Vialli: „A Madrid elleni mérkőzés fordulópont lehet”

Az egykori olasz válogatott, Gianluca Vialli úgy véli, hogy a Real Madrid elleni mérkőzések fordulópontok lehetnek a Juventus számára a Bajnokok Ligája idei küzdelmeiben.

Vialli Gianluca_zakóban.jpgA torinói csapat eddig mindkét meccsén csupán döntetlent ért el a csoport két kisebb csapata, a Koppenhága és a Galatasaray ellen.

Azonban Gianluca Vialli úgy gondolja, hogy Antonio Conte játékosai sikert érhetnek el a spanyol királyi klub elleni találkozókon, és akár javukra is fordíthatják a helyzetet.

„A Juventus kihasználhatja a fontos lehetőséget, amely előttük áll.” - nyilatkozta a negyvenkilenc éves egykori játékos a Tuttosport munkatársainak. „Amennyiben sikerülne jó eredményt elérni Spanyolországban, ez megváltoztatná a szezon alakulását, és felülmúlhatna minden elvárást.”

„A Real elleni mérkőzés lehet a kiírás fordulópontja, azonban véleményem szerint a Juventus számára a Galatasary elleni mérkőzés lesz a csoportküzdelmek során. Szerintem sikerülni fog jól teljesíteniük a törökországi kirándulás során, azonban a torinóiaknak figyelmesnek kell lenniük. A Juventus csapatánál minden adott ahhoz, hogy letegyék a névjegyük a Bajnokok Ligájában.”

A Juventus sorozatban két bajnokságot nyert, a Serie A bajnoka volt az elmúlt szezonban, illetve 2011-12-ben, azonban a támadó úgy látja, hogy idén sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a bajnokság.

„A Juventus számára ez az év keményebb lesz az előző két szezonnál. Először is, két-három csapat jelentősen megerősödött, így harcba szállhatnak a bajnoki címért. Másrészt pedig az ellenfelek már ismerik Antonio Conte csapatának az erősségeit és gyenge pontjait, és ezeknek az ismereteknek a birtokában megfelelő lépéseket foganatosítottak.”

A tabella élén álló AS Roma a második helyezett Napoli csapatával találkozik pénteken, de Gianluca Vialli nem gondolja, hogy ez a mérkőzés döntő lenne a bajnoki cím szempontjából.

„Jelen helyzetben az AS Roma nagyon kényelmes pozícióban van, míg a Napoli nagyszerűen működik együtt csapatként. Jó mérkőzésre számítok, azonban véleményem szerint túl korai mérkőzés ez, hogy a bajnoki címet tekintse tétnek bármelyik csapat vagy a nézők.” - mondta el véleményét a Juventusban négy szezont játszott támadó.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr135569581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2013.10.15. 17:39:09

Remélem tényleg igaza lesz Viallinak és a Real meccs után kissé el kell majd bizonytalanodniuk a Realosoknak abban,hogy csapatuk odaér-e az 1.helyre,és remélem nem fogjuk már az 1.meccs után a Realt a továbbjutás közelébe lökni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása