyok arról teljesen meggyőződve, hogy nekünk Spalletti lenne a legmegfelelőbb edzői posztra.

Juvino 2023.05.21. 09:56:57

@Juventina7: Spalletti maradjon a Napolynal, ne ugorjunk mar ra mindenkire egy jo szezon utan, meg ha a jelenleginel jobb is lenne. Van eleg jo edzo a piacon.

insieme 2023.05.21. 15:39:31

@Juvino: így van, Spaletti jó de nem top edző,, a csapatai eddig
is ezt játszották, és tavaszra kifújtak,,idén minden klappolt,,
Valószínű, hogy Kim Klára Osimhen távozik,,,esetleg Lobotka, akkor???

Pilsnerurquell 2023.05.21. 16:16:02

Akkor pótolva lesznek. Ott nem olyan balfékek h dimárijákat meg parádésokat meg pogbákat igazolnak.

Nápolyba célfoci van egy jól összerakott motivált kerettel és egy megfelelő felfogású edzővel aki tudja használni a játékosait.
Le a kalappal előttük, minden dícséretet megérdemelnek a Scudettoért bárhogyan is alakul a szezon vége.

Akkora mákunk meg úgy se lesz h Spalletti idejön. Bár én örülnék neki.

Dzsákkeríni 2023.05.21. 17:08:13

Nem tudom ki fordítja majd ennek a senkiházinak a mai sajtótájékoztatóját, de valami nagyon erős hányinger elleni készítmény bevételét javaslom előtte nagy dózisban. Hogy lehet valakinek ilyen vastag bőr a pofáján?

venember83 2023.05.21. 17:15:14

@Dzsákkeríni: köszi, megvan már az immunitásunk.

Dzsákkeríni 2023.05.21. 17:25:43

@venember83: Oké, de ne mondd, hogy nem figyelmeztettek előre! :) Ez a mai talán a legundorítóbb lett az egész szezonban!

venember83 2023.05.21. 17:43:40

@Dzsákkeríni: gyerek lefektetése után nekiállok, s ígérem, nem fog kihozni a sodromból. De azt már nem tudom megfogadni, hogy jövőre is bírni fogom ezt a verbális és pályán látható foscunamit.

Gaben Smith 2023.05.21. 18:15:43

Kozben Di Marzo azt irja hogy marad Allegri jovore a Republica pedig arrol cikkezett hogy Calvo a valtozas fele hajlik de Elkan meg mindig szerelmes Allegribe. Kozbe maxinak nem tetszett hogy Calvo Guintolira tette a voksat

Dzsákkeríni 2023.05.21. 18:35:25

@venember83: Engem már kihozott a sodromból :) Még nem vesztettem el azt a hajszálnyi reményt, hogy van a klubnál egyetlen épeszű, némi hatalommal is felruházott ember, aki végre véget vet a kuruzsló 2 éves ámokfutásának! Talán akkor jövőre szívesebben fordítjátok újra a meccset megelőző eszmefuttatásokat is...

west30 2023.05.21. 19:23:17

@venember83: Oszinten egy ilyen nyilatkozat utan melyik jatekos akar majd meg vele dolgozni.

venember83 2023.05.21. 20:00:33

@west30: nem vagyok játékos, de én dolgoznék, lennék a magyar referense, mert amúgy is úgy értesültem, nem beszél a mester folyékonyan magyarul, s a futball tekintetében biztos borzasztóan fontos a magyar piac, lásd az Aranycsapatot vagy éppen a Nemzetek Ligájában elért szép eredményeket. Évi 200-300 ezer euróért minden további nélkül állok rendelkezésére.

venember83 2023.05.21. 20:02:56

@Dzsákkeríni: futballhoz értő szakember sincs a klubnál, tele van a klub pénzhez, szavakhoz és joghoz értő emberekkel, Allegri meg az egyik legjobban fizetett alkalmazottja a klubnak, kiváló önéletrajzzal, egyszerűen nincs ki elküldje. Jelenleg. De az önkéntességben az az egyik legjobb, hogy az ember bármikor felemelheti a két kezét, s otthagyhatja az egészet, ha már sokszorosan megtelt a hócipője.

Dzsákkeríni 2023.05.21. 20:36:37

@venember83: Azért reméljük odáig nem jutunk el, amire a mondandód 2. felében utalsz...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása