Pjanić megegyezett az FC Barcelonával?

pjanic_miralem_golorom_2.jpgA Tuttosport értesülései szerint a Juventus középpályása, Miralem Pjanić már megegyezésre is jutott az FC Barcelonával, s a soron következő szezont a gránátvörös-kékek kötelékében kezdi majd.

A torinói székhelyű napilap legfrissebb értesülései szerint a bosnyák válogatott játékos olyannyira késznek mutatkozik a katalánokhoz igazolni, hogy négy évre szóló szerződésben állapodott meg a klub igazgatóival.

Pjanić alighanem játékoscsere keretében válthat klubot, az azonban egyelőre kérdésesnek tűnik, hogy ki lehet az a játékos, aki ellenkező irányú utat jár majd be a két klub között.

Az eddigi pletykák leginkább arról szóltak, hogy a Juventus a brazil középpályást, Arthurt szeretné az Allianz Stadiumba szállítani.

A brazil játékos egyértelművé tette, hogy az FC Barcelonánál tervezi a jövőt, azonban előfordulhat, hogy a katalánok nem számolnak vele, s így végül kénytelen lesz hallgatni a Juventus hívó szavára.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9015681516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juve28adam 2020.05.11. 17:08:51

Csak nehogy azzal az Arthurral pótoljuk ha tényleg megy Pjanic. Keveset láttam a brazilt, de semmi extrát nem mutatott, a legtöbb barcás oldalon is arról szólnak a kommentek, hogy szabadulnának tőle annyira semmilyen a gyerek.

Juventino86 2020.05.11. 17:21:27

Akkor már inkább Vidal jöjjön vissza! Még mindig erősítést jelentene.

Rikoo 2020.05.11. 17:33:46

@Juventino86: Az gazdaságilag sehova nem vezetne, főleg ebben a helyzetben. Sürgősen fiatalítani kell!

Thuglife! 2020.05.11. 17:37:45

@Juventino86: szerintem is.ha egy percet se játszik akkor is.csak ne a zintert erősítse.

Juventino86 2020.05.11. 17:49:35

@Rikoo: Nem, nem minden a fiatalítás! Majd ha van fiatal, aki komoly minőséget képvisel, az egy más kérdés, de Tonali egyelőre olyan nagyot még nem robbantott. Aouar jobb lenne, ha már fiatalítunk. Vidal szerintem továbbra is erősítés lenne, bár ez azért a mostani középpályánkra nézve erős kritika is egyben.

JuventusFanatikus 2020.05.11. 17:54:06

@Juventino86: De azt is figyelembe kell venni, hogy Tonali lényegesebben olcsóbb, hiányposztra érkezne és a Serie A-ban bizonyított.

Rikoo 2020.05.11. 18:08:51

@Juventino86: Egy kiöregedett csapatnál, nagyon fontos a fiatalítás!
Egy magas fizetéssel rendelkező, idős játékos, aki folyamatosan gyengébben játszik, mint a legjobb éveiben, az mi a fenének kellene?
Hát azért Tonali játékában érződik a klasszis potenciál. Olyan látása és indításai vannak, amilyet az egész világon nem látni ebben a korosztályban. Ne felejtsük el, hogy Verratti a Serie B-s idénye után mire volt képes rögtön a PSG-nél. Ehhez képest Tonali már olasz válogatott, de igazából felesleges is beszélni róla, elég 2-3 Brescia meccset megnézni és belegondolni, hogy mennyire fiatal még.
De mint mondtam korábban is, gyakorlatilag a fiatalítás a kulcs jelenleg a klubnál, egy topcsapat sem áll ennyire rossz helyzetben, mint a Juventus.

Juventino86 2020.05.11. 18:38:03

@JuventusFanatikus: Jöhetne, de csak azért 40-50 milliót nem szabadna érte adni a jelen körülmények között. @Rikoo: Persze, néhány idősebb játékost valóban el kell küldeni, ez nem is vita tárgya. Viszont amellett, hogy érkeznek fiatal tehetségek, nagyon fontos, hogy legyenek rutinos játékosok is a keretben, akik döntő helyzetekben jó döntéseket hoznak a pályán. Abban igazad van, hogy néhány idős játékos magas fizetéssel gazdaságilag nem jó, de szerintem kell a rutin is. :)

GodPiero 2020.05.11. 18:41:58

@Rikoo: Ameddig itt van Ronaldo és kétségbeesve hajszoljuk a BL serleget, addig felesleges fiatalitásról beszélni....

Rikoo 2020.05.11. 18:45:14

@Juventino86: Kell a rutin, persze. De a Juventusnál csak az van, néhány kivétellel.:D

Rikoo 2020.05.11. 18:49:52

@GodPiero: Hát azért a folyamat elindult. Elég csak megnézni milyen brutál összeget költött a vezetőség fiatalokra az elmúlt években.(De Ligt, Demiral, Kulusevski, Romero, Bernardeschi, Pellegrini, Cancelo)
A cél szerintem továbbra is ez.

Pavel1988 2020.05.11. 18:52:36

Csak akkor lennék nyugodt ha Jorginho jönne a helyére.
Nem értem miért írjátok, hogy Tonalli bizonyított a Serie A-ban. Fél idényt játszott, volt pár jó meccse és ennyi.
Aláírom, hogy tehetség de felesleges rátenni egy lapáttal.

JuventusFanatikus 2020.05.11. 19:06:45

@Juventino86: Eleve vonnánk az üzletbe fiatalokat is, úgyhogy az összeg nem hiszem, hogy 40 felett lenne. Sokkal jobb befektetés, mint Aouar.

@Pavel1988: Ha nem érted, akkor mondanám, hogy nézz meg egy pár Brescia meccset, de sajnos erre most nincs lehetőség. Tonali semmiképp nem egy fél szezonos játékos, akinek csak pár jó meccse volt.

Kmarcika 2020.05.11. 19:19:45

Ha már megy Pjanic, kár lenne elherdálni egy középszer Arthurra.
Inkább kérjük érte Vidal Semedo combot.
Még így is a rosszabb lenne penzügyileg nekünk...
Esetleg Vidal Rakitic Semedo.
De ez meg a barcának szar.
Vidal Semedo + 10m és elfogadom.

frenky441 2020.05.11. 19:29:07

@Rikoo: Egyetértek! Mindenképp 28 alatti játékosok kellenek, kisebb fizetéssel de nagyobb motivációval.

A szűkített lista nálam: Jorginho, Pogba, Tonali, Aouar, van de Beek de Arthur is van olyan mint a kétballábas Matuidi aki 33, és Khedira aki állandóan sérült + 33 éves.

Na és na feledjük a támadó szekciót, oda is kellene fiatalítani!

Contelegend 2020.05.11. 19:58:29

@Kmarcika: elvileg Martinez bizniszbe akarják bevonni a Vidal , Semedo duot.
70 + a 2 játékosra mondtak ÁLLÍTÓLAG nemet.
Más kérdés , hogy Tonali ára nem lesz acsony , az Inter is akarja , Milan is . Más kérdés , hogy utóbbi lenne a fejlődése szempontjából a legjobb talán. Viszont az Inter-ben csupa olasz honfitársával tudna játszani.

JuventusFanatikus 2020.05.11. 20:16:59

@Contelegend: A Juventusszal meg nyerhet, ez pedig mindent visz.:D

senky 2020.05.11. 20:22:15

VEGRE ! Tobben felebredtek
_-,,@Rikoo: Persze, néhány idősebb játékost valóban el kell küldeni, ez nem is vita tárgya.'' ;
_- ,,@GodPiero: Hát azért a folyamat elindult....De Ligt, Demiral, Romero,...'' ok ertekesek ,Kulusevski nalunk meg nem bizonyitott,a tobbirol lemondott a klubvezetes .
_- ,, Mindenképp 28 alatti játékosok kellenek, kisebb fizetéssel de nagyobb motivációval.'' En IS ezt szajkozom ,a jovo csapatat kell a jelenben fiatalokbol megepiteni.Azonkivul a kissebb fizetes ,nagyobb motivacio mellet ott van meg a fiatalos ero, lendulet,terhelhetoseg es munkabiras, bizonyitasi vagy ,a csucs legjobb jatekosai koze kerulni amivel nagyobb berjovedelem is jar .Eggyes idosebb jatekosok faradekonyabbak,mar nem erdekli oketa max teljesites csak a fizujuk .....Kar idosekre kolteni ,meg jobban eloregiteni az igy is MAGAS (jatekos) atlageletkor szintet.
Balhatved is kellene ,peldaul Pervis Estupinán 22 esztendős játékos 26 meccsen szerzett egy gólt, és kiosztott négy gólpasszt is.Csatarsorba is kellene jatekos , peldaul Raheem Shaquille Sterling ,25 eves csatar ,aki az elso keto -Mbappe es Neymar -utan a harmadik .

delpi0823 2020.05.11. 20:42:31

@Contelegend: Fejlodese szempontjabol a milan?miert is?Az a gyerek siman beferne a Juve es az Inter kezdojebe is.Blben levo csapatban a helye nem is kerdes.

m.martin91 2020.05.11. 21:03:32

Tonali helyében én simán a PSG-t választanám. Verratti példájából kiindulva meglehet, hogy ott tudná leginkább kiaknázni a lehetőségeit. Ráadásul elég jó eséllyel olasz edző keze alatt dolgozhatna.

Bodnar Daniel 2020.05.11. 21:20:40

Nyilván a legjobb az lenne, ha összekapná magát. Nagyon vicces mikor félszezonok után zavarnának mindenkit mindenhová. Nyugi van. Még egy fél szezon kell, hogy kiderüljön, hogy egyáltalán kell-e bármilyen erősítés. Mármint a középpályára. A svéd is jön kövi szezonra és a bagós is kezdte összerakni a pakkot.

Pont annyira lutri bárkit akit felsoroltatok, mint amekkora Rabiot és Ramsey volt. És még ők sem írták le magukat. Azért a séfről tudjuk, hogy mi lakozik ott. Sir Alex a könyvében konkrétan őt bánta a legjobban, hogy nem tudták megszerezni. Oké azóta eltelt pár év, de még csak a korából fakadóan nem lehet temetni.

Nyilván Berna már tényleg halál offos. Meg Costa elengedhető sajnos... Kettőjük feláldozható plusz a kebabos, mert ők már tényleg nem lesznek hasznára hosszútávon a csapatnak (Costa esetében szívfacsaró ez a tény sajnos).

A halálbiztosan erősítendő poszt, ha Pellegrini jön az a jobb bunkóé. Ott is csak desijjó írta ki magát végleg a sztoriból. De Danilo kevés egyedül, még akkor is ha jobban feljavul lassan-lassan a saját szintjére.

Összességében egy Higu és egy dessijó pótlást kéne megoldani, Costa, Berna, Khedira desijjó bevonásával. És ha van plusz keret, vagy igény, akkor persze erősítsék a középpályát. De senkiről nem fog kiderülni semmi, ameddig a csapat nem biztos abban, hogy mit játszik. Sőt, jelen esetben csak ígéretek röpködnek névként. Mondjuk Eriksen sem domborít nagyot , pedig én is azt gondoltam, hogy egy főnyeremény a faszi. Úgy néz ki a szupersztároknál sem megy egy hét alatt a dolog.

De most komolyan kivel lennénk 1000% bentebb? Tudtok olyan arcot, aki egy 26 éves Modric vagy Iniesta szintjén mozogna most? Én valahogy most nem látom azt a tuti középpályás istent, aki egy varázsütésre mindent IS megváltoztatna a csapatnál. Rakitic-et ha hozták volna 2 éve, akkor az még lehetett volna egy tutibb ötlet. Vagy ha Modric megunta volna a banánt mikor hoztuk Roncit.

Tonali, aki csak azért érdekes, mert a haja hasonlít Pirlora és ment egy fél szezont egy totál kieső csapattal. Pogba, aki már évek óta beleszarik az egész sportba és csak a lóvéval foglalkozik. Vidal, aki ugyan azon okok miatt off, mint már Rakitic.

Valóban úgy gondolom, hogy a legjobb ha próbáljuk azt kamatoztatni amink van és kivárni, hogy legalább a rendszer legyen stabil és utána elkezdeni fejleszteni.

Attilio79 2020.05.11. 21:36:52

A vezetőség vagy tud valamit vagy irtó impotens banda...

Contelegend 2020.05.11. 21:39:02

@delpi0823: a milant minden szempontból köré építenék és azért a másik két csapatban nem lenne mindig fix kezdő hidd el. Stabil lenne de egy a sok közül.

Juvegaspy 2020.05.11. 21:47:45

@Pavel1988: sztem Jorginho jonni fog s ha igen akkor beleferne nalam a Vidal Pjanic csere

JuventusFanatikus 2020.05.11. 21:48:47

@Contelegend: De egy olyan szerencsétlen bandát, mint amilyen a Milan, sokkal nehezebb irányítani, riválisnak meg ott van Bennacer.

Egyébként úgy tűnik baj van! Di Marzio szerint Tonali az intert választotta:(

Rikoo 2020.05.11. 22:13:35

@JuventusFanatikus: Nem pontosan ezt mondja. Nyitott az Interbe való igazolásra, nem arról van szó, hogy kifejezetten őket válassza, de még ez is megtörténhet. Az biztos, hogy Marotta és Cellino nagyon jó barátok.
Egyébként érdekesség, hogy a Liverpool nem kész arra, hogy kifizesse Werner 60 milliós kivásárlási árát. Na ez mindent elmond arról, hogy mi várható a nyári átigazolási piacon..
Én csodálom, hogy a Juventus játékosok belementek abba, hogy 4 hónapig nem kapnak fizetést, főleg ha hamarabb beindul a bajnokság.
Paratici pedig Pogbának üzenget, hogy vissza kell venni a fizetési igényekből.:D
Érdekes nyilatkozatok vannak.
Mindenesetre nem ezen a nyáron lesznek 100 milliós üzletek az biztos.

m.martin91 2020.05.11. 22:14:21

@JuventusFanatikus: Az a Bennacer egy érdekes figura. Mindenki úgy veszi, hogy regista, meg ő is annak tartja saját magát, de szerintem egy sima bal oldali CM, olyan, mint Davids volt anno, csak ügyesebb a labdával. Az Afrika kupa győztes algériai válogatottban sem ő játszott a védelem előtt, hanem az öreg, megbízhatóbb Guédioura. A Rangnick-féle Milanban biztosan elférnének egymás mellett is a középpályán.

Contelegend 2020.05.11. 22:19:49

@JuventusFanatikus:
De meg előtte van pár év azért :)
Di Marzio jó forrás de bármi lehet , bár mondom valószínűleg a Bastoni,Sensi,Barella trió ( többek közt ) nyomós ok lehet. Valamint Marotta kapcsolata és az hogy az Inter-t eléggé megtomik pénzel Icardi és Martinez miatt.
Wernerre ti mentek egyébként ? Mert érte is harcolhat az Inter , Juve úgy néz ki.

Rikoo 2020.05.11. 22:38:30

@Contelegend: Ha a Barcelona igazolja le Wernert akkor nem nagyon fogja senki megtömni az Intert. Ő Martínez alternatívája náluk. Az nagyon nehéz üzlet lesz, mert ők is szabadulni akarnak egy fél keretnyi játékostól és be akarják vonni az bizniszbe, ahelyett hogy fizetnének.
Egyébként Klopp szeretné Wernert nagyon, illetve a játékos is valószínűleg oda akar igazolni, bár nem nyilatkozik.

JuventusFanatikus 2020.05.11. 22:44:40

@Rikoo: Húh, ez most megnyugtató, mert magyarul és angolul is ezt olvastam, de ezek szerint szerencsére nem így van. De ennek ellenére már elkezdték köpködni, mert az intert választotta:D Vannak ilyen eszes "szurkolók" is, főleg a Facebookon...

Hülye lenne a Liverpool ebben az időben 60 milliót kifizetni Wernerért csak azért, mert Ő ott akar játszani, és van egy nem rossz Firminójuk. Inkább a középpályára kellene fókuszálniuk.

Az is megnyugtató, hogy Pogba csak fizetéscsökkentés esetén érkezhetne, mert abba nem hiszem, hogy belemegy:D

@m.martin91: Egyezzünk meg abban, hogy egy bal oldali védekező középpályás, két fős középpályán:)

@Contelegend: Engem ezek az érvek továbbra sem tudnak meggyőzni. Ki az a Bastoni, vagy Sensi Ronaldóhoz, Buffonhoz, vagy Chiellinihez képest?

Contelegend 2020.05.11. 22:44:50

@Rikoo: Hát Martinezert kis túlzással a fel világ sorban áll. Ha marad az se baj :) de jelenleg sem nagy pénz érte a 111m kivasarlasi.

JuventusFanatikus 2020.05.11. 22:46:13

@Rikoo: Messi meg Lautarót akarja, Barcelonában meg Ő a góré.:D

JuventusFanatikus 2020.05.11. 22:52:57

@Contelegend: Werner nagyjából ugyanannyit ér, mint Lautaro, és szinte fele annyiért le lehet igazolni. Ha Lautaro nem Messi honfitársa lenne, akkor szerintem a Barcelona is inkább a németet favorizálná.

Rikoo 2020.05.11. 22:59:38

@Contelegend: Hát jelenleg igenis nagy pénz. Érdemes meghallani Ed Woodward szavait, a 3 leggazdagabb klub egyikének a tulajdonosa!
Ha ő azt mondja, hogy idén felejtsük el a nagy igazolásokat, akkor csak nem várhatunk csodákat.
Szeretnék Kanet és Sanchot, de nem tudják leigazolni. A Liverpool konkrétan a 60 milliós Wernert nem tudja, pedig korábban rekordösszeget költött egy belső védőre.
Én továbbra is tartom, hogyha az Inter nem megy bele a 3-4 általuk ajánlott játékosra, akkor ott nem lesz üzlet. De szerintem Skriniar sem fog Angliába igazolni, hiába nyomják nagyon ezt a szálat. Vagy ha fog is, az jövőre lesz.

Contelegend 2020.05.11. 23:03:52

@JuventusFanatikus: Azért én nem mondanám hogy ugyanannyit ér. Az argentin az olasz bajnokságban brillirozik , ami sokkal nehezebb egy csatarnak mint a kevésbé kvalifikált német bajnokságban, ahol nincs is akkora tömörülés a kapu előtt.
De kinek mi , én sokra tartom Wernert, de tudom, hogy Lautaro kb a következő 10 év top 5 csatarainak egyike, épp ezért nem valoszinu , hogy MOST nálunk marad :) sajnos. Egy feladat maradt. Az érte kapott pénzt szépen ügyesen visszaforgatni.
És a két legtöbbet emlegetett célpont az altalatok is környékezett Werner és Aubameyang.
De elképzelhető hogy Tonali is ebből a pénzből lenne fedezve. Majd kiderül .

JuventusFanatikus 2020.05.11. 23:16:40

@Contelegend: A Transfermakt mondja, hogy ugyanannyit ér, 64 millió eurót:) Ezzel egyet tudok érteni, mert Werner már évek óta szórja a gólokat, míg Lautarónak volt eddig egy gyengébb első szezon és most egy lényegesen jobb második, de ahhoz képest, hogy a bajnokságban csak 11 gólt lőtt, a hype hatalmas körülötte.

Egyébként, hogy is van akkor ez, pár hónappal ezelőtt még nem azt mondta, hogy imádja az intert?:P Vagy a klub szurkolója? Valami ilyesmit írtál.

Szerintem Wernerért olyan különösebben nem teper a Juve, Aubameyang meg tudomásom szerint nekünk nem opció.

Contelegend 2020.05.11. 23:31:08

@JuventusFanatikus: én most is azt a hírt olvastam hogy , max a Barca az amiért menne , de szerintem mi benne üzletet látunk. Gondolom neki nem annyira szimpiba City , United, PSG vonal. De nekünk ez akkora pénz hogy muszáj eladni.
Mondjuk Messi mellé ki nem menne argentinkent a Barcaba, azzal nem lehet versenyezni.
Wernerre értettem csak hogy altalatok is kornyekezett.

Vergilius1897 2020.05.11. 23:47:10

@Rikoo: azóta azért kiderült, hogy nem lemondanak róla csupán később kapják meg a pénzüket... Annyira nem szakadtak bele az áldozat hozatalba

2020.05.12. 09:24:48

Azt most nyugodtan mondhatom h ha játékosokat nem sikerül bevonni, felejtsük is el Pogbát. Paratici maga is jól mondta: sok játékoscserére lehet számítani idén.
Na de ha Pjanicot elcseréli Arthurra (főleg ha a Barca nem fizet még rá) és Matuidival hosszabítunk, kijelenthetjük h egy dekával nem jobb Beppénél.
Adná magát h spóroljunk az olyan léhűtők szerződésével, mint Khedira, DS és Matuidi, de nekünk a legfőbb gond Mandzukic elüldözése volt még előttük.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3371) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1645) játékosokról (9892) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2425) meccsek (4140) mercato (4133) nyilatkozat (7419) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4162) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása