Alexis Sánchez: A Tökéletes Választás

Az Öreg Hölgy egészen jónak mondható szezont tudhat maga mögött: zsinórban harmadszor hódították el az olasz bajnoki serleget rekordnak számító 102 megszerzett ponttal, de hiába rendezték a döntőt Torino városában, az Európa Ligában csak az elődöntőig jutott a piemonti csapat. Antonio Conte nemrégiben igent mondott a Bianconeri következő szezonra vonatkozó felkérésének, ám a hírek szerint a szakember feltételei között szerepel az együttes európai szintre való erősítése.

Sánchez Alexis_Juvemez.jpgA 2013/14-es szezont az újonnan érkező Fernando Llorente és Carlos Tévez kettősével kezdte a Juventus. A duó nagyszerű igazolásnak bizonyult; a két játékost megközelítőleg 15 millió euróért szerződtette a klub (Llorente ingyen, Tévez 12 millió fontért + 2 millió bónuszért érkezett), s rögtön bemutatkozó szezonjukban 35 góllal járultak hozzá a bajnoki címvédéshez. A WhoScored.com adatai szerint a Juventusnak átlagban 15,8 kapura lövése volt az idényben minden versenysorozatban, amiből 5,9 találta el a kaput. Utóbbi adat a Serie A-ban az első helyre volt elegendő a kaput eltaláló lövéseket illetően (holtversenyben a Napolival), ám a félszigetről kimozdulva már nem ennyire rózsás a helyzet. A csíkos mezesek mindössze a 9. helyet foglalják el a kapura lövések számát tekintve, a kaput eltaláló 5,9-es átlag pedig csak a 11. helyre jutatta a Zebrákat. A Bajnokok Ligájában Llorente 2 gólt szerzett, az argentin csatárnak azonban egyet sem sikerült. A BL-búcsút követően az Európa Ligában a baszk volt eredménytelen, míg éktársa mindössze egyetlen találatot jegyezhetett a neve mellett, amely nagyban hozzájárult a Zebrák elődöntőből való kieséséhez.

Ezeket a statisztikákat látva okkal gondolhatjuk, hogy hiába volt a Llorente-Tévez páros megszerzése egy okos, tudatos igazoláspolitikának eredménye, az átütőerő mégis hiányzik a Juventus európai topcsapattá válásához. Az Öreg Hölggyel korábban több csatárt is szóba hoztak. A pletykák szerint a Juve megkörnyékezte Bayern München támadóját, Mario Mandžukićet, a Vörös Ördögök portugál szélsője, Nani már igent is mondott a Zebráknak, valamint a veterán Didier Drogba leigazolása is opciónak tűnik. A szükséges pluszt azonban egy kistermetű, fürge, jelenleg Barcelonában futballozó játékos jelentheti. A tovább után górcső alá vesszük Alexis Sánchez helyzetét, és elmondjuk, miért ő jelentheti a megoldást a Bianconeri csatárproblémáira.

A La Gazzetta dello Sport átigazolási szakértője, Gianluca Di Marzio először április 15-én jelentette, hogy a Juventus érdeklődik a Barcelona szélsőjének szolgálatai iránt, 22-én pedig már azt is tudni vélte, hogy a játékos szóbeli egyezséget kötött a torinóiak képviselőivel.

Nem sokkal később úgy tűnt, az üzletet megakadályozhatja, hogy a FIFA két átigazolási időszakból is kizárta a Barcelonát, s így a katalánok nem tudnak gondoskodni Sánchez pótlásáról. Az átigazolási tilalmat a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség azóta megszüntette, amíg nem születik jogerős döntés az ügyben, így látszólag semmi nem jelenthet akadályt az üzlet létrejöttét követően. Maga Giuseppe Marotta is megerősítette, hogy érdekli a chilei játékos:

„Egy gyors szélső támadót keresünk. Szeretnénk egy olyan játékost, mint Sánchez, azonban jelen pillanatban nem sok ilyen támadó létezik” - Marotta



Sánchez Alexis_juveoke.jpgA Barca támadója a szezon során 19 gólig és 12 gólpasszig jutott annak ellenére, hogy a fontosabb mérkőzéseken nem élvezhetett állandó bizalmat. A góljai számából ítélve a chilei kezdi meghálálni a képességeibe vetett hitet, és azt a teljesítményt nyújtani, amiért több európai klub is felfigyelt rá az Udinese csapatánál. Alexis akkor azért választotta a spanyol gigászokat, mert be akarta bizonyítani, hogy ő igenis egy top játékos. Az Udinében eltöltött évei alatt a Juventus is érdeklődést mutatott a támadó iránt, ám a versenyfutás győztese a nagyobb csekket felvillantó, gránátvörös-kék csapat lett.

A helyzet azóta változott, és ha lehet hinni a sajtónak, a három év alatt 141 mérkőzésen 47 gólig és 36 asszisztig jutó Sánchez szeretne Bianconero lenni a következő szezontól. Nem csak a Juventus vezetősége hisz abban, hogy a játékos szerződtetéséből profitálhatnak a torinóiak, de az egykor zebra Fabrizio Ravanelli szerint is jó döntés lenne Sánchez megvásárlása.

 

„Sánchez a megfelelő ember Antonio Conténak. Tévezzel és Llorentével az oldalán fantasztikus támadósort alkotnának. A Barcelona nem akármilyen csapat, Sánchez a legmagasabb szinten játszott velük az elmúlt években, amelyek során európai tapasztalatot is szerzett. A Juvénak előrelépést jelentene Sánchez leigazolása” - Ravanelli



És hogy miért kellene az Öreg Hölgynek elcsábítania Alexis Sánchezt?

Az első mellette szóló érv a sokoldalúsága. A pletykák szerint Antonio Conte szeretne a bajnokságban bevált, ám Európában csődöt mondó 3-5-2-ről egy jóval versenyképesebb 4-3-3-ra váltani. Sánchez mindkettő formációban bevethető, amit egykori mestere, Pasquale Marino is megerősített, akivel az Udinesénél dolgozhattak együtt:

„Alexis tökéletesen illene Conte taktikájába. Képes mind előkészítő csatárként, mind szélsőként kiválóan teljesíteni” - Marino

 

poszt_Sánchez.jpgSánchez leigazolása egyben Tévez vagy Llorente tehermentesítését is jelentené a 3-5-2-es formációban. 80,1%-os passzpontosságával megelőzi Llorentét, ám Tévezzel szemben 2%-kal alulmarad. Erényeihez hozzátartozik kiváló csapatjátéka, melyet az idén kiosztott 11 gólpassz és meccsenként 1,3 kulcspassz is alátámaszt. Természetesen nem árt észben tartani, hogy Sánchez ezeket a számokat nem 3-5-2-ben, hanem a Conte által is kedvelt 4-3-3-ban érte el. A játékos leginkább a támadóharmad jobb szélén érzi jól magát, ám a pálya bal oldalán és közepén is megállja a helyét. Sebessége kiváló labdakezelési technikával párosul, mely életveszélyessé teszi a széleken. Mindemellett nem érzi magát kellemetlenül a baloldalon sem. Jobb lábasként kiválóan lehetne alkalmazni kapura törő tükörszélsőként, amivel tökéletesen ki lehetne használni lövő technikáját, melyet az egyik Real Madrid elleni El Clasicón is bemutatott.

Sánchez támadói képességeihez védekező kvalitások is társulnak. Mérkőzésenként 1,6-szor szerel és 0,4-szer akaszt meg támadást, amellyel megelőzi azt a Tévezt, aki köztudottan szereti hátrahúzódva megkaparintani a játékszert és mélységből indulni. Udinei kitérője során nem csak a támadó harmadban, de a középpályán is többször szerepelt, ahol köztudottan szükség van lélekjelenlétre az ellenfél akcióinál is.

hőtérkép.jpg

A másik kiszemelt szélső, Nani 1,2-ször szerel és 0,9-szer csente el a labdát az ellenfelétől átlagosan, a chilei tehát ebben a mutatóban is felülmúlja az Ördögök portugál játékosát, aki ráadásul gólok, kulcspasszok, kapura lövések és passzpontosság tekintetében is alul marad, a PSG szélsőjétől, Giovincóról nem is beszélve.

 

Kapura lövés Szerelés Labdaszerzés Passzpontosság Kulcspasszok Idei teljesítmény
Sánchez 1,7 1,6 0,4 80,1% 1,3 7,37
Tévez 3,8 1 0,2 82,2% 1,8 7,49
Giovinco 1,6 0,3 0,2 77,8% 0,7 6,53
Nani 1,6 1,2 0,9 78,2% 1,1 6,8
Ménez 0,8 0,8 0,7 87,3% 0,6 6,62



Sánchez Alexis_Udinese guggol.jpgA harmadik ok, amiért Sánchez Torinóba igazolása mindkét fél számára előnyös lehet, és ösztönzőleg hathat a chileire, hogy jelenleg egykori udinei csapattársainak egy része a Juventus keretét gazdagítja.

Sánchez mindig is büszkeséggel beszélt Olaszországban töltött éveiről és volt játékostársairól, így valószínűleg szívesen játszana a Kwadwo Asamoahval, Mauricio Islával és Simone Pepével kiegészült Juventusnál.

Kis érdekesség: 2011. január 30-án éppen Sánchez góljával győzött az Udinese a Juventus vendégeként. Az akkor Islával és Asamoahval felálló vendégek Zapata és Sánchez góljaival válaszoltak Marchisio 60. percben szerzett óriási, ollózós találatára, Alexisnek a gólpasszt pedig az az Isla adta, aki az elmúlt két szezonban nem tudta magát beverekedni a Zebrák kezdőjébe. Simone Pepe akkor már a Bianconeri játékosa volt, bár nem lépett pályára a mérkőzésen.


És ha ez nem lenne elég, Sánchez jó barátja Arturo Vidalnak, akivel egészen véletlenül közös ügynökön is osztozkodnak.

A helyzetet némiképp árnyalja, hogy a Barcelona elnöke, Bartomeu nemrégiben kijelentette, a chilei csillag nem szerepel az átigazolási piacon. A nyilatkozat igazságtartalmára a mercato alatt fény fog derülni, ám egyelőre úgy tűnik, a felek a csatár vételáráról nem tudnak megegyezni. Az viszont bizonyos, nem kevés Juventino vélekedik úgy az ügyről, mint Luciano Moggi:

 

„A Juventus legfőbb prioritása a nyárra Alexis Sánchez leigazolása kell legyen” - Moggi


Források:

BleacherReport.com

Squawka.com

Transfermarkt.com

WhoScored.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr146226054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drughi Di Bianconeri 2014.05.29. 18:15:56

Köszönjük ezt a nagyszerű elemzést, kedves Keshudioo ! :)
Minden szavával egyet lehet érteni,valóban a tökéletes igazolás lenne nekünk (persze önmagában még így sem lenne elég,vannak még lyukas posztok).
Már csak Agnellit és Marrottat kéne erről meggyőzni.Talán küldd el nekik is ezt az elemzést :D

rockitbaby 2014.05.29. 18:25:13

@Drughi Di Bianconeri: Nem hiszem, hogy ők másként vélekednének, csak sanszosan a pénztárca szab gátat vérmes álmainknak. Mint ahogy a mondás is tartja, mindenki addig nyújtózkodhat, amíg a takarója ér! ÉS mivel ráakasztották a cimkét, miszerint nem eladó - ha ennek is lehet hinni -, így csak egy komoly ajánlat esetén távozhat. Ezt pedig szerintem a Secco éra ámokfutásai után még jelen pillanatban nem engedhetjük meg. Én még kb két szezont saccolok, miután az akkor felhalmozott adósságot átfordítjuk nyereségbe, és tudunk igazolni úgy is, hogy nem kell minden eurót a fogunkhoz verni!

Drughi Di Bianconeri 2014.05.29. 18:28:38

@rockitbaby: Az lehet, de 2 szezon múlva már nem lesz itt Conte, Pogba,Tevez,Pirlo sem.Pedig ez a garnitúra megérdemelne minimum egy tisztes helytállást a BL-ben.

rockitbaby 2014.05.29. 18:45:55

@Drughi Di Bianconeri: Pirlo-ban egyetértek, de a többivel nem feltétlen. Ha ez a garnitúra megérdemelné, akkor Buffon? Nem kötekedésként írom, de azért lássunk túl a dolgokon és lépjünk túl a ki mit érdemel részen. Mert akkor ide lehetne sorolni minket is a BL és EL fiaskóval.

Ettől függetlenül a pénzügyi ámokfutás alá Secco még mindig nyögjük és nem lehet eszetlenül költekezni, de még nagyon ésszel sem!

konrad66 2014.05.29. 18:52:39

Secco egy balfasz volt Marotta is az még hátha fejlődik nem fog sikerülni Alexis,azonban Barcelona védőt akar venni Gerard Deulofeut vissza akarják hozni Alexisért ami pénzt kapnak az kell nekik ,mert Barcelona adóssághegyét nem kell bemutatni.
Szóval Alexis Sánchez pár ok,hogy ide gyere:
-Vidal barátod
-Udinei haverok

Vezetőségnek pár ok,hogy ide jöjjön:
Vidalból kinézném ,hogy elmegy,mert nem jön senki jó csak kukázunk
Marotta mutathatna valamit

Drughi Di Bianconeri 2014.05.29. 18:54:15

@rockitbaby: A "garnitúra" megnevezést nem csak a felsorolt 3 játékosra + Conte-ra értettem, nyilván a Kapitányunk,a világ legjobb kapusának járna már ki legjobban a BL.
De a többiek 2 szezon múlva már nem hiszem,hogy itt lesznek,mint ahogy Conte sem biztos.

Secco nyilván egy nagyon rossz politikát folytatott,pont a másik véglet.
(Mondjuk pl.: Diego kiváló igazolás lett volna, arról nem Secco,és nem is a brazil karmester tehetett,hogy pont akkor voltak a legimpotensebb edzőink,és körülötte egy rakás balf@sz játszott)

Goku06 2014.05.29. 19:15:08

Ha Marotta elolvassa ezt egyből mindent megtesz azért hogy leigazolja... Már másnap felvinné az ajánlatot mondjuk 16 millára :O :D

venember83 2014.05.29. 20:22:39

Nagyon tetszetős írás, színfolt a hírek között ez az elemzés.

Trieszt120506 2014.05.29. 23:13:36

Mmeggyőzött a cikk, Sanchez kell nekünk! :D

Barolo 2014.05.29. 23:15:35

Azt nem teljesen látom, hogy a Barcának miért jó eladni.... az persze lehet egy ok., hogy nincs benne a legfontosabb játékosai között, de egész jó pénzt hozhat. Ehhez viszont biztos, hogy 20m fölött kellene fizetnünk szerintem.
Amibe még bízhatunk, az a felsorolt érveken kívül az, hogy Sanchez a Juventusba igazi szuper sztár lehet (válhat), amire a jelenlegi Barcelonába nincs reális esélye.
Fontos lenne megszerezni!
Forza Juventus!

Type-R 2014.05.29. 23:42:31

Kiváló írás, gratulálok hozzá!

pedronegro (törölt) 2014.05.30. 08:15:31

én ugyanazt csípem Sanchez-be mint Tevez-be, a harciasságát, ők ketten elől nagyon komoly páros lehetnének, kár hogy a BL-ben egyikük se villantott ez azért annyira nem jó.....
Viszont én nagyon nem támogatom Llorente-Sanchez csere verziót, a baszkra is szükségünk van én nagyon megkedveltem pedig semmire nem tartottam de Conte kezei alatt nagyon megacélosodott nem lazsál a pályán és jól használja ki fizikai erejét bár néha labdával ügyetlenkedik de összességében mega igazolás volt Tevez-el együtt!!!

pedronegro (törölt) 2014.05.30. 08:19:26

Azt nem tudom elképzelni hogy a Barca elakarja adni, de olyat eltudok képzelni hogy Sanchez szívesen csatlakozna hozzánk, mert itt valóban nagyobb sztár lehetne mint Messi árnyékában.
Egyébként mennyit keres a Barcánál???

FCB551 2014.05.30. 13:10:18

Liverpool 25m-et fog ajánlani Alexisért

Devilke Balla 2014.05.30. 14:02:16

nem hiszem h.Llorente megy barcába. ott volt nekik Ibra,s még rá is rá akarták eroltetni a tikitakás focit,márpedig rá lehetett volna centerelni. sokkal valoszinubbnek tartom aguero érkezését a barcába. és ugy sanchezra sincs szukséguk.

FCB551 2014.05.30. 16:05:17

@pedronegro: Ő nagy sztár nálunk is és nem csak Messi árnyékában van :D

Rivendell 2014.05.30. 16:09:50

@FCB551: kb akkora mint Neymar....ő meg a sztárság nagyon távol állnak egymástól,azért Sanchez messze van attól a szinttől

hellan (törölt) 2014.05.30. 16:39:21

@FCB551: Én most itt nem akarok belemenni Barcelona játékosok összehasonlításába, de ahogy én látom Messi > Sanchez > Neymar a sorrend.

FCB551 2014.05.30. 16:54:12

@hellan: Rosszul látod :D Messi ki van emelve De Sanchez és Neymar között nincs nagy külombség de ha választani kell akkor Neymar Sanchez felet áll de Sanchez is el van ismerve.De Sanchez lehet hogy igyis maradni fog hogy állítólag Agüéro már úton van a Camp Nou felé:D

Drughi Di Bianconeri 2014.05.30. 17:05:50

@FCB551: Ha Agüerot leigazoljátok és Delofeu már vissza is tért,az azt jelenti,hogy Pedro-Sánchez duó egyike távozni fog és szerintem az utóbbi,mert Pedro nagy kedvenc,ha jól tudom,mert saját nevelés stb.

Sánchez jó játékos,és nem is futott rossz idényt nálatok,de nálatok nem igazán tudta kamatoztatni a legnagyobb erényeit,a "tiki-taka" pontosabban az elmúlt években inkább "tili-toli" foci miatt.
Kiváló technikája van persze és jó az összjátékban is,játékintelligenciája is megfelelő,de a stílusa inkább fekszik az olasz,esetleg az angol bajnokságba.
Nálunk ki tudna teljesedni,klasszissá érhetne, nálatok pedig max 1 a sok közül,akik Messi mellett játszottak.

FCB551 2014.05.30. 17:18:40

@Drughi Di Bianconeri: :D Pedro. Alexis 2 ösböl valamelyik tuti távozni fog és az lehet Pedro lesz és nem Alexis de majd el válik :D Am mink Bl-ben ősze kerülhetünk veletek ? Melyik kalapba kerülhettek?Tudom még mesze van csak kiváncsi vagyok hogy öszekerülhetnénk e

FCB551 2014.05.30. 17:25:36

@hellan: Akkor ősze kerülhetünk :D Ti örülnétek nekünk ? :D

Trieszt120506 2014.05.30. 17:41:25

@FCB551: hoygi ne őrüln énk netkek, leggaláb nemkelene sokat utazznünk, és katalóniáben az idölyárás is jo egézs évben.

babo0410 2014.05.30. 18:56:45

@FCB551: Ha megerősítjük a keretet a nyáron, és sikerül Conte-nak új formációra átállnia (leginkább 4-3-3-ra, mert azt könnyebben lehet támadásnál és védekezésnél is hasonlóra alakítani, mint a 3-5-2-t, meg ha kellet mostanság, akkor Conte ezt vette elő), akkor igen, a jelenlegi kerettel nem. De remélhetően a nyári mercato végén elégedettek leszünk mi is, és Conte is, és akkor bárki lehet ellenfél, mert bármire képes lehet egy széleken is megerősített Juve akár 4-3-3-ban, akár más 4 védős rendszerben. Ha minimum Sánchez, Morata, Gabbiadini, Pereyra érkeznének előre, de a kp-re és a védelembe is jönne legalább 1-1 erősítés, akkor nem tartanám lehetetlennek a szintén megújuló, és valszeg jövőre lutri Barca legyőzését. Egy olyan 4-3-3, ahol elől Tévez-Llorente-Sánchez v. Gabbiadini-Tévez-Sánchez v. Tévez-Morata-Sánchez kezdene, nem nézne ki rosszul. Igaz ehhez a védelemnek is javulnia kéne, mert idén nagyon sokat hibáztak. Sajna Barza nem lett fiatalabb, sokat lassult, Chiellini tavaly nem a régi önmagát idézte, Bonu meg nálam 4 védős rendszerben nem kezdene.

Goku06 2014.05.30. 19:16:57

és mi lesz ha a liverpool beajánlja a 25öt érte??? Felvisszük az ajánlatunkat 18ra :D :D :D

FCB551 2014.05.30. 19:17:26

@babo0410: Jövőre Lutri Barca ??:D ezt miért gondolod így fejtsd ki ha van időd :D

FCB551 2014.05.30. 19:18:32

@Goku06: Már hivatalosan is meg ajánloták 25 m et .:D

babo0410 2014.05.30. 19:36:58

@FCB551: Most ti is hatalmas átalakításon mentek keresztül. Lehet a fél keretet kicserélitek. Mondjuk Luis Enrique is inkább a jelen játékrendszert preferálja (legalább is a Roma-nál ezt akarta meghonosítani), de lehet azt is lecserélitek. Így nincs garancia arra, hogy a Barca jövőre jól fog szerepelni. Lehet pont a változások miatt tarolni fog, de lehet még nem fog annyira működni. Ha változások lesznek nálatok, nem lehet tudni mit nyújt jövőre egy teljesen megújuló Barca.
A Pool ajánlhat 25 milliót, ha igazak a pletykák, akkor Sánchez a Juvéba szeretne jönni, mert itt van Vidal, és ugye ismeri az olasz bajnokságot, és állítólag szívesen térne vissza. Szerintem Sánchezen is sok fog múlni, hogy hova igazol. De milyen forrásból tudod ezt?

Goku06 2014.05.30. 20:17:04

@FCB551: na erre mondják hogy szopás...

@babo0410: ha a Juventus nem fizeti ki a Barca által kért összeget akkor teljesen mindegy hogy hova akar menni a játékos. Először a csapattal kell megegyezni.
(igen, persze a játékos kierőszakolhatja.. láttunk erre példát.. de ritka. Nem tudom elképzelni hogy Sanchez azt mondja hogy "na mostantól nem járok edzésre sem, addig amíg nem engedtek el a Juventushoz"... persze ehhez az kell hogy 2 hónapig elhúzódjon az átigazolása.. Addig pedig szerinted nem érkezik érte több vonzó ajánlat.. Szívesen jönne a Juvéba, de ez nem azt jelenti hogy mindenáron idejönne. Vannak más csapatoknál is világuralomra törő vonzó tervek, ahol ráadásul a fizetésével sem lennének gondok.. valamint BL-ben is hasonló esélyei lennének..)

babo0410 2014.05.30. 20:26:22

@Goku06: És azt honnan tudjuk, hogy mi milyen ajánlattal fogunk előrukkolni, vagy miről tárgyalunk a Barca-val (ha éppen tárgyalunk)? Lehet, ha hivatalosan is elmegy Immo a BVB-e, akkor utánna mi is lerakjuk a 25 millát. Nem tudhatjuk mi lesz.

Goku06 2014.05.30. 20:41:53

@babo0410: Csak reménykedni tudunk abban hogy Immobiléből befolyó összeg 5 percig sem lesz a csapatnál és egyből utaljuk Sanchezért... Itt már nem lehet bohóckodni.. Úgyhogy el kell felejteni a 15 milliós ajánlatot, valamint az 1-2 millión való alkudozást.. Ha 2 héten belül nem lesz miénk Sanchez, akkor majd jöhet 10 év múlva ha lejár a szerződése valahol máshol.. :S

FCB551 2014.05.30. 20:52:24

De ezt tik szurtáttok el rég a tiétek volna 30 m rol le mentünk 25 re és ti 15m et oda dobtatok Badtomeu meg döbbent rajtatok nem hiszem hogy nincs 25 m-etek zseböl ki tutátok volna fizetni elnökötök szúrta el és most Pool megadta azt az öszeget amit kijelöltünk.És erre az Arsenal még 30m et is rá ajálhat.Szóval csak rajtatok múlt nem hiszem el hogy 25 m et ne tudtatok volna megadni.És ekőzben Bartomeu meg gondolta magát hogy megtartja.És ezt nem sértés képen mondtam de én még ase halottam hogy Alexis közölte volna vezetöségel hogy hozátok akar jönni.Ha Agüéro télleg érkezik hozánk akkor nagyob esélyel igazolhatjátok le Alexist

keshudioo 2014.05.30. 23:56:23

@babo0410: Lehet, de lehet, hogy nem.

@FCB551: Ezt a Google Translator nem érti. :-(

Rivendell 2014.05.31. 06:16:07

gyerekek ne szenvedjetek mér ennyire Alexis miatt,jön a 2 fiatal francia + csak azért is Berardi és olyan lendület lesz a csapatban,hogy Alexis csak visszahúzná őket:DDDD

ha meg nem jön a francia különítmény,akkor meg Berardi + Eriksen és csókolom,még olcsóbban is jövünk ki:D

úgy csináltok,mintha valami sztárról lenne szó

neuropa 2014.05.31. 08:45:02

Szuper összefoglaló a chileiről! Remélem a vezetőségnek is elküldted. :]

Rivendell 2014.05.31. 08:49:33

@Juventus FC 15: mitől lenne sztár? nem 1 Falcao-CAvani-Ibra-Suarez...sztár az 1 másik kategória,ő csak 1 jó játékos és semmi egyéb

Rivendell 2014.05.31. 08:50:36

részemről ő nem több,mint 1 G Rossi egészségesen,sőt megkockáztatom anno Rossi nagyobb fogás lett volna

neuropa 2014.05.31. 08:55:08

Páran írták anno, hogy talán felsőbb utasításra licitál 15-ről, meg hogy nem szabad egyből 25-öt ajánlani. Nem szeretnék utólagos okoskodónak tűnni, de 25-ért diszkont áron van (lett volna?), ilyen esetekben azzal kell nyitni, bezsebelni a Barca jóváhagyását Alexisé mellé és még májusban lepapírozni, júniusban pedig bejelenteni és onnantól már csak nekünk ajánlgathatnak Liverpoolból és Londonból. Ez a nyílt verseny nem a Juvénak kedvez, ezt kellett volna megelőzni és ez az amit nem hiszem el, hogy Marottáék nem láttak előre. Még ha nem is repült rá mindenki Sánchezre, mert mondjuk már elkönyvelték, hogy "a Juve úgyis kipengeti az árát ha kell nekik", egy ilyen komolytalan ajánlattal leradíroztuk magunkat a potenciális kérők térképéről. Mintha 1000 forintból próbálnánk megebédelni egy nívós étteremben: nem fog menni.

FCB551 2014.05.31. 16:12:07

HIVATALOS!!! Alexis 2015 nyaráig bisztos marad nálunk :D

omlossuti 2014.05.31. 16:27:49

2016-ban úgy is lejár, így 27 évesen jöhet hozzánk :D

Trieszt120506 2014.05.31. 16:31:32

@FCB551: nem mellesleg te is ott vagy a hozzászólók között... ;)

FCB551 2014.05.31. 16:33:36

@Trieszt120506:Ez mai hír amit te másolták be ott nincs ot h 2015 íg marad.:D

Rivendell 2014.05.31. 16:50:23

@FCB551: maradjunk annyiba,hogy valaki a nyáron tuti elviszi a srácot,mivel pénz szűkében vagytok és minimum 2 védőt akartok igazolni,akik fejenként 35-40M + nem ártana 1 középcsatár se

Direct_01 2014.05.31. 16:56:58

@Rivendell: Pedig @FCB551: világosan megmondta hogy maradni fog.Jobb ha elfogadjuk,bármilyen nehéz is lesz.Szerintem mielőtt a katalánokhoz igazolt volna azt se tudta ki az az Alexis Sánchez.Az Atletico ellen lőtt góljával pedig Lessi-magasságokba emelkedett,és így már megtartaná nagyon sok iskolás divatmajom.

Apuleius 2014.05.31. 17:08:39

@FCB551: Ezt még a legnagyobb jóindulattal sem lehetne hivatalosnak nevezni.

FCB551 2014.05.31. 17:39:46

@Rivendell: 100m van igazolások ra Marqinhos érkezik hozánk Sanhez maradni fog.Max Pedrot fogjuk eladni és Agüéro is érkezik. @Direct_01: Nem én hanem a vezetőség tartja meg és nem tudom mért lenék divat majom :D És igen azelőtt nem ismertem de nálunk mindenki meg ismerte

Rivendell 2014.05.31. 17:44:59

@FCB551: 100M...szurkolói gyűjtést rendeztek,vagy mi szösz? mikor dobtatok ki 100M 1 nyár alatt?....

Agüero 1maga 60M minimum,mivel nem szorulnak rá a pénzre City-ék

FCB551 2014.05.31. 17:52:25

@Rivendell: Most ki fogunk mert meg kell erősíteni a védelmet.És igen 100 m van.. Agüérot 38 m ért és Pedroért ide adják ő kérte City-t hogy engedjék el. +Eladot játékosokért kapot pénz Alexis marad .P

Apuleius 2014.05.31. 17:53:34

@FCB551: "Agüérot 38 m ért és Pedroért ide adják"

Ez teljességgel kizárt.

Rivendell 2014.05.31. 19:22:18

@FCB551: honnan tudod,hogy kell nekik Pedro? ilyen hírt én még nem olvastam.Lehet kéri,de pillanatnyilag nincs ok az eladására...Arabok...nem érdekli őket,hogy ki mire vágyik,ők adják a fizut és te pedig cserébe teszed amit mondanak,de ha meg is esne rajta a szívük,akkor is olyan árat kérnek amilyet csak akarnak,mert nem kényszer eladás és momentán a Barca keretében nem is nagyon van olyan aki miatt azt mondanák oké cseréljünk..Messi nem eladó,Neymar sem többi meg olyan zsebből megveszik...Agüero mellé

MDaniel98 2014.05.31. 19:26:52

@Apuleius: Hát,nem is tudom.A pénzt nyilván a Citynél is feltufnák használni valamire,Pedo ugyanúgy Spanyol nemzetiségű/anyanyelvű mint Agüero és tudjuk,hogy Pellegrini odaérkezését követően ez milyen fontos lett,az meg a ,másik,hogy nem nagyon becsülik meg a City háza táján,a szurkolók nem nagyon szeretik őt,pedig szerintem a világ egyik legjobb csatára,csak a szerencsétlen nagyon sérülékeny(tiszta G.Rossi). Szóval lehet valóságalapja a hírnek.

Apuleius 2014.05.31. 19:31:14

@Juventus FC 15: Agüero a City keretének legjobb játékosa, én meglepődnék, ha eladnák. Ettől függetlenül igazad van, s elképzelhető olyan forgatókönyv, hogy megválnak tőle. Ettől függetlenül igazából az összeget kifogásoltam, 38 millió+Pedro ajánlattal nem lehet Agüerót venni.

FCB551 2014.05.31. 20:36:15

@Apuleius: @Rivendell: Hátt csak így tudom el képzelni City már télen vite volna Pedrot csak nem ment. Azért 60-70 m et nem fizetűnk ki érte.City még érdeklödik iránta

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9912) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4138) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4168) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása