Chiesa, Rugani és Yıldız hosszabbításáról ír a sajtó

chiesa_federico_szurolokkal_unnepel.jpgA La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Federico Chiesa egyre közelebb áll ahhoz, hogy meghosszabbítsa a szerződését a Juventusszal 2026 nyaráig. A klub és a játékos is a közös folytatást részesítik előnyben. A bianconero csapat nem kíván elveszíteni egy fontos játékost, Federico Chiesa pedig szeretne a BL-ben és a klubvilágbajnokságon futballozni.

Romeo Agresti értesülései szerint Federico Chiesa esetében a hosszabbítás alapvető fontosságú. A támadó 2026 nyaráig érvényes szerződést írhat alá, aminek köszönhetően a támadó kipróbálhatja magát egy új edző alatt, és átigazolási értéke is emelkedhet. A hosszabbítás híján viszont a Juventus kénytelen lesz értékesíteni a 26 éves játékost.

A La Gazzetta dello Sport írt arról is, hogy Daniele Rugani hamarosan aláírja szerződéshosszabbítását, mivel a vezetőség nagyra értékeli a védő megbízhatóságát, és jó teljesítményét, amikor idén pályára lépett.

Romeo Agresti megerősítette, hogy a Juventus továbbra is azon dolgozik, hogy meghosszabbítsa Kenan Yıldız szerződését 2029 nyaráig. A bianconero vezetőség sok évig a klub arcaként látja a török tehetséget, akinek a mezét a legtöbben veszik a klub üzletéből, a Sky Sport szerint.

Nicolò Schira értesülései szerint a Genoa, a Bologna és a Fiorentina is érdeklődött Moise Kean kapcsán, aki nyáron elhagyhatja a Juventust. Mindeközben a Juventus a Lille szélsője, Edon Zhegrova helyzetét értékeli ki. A 25 éves, német születésű szélső idén 27 bajnokin 5 gólt és 5 gólpasszt jegyzett, a Konferencia Ligában pedig 8 mérkőzésen 2 gólig és 1 gólpasszig jutott.

Ugyancsak Nicolò Schira szolgált cáfolattal Mateo Retegui kapcsán, az újságíró szerint a játékost beajánlották a Juventusnak, a klub viszont nem tekinti elsődleges célpontnak a Genoa támadóját.

Ekrem Konur szerint viszont a Juventus érdeklődik a nemrégiben jövőjéről nyíltan beszélő Roberto De Zerbit, aki nem kötelezte el magát a Brighton mellett a Sky számára adott interjúban: „Nem döntöttem még a jövőmről. Érvényes szerződésem van, de egyeztetni akarok a klub tulajdonosával, Toni Bloommal és a klub képviselőivel, hogy megértsem, mit terveznek. Aztán majd együtt hozunk egy döntést. Véleményem szerint a kapcsolatom a játékosokkal, a szurkolókkal nem változhat a jövőm függvényében. Történelmi sikert értünk el az európai szerepléssel, és ezt nem felejthetjük el. A jövőben meg akarom tartani az ambíciómat, a motivációmat. A nap 24 órájában a futballnak élek. Tudni akarom, mi a terv, mi a projekt. Ha számomra mindez nem kényelmes, ha nem érzem a megfelelő motivációt, akkor nem maradhatok.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6818374059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DelPiero2 2024.04.07. 15:52:47

Rugót csak egymeccses védőként használják. Ha rossz akkor utána azért pihentetik, ha jó akkor azért (gólt lőtt múltkor az utolsó percben)

gomorra21 2024.04.07. 16:51:24

Ha Chiesával hosszabbítunk, akkor a minimumot teljesítjük. El lehet adni jó képességű játékosokat a zsoldosok és a turisták közül, de akiben ég a szenvedély, és mellé tehetséges, arra a Juventusnak elemi szüksége van.

Nekem Chiesa mellett egyértelműen ilyen Cambiaso, Locatelli, McK, itt szeretném látni Gattit, még ha nála a tehetség nem is annyira acélos. Talán csak kiegészítő ember lehet. Szuper lenne többet játszatni Yildizt, ő is valószínűleg ebbe a klubba tartozik. Nagyon drukkolok Vlahovicnak, neki minden tulajdonsága megvan ahhoz, hogy adjunk neki lehetőséget egy új edzővel a Juve első számú centereként. Egy szervezettebb támadójáték mellett a Chiesa-Vlaho-Yildiz hármasban benne van a robbanás lehetősége, és talán az is, hogy egy erős szezon után nem akarnak tovább állni a PL-be.

Rugó remek csere, Perin remek csere, Szczesny lengyelként sosem lesz próféta az Öreg Hölgynél, de nincsen vele gond.
Ha Bremernek mi a rövidtávú megállót jelentjük, akkor adjunk túl rajta jó pénzért. Erre a mentalitásra semmi szükségünk.
Szóval szerintem a szenvedély a kulcsszó, ha a játékosok szenvedélye mellé az edző hoz egy olaszos szervezettséget, akkor jövőre vissza szerezzük a scudettót.

Ethan Hunt 2024.04.07. 22:46:58

@gomorra21: Egyetértek mindennel! +1

Chiesát mindenképp meg kell tartani és sokkal jobb lenne, ha nemcsak 1 évre...

venember83 2024.04.08. 21:01:48

Marcello Chirico: „Federico Chiesa esetében a klub próbál hosszabbítani a játékossal, de a játékos arra vár, hogy kiderüljön a jövő évi edző kiléte. Amint megerősítést kap Thiago Motta érkezéséről, alá fogja írni a hosszabbítást. Megelégelte a Massimiliano Allegrivel való munkát.”

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása