Allegri: „Realista próbálok lenni, soha nem pesszimista”

allegri_marottaval_edzesen.jpgMassimiliano Allegri legutóbbi nyilatkozatában arról beszélt, hogyan fogadta a hírt, amikor a klubvezetés a keret fontos játékosainak a távozásáról tájékoztatta.

Mindez nem újdonság a mester számára, hiszen az AC Milan esetében Thiago Silva és Zlatan Ibrahimović pótlását kellett megoldania, de a Juventusnál is szembe találta magát ilyen problémákkal Paul Pogba és Arturo Vidal értékesítésekor, és a pletykák szerint idén is sor kerülhet kulcsemberek távozására.

„A múltban, amikor jelentős értékesítésekről számoltak be nekem, akkor mindig realistán próbáltam tekinteni a dolgokat, soha nem pesszimistán.” - idézte a szakember szavait a Calcio e Finanza.

„Véleményem szerint képesnek kell lennünk mindenekelőtt arra, hogy negatív eseményekből is pozitívumokat szűrjünk le.

Ma Olaszországban olyan fóbia született, miszerint az edző felelős mindenért. Az edző nem felelhet mindenért, neki együtt kell működnie a klubbal, és le kell fektetnie a siker alapjait.

Következésképpen ismerniük kell a klub gazdasági stratégiáit és célkitűzéseit, és a klub szükségleteinek a kielégítéséhez mindig szoros együttműködésnek kell lennie a felek között.

Olykor a klubvezetés naponta akár ötször is tájékoztat, de számomra az a fontos, hogy az együttműködés folyamatos legyen, úgy a technikai kiértékelések, mint a csapat és a klub szükségleteinek a megértése érdekében.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8612606425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hiribi27 2017.06.19. 16:45:36

Na ezzel mots nem értem mit akart mondani...

Drughi Di Bianconeri 2017.06.19. 16:49:20

Ebből nekem az jön le, hogy szegény Maxi nem tud mit tenni: kénytelen csak asszisztálni ahhoz,hogy ki megy - ki jön.

Simán elképzelhető,hogy ez a nyár is fájdalmas lesz, távozók- érkezők tekintetében...

Mondanám,hogy nem érdekelnek innentől kezdve a pletykák és majd szeptember 1-én csatlakozom, de azt úgysem bírnám ki,mert jó 1 picit álmodozni, lehet eszmecserét folytatni,vitatkozni,pletykákat, kérdéses képeket,instagram bejegyzéseket előbányászni, majd csalódottan tudomásul venni,hogy az A-opció helyett érkezett a ZS - MEGINT.

Miközben eladtunk 1,2,X kulcsjátékost,apróért
- MEGINT.

Quentin_KR 2017.06.19. 16:50:12

Sajnos jelenleg pesszimista vagyok a jövőt illetően. A pénz a minden s a Bl.-ből befolyt összeg a tulajdonosok szerint jobb helyen van a bankszámlán mint játékosokba fektetve. Egyáltalán nem közelítettük beg a Top 4-5-öt. Eljutottunk ugyan 2xa döntőbe, de felfogásban még mindig visszamaradottak vagyunk. Perzse senki nem akar ide világsztárokat. De mikor meglátom kik as esélyesek azt érzem lassan a 6 bajnoki cím is elég s most kicsit visszább veszünk..... Azért jó lett volna mindezt egy Bl. győzelem után... :-(

alexGicamo 2017.06.19. 17:13:02

Én meg próbálok optimista lenni, de sajnos, sosem sikerül ... örök küzdelem ez számomra , főleg az eddigi átigazolási híreket /pletykákat figyelembe véve . :P

FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

epaska 2017.06.19. 17:41:56

Ezért távozott innen Conte. Allegrivel ez számtalanszor eljátszható. Ha a 2 brazil szélső elhagyja a Juventust nagy lesz a probléma. Szvsz Dybalát sokkal könnyebben lehetne pótolni.
Semmi jóra nem számítok. Nevelő egyesület a Juventus és ez nagyon fáj.

Drughi Di Bianconeri 2017.06.19. 17:48:04

@epaska:
Valóban, fájdalmas belegondolni, de próbáljuk meg idővel (ez nem megy egyik pillanatról a másikra persze), ezt pozitívumként felfogni:
Ahhoz képest,hogy csak "nevelőklub" vagyunk,akik évről-évre eladják a legjobbjaikat, pótlás nélkül, kiváló a eredmény sorunk, hiszen a hazai mezőnyt uraljuk,méghozzá kérdés/rivális nélkül (mondjuk ki tudja meddig?), a BL-ben pedig ezen körülményekhez képest nagyon jól szerepelünk.

Nem vagyunk és nem is leszünk ott a legszűkebb elitben, anyagilag, keretminőség szempontjából egészen biztos, így tényleg ezt kell megbecsülni,ami van.

Az Arsenalnak pl.: fele ennyi sem jut :D

Nehéz ezt így "átállítani" magunkban, szellemileg és főleg érzelmileg,de én már csak ebben bízom,hogy sikerül elfogadtatni a tudatommal,hogy mi nem európai TOP 3 csapat vagyunk, így megpróbálok majd inkább sikerként elkönyvelni minden apróságot,még ha valóban szomorú is a tény,hogy 1 nagy játékost sem tudunk megtartani,továbbépülni.

Kisvici 2017.06.19. 17:54:12

Bonucci és Dani Alves biztos tàvozik!Hivatalos

Rikoo 2017.06.19. 17:59:56

@Kisvici: Oksa főnök! FORRÁS?

Attila F 2017.06.19. 18:02:46

@Kisvici: dehogy hivatalos, ne keltsd már a hangulatot

Grinta 2017.06.19. 18:03:06

@Quentin_KR: Az utolsó mondatod nagyon érdekes..és egyben elgondolkodtató számomra.Agyaltam ezen már máskor is.Konkrétan a zinter példájáról beszélek,amit emlékeim szerint valamelyik vezetőnk is megpengetett..hogy a csúcsra járatás után mi volt a hiba,és mit kellene másként csinálni.Minket egy lépés választott el csupán a triplázástól..és bizony lehet tartja magát az a forgatókönyv,amit felvázoltak a háttérben.Rossz dolog lenne?Most jelen pillanatban ezt nem lehet megmondani.De kizártnak tartom hogy megvárnánk míg ránk öregszik a jelenlegi csapat..miként azt is hogy kiürítenénk a keretet.Meg kell találni azt az utat ami sikerre vezet,vagy ott tart minket.@Drughi Di Bianconeri: Nagyon jól esett olvasni hogy próbálsz pozitívan írni az esetleges helyzetről.Értékelve mindazt amit csinál a klub.Nem pedig szidalmazva.Nyilván vannak olyan esetleges érkezők akik Nekem sem nyerik el feltétlenül a tetszésemet,de bíznunk kell azokban akik ezt a juventust eddig sikeresen menedzselték.Forza Juve

Hiribi27 2017.06.19. 18:28:08

@Kisvici: ajjj, na ezt meg honnan veszed?

Apuleius 2017.06.19. 19:01:20

@Kisvici: Az ilyen jellegű tréfás hozzászólásokat a jövőben mellőzd.

Alex8610 2017.06.19. 19:01:25

@Drughi Di Bianconeri: Csakhogy a Juventus ezt nem engedheti meg maganak ez szembe megy a klub szellemisegevel,filozofiajaval ezert szeretted es szerettuk meg az oreg holgyet.Ertem en hogy horror arak repkednek mar itt a jatekosokert de azertboven van lehetoseg.Lippi ota a legjobb edzo van nalunk ezt kimerem jelenteni ugy hogy eddig minden evben ujra kellett epitenie a csapatot.Enrique meg Zizu a pocset vakarva BLt nyernek mert tele van sztarokkal a keret aztan ok a zseni edzok.Addig baszakodik a klub amig Allegri is felall aztan elkoszon.Nekunk sincsenek nagy elvarasaink csak tudatos epitkezest akarunk latni es hogy ne csesszek szet minden evben amit a mester felepitett.Ha meg ennyire nincs love akkor a fasznak kellett megvenni tavaj Higuaint.A scudetto kupa nelkule is nagy esellyel meglett volna a BLben meg nem osztott szorzott a jelenlete max megint 1 gollal vertuk volna a Monacot.Vehettünk volna a felebol egy tamadot a maradekot meg iden mas csapatresz fejlesztesebe lehetett volna forgatni.Bocs az

Alex8610 2017.06.19. 19:02:42

@Alex8610: Szoval bocs az ingerultebb megfogalmazasert termeszetesen nem feled szolt:)

Rocky80 2017.06.19. 19:02:47

Tudtommal idén még egy kulcsjátékos sem távozott.
Ne fessétek az ördögöt a falra.
Ha esetleg mégis, eddig mindig megoldottuk.
Most sem lesz másképp.
A mi erőnk sosem az egyénekben rejlett.
A legfontosabb az, hogy Maxi már hosszabbított.
Innen az utóbbi években távozott egy Pirlo, egy Vidal, egy Pogba, egy Tévez; vett valaki észre visszalépést az eredményekben?

Grinta 2017.06.19. 19:04:50

@Rocky80: De nem lettek pótolva... : D

Rocky80 2017.06.19. 19:05:49

@Alex8610: ebben van igazság sajnos, ezt adom.
Nyilván könnyebb dolga lenne Maxinak is - meg nekünk szurkolóknak is -, ha nem kellene évről - évre átvariálni valamit.

Rocky80 2017.06.19. 19:10:14

Legszívesebben adnék itt mindenkinek egy "törődj bele" táblát: mi sosem fogunk világklasszisokat összevásárolni és így reménykedni a BL győzelemben.
A mi utunk más: inkább a Bayern minta.
Ez van, fogadjátok el srácok. :-)

Drughi Di Bianconeri 2017.06.19. 19:15:08

@Alex8610:
De, megengedheti magának, pont ezt teszi évek óta.

Régen,Don Luciano Moggi is eladta a legjobbjainkat, csak:
AD1 óriási összegért
AD2 a pótlás minőségben megfelelő,néha jobb is volt,mint a távozó

Évről-évre elmennek a legjobbjaink, némelyik nevetségesen apró pénzért, pótlás NÉLKÜL.
Ez nem tetszés-nem tetszés kérdése, ez tény.

Mindenki pótolható, talán csak GIGI Buffon nem, nem csak tudása,hanem szellemisége miatt.

De az a baj,hogy nálunk , ha elmegy XY,akkor egyrészt sem minőségben, sem stílusban nem tudjuk/nem akarjuk pótolni,mert azért fizetni kéne.

A mi profilunk még most is az,hogy olcsón/ingyen/öreg arcokat veszünk, a kétes minőségűeket pedig jó drágán (Shick, Pjaca ilyesmik) vesszük meg.

TOP formában lévő,TOP klasszisra esélyünk sincs, olyankor megy az a duma Marrottától,hogy "nem illett bele a klub profiljába".
Kérdem én,pl.: a kapkodás netovábbja gyanánt igazolt,flegma,öntelt,lusta Hernanes anno beleillett ?

SEMMI koncepció nincs, akit tudunk,azt kikukázzuk, onnantól pedig az edzőn múlik,hogy mi lesz vele.

Hálásak lehetünk,hogy Conte és méginkább Allegri zseniális edzők,utóbbi sokkal többet kihozott a keretből,mint,ami benne van.

Gazdaságilag nagyjából a 10. helyen állunk, ehhez képest a teljesítményünk pedig kiemelkedő,mert a hazai mezőnyt domináljuk,a BL-ben 2 vesztes döntő 3 év alatt, úgy hiszem,hogy a BL TOP5 csapatában benne vagyunk,5 évvel ezelőtt még a 20-ban sem voltunk szvsz. Így itt, hála az edzőinknek nagyot léptünk előre.

Az üzleti modellünk teljesen Arsenalos,eladjuk a legjobbakat, aki akar mehet,mert úgysem tudjuk megtartani,pótlásuk nem nagyon van, igazolunk több tucat fiatalt, akiknek a 90%-ból nem lesz semmi: se bevétel,se kerettag, pláne nem meghatározó játékos.

Ezért mondom,hogy örüljünk,hogy még így is eredményesek vagyunk, hogy gazdaságilag,transfer-filozófiát illetően nem tartozunk a szűk elitbe, mégis ezen a szinten eredményesek vagyunk.

Imádkozom,hogy Allegri maradjon,amíg lehet,illetve,hogy utána is legyen szerencsénk és találjuk meg a megfelelő szakembert, hogy legalább a hazai dominancia továbbra is megmaradjon.

Quentin_KR 2017.06.19. 19:54:52

@Rocky80: De előrelépést sem. És minden évben elegnegünk egy húzú játékost akit pótolni kellene. Az eredmények nem minket igazolnak hanem a hihetetlenül gyenge olasz bajnokságot. Erre lehet mondani hogy 3 év alatt 2 bl. döbtő, de mindannyian tudjuk, sok-sok szerencse is kellett hozzá...

Juvegaspy 2017.06.19. 20:05:23

@Rocky80: remek hozzaallas ill. Kerdes..! +1

Nathas 2017.06.19. 20:23:16

Én sem örülök a híreknek, de azért előre ne vágjuk fel az ereinket. Még nem távozott senki (mondjuk a veterán Danin kívül), összességében az idei év után inkább vonzó célpontnak kellene lennünk, mint egy széthulló társaságnak.
Pénzügyileg nem vagyunk a szűk elitben, a közeljövőben nem is leszünk. Kicsit változtatni kellene a filozófián, ilyen, hogy a játékos akarata a döntő, szerintem egészen egyszerűen nincs. 1. a KLUB, hogy a játékos mit akar, nem írhatja felül ezt. A fizetési sapkán picit emelnünk kellene, ez elkerülhetetlen.
Ha viszont azt látja a vezetőség, hogy tényleg minden alkalommal szétesik a csapat, akkor - Babo szurkolótárs sokat hangoztatott szavaival élve - az olasz tehetségeket durván le kell rabolni, hátha így nem kell évente újjáépíteni a csapatot.
Mindegy, ennél sokkal sötétebb időket is megéltünk, hátha ebből a helyzetből is megerősödve kerülünk ki.

Alex8610 2017.06.19. 20:36:03

@Drughi Di Bianconeri: Nem lehet belekotni abba amit irtal szepen osszefoglaltad a lényeget en csak a velemenyemet irtam le hogy ez nekem nem tetszik de ki vagyok en csak egy szurkolo...Bizok es szurkolok tovabb! Megsuvegelendo amit elert a klub ebben a 6 evben de semmi sem tart orokke nem lehet mindig szerencsenk az edzokkel sem.Jo lenne elfelejteni ezt a jatekos akarata dont maszlagot is ha nincs megfelelo potlas es szerződés koti a jatekost akkor marad a seggen.Ott volt anno Vidal..A Napoli 15millioert igazolta le Allant nekunk nem ert volna ennyit? Jott helyette Khedira...Lehetne meg sorolni mas klubbok kevesebb bevetelbol is tudnak okosan igazolni.Erthetetlen...Na mindegy meglatjuk a mercato vegen mi lesz.

Drughi Di Bianconeri 2017.06.19. 20:46:08

@Alex8610: Én sem örülök ezeknek a dolgoknak, mint írtam, most próbálom magam "átnevelni",hogy örüljek annak,ami van, az elmúlt 6 évben mindig volt valami,ami miatt elégedetlenkedtem, elkeseredtem, vagy olykor idegeskedtem, de már rájöttem,hogy nem éri meg.
Abszolút nem vagyok az a hurráoptimista hangulatú juventino,de megpróbálok valami olyasmivé válni, magamat meghazudtolva,mert nem hiányzik 1 stroke.

Persze a sz@r igazolásoknak ezentúl sem fogok örülni...

Az Arsenal szurkolók örökké ironikusak és az ellenfelek igazolásain/eredményein/nyilatkozatain élcelődnek, na most nekünk ehhez képest még így is ott van,a hazai dominancia, meg a BL-ben való sokkal eredményesebb részvétel, de megpróbálok tőlük átvenni ezt-azt :D

#Elkann_knows #Agnelli_knows #Marrotta_knows #Paratici_Knows

Attila F 2017.06.19. 21:22:50

@Drughi Di Bianconeri: én ezzel nem értek egyet, abszolút nem tényeket írsz.

Olyan apokaliptikus képet festesz, minta nem nyernék sorban a bajnokságokat, nem jutnánk - most már - gyakran BL-döntőbe (és nem, idén semmi szerencse nem volt benne, egyszerűen nagyon jók voltunk).

Miért ne lenne koncepció? Marrottáék rengeteg jó játékost szereztek. Pogba, Vidal, Sandro, Higuain, Pirlo, Tevez, Alves, Pjanics, Barzagli, Dybala, Cuadrado, stb. Miért baj, az ha ingyen/olcsón vesznek valakit? Nem lehet, hogy meglátják a potenciált/lehetőséget és lecsapnak rá? Én azt gondolom, hogy az egy kimagasló teljesítmény a részükről, hogy olyan játékosokat, mint Pogba, Vidal, Pirlo, Tevez, Barzagli ingyen vagy nagyon olcsón hoztak el. Voltak kevésbé jól sikerült igazolások is, de az összkép bőven pozitív. (Az istenített Mogginak is volt bőven mellényúlása: Salas, Kovacevic, Esnaider, O'Neill, Athirson, Bachini, stb.)

Volt, aki elment, pl. Pogba világrekord összegért. És volt, aki olcsóbban, ez benne van a pakliban.

És a távozók pótlása: egy az egyben nem lehet egy Pogbát pótolni, de csapatszinten igen. Elment ő, jött Pjanics, Higuain, Alves és csapatszinten ugyanolyan erősek maradtunk, sőt. A BL-döntőbe nagyon jó, magabiztos játékkal meneteltünk be (ha már a bajnoki eredményeket mindenki fitymálja...). Ez idén is így lesz, még ha el is megy valaki.

Összességében, a katasztrofális duplahetedik szezonok után építettek itt egy hatszoros bajnok, kétszeres BL-döntős klubot - de persze botrány, ahogy igazolnak, teljesen fogalmatlanok. Ezek csak kicsúszott eredmények voltak. Hatszor, egymás után. Csak szerencsések voltunk, ennyi.

Alex8610 2017.06.19. 21:25:51

@Drughi Di Bianconeri: Nem volt eleg az atnevelesbol a SerieB meg amit utana kaptunk evekig a ket 7.helyrol nemis beszelve?:) mondjuk ahhoz kepest most menyorszag van.Korombol adodoan en meg nem lattam a Juvet BLt nyerni ellenben lattam 3 elveszitett dontot.Jo lenne atelni mar egy gyozelmet...

Kisvici 2017.06.19. 21:33:55

Akàrmilyen szomorú ezt leírni de tàvoznak +Alex Sandro ezt pedig például egy angol lapban olvastam mert kint èlek,de majd meglátjátok hogy itt arról van szó hogy a saját zsebüket tömik

Rivendell 2017.06.19. 21:37:07

Azért nem értek egyet azzal,hogy a bevételünk nem elég,mert idén végre a top5 nyakén lehetünk ergo most kéne megnyomni a fiatalítást nem is kicsit és a köv 2-3 évben ezt learatni anyagilag is.

Nagy befektetés nagy kockázat,de mivel a gerinc adott,így nem akkora mint általános esetben + itt nem csak BL meneteléssel lehet pénzt keresni,hanem általa a jobb befektetőkkel folytatott tárgyalásoknál is,ami nagyon durva fejlődést is hozhatna.

Idén olyan 420-450m közötti bevételi összeggel számolok,de ez jövőre nem tartható,viszont 380-400 közötti igen és 2 év múlva az idei már fixen is hozható,ami azért már nem lenne kis bevétel. Sőt a Milán miatt akár jelentősebb mértékben is növelhető ez,mert jönni fog a Kínai pénz nem csak Milán szinten

Alex8610 2017.06.19. 21:38:58

@Attila F: Sok jo jatekos jott aztan sok elis ment.A Bl dontobe meg egy eronletileg kifingott csapat jutott be egy olyan csapat aki 1felidot birt a Real ellen.Minden evben van gyengebb csapatresz es rovid a pad senki sem nezte le az elmult evekben elert teljesitmenyt de ez nagyreszt az edzoinknek koszonheto/Conte,Allegri/ az utobbi minden evben kapja azokat a "lehetosegeket" akik elerhetoek a piacon aztan a tobbit kis tulzassal old meg.Ezek a tenyek.

Attila F 2017.06.19. 21:45:54

@Kisvici: Miben olvastad, a Sun-ban? Az lenne a hivatalos forrás?

Kisvici 2017.06.19. 21:47:50

@Attila F: A Sunban meg a Guardianban is!

Attila F 2017.06.19. 21:48:06

@Alex8610: Nem, ez megint vélemény. Az én véleményem az, hogy erős a menedzsment és jók az edzők is. Azért egy botrányos kerettel nem lehetne BL-döntőbe jutni.
Nem azt mondom, hogy nem lehet fejlődni, de egy katasztrofális állapotban lévő klubból egy top klubot varázsoltak. Jobb a BL-döntőben kikapni, mint a bajnokságban befutni a hetedik helyre.

Rikoo 2017.06.19. 21:48:16

@Kisvici: Az angol lapok totálisan nevetséges, értéktelen szennylapok. Egytől egyig...
Semmi "TRANSFER NEWS"-t nem szabad olvasni, csak a hivatalos dolgokat.

Kisvici 2017.06.19. 21:50:46

@Rikoo: ez Breaking volt azaz Hivatalos csak szólok !

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2017.06.19. 21:54:36

hihetetlen ez a sírás
hat éve dominálunk, ha elmegy egy Pogba ha nem
ilyen menedzsmentért könyörög a fél világ
anyagilag biztosan állunk, eredmények jönnek
persze szép lett volna idén triplázni, ám ez legyen a legnagyobb bajunk
majd megnyerjük azt is
tuti lesz akkor is min sírni

valahol azt érzem, hogy a sírók titokban reálbarcachelsamanu csapatot szeretnének

én meg ezt a juvét!

Kisvici 2017.06.19. 21:54:59

És akkor most hogy van ez?Építjük a jövőt??Alex Sandro 24evesen és a világ legjobb bal védője...erre eladjuk..vicc az egész

Kisvici 2017.06.19. 22:03:51

@Rikoo: Legyen igazad!Bàr ha az összes Chelsea oldalt meglesed akkor meglátod hogy ott is kivan írva 68millio euróban állapodtak meg!

Rikoo 2017.06.19. 22:07:10

@Kisvici: Akkor mutass linket és elhiszem.

Kisvici 2017.06.19. 22:16:12

@Rikoo: csak nézz fel akármilyen Chelsea honlapra,pl a Facebookon több angol meg magyar oldal is írja pl Chelsea Football Clubb vagy Chelsea football clubb Magyarország!Ne aggódj holnap fogjàk írni itt is a híreket !

Andras74 2017.06.19. 22:19:42

Tényleg ott van a dinamo london oldalakon. 52 m font.....

Kisvici 2017.06.19. 22:23:06

Én 59et olvastam!Errol beszélek fiúk !Ez holnap itt is megfog jelenni hogy eladtuk!Utana jön a többi:Bonucci,Alves!Lehet ezen nevetni meg hülyének nézni hogy honnan olvasom ezeket de majd mikor az összes hivatalos lesz itt is akkor nem hiszem hogy valaki nevetni fog!

Rivendell 2017.06.19. 22:23:54

@Andras74: 52m font igen kevés lenne....vagy az ár nem stimm,vagy az egész. Ha ennyiért elengedik,akkor Marrotta kösse fel magát.világ legjobbja a posztján + 1 gazdag vevő és nekünk is valami 27m körül volt,dupla ár kevés érte

Rivendell 2017.06.19. 22:25:29

@Kisvici: Bonu eladása nem zavarna,mert van fiatal helyettese már,akit amúgy is be kéne építeni..konkrétan 2 is.

Bár Bonu így tuti nem távozik,mivel Conte akarta,de 2 játékost nem adunk el nekik az fix,vagy ha csomagban akkor meg tisztán vagy 130-140m a kettő

Rivendell 2017.06.19. 22:26:26

@Kisvici: fontban 59m már nem rossz

Andras74 2017.06.19. 22:27:19

@Rivendell: Bonuról most nem tettek fel friss infót. Danira viszont konkrétan 5 m fontot írnak......

Rikoo 2017.06.19. 22:27:22

Egyébként az összes angol pletyka is arról szól, hogy megújítjuk Alex Sandro szerződését nem arról, hogy távozna.
Ne fárasszatok légyszi ilyen baromságokkal...

Andras74 2017.06.19. 22:28:00

@Rivendell: ahhoz képest, h nem akarjuk eladni.... .

Rikoo 2017.06.19. 22:28:03

@Andras74: "Dani Alves’ representatives reportedly met with Juventus on Monday to request the right-back’s release.

According to Sky Sport Italia, a series of controversial incidents, which saw Alves advise Paulo Dybala to leave Juve and post an Instagram story of the boots he wore for Barcelona in their 2015 Champions League Final victory over the Bianconeri, prompted a need “to better understand” the Brazilian’s situation.

Consequently, the 34-year-old’s entourage stated they wanted the Old Lady to terminate his contract.

If true, it comes as a blow to Juve, who were hoping to profit from Alves’ sale, with reports suggesting he has already agreed to join Manchester City."

Andras74 2017.06.19. 22:28:58

@Rikoo: az előbb nem ezt olvastam, sajnos.....

Rikoo 2017.06.19. 22:31:29

@Andras74: Igen, mert az mind hiteltelen forrás.

Andras74 2017.06.19. 22:31:38

@Rikoo: egy másik cikkben konkrét 5 m fontot olvastam.

Rikoo 2017.06.19. 22:33:29

@Andras74: Igen, mert azok is angol cikkek voltak.

Kisvici 2017.06.19. 22:34:27

@Rikoo: ott írja az olasz lap amit előbb belinkeltek hogy megállapodtak!vagy rosszul olvastam ?

Kisvici 2017.06.19. 22:38:42

@Rivendell: jogos!Ott van Rugani,Caldara akiket elkell kezdeni beépíteni csak nekem pl bonu a kedvencem ennyi

Andras74 2017.06.19. 22:39:59

@Kisvici: én is így értelmezem.....

Rikoo 2017.06.19. 22:40:22

@Kisvici: Arról van szó, hogy Dani Alves távozása után mindent meg fog tenni a klub, hogy megtartsa Alex Sandrot.
Marotta visszautasított egy közel 70 millió eurós ajánlatot a Chelseatól és gyakorlatilag megduplázná a klub Alex Sandro fizetését.
Nem lesz egyszerű megtartani, de a klub mindent megtesz majd azért, hogy a Juventusnál maradjon.

Andras74 2017.06.19. 22:40:53

@Kisvici: Caldara egy év múlva jön.....

Kisvici 2017.06.19. 22:41:21

@Andras74: sőt ezt talán pont ő linkelte be ha jól nézem és nem nagyon beszélek olaszul de Énis azt olvasom abban a cikkben hogy évi 7millio eurós fizetés és megállapodtak!

Rivendell 2017.06.19. 22:42:57

@Rikoo: mondjuk közel 70-nél off,akkor 80 körül már lehet elengednék...tegyük hozzá annyiért én is,abból simán kijön 2 top játékos. Van 1 határ amikor már ha előzetesen nem akartam eladni is eladom.

Hgunál kínai 94m..:D

Rivendell 2017.06.19. 22:43:44

@Andras74: valahol lehetett olvasni,hogy már idén hozni szeretnék

Andras74 2017.06.19. 22:45:26

@Rivendell: csak másképp szól a szerződés.....

babo0410 2017.06.19. 22:47:21

@epaska: Conte azért távozott, mert többet akart, mint amit megengedhetett magának a klub. Követelőzött
Allegri is kifejezetten kérte a csapat egybentartását, de mit tehet a klub, ha a játékos kijelenti, hogy el akar menni? Erőszakkal marasztaljuk? Witsel megmutatta, hogy mennyit ér, ha nem mehet a menni óhajtó játékos. Szerintem annak semmi értelme, ha erővel tartunk itt embereket.
Viszont jelenleg azon kívül, hogy Dybala, Sandro és Bonucci eladását pletykálják, nem látom igazán, hogy el akarnának menni, a klub meg ameddig lehet, ragaszkodik a legjobbjaihoz. De mit tudunk tenni, ha a top-top klubok kiapaszthatatlan anyagi forrásokkal bejelentkeznek valakiért? Sajnos még nem tudunk, és remélem a későbbiekben sem akarunk majd 10+ milliós fizetéseket adni. Ezt kéne szabályozni a fociban, nem a játékidőt korlátozni. Mert ha a pénzügyeket próbálnák kiegyensúlyozni, és a leszakadást megállítani, akkor újra érdekesebbé válna a foci, de attól, hogy rövidebbek lesznek a meccsek, nem fog javulni semmi.
És ameddig nem lesz az anyagi oldalon valami szabályozás, addig sajnos nálunk is marad ez a probléma. De remélhetőleg idén nem távoznak a nagyjaink. Egyedül Sandro az akit féltek. De csak nem.

Rikoo 2017.06.19. 22:52:13

@Kisvici: Nem az a lényeg, hogy igazam van-e vagy nincs. Egyszerűen erről szólnak a hírek.
De, ha csak beírod Alex Sandro nevét a Google-be vagy másik keresőbe és leszűkíted a híreket az elmúlt 24 órára ott is arról van szó, hogy ragaszkodunk Alex Sandróhoz és hosszabbítani szeretnénk vele.

Apuleius 2017.06.19. 22:59:49

@Kisvici: A The Sun vagy Guardian Breaking az lóf@asz, de nem hivatalos. Egy átigazolás akkor hivatalos, ha az ügyben érintett vevő vagy eladó klub bejelenti a klubváltást. Minden más pletyka, semmi több.

Rikoo 2017.06.19. 23:07:23

@Apuleius: "Errol beszélek fiúk !Ez holnap itt is megfog jelenni hogy eladtuk!"

Pedig úgy tűnik holnap megírod azt, hogy eladtuk Alex Sandrot.

Apuleius 2017.06.19. 23:18:44

@Rikoo: Igen, természetesen, ráadásul mindezt öt perccel a maják és a nyenyec sámánok által megjövendölt világvége előtt teszem majd.

Drughi Di Bianconeri 2017.06.19. 23:28:14

Alig várom,hogy elmenjen Dani és Sandro, nem kellenek ide ilyen lelketlen brazil zsoldosok, helyet az olasz tehetségeknek !!!44négy

Jőjjön a szupertehetséges, De Sciglio,Allegri alatt amúgyis jovolt Ő,megint kihzá belűle a világklasszistos,meglássátokk !!!!

Balra meg a snipazzolaa,akinek a nevét se tugyák még, de én láttam hogy klasszislesz bbelole ,nagyon jó jatekos !

(#Irony off, mondhatnám azt is "Így írotok Ti"...akik... :D )

Rikoo 2017.06.19. 23:32:54

@Apuleius: Basszus szólhattál volna hamarabb is, hogy holnap vége mindennek.

Drughi Di Bianconeri 2017.06.19. 23:43:45

@Rikoo: :D

Ez a szint, általában azok a legvérmesebbek,akik írni sem tudnak normálisan, szöveget érteni, gondolkodni pláne nem :D

Gondoltam csatlakozom ehhez a brigádhoz,milyen érzés lehet,hátha jobban elfogadnak, a homo habilisek :D

Kisvici 2017.06.19. 23:58:44

@Drughi Di Bianconeri: ezt ti most mégis kire értitek?Eltudom képzelni mekkora észlény lehetsz szerencse csomagom

babo0410 2017.06.20. 00:01:47

@Drughi Di Bianconeri: Nagyon rossz véleménnyel vagy a kedvenc csapatodról, és a háttér tudása nélkül állítasz be dolgokat ténynek. Pl. ki miért, és miért annyiért ment el? Maradjunk annyiban, hogy Tévez kifejezetten menni akart, és egy olyan csapatba, akinek nincs egy petákja sem. Mit tehettünk? Tartsuk itt erővel, mert nem tud a Boca fizetni neki? Láttuk, hogy mennyit is ért a honvágya. őt Dybala pótolta.
Vidal szintén mindenáron el akart menni, nem tehettünk mást, ha marad, valószínűleg még azt a 40 milliót se kapjuk meg érte, amit a Bayern fizetett. Ennél többet meg nem tudtunk kicsikarni valószínűleg, mert a Bayern eddig nem is fizetett sokat senkiért, másrészt meg szerintem ők nagyon jól tudták, hogy Vidal mindenáron oda akart menni. És ezt a körülményt nem figyelembe venni szerintem nem lehet. És azért egy Khedira érkezett a helyére, akit lehet nem kedvelni, de azt mondani, hogy nem volt hasznos, és Vidalt nem tudta pótolni, hülyeség. Lehet nem olyan gólerős, lehet nem olyan kemény, mint a chillei, de vele a csapat ugyanolyan stabil volt. És elsősorban ez volt a szerepe. Az, hogy a szezon második felében már nem volt olyan jó, vagy kicsit eltűnt, az meg annak tudható be, hogy korábban sokat volt sérült, nem bírt ennyi meccset. Többet kellett volna pihenjen. Marchisio viszont sérült volt, Rincónt meg Allegri vmiért nem játszatta. Másrészt nmeg a szerepe is teljesen más lett a formáció váltás után. De szerintem Khedira nagyon is hasznos volt.
Az, meg, hogy nincsenek távozók egy az egyben pótolva, az nem is akkora baj, hiszen a játék átszervezésével meg tudtuk oldani. És pl. Vidal vagy Pogba játékát egy az egyben nem is lehetett volna pótolni. Szerintem jót is tett, hogy elment Pogba pl. mert ha nem megy el, lehet nincs a 4-2-3-1, és még lehetne sorolni.
És azt mondani, hogy a vezetőség nyakra főre eladogat mindenkit, és sokszor áron alul, ezt a TÉNYEK teljes ismerete nélkül nem lehet.
Top klasszisra? Msot egy Sánchezre gondolsz, aki hisztizik a 10+ milliós fizetésért?
Azt meg ne mondjuk már, hogy Marottáék folyton hazudoznak, mert nem tudnak senkit megszerezni. Amint látjuk a csapat fejlődik, és olyanok válnak be, akiket a pokolba kíván a blog nagy része.
Azt meg ne állítsuk már, hogy minden csak az edzők érdeme. Láttuk Allegri mit tud kezdeni egy olyan csapattal, ahol eladogatják a sztárokat, de azokat semmilyen szinten nem pótolják, nem igazolnak jól (lásd Milan). Tehát ez az érvelésed alapból tényekkel bizonyíthatóan nem igaz.
Lehet neked nem tetszik, hogy nem szórjuk két lapáttal a pénzt, lehet neked az lenne a felelős játékospolitika, de a Manchester City, PSG, Manchester United jó példa rá, hogy lehet sikertelennek lenni két valag pénz ablakon való kiszórása után is.
Tehát az állításaidban van valami, de tényként semmiképpen sem lehet beállítani, és nem fedik a valóságot, mert sokkal sötétebbnek fested le a képet, mint amilyen valójában.

MdewC 2017.06.20. 01:04:01

@Kisvici: nem rád értette, nyugi. :)

@Drughi Di Bianconeri: @Rikoo: XD Kész vagyok gyerekek. :D (látom Drughi annyira be KO-zta magát, hogy megért, majd erre "nekimegy" Rikoo, kínjában...) XD Ránk férne egy sör Srácok!

@Apuleius: Ezt a nyenyec szót meg annyira kevesen ismeri, nehogy valami anyázásnak titulálják. :D

(Amúgy meg ne paráztassatok, mert a cikk háromnegyedénél majdnem tökön szúrtam magam, a gyors görgetés mentett meg.) :D

MdewC 2017.06.20. 01:05:53

@MdewC: Drughi megtért, akarom mondani... :))

na bakker nekem se megy a gépelés így éjjel. :D (Mikor lesz a motorban javító funkció?)

Spider81 2017.06.20. 07:01:19

A BILD szerint a Bayern rabolinott a Juventus 40 millio euros ajanlatara Costa-ert!
Ez jo hir!

Dani Alves nagy ervagas lesz,de konkretan meghulyult,provokalja a vezetoseget!Az ilyennek nincs helye a Juventussal es menjen csak Huardiola csapataba,ahol elofordulhat vele az hogy semmit sem fog nyerni!Remelem igy lesz!

Sandro a vilag legjobbja a mga posztjan,de a BL-ben O sem vitezkedett iden es az a 65 millio euro azert nem kis summa!Nem azt mondom,hogy el kell adni,de elgondolkodtato!

En egyenlore nem temetem a csapatot. Costa-nak nagyon orulnek,Matuidi is kemeny a kozeppalyan....Rakitic is kepben van,N'Zonzi pedig parkolopalyan van,hala az egnek!
Azert ezek a nevek igenis erositest jelenthetnek!

Majd a mercato vegen lehet sirankozni,ha ugy alakul,de a Vezetoseg tobbszor is bizonyitotta,hogy tudja mit csinal!

MdewC 2017.06.20. 08:29:42

@Spider81: azt el tudom képzelni, hogy ez az egész nyilatkozatosdi a részéről, meg a hiszti az miatt van, hogy elengedjük.

venember83 2017.06.20. 08:58:14

@Spider81: ilyen elv alapján akkor kb. mindenkit el lehet adni a csapatból, pl. Dybala is idegenben a BL-ben elég gyatrán szerepelt. Így nem lehet előrelépni, ha folyamatosan értékesítik azokat a játékosokat, akikért éppen érdeklődik valaki, és akik amúgy komoly hiányposztokat töltenek be a csapatban nagyon is jól, még ha nem is fossák a gólokat.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása