Matuidi: "Meglepett Dybala távozása"

dybala_paulo_golorom_matuidivel.jpgA tegnapi egyeztetésekkel eldőlt, hogy a Juventus és Paulo Dybala nem hosszabbítják meg a nyáron lejáró szerződést, így az argentin távozik Torinóból. Az ügyben megszólalt az egykori csapattárs, Blaise Matuidi is, aki elmondta véleményét a döntésről.

"Jó viszonyban vagyok Paulóval, értesültem a hírekről, de még nem beszéltem vele." - kommentálta a fejleményeket Matuidi a La Gazzetta dello Sport riporterének nyilatkozva.

"Nagyszerű a futballban, s egy nagyszerű ember. Meglepett, hogy távozik, nem lesz egyszerű pótolni, s egy hozzá hasonló kaliberű játékost találni. Rendkívüli dolgokat tett az évek során, s bizonyos vagyok abban, hogy talál majd egy olyan csapatot, amely lehetővé teszi, hogy jó teljesítményt nyújtson és fejlődjön. Nehéz elfogadni, de az embernek erőre van szüksége ahhoz, hogy továbblépjen.

Három csodálatos szezont töltöttem Torinóban. Fantasztikus emlékeim vannak, sok trófeát nyertem. Szerencsés vagyok, hogy egy top csapatban játszhattam, de eljött az idő a váltásra, s ezt megértettem a koronavírusnak köszönhetően.

Az a három otthon töltött hónap elgondolkodtatott az élet értékén. Futballista vagyok, a futball a minden számomra, de élni kell az életet. Megértettem, hogy ideje változtatni, s új tapasztalatba fogni a családommal és a gyermekeimmel. Nem bántam meg, s mindig emlékezni fogok a Juventusra, amely családtagként kezelt engem.

Nem voltak gondjaim Sarrival, ahogyan azt néhányan állították. Csupán csak a megfelelő idő volt a távozásra. Egy ciklus végén jártunk, de úgy gondoltuk, hogy a Juventus továbbra is győzni fog."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9717786536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juvebest 2022.03.22. 12:46:33

Matuidi sem volt egy labdazsonglőr de apait anyait beleadott a játékba, nemkereste szarrá magát tudta hol a helye csapaton belül a jelenlegi keret jópár tagja tanulhatna tőle tiszteletet és alázatot

Pilsnerurquell 2022.03.22. 21:04:22

Matu jó zsugás volt. Most meg ilyen Artúr félék rohangálnak a Juvéban.

Bár nagyon pálcát senkinek sem szeretnék törni a feje fölött amióta láttam játszani Kulut és Bentát a Spursben.
Allegrinek vmi olyasmi lehet a fejében amit ezekkel a középpályásokkal nem érdemes erőltetni.

Mindenképp kell majd támadó kp mert ez így cumi. Serie A-ban elég lehet a bl induláshoz, de ott meg elfogy a tudomány már akkor is ha egy Villarealt kéne még érni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3372) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9897) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4140) mercato (4134) nyilatkozat (7423) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása