Hamarosan De Winter, Cambiaso és Iling-Junior is távozhat

de_winter_koni_juventus_1.jpgRomeo Agresti friss értesüléseket osztott meg, az újságíró szerint az 1,93 méter magas középhátvéd, Facundo González bármelyik nap Torinóba érkezhet, ezt követően pedig sok múlik a Juventus szándékain, ugyanis még nem lehet tudni, milyen tervei vannak az Öreg Hölgynek a Valenciától érkező futballistával.

Koni De Winter kapcsán az újságíró szerint végleges távozásra lehet számítani, bár a mercato elején felmerült a kölcsönszerződés lehetősége is. A játékosért a Genoa próbálkozik, a Sky Sport is megerősítette ezt az utóbbi értesülést.

Romeo Agresti két további távozóról is beszámolt, Denis Zakaria akár már ezen a héten távozhat, míg Hans Nicolussi Caviglia iránt a Frosinone és a Salernitana mutat érdeklődést.

A Sky Sport elég nyíltan fogalmazott műsorában a Juventus kapcsán, a klub keretében nincs mozdíthatatlan játékos, megfelelő ajánlat esetén bárki távozhat.

Nicolò Schira úgy értesült, hogy az Everton és az Aston Villa szívesen szerződtetné Samuel Iling-Juniort, valamint Koni De Winter ügyében is próbálkozik az Everton, emellett pedig a Lille is érdeklődik. Andrea Cambiaso kapcsán a Nottingham Forest érdeklődött, de a kezdeti információkérést további lépések is követhetik.

Nicolò Schira beszámolója szerint Denis Zakaria közelebb áll a West Hamhez távozáshoz, az angol klub kölcsnben vinné a középpályást, és a kölcsönből adott célkitűzések teljesülése esetén kötelező kivásárlás lehet.

A Tuttosport nemrégiben pedig megnyugtató hírrel szolgált, Federico Chiesa elutasította a szaúdi és angol klubok érdeklődését, mivel a játékos idén főszereplő szeretne lenni a Juventus mezében.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8218182939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsltrk977 2023.07.31. 11:34:01

Erre a játékos eladási-igazolási politikára, ami a klubnál folyik évek óta egy örökzöld jutott eszembe az Üvegtigrisből:
„Itt mindenki hülye?
Itt? Mindenki!”

Khedira 2023.07.31. 11:40:11

Minap írták, hogy Iling-J-t nem engedik el, számít rá a klubb.
Jó inkább nem nézegetek ilyen feltételezéseken alapuló "híreket". Ráérek akkor idegeskedni, ha kész tény lesz valami.

venember83 2023.07.31. 12:01:24

@Khedira: egyrészt igen, ezeken a pletykákon nehéz eligazodni, nem lehet tudni, melyik igaz és melyik nem, másrészt viszont szerintem egyszerűen kényszerhelyzetben van a vezetőség, mert nincs pénz igazolni, sőt, igazából értékesíteni kellene, de a Juve játékosai nem túl kelendők. Ott van Rabiot példája, jó szezont hozott tavaly, aztán nyáron még ingyen sem vitte el senki. De igazából sokan vannak ilyenek, hogy igazán senkinek sem kellenek, vagy Zakaria kapcsán vacakolna a WHU pár millión, miután Rice-t istentelen pénzmennyiségért értékesítették, ha valóban kellene nekik Denis Zakaria? Nem hiszem. S akkor előbb-utóbb a Juventus vezetősége kénytelen lesz azt eladni, akiért érdeklődés mutatkozik. S nem Bonu lesz az, akinek amúgy is távoznia kellene, vagy éppen Sandro, netán Pogba. Hanem akiben látnak mások fantáziát, és viszonylag nyomott áron megszerezhető, figyelembe véve a Juve elmúlt éveit, illetve bevételéhségét.

Del Pybala 2023.07.31. 12:43:15

Cambiaso remek volt a Milan ellen...nem ertem miert is adnank kolcson megint...

juve28adam 2023.07.31. 12:57:22

Remélem Iling maradni fog.

Leram7 2023.07.31. 13:53:30

Holnap augusztus és -40M eddig az idei egyenleg az átigazolásokból...

Vétel: Milik, Kean, Locatelli, Weah 77M
Eladás: Kulu, Dragusin, Melo kölcsön 37M

Sajnos Zakaria, McKennie, Kean, Pellegrini távozására elég kicsi esély van, így szinte biztos, hogy Bremer, Vlahovic, Iling, Chiesa közül fog valaki távozni, ha lesz rá értelmes vevő.
Szerintem Vlaho fog elmenni a PSG-be.

Értelmes igazolásunk pedig úgy tűnik nem lesz.

steven.h 2023.07.31. 13:57:51

@Leram7: Lehet hogy rosszul gondolom, de szerintem azt, hogy egy játékos mennyibe került és hogy az hány év alatt kerül kiegyenlítésre külön kell venni. Utóbbi inkább a cash-flow szempont a kluboknak, de az FFP-nél az hogy Locatellit 3 év alatt fizetjük ki, az nem fogja 3 évig a transzfer budgetot.

De ha tévedek, akkor sorry :/

Leram7 2023.07.31. 14:10:13

@steven.h: Én úgy tudom Loca 2 év kölcsön és most 30M, Kean 7M kölcsön 2 évrwe és most 30M. Elvileg most kellett fizetni őket, mert eddig kölcsönben voltak. De lehet én tudom rosszul, ezek elég bonyolult dolgok.

steven.h 2023.07.31. 14:16:03

@Leram7: Lehet hogy tényleg 2 év volt, ezt már én se tudom. Valamiért nekem 1 rémlett.

Rikoo 2023.07.31. 14:32:51

@steven.h: Abszolút így van. Illetve nem szabad elfelejteni, hogy van egy 3 éves Settlement Agreement az UEFA-val 2025-ig, ezt a ciklust kell nézni és összességében 60 milliónál nagyobb mínuszt nem lehet összehoznia a klubnak, de erre még rájön ez a 20 milliós büntetés és mi pl. nem tudjuk, hogy milyen megállapodás jutottunk most az UEFA-val.
Lehet kizárták a klubot a Konferencia Ligából, de a háttérben pedig sikerült máshol jobb lehetőségeket kialkudni.
De alapjában igaz, hogy nem átigazolási keretet kell nézni, hanem össz kiadást és bevételt.
Mert pl., ha azt néznénk amit @Leram7: ír, akkor láthatnánk, hogy a Chelsea ilyen formában összehozott átigazolási összegekből 550 millió eurós mínuszt, miközben azért valamilyen szinten meg is tehetik, mivel új tulajdonosi kör esetén lehet befektetni a klubba.
MInt ahogy mi is megtehettük a 700 millió eurós tőkeemelést.

Gaben Smith 2023.07.31. 18:09:54

Allegri akar egy csatart aki 20 golt szerez a szezonban,ezert Lukakut akarja.
Valoszinu emiatt kell eladni Illinget pl.
Viszont en ezt az egeszet inkabb szegenysegi bizonyitvanynak ertekelem aki egy Vlahovicbol nem tud 20 golt kipreselni es ugy akar egy draga magas fizetesu hiteltelen Lukakut hogy csak a bajnoksagban kell bevergodni az elso 4-be az minimum kurva gaz egy edzotol.
Nem eleg hogy neki kell 9 nettot kiadni azert a munkaert amit egy 1 millios fizetesu Pirlo is megcsinalna meg tovabb taszitana az adossagspiralba a csapatot.
Remelem
Utolso eve ennek az embernek mert nevetseges amit muvel.

kidelpiero 2023.07.31. 19:20:02

@Gaben Smith: A Vlahovic szitu szerintem nagyon erdekes. A Fiorentinas szezonja alapjan egy brutal igazolas, meg is fizettuk az arat boven. Azota viszont rengeteg gyengesege kiderult, most kb. szerintem csak talalgatjuk, h valojaban mire is kepes a srac. Az a kerdes h belefer e a klubnak jelenleg ez a kb 80 millios kockazat. (sztem meg egy ilyen szezon utan, toredeket kapnank erte).

JuveMI 2023.07.31. 19:21:10

Szörnyülködve olvasom a híreket! Katasztrófa ez a board... én többet vártam Guintolitól... lehet, hogy meg van kötve a keze az anyagi múlt és az edző miatt, de ez az irányvonal számomra undorító és döbbenetes!
Lóf@sz nagy nevek, klasszisok eladósorban, tehetségpusztítás a 30 évesek 'jogaiért'... kurv@ gyenge, nézhetetlen futball... ide süllyedtünk.

JuveMI 2023.07.31. 19:23:04

@kidelpiero: Vlahovic arra képes, amit Italiano kihozott belőle... ezek a tények! Inkább azt kellene mérlegelni Guintolinak, hogy ez az edzői felfogás hány tízmilliós kockázat!

venember83 2023.07.31. 19:32:21

@JuveMI: Már megint ezek a pletykák Gigióról meg a Juventusról... Ezúttal kölcsönben a PSG-től, mert nem szerepel Luis Enrique terveiben, Wojci iránt meg a Bayern érdeklődik.

2023.07.31. 19:47:12

Mondhatok valamit, de ne öljetek meg.
Csak nekem tűnik fel, hogy a tavalyi De Ligt bizniszen kívül semmilyen komolyabb klub nem érdeklődik egyik játékosunk iránt sem? Az, hogy a PSG szívás alatt van, és nagyon kell neki egy 9-es, és Vlahot nézték ki, az kivétel. De a Bayern már 100 feletti ajánlattal készül a pihéssegűnek semmiképpen nem mondható Kaneért, meg 85-ért - még mindig sokkban vagyok ettől, és Ethan Hunt meg is kövezhet amiatt, amikor rákérdeztem, hogy hol ér 70-et - Hojlundot megveszik, és tudnám még sorolni. Szóval a mi kib...tt durva jó keretünkből senki sem kell senkinek. Nottingham Forrest, meg ilyen West Hamek, siralmas. És ezek elvileg a legjobb játékosaink, nem? Iling Junior, Cambi, Vlahovic, mégse kellenek. Vagy akkor mégis egy fos a keret? És most lehet szembesülni vele, hogy az egész világ így látja, csak mi hibáztatunk mást érte egy személyben? Mert okés, ha Allegri egy nagy szar és emiatt értéktelenek a játékosok, akkor ezt mindnek ki kéne használni, és a Bayernnek ide kéne guritani 65 és tuti vihetné Vlahovicot, ésatöbbi. De inkább hozzájuk szokatlanul leigazolnának ultra pénzért egy öreget.
Az biztos, hogy érdekes.
Tényleg ne öljetek meg:):)

Rikoo 2023.07.31. 20:26:19

@LacaGLJuve: Szerintem mind tudjuk, hogy a világ legjobb játékosai nem a Juventusnál játszanak.
Reálisan a Serie A top 4 lehet a cél, remélhetőleg a Scudettoért harcolva.
Szerintem az Inter kerete mindenképpen erősebb és a Milan is nagyon jól erősít nyáron.
Nagy verseny lesz a 4-be kerülésért, mert a 6-7 legjobb olasz klubnak szüksége lenne az emelt BL pénzekre jövőre.

Rikster 2023.07.31. 21:02:31

Én csak reménykedem, hogy ez a Lukaku biznisz valahol elhasal. Odaadni ezért az emberért egy tehetséges, de inkompetens edző alatt alulteljesítő csatárunkat egy hányódó 30 éves Lukakuért, aki jó szokása lévén már az első gólja után csókolgatná a címert....na ez a hányinger.
Sokkal többet érne nekem, ha egy jó.edző kezei között igazolások nélkül fiatalokkal körítve kovácsolódna a jövő csapata. Erre a fiataljaink nagy része mehet kölcsönbe emiatt a tróger vicsorgó miatt.

Gaben Smith 2023.07.31. 21:07:02

@kidelpiero: reszben egyet ertek veled tenyleg szar volt vlahovic technikailag es pl az is elgondolkodtato h egy hojlundert kiad az mu 80 milliot ennyi erovel vlahora is ramehettek vna.De egy Lukaku koltsege sztem tulzo lenne ismerve ot. Ha esetleg Jonathan David jonne azt jobban dijaznam.

Rocky80 2023.07.31. 21:34:00

@LacaGLJuve: jujujj, nagyon érdekes témát kezdtél, és egyet is kell értsek.

Most akkor nagyon jó a csapatunk, csak az inkompetens edző miatt tartunk itt ahol, vagy nem olyan jók a játékosaink?

Ha olyan erős lenne a keret, akkor szemrebbenés nélkül kicsapnák az árát a "keresett" játékosainknak, amikor nevenincs senkikért röpködnek a tízmilliók...

Ehelyett egy - a blog többsége által jónak tartott - Zakariáért sem tolonganak az ajánlatok... Vagy mindenki csak a csóri Juvénak nem akar pénzt adni? Nem hinném...

Az igazán elkeserítő az ennek a keretnek az összehozása volt úgymond: a jövőben alapvetés kell, hogy legyen, hogy olyan játékosokra ruházzunk be, akik eladhatóak is ha nem válnak be... Sajnos erre van nagyobb sansz, nem vagyunk olyan éles szeműek mostanában; mondjuk ez Giuntoli érkezésével remélem változik.

Vagy van a másik verzió: lehet "öreget" is venni, de akkor könyveljük el úgymond, hogy nem további értékesítés céljából vesszük, vagyis nyomott ár legyen, vagy nem tudom, hogy mik a lehetőségek ilyenkor.

@kidelpiero: veled szoktam még egyetérteni, és most is ezt teszem: Vlaho tényleg egy talány (kockázat) jelen esetben: nem lehet igazán tudni, hogy ez a gyengébb idény az ágyéksérülésének köszönhető, vagy a csapatjátéknak/edzői felfogásnak, vagy csak túl lett hype-olva és ráfaragtunk, vagy most mi a helyzet vele? Véleményem szerint ezek mind összegyúrva, vagyis emiatt nem lehet azt sem megmondani, hogy meg kéne tartsuk vagy jó pénzért el kéne adjuk... :-/

@Gaben Smith: én sem szeretem igazán Lukakut, de elismerem: alapállapotában ő egy kiváló csatár, gólerős, bika, Olaszországban is bizonyított, rutinos, stb.-stb. Csak a baj az, hogy évek óta hanyatlik, ugye... Kockázatos, meg ugye óriási fekete pont az Interes múltja...

@Rikoo: te örülnél Lukakunak, vagy hogy oldanád meg ezt a csatárkérdést? A te véleményed mindig érdekes! Eladnád Vlahot; eladnád Chiesat; hoznád Lukakut de csak kölcsönben; megoldják Milikék házon belül, vagy mit gondolsz?

@Rikster: első rész: pont ez a lényeg, hogy Vlaho most zsákbamacska egy kicsit: ha kitart a sérülése, cumi van. Ha nagy neki a Juve meze, cumi van. Ha Allegri nem kedveli, vagy ő nem tudja kihozni alatta ami benne van, cumi van. És ezek is reális opciók!

második rész: szintén a jövő csapatáról álmodom, fiatalokkal. De csak az edző látja, hogy melyikben van igazán potenciál! Nagy klubok érdeklődéséről azért egyik esetén se hallani...

@venember83: nem szeretem, valahogy alapból nem bízom benne az ábrázata miatt...

@Leram7: ne temesd még a mercato, van még idő! :-)

2023.07.31. 21:55:08

@venember83: hoppá akkor pont az egyik szar játékosunk iránt mégis van top csapatos érdeklődés

2023.07.31. 21:55:50

@Rikoo: Szerintem meg nem tudjuk mind. Pont mind azt tudjuk, hogy a keret szír, az edző egy fos

2023.07.31. 22:00:23

@Rocky80: JuveMi teljesen jól leírta, Vlahoban annyi van, amennyit Italiano kihozott belőle. Kiegészítve, ahogy kihozta belőle. Azt a Fiorentinát még néztem, és más típusú támadójátékkal rendelkezett, mint a Juventus. Itt is működne hasonló rendszerben. Igazi 9-es. Másra sajnos alkalmatlan még. Sokat kell fejlődnie, de pont ezért kell megtartani. Majd betörik lassan és egy kiba...tt jó, nem csak erőcsatár lehet. De ha nem akar akkor nem lesz

kidelpiero 2023.07.31. 22:26:34

@JuveMI: Nem. Ez egy elfogult velemeny. A srac egy kiscsapatban futott egy jo evet. Azutan egyelore egy nagy elvarasokkal rendelkezo csapatban, reszben a nyomasnak, reszben egy masik jatek szisztemanak koszonhetoen szenved...
Ebbol meg barmi lehet, remeljuk jol fog elsulni ez a sztori...

Rikoo 2023.08.01. 01:04:19

@Rocky80: Jonathan Davidet igazolnám le, Giuntolinak is az első opciója lenne a hírek szerint.
A másik Allegri célpont, viszont jobban tetszik. Gondolok itt arra, hogy ő Castagne-t szeretné jobbra, Giuntolinak Holm a célpontja.
A belga szerintem nagyon jó lenne jobbra.

venember83 2023.08.01. 04:59:27

@Rikoo: jó lenne tudni, mennyire képviselnek tényleg ellentétes álláspontokat a felek, mármint persze Allegri és Giuntoli. A pletykákon túl. Bizonyos szempontból elég furcsa, hogy nincs meg az összhang klubon belül, mert az lenne az ideális állapot, másrészt meg Allegri nem egyszer mondta, hogy ő nem szól bele az átigazolásokba, ő csak edző, és a játékosokat a klub választja ki és igazolja le, szóval ebből a szempontból fura lenne, ha a játékosigazolások miatt merülnének fel ellentétek.

Lanzafame 2023.08.01. 09:53:03

Dúskálunk a jó szélsővédőkben mostanában, és van olyan fiatal olasz játékosunk is, aki mindkét oldalon használható (De Sciglio), szóval teljesen érhető lenne elküldeni Cambiasót.

Iling sem rossz játékos, de túl sokat vállalkozik a pályán, túl támadó, egy szóval veszélyes, amit művel. Küldjük el minél előbb őt is.

2023.08.01. 09:58:40

@kidelpiero: A Fiorentina mióta kiscsapat?

FAF 2023.08.01. 10:05:32

@Rocky80: Senki nem állítja hogy jó a keret csak azt hogy annyira nem rossz mint amit a mester kihoz belőle.

Egyébként a vágyálmaid a fiatal csapatról nem fér össze a szeretett edződ felfogásával.

Nincs pénz, nincs pénz de azért a nem túl jó befektetés Lukakura lenne. A top 4-nek a jelenlegi kerettel is meg kellene lennie.

Juvino 2023.08.01. 10:20:49

Az elmult ket ev teljesitmenye alapjan, ha lenne penzetek, melyik jatekosunkat vennetek meg teli aron? Inkabb megveszik, az akar gyengebb csapatban is valamit mutato jatekosokat.

Rocky80 2023.08.01. 11:08:13

@FAF: akkor visszakérdezek: egy nem jó! kerettel bajnoki bronz, EL és olasz kupa elődöntő. Akkor mit kéne elérjünk, egy hangsúlyozom, nem jó kerettel, ha ez kevés?

Vagy nekünk egy szar kerettel is nyerni kell valamit, pusztán a nevünk miatt? Ezek reális elvárások?

Vagy a játékra gondoltál? Akkor nem szóltam. Viszont végeredményben csak és kizárólag az eredmények a mérvadóak. Azok meg pont összhangban vannak a keret minőségével. ;-)

Rocky80 2023.08.01. 11:10:11

@FAF: amúgy meg miért ne férne össze? Csak kell egy pár rutinos róka a legfontosabb posztokra, márpedig ez a csatárposzt. Tavaly is ezen mentünk el úgymond! A védekezést bárkivel összerakja a Maestro, de gólokat is kell lőni.

venember83 2023.08.01. 11:14:29

@Rocky80: "A védekezést bárkivel összerakja a Maestro, de gólokat is kell lőni."

Nem bárkivel, a lényeg a "mindenkin" van. Mindenkinek védekeznie kell. Lukaku már gyakorolta a BL-döntőn az Inter góljaival szembeni védekezést, bizonyosan ez győzte meg a mestert.

Rocky80 2023.08.01. 11:31:30

@venember83: hehe

Viccet félretéve, kell vki aki bevágja, amikor senki nem vágja be. Szerinte meg Lukaku ez.

FAF 2023.08.01. 11:33:15

@Rocky80: A játékot hagyjuk mert az nála a védekezésben kimerül. Neki mindenhova rutinos róka kell mert képtelen kitalálni egy támadási sémát a védekezési fázisba is az kell amúgy neki, egy BBC mert nélkülük mint látjuk azt se tudja megoldani csak ha 11 emberrel védekezik. Az meg már egy más kérdés hogy az ő felfogásához kell idehozni Lukakut mint rutinos csatárt, aki csak veszteséget fog jelenteni.

A keretre visszatérve még a jelenlegivel is meg lehetne szerezni a bajnoki címet. Egyik olasz csapatnak sincs világverő kerete. Néhányan bemákoltak pár FIATAL játékost de nekünk még mindig a rutin kell. Nehogy már egy Monza, Salernitana verhetetlen kerettel rendelkezzen.

venember83 2023.08.01. 14:31:51

Rovella kapcsán húsznapos kiesésről írt Mirko Nicolino, a combközelítője sérült a registának, akinek kapcsán a Monzához való visszatérésről is cikkeztek az elmúlt napokban. Hurrá.

2023.08.02. 10:10:11

@kidelpiero: jó sokáig tartott kikeresni a dátumot

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása