Pepe: „Nem tudtam befogni a szám”

pepe_simone_int.jpgSimone Pepe nemrégiben beszélt a Juventusnál eltöltött évekről, és ennek kapcsán természetesen nem maradhatott ki a Juventus aktuális és előző edzőjének a méltatása sem.

A jelenleg a Pescara keretét erősítő szélső csapata szombaton a Juventusszal fog szembe nézni, és a mókamesterként ismert, szimpatikus labdarúgó kihasználta a sorsolás által szolgáltatott alkalmat, hogy kicsit a múltba révedjen.

„Lényegében soha nem fogtam be a szám.” - mondta az elmúlt időszakban számtalan sérüléssel bajlódó és jelenleg is sérült futballista az Il Centro napilapnak. „Az öltözőben igazi problémaforrás voltam, mindig megtréfáltam az embereket.

Antonio Conte azt mondta, hogy a pályán kívül azt mondok és csinálok, amit akarok, azonban az edzésen a lehető legnagyobb csönd legyen. Persze ezt nemigen tudtam betartani. A nyújtógyakorlatoknál is viccelődtem a körülöttem lévőkkel.

Antonio Conte a legjobb edző, akivel valaha dolgoztam, őt tekintem a mentoromnak. Tudja, hogyan kell a játékosokkal beszélni, és azt, hogy miképpen lehet kihozni a legjobbat mindenkiből, valamint a taktika tekintetében mindent részletesen elmagyaráz.

Antonio Conte egy személyben edző, erőnléti edző és pszichológus, ezért a Juventus megállíthatatlan volt vele a padon, mintha egy tank lett volna a csapat.”

Simone Pepe a Juventusnál Massimiliano Allegri irányítása alatt is dolgozott, ezért a játékost a változásokról kérdezték.

„Massimiliano Allegri kevésbé szigorú Antonio Contéhez viszonyítva, de nagyon jól tudott a kerettel bánni. A saját ötleteit hozta, de nagyon intelligensen a jó gombokat nyomogatta.

Fenntartom a kapcsolatot több egykori torinói csapattársammal, így például Leonardo Bonuccival, Giorgio Chiellinivel, Andrea Barzaglival, Carlos Tévezzel és Marco Storarival.

Giorgio Chiellini tulajdonképpen családtag, nagyon közel állunk egymáshoz. Tetoválások révén megörökítettem a begyűjtött bajnoki címek dátumát. Ezek mellett tetoválásaim vannak a gyerekeimről, a hobbijaimról, a golfról, illetve van egy SuperMario gomba tetoválásom is. Megszállottja voltam annak a játéknak.

Amennyiben nem sikerült volna karriert befutnom futballistaként, akkor üzemanyagtöltő állomáson dolgoznék. Gyermekként már erre vágytam, mivel amikor láttam őket, akkor a a pénztárcájuk mindig tele volt pénzzel…”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5412420641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása