Adani: "Nincsenek boldog játékosok a Juventusnál"

adani_daniele.jpgZűrzavar uralkodik Torinóban, s a rendkívül gyenge eredmények sorozata mellett aligha meglepő, hogy sokasodnak  a pletykák arról, hogy a játékosok sem érzik jól magukat Massimiliano Allegri csapatában. A Juventus mesterének egyik leghangosabb bírálója, Daniele Adani a Rai Sport 90 Minuto című műsorában elemezte ismét a  kialakult helyzetet.

Ángel Di María a klub hivatalos közlése szerint kisebb sérülés miatt nem tartott a kerettel Bolognába, a pletykák azonban arról szólnak, hogy az argentin megtagadta az utazást, mikor megtudta, Allegri nem kezdőként számol majd vele.

"Egy olyan játékos, mint Di María, egy legenda, így érthető, hogy ez zavart kelt. Nem vagyunk ott, így nem ismerhetjük a valós okokat arra, hogy miért nem kapott behívót. Az a lényeg, hogy nincsenek boldog játékosok a Juventusnál. Nehéznek tűnik kimondani, de mindenki tudja. Hallottam, hogy az igazi Chiesa soha sem tért vissza. Elveszettnek tűnik, de nem felejtette el, hogyan kell játszani. Álvaro Morata, Rodrigo Bentancur és Dejan Kuluševski sem működött. Hirtelen Dušan Vlahović sem működött. Mindannyian nagyszerű játékosok." - mondta a Juventus játékosairól Adani.

"Rabiot nem működött, de bebizonyította, milyen játékos. A Lazio elleni mérkőzés után azt mondta, hogy »az első félidő szégyenteljes volt«. Danilo azt mondta, hogy »lehetetlen játszani, amikor nem birtoklod a labdát«. A bajnokok ilyeneket mondanak. Nincsenek boldog játékosok, s egyetlen bűnöst találni nem szép dolog.

Egy évvel ezelőtt azt mondtam, hogy Allegrinek segíteni kellett volna. Nem, nem csak ő nem kapott segítséget, de a klub nem áll mögötte. Úgy gondolom, hogy az nem lehet, hogy a Juventust teljes egészében Allegri vezesse. Nincsenek megfelelő technikai irányvonalak, megfelelő kommunikációval és viselkedéssel, tekintettel a történelmükre. Semmi sem látszik abból a Juventusból, amelyet ismerünk, s a pályán és azon kívül látunk. Ez szégyenteljes, mert 25 millió szurkolójuk van."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8418115196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

delpi0823 2023.05.02. 13:47:07

Teljes mertekben igaza van.De Allegrinek menni kell sztem,itt nincs mas ut.

alexGicamo 2023.05.02. 13:53:20

Azt hiszem, jól látja a helyzetet .
Nagyon szeretném, ha mihamarabb rendeződnének a dolgok a klubunk háza táján , a pályán és azon kívül is !

insieme 2023.05.02. 14:12:38

Tudor nál azt mutatja a tabella, hogy eléggé boldogok a játékosok.
Egy jó sprinttel és szerencsével befogják a pézsét

babo0410 2023.05.02. 14:16:56

Nem volt kezdő egy 35 éves játékos? Nehogy már megsajnáljam. Mehet isten hírével. Allegri is elvesztette a csapat tiszteletét, neki is mennie kell, de az még így is vérlázító, ha egy játékos nem kezd, és beséttődik ezen.

Leram7 2023.05.02. 14:31:39

Volt most pár rossz eredmény és tele van a média mindenféle mocsokkal.

Tény, hogy sok játékos alulteljesít.

Lassan vége van az idénynek, ha tényleg Allegri a hibás, akkor el fogják küldeni.
Ha úgy ítélik meg, hogy nem ő, akkor nem.

Rikster 2023.05.02. 15:10:57

Nagyon nehéz ezt megmondani, hogy ki milyen mértékben felelős. De az biztos, hogy Allegri 2 évnyi folyamatos próbálkozásai a helyes formáció és emberek beillesztése terén teljesen megbukott. De a vezetőségünk sportszakmai döntései is. Ékes példája, hogy nincsenek meg a szélső védők ÉVEK ÓTA. Nem hiszem el, hogy ezt már hányszor lehetett volna orvosolni, de nem. Bármilyen nyelvezetű Juve fórumot olvastak volna, az első hozzászólóknál megjelent a szélsővédők hiánya.

Egyébként Allegri meg ne sajnáltassa magát, mert legalább az egyik oldal adott lett volna Cambiaso beépítésével, ehelyett elengedték. Barbieri mivel lett volna nagyobb kockázat a túloldalon...és még sorolhatnám. Az a fene nagy hatásköre az edzőnek és a sok türelem ennyire volt elég. Nálam egyértelműen mehetne a nyáron Isten hírével.

sleepy8 2023.05.02. 17:27:40

Remelem nyáron hozunk egy "jobb" edzot, akivel majd csettintésre parades tamado focit játszunk (Sarri, ugye xd). Aztán megint arcon csap a valóság, hogy ezek a selejtek az istenért se fognak szépen jatszani. (Pedig az akkori meg jobb keret volt a mostaninál)

Minden alázat, minden szív nélkül jatszik a csapat a 3. különböző edző alatt. Mintha mindenki csak az utalást várná a hó végén, a többi meg le van szarva.

Az már csak hab a tortán hogy Sándor, Danilo, Gatti, Loca, Fagioli, Kostic, Cuadrado stb nem top 4 szintű játékosok alapbol sem. Ezek a Miretti, Soule fele szerencsétlenek meg talán a B-be elfernének jelenleg. Btw a keret 80%a nem Juventus szintű játékos.

Nem mondom hogy a mister nincs benne nyakig a mostani helyzetben, de a jatekosokat ilyen szinten védeni/mentegetni botrányos.

Shyr Kahn 2023.05.02. 17:38:38

Allegri ket ev alatt eddig nem tudott Pirlo-n tulnoni, ami azert eleg rosszul hangzik. Hiaba mondjuk, hogy Pirlo-nak volt egy CR-je, mert kozben meg nem volt neki se Dybalaja (serules miatt a szezon nagy reszet kihagyta... az volt a melypont szamara), se Vlahovica, se Di Mariaja.

Lehet masok is hibasak, de emlekszem meg arra, hogy a DelNeri fele Juve milyen szegyenteljesen teljesitett Krasiccal az elen (aki egyebkent szimpi arc volt), aztan hirtelen egy edzovaltas (Conte) bajnokot faragott tobbsegeben ugyanabbol a csapatbol (igaz jo igazolasaink voltak akkor, de abban a szezonban nem tuntek azok sem jo igazolasnak az elozo eves nevekhez kepest).

Szoval lehet itt osztani szorozni, de az ketsegtelen, hogy Allegri nem tudott semmit sem hozzatenni a csapat jatekahoz, sot(!) bar a Pirlo fele Juve eseteben nem lehetett latni mikor gyozunk es mikor veszitunk, de legalabb a tamadasoknak volt karaktere. Egyebkent a jatekosok sem tuntek egyik edzo alatt sem ennyire lazadozonak. Persze ez nem ujdonsag, hiszen Allegri elozo ittlete soran is volt balhe kozte es jonehany jatekos kozott.

Tudor vagy Zidane. Akarmelyikuk jo lehet, es csak remelni tudjuk, hogy egy ujabb Conte erkezik a szemelyukben. Persze ehhez eloszor Allegrit kellene elbocsatani.

Shyr Kahn 2023.05.02. 17:42:42

Egyebkent amikor a vezetoseg Vlahovic, di Maria fele jatekosokat hoz az edzonek es MINDEGYIKUK teljesitmenye sullyed a kezdeti lendulet utan az senki mas felelosege nem lehet csak az edzoi stabe, hiszen nem az igazgatok faragnak beloluk rossz jatekost, hanem az aki edzi oket es aki jatszatja oket egy bizonyos vedekezesi es tamadasi feladatkorrel.

Szo sincs rola, hogy minden jatekost vedeni kell, de a teny az teny. Nem tudok egyetlen egy jatekost sem emliteni, aki Allegri keze alatt ne fejlodott volna vissza az elozo ket idenyben.

insieme 2023.05.02. 18:09:08

@Leram7: lehet hogy nem is fontos ki a hibás, van, volt egy terv 4 évre és ezt a vezetőség véghez viszi. A fontossági sorrend
1.tisztára mosni a klubot
2.lehet építeni a csapatot

NagyonJuve 2023.05.02. 18:14:26

@sleepy8: sarri egy allegri utáni korszakba jött. Allegri utolsó szezonja botrányos volt. Nem volt ellenfél azért lettünk bajnokok. Azóta sokat erősödött a seria a. Tehát sarri egy agyon nyert motiváció mentes csapatot irányított de támadtunk. Hiba volt elküldeni 1 szezon után. Hiba volt kinevezni pirlót helyette aztán ha már pirló jött maradhatott volna elég jól kicserélődött a keret beléjük lehetett volna nevelni a támadó focit. Legnagyobb hiba volt allegrit visszahívni. Amúgy minden játékosunk középszerű allegri alatt. Lehet mondani hogy ezek profi sportolók ezért kapják a milliókat de nem robotok hanem emberek és teljesen megértem őket ha nincs kedvük ebben a fosban játszani.

insieme 2023.05.02. 18:20:48

@sleepy8: csak egy párhuzam
Darmian Inter szintű??
Életkor?

Shyr Kahn 2023.05.02. 18:25:40

@NagyonJuve: ++ Sztem is Sarri elkuldese hatalmas hiba volt. A cigizese es az oszinte nyilatkozatai miatt valoszinu nem fert ossze a vezetoseg altal megalmodott keppel, de csupan egy esztendot kapott, holott a bajnoksagot megnyerte es a BL-ben sem teljesitett rosszabbul, mint az azt megelozo idenyben Allegri.

FAF 2023.05.02. 19:25:47

@sleepy8: Még jó hogy a többi olasz csapat tele van sztárokkal és minőségi játékosokkal. Senki nem várja hogy egy csettintésre támadó foci legyen. Sőt szerintem totális támadó focit se csak hogy ettől a befosi szar buszparkoltatástól megszabaduljunk végre. Kezdetnek megtenné ha kiscsapatok ellen dominálnánk és nem a kapu törné a játékosok hátát.
Nem is csodálom hogy nincs kedvük ilyen fos, értelmetlen és eredménytelen rendszerben focizni.

Nem hiszem el hogy ezt a szerencsétlent bármilyen pozicióban is itt akarják tartani. Meg azt se hogy nem tudja a klub kifizetni. Ennyi pénzt simán elszórtak "ígéretes" játékosokra akik nem váltak be.

delpi0823 2023.05.02. 19:39:32

@sleepy8: Nem minden Allegri hibaja,de nagy reszt ugyanazt a szart jatszuk mindenki ellen legyen az szo leccerol vagy mondjuk ha inter ellen jatszunk.Sarri hasonlat eleve nem allja meg a helyet kevesebb fizuval,o azert letudott hozni egy scudettot,es azert a blben se alaztak minket meg,az a lyon utana kiverte a man cityt is.Meg a 0kmes Pirlo is feltudott mutatni egy olasz kupa gyozelmet,meg egy szuperkupat,es a blben is a 16 kozott estunk ki hosszabbitasban.Na most az agyonfizetett sztaredzovel meg egy maccabi Haifa(de hat biztos azoknak is jobb keretuk van.......) is elpicsazott minket a csoportkorben,arrol nem is beszelve hogy 6 meccs alatt 3pontot gyujteni az gyalazatos teljesitmeny a blben egy Juventustol.Tavaly se nezett ki jobban mikor a Villareal alazott meg minket hazai palyan.Nincs egy alapkezdonk.120 fajta osszeallitasban kuldte ki a csapatot a palyara,szted ez normalis?Ha marad jovore ugyanezt a szenvedest fogjuk latni megint,es meg lehet a kulcsjatekosaink is tavoznak majd.Az a baj hogy a 2ev alatt a fejlodesnek meg a picike szikraja se latszik a csapaton,a vezetoseg meg hulyiti a szurkolokat hogy ilyen projekt meg olyan projekt,holott csak azert nem basszak ki mert kurva sokba fajna mivel 2025ig szerzodese van........

KennethJames 2023.05.02. 20:12:53

@Shyr Kahn: Még annyi hogy Sarri az nyári igazolásokba már nem tudott beleszólni, ezért egy játékos sem jött az ő kérésére/beleeggyezésével. Az öreg senkit sem kapott, és még CR-t sem rúghatta ki pedig finoman mondva sem kedvelte.

Leram7 2023.05.02. 20:13:59

@insieme: Oylan szempontból fontos, hogy ki a hibás, hogy ha Allegri az, akkor meneszteni kell. Mert azért a hiányos keret pl szélsővédők, támadó kp ellnére vannak azért nevek a csapatban.

Allegri szerintem jól berakott néhány fiatalt és szembe mert menni a saját elképzelésével is pl Paredes, vagy a szezon elejei 4 védő. Vlhaovic mellett pedig kipróbált mindenkit és mindent, de a szerb nem hozta a gólokat. 90M-es igazolástól ez kevéske.
Lehet okolni Allegrit, de Vlahonak olyan labdakezelési hibái vannak, ami ezen a szinten röhej.
Valamint Di Maria játékpercei, produktuma, bevethetősége is Dybala alatt van.

Én Allegri maradására szavazok, de ha elveszítette az öltözőt mennie kell.

gomorra21 2023.05.02. 20:15:42

@Shyr Kahn: "Egyebkent amikor a vezetoseg Vlahovic, di Maria fele jatekosokat hoz az edzonek es MINDEGYIKUK teljesitmenye sullyed a kezdeti lendulet utan az senki mas felelosege nem lehet csak az edzoi stabe"

Ez a lényeg.
Sok mindenről lehet beszélni a csapat kapcsán, de ez egy alapállítás.
Vitatni nem lehet. A következményeket kell levonni.

Leram7 2023.05.02. 20:22:19

@KennethJames: Sarrinak volt CR + Higuain + Dybala + Costa + Cuadrado + Bernardeschi

Azért a Pjanic + Rabiot + Bentancur + Matuidi kp se volt olyan rossz.

insieme 2023.05.02. 20:30:06

@Leram7:
ha !elveszitette?
az öltözőt
Esetleg van valami a háttérben, amit a vezetőség "titkol"?,vagy csak azért van, mert ki kell várni a jogi lépéseket, ezért minden Allegri n csattan?.a játékosok csak a felszínt látják, arról tudnak.

Thuglife! 2023.05.02. 21:13:00

@Leram7: majd nézz utána a Lyon elleni visszavágón vajon sérült volt e Costa szokás szerint?
és sérült volt e Dybala akit becseréltek de le kellett cserélni?
Vagyis a kp.-n az önálló munkavégzésre alkalmatlan Berna ,a védekező Bentancur,a tetűlassú Pjanic,és a láthatatlan Rabiot szervezte a támadásokat.
De még így is nyertünk,idegenbeli góllal estünk ki.
@KennethJames: csak Jorginhot kérte de természetesen nem kapta meg.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása