A Juve vezeti a versenyt Zirkzee játékjogáért

zirkzee_joshua_kabatban_kezfogas_mottaval.JPGRomeo Agresti értesülései szerint nemrégiben egyeztetés volt a Juventus és Adrien Rabiot édesanyja/ügynöke között. A kapcsolat a Juventus és az ügynök között nagyon jó, Adrien Rabiot viszont nem kívánja elsietni a döntést, és feltehetően a jövője kapcsán fontos a jövő évi edző kiléte is. A francia középpályás jó baráti kapcsolatot ápol Thiago Mottával még a párizsi időszakra alapozva.

Giovanni Albanese szerint a Borussia Dortmund érdeklődése komoly Dean Huijsen ügyében, a Juventus viszont csak jelentős ajánlat esetén engedné el a fiatal védőt, 30 millió euró feletti ajánlat szükséges a mozdításához.

A Tuttomercatoweb cikke arról számolt be, hogy távozás esetén Massimiliano Allegri nem kíván lemondani a fizetése töredékéről sem, mivel úgy érzi, hogy a klub soha nem védte meg őt a komoly változások közepette, legyen szó a tőkenyereségek ügyéről vagy a klubon belüli hatalmi harcokról.

Gianluca Di Marzio úgy értesült, hogy a Juventus csak abban az esetben fog próbálkozni a Torino védője, Alessandro Buongiorno megszerzése érdekében, ha komoly távozó lesz a védősorból. Az újságíró viszont arról is beszámolt, hogy a Juventus van a legjobb helyzetben jelenleg a Joshua Zirkzee játékjogáért zajló versenyben.

A Tuttosport beszámolója szerint a Juventus szeretné még a nyári átigazolási időszak előtt nyélbe ütni Albert Guðmundsson megszerzését, de jelenleg a Genoa túl magas árat kér a játékosért, és Cristiano Giuntolinak egyelőre még dolgoznia kell azért, hogy lecsökkentse a támadó árát, és nem zárható ki egyes játékosok bevonása. Ilyen fiatalok lehetnek Tommaso Barbieri és Enzo Barrenechea, és minden adott a megegyezés megszületéséhez.

Nicolò Schira egy ismert nevet dobott be, mivel az újságíró szerint a Tottenham középpályása, Pierre-Emile Højbjerg szívesen elhagyná a Tottenhamet idén nyáron. A játékos szerződése 2025 nyaráig érvényes, és a futballistát az ügynöke beajánlotta a Juventusnak, a Milannak és a Napolinak.

A La Gazzetta dello Sport szerint viszont a Juventus figyeli két másik futballista, Lazar Samardžić és Armand Laurienté helyzetét is. Amennyiben az Udinese és a Sassuolo kiesne az első osztályból, mindkét játékos jelentős kedvezménnyel érkezhetne.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr518397157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leram7 2024.05.05. 16:03:08

Samardzic, Buongiorno, Calafiori közül bárkit szívesen látok.

Viszont Zirkzee drága, ő max csak akkor, ha Vlahoért megaajánlat jön és eladjuk.

Huijsent nem szabad eladni, ő pár év és top védő lehet.

Valamint szerintem a mostani bolgona (meccseket teljesen nem láttam) is eléggé szenved, ha az eredményeket nézzük.

Érdekes mercato lesz és szerintem az elmúlt évekhez képest nagyobb változások, mozgások lesznek a keretben.

Wizzurah 2024.05.05. 16:05:20

Ezek már kevésbé jó hírek. Teljesen feleslegesnek tartom Zirkzee leigazolását, pláne ha ez a majom marad az edző. Nem is feltételeztem, hogy lemondana egy fillérről is, valahol jogos, másrészről meg a letett teljesítmény függvényében neki saját magától kéne felállnia, dehát egy patkány mindig is patkány marad. Egy hobbit is nehezen hagyja el a megyét, így ő sem mer Olaszországon kivülre igazolni, hisz még saját hazájában is beég és csak a Juventus olyan hülye, hogy még mindig nem rúgta kis páros lábbal, máshol nem tenné zsebre azt, amit itt leművel. Teljesen balgaságnak tartok olyan üzleteket, cseréket is, ahol egy Huijsent azért adjunk el, hogy próbát tegyünk egy Buongiornoért, vagy hogy egy Gudmundsonért adjunk egy Barrenecheat, stb. Ezeknek a csere-beréknek semmi értelme.

venember83 2024.05.05. 17:01:11

@Leram7: Huijsen kapcsán Bonu ugrik be. Explicit védekezési feladatok tekintetében nem volt top, tán még ordas hibák is becsúsztak olykor az elején, de a labdával jól bánt (bizonyos tekintetben).

JeetTrader 2024.05.05. 17:52:01

@venember83: nem követtem Huijsent de egy két Roma meccsen láttam játszani ahol rendkívül jól játszott és magabiztos volt.
Egyetlen ordas hibája volt de ilyen még most belefér, főleg a Romának ;)

Fenntartom h sajnos az a büdös helyzet h azokból tudunk pénzt csinálni akiknek van mercatoja. Huijsen mellé kell egy rutinos védő így sajna átadó lista lehet belőle...ugyanez igaz Sulera is, csak ő már lehet annyira érett h bevethető legyen.
Egyet tudunk, nagy gyövés-menés lesz, ahhoz meg pénz kell.

A Barranechea és társait ha beszamitjak csak örüljünk.

delpi0823 2024.05.05. 17:55:03

@Wizzurah: Hat ami jar az jar.Sokan bevedtek Hrisztianocskat is a klubbal szemben,hogy neki jar az a penz.Hat akkor ez ugyanigy igaz Allegrire is.A klub kotott vele 4eves szerzodest.Azert az nem gondolhatjuk komolyan hogy majd kibasszak,es hoznak a helyere mas valakit,majd o azt fogja mondani,persze hogy lemondok az utolso evi fizumrol........

Wizzurah 2024.05.05. 18:02:19

@delpi0823: Ez így igaz. Roncika sem kapta meg a teljes bért, nem hallegri lenne az első edző sem, akit kirúgnak a szerződése lejárta előtt, viszont közös megegyezéssel szoktak szerződést bontani, végkielégítéssel. Ha valaki a szerett klubod ugye, hisz elvileg az, akkor nem jelentem ki már előre, hogy egy centről sem vagyok hajlandó lemondani... és akkor még szerintem itt elég normálisan állnak hozzá a klub szemszögéből annak ellenére, hogy egy rakás fos, amit lerakott az asztalra, mióta itt van. Az, hogy ekkora bérezéssel, ilyen hosszú szerződést kötöttek vele, az egyértelműen a régi vezetés sora. Remélem mást nem basztak el, amiről még nem tudunk.
De legtöbb esetben normálisan megegyeznek a klubok és az elbocsájtandó személyzet, pl. 10 milliós a fizetésem, egy év van vissza, szar az egész, ki akarnak rúgni, oké, adnak 5-6 misit és bye. Persze én sem lepődöm meg, minden más téren egy patkány hallegri, miért itt lenne normális.

delpi0823 2024.05.05. 18:05:30

@Wizzurah: miert tartod Zirkzee leigazolasat feleslegesnek?Jovore nem egy porondon fogunk harcolni,es latva Chiesa de meg Vlahovic serulekenyseget nagyon is szuksegunk lenne ra sztem.Miliktol meg Keantol meg kell szabadulni,es lehetne egy Vlahovic,Chiesa,Zirkzee,Yildiz,Soule tamadosorunk ami nem hangzana rosszul.

Rikoo 2024.05.05. 18:08:15

@Wizzurah: Az is kérdés, hogy mi az elvárás felé. Mert ha tényleg az volt, hogy legyen BL-be jutás minden évben, akkor azt ő hozta és elmondhatja, hogy az elvárásokat teljesítette a csapat a nehéz időkben.
Az nem az ő hibája, hogy a klubvezetés miatt kizárta a klubot az UEFA.

Rikoo 2024.05.05. 18:09:40

@delpi0823: Szerintem Soulé szinte biztos távozó és 2 szélső érkezni fog minimum.

Gaben Smith 2024.05.05. 18:13:44

Ki gondolta volna ,hogy mr juventus igenyt tart az utolso garasra is…a nagy juventino aki allandoan eljatsza mekkora szeretet el benne a klubb irant ehhez kepest mar masodszorra utaljak majd neki a nagy zsetont egy evig. Igaz mar harmadik eve van szabadsagon a teljesitmenyet elnezve.
Tudom hogy ezzel valakinek a lelkebe gazolok ,de Allegriben nincs olyan tulajdonsag amit szeretnek szamomra O megtestesit mindent ami miatt utalom a futballt, ezert neztem meg iden kb 5-10 meccset a szezonba…Nyilvan a loteri kutyat sem erdekli en mit gondolok de sztem vagyunk meg igy paran szerte a globuszon akik valamilyen formaban inkabb nem kovetik mar az esemenyeket az emlitett ur alakitasa vegett.

venember83 2024.05.05. 18:35:35

@Gaben Smith: azért nem kell mérget venni a TMW pletykáira, szóval várjuk ki a végét, mielőtt ítélkeznénk ebben a tekintetben (is).

Gaben Smith 2024.05.05. 18:55:13

@venember83: igen egy felezett berezes lesz a vege valszeg

delpi0823 2024.05.05. 21:43:06

@Rikoo: En,nem vagyok benne biztos.Foleg ha Motta erkezik,o allitolag szamolna vele.Bar amiota Soulecska lenyilatkozta,hogy a madrid az almai klubja nem bankodnek ha tavozna.Az ilyen jatekosokat nem birom,foleg ha egy masik klub jatekosa vagy tiszteletlenseg azzal a klubbal szemben ahol jatszol.Ezert igazabol Bremerert se bankodnek ha tavozna,neki meg a premierleague a mindene allitolag.Azt nem banom ha mar valaki eligazol valahova,es ugy nyilatkozik,de amig itt jatszik ilyeneket ne nyilatkozgassanak mar.

Wizzurah 2024.05.06. 03:03:14

@delpi0823:
Mert szerintem nem csatárra van szükségünk. Szerintem pont csatárokból nem állunk rosszul, pláne ha használni merjük majd a visszatérő fiatalokat is. Valamint Zirkzee-nek most van egy jó szezonja, nem akarok egy szezonosokat, egy modern edzővel én hiszek benne, hogy a jelenlegi csatárjaink sokkal jobb teljesítményt fognak nyújtani. A szűkös keretet inkább költeném a közép pályára és szélső védőkre. De azokra sem úgy, hogy egyik tehetséges fiatalunkat beáldozzuk egy másikért. Pl. csak azért nem adnék el egy Huijsent 30 millióért, hogy abból vegyek egy Buingornot vagy egy Calafiorit. Biztos nem adnék el egy Barrenecheat csak azért, hogy vegyek egy Gudmunsont.... Pont most nem éri meg venni egy Zirkze-t, amikor feldolgozta az árát, mint a fene... Ezt csináltuk Higuain-nal is, elég volt. Tud a csapat, ha akar, pl. Ilinget vettük 100 ezerért, most megy 20 millióért is elvihetik. Így kell ezt.

gomorra21 2024.05.06. 12:30:40

@Wizzurah: "Szerintem pont csatárokból nem állunk rosszul"
Van egy ifi seconda puntánk (Yildiz), meg egy szélső, akit seconda puntának pasználunk. Emellett van 3 center.
Miliknek és Keannek a rossz formájában szerintem az is benne van, hogy amikor ők feljönnek párban, akkor érezhető, hogy már nem akarunk gólhelyzeteket teremteni. Elég, ha lekötik a védőket. Szóval egy technikásabb támadóra mindenképpen szükség van az egyik center helyett.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása