Bonucci: "Rendkívül fontos győzelmet arattunk"

Bonucci Leonardo_gólöröm vége.jpgAz Olympique Lyon elleni Európa Liga negyeddöntő győztes gólját szerző Leonardo Bonucci úgy véli, hogy csapata rendkívül fontos győzelmet aratott a francia ellenfél vendégeként.

"Az első félidőben nehézséget okozott számunkra, hogy megtaláljuk azokat a területeket, ahol a saját játékunkat játszhatjuk, míg a második félidőben semmit sem kockáztattunk, leszámítva az állított helyzeteket." - nyilatkozta Bonucci a mérkőzés lefújását követően.

Az Öreg Hölgy eddig lejátszott öt Európa Ligája mérkőzéséből ez volt a negyedik, amelyen kapott gól nélkül zárt a torinói csapat.

"A Lyon nagy iramban rohamozott az első félidőben, de a másodikban képesek voltunk arra, hogy egy rendkívül fontos győzelmet arassunk."

"A gólörömöm? Néhány barátomnak szólt, akik ott voltak a lelátón ma este. Egy olyan embernek akartam ajánlani, aki hétfőn hunyt el negyvenöt évesen, hátra hagyva egy családot. A Milannak szurkolt, de mindig nagyon kedves volt hozzám, s sokat beszélgettünk."

A Juventus középpályása, Kwadwo Asamoah, csapattársához hasonlóan, elégedetten nyilatkozott, s értékelte csapata teljesítményét.

"Mindenekelőtt a második félidőben játszottunk jól. Az első félidő rendben volt, azonban nem sok olyan akciót valósítottunk meg, amelyet az edzésen gyakoroltunk." - nyilatkozta a ghánai középpályás a Sky Sport Italianak.

"Jobban kihasználtuk a labdabirtoklást, s kevésbé tudtak visszaszorítani bennünket."

A Juventus következő mérkőzése hétfő este következik a Livorno ellen, azonban a sérülések miatt egyelőre kevés lehetőség kínálkozik a keret rotálására.

"Jelen pillanatban számos játékosunk sérüléssel bajlódik, így nekünk, a többieknek kétszer annyit kell dolgoznunk, s ez nem könnyű."

"Készen állok arra, hogy minden mérkőzésen pályára lépjek, amikor a mester arra kér, hiszen profi játékos vagyok, s fel vagyok készülve arra, hogy mindent megtegyek a csapatért. Egy játékos számára még mindig jobb, ha állandóan játszania kell, mint ha nem játszhatna."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr445911227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása