Buffon: "Conte megfelelő edző a Chelsea számára"

Conte Antonio_instruál.jpgAz olasz válogatott hálóőre, aki korábban a Juventusnál is együtt dolgozott Antonio Contéval, úgy véli, hogy a londoni kékek megfelelő szakembert neveztek ki csapatuk élére, egyúttal támogatását fejezte ki a tréner felé.

"Conte egy nagyszerű edző és meg vagyok arról győződve, hogy kiváló választás a Chelsea élére. A Conte féle csapatok erősek védekezésben és nap mint nap folyamatosan és keményen dolgoznak. Antonio egy olyan edző aki letisztult ötletekkel rendelkezik." - magyarázta a kapus.

"Remekül adja át filozófiáját a játékosoknak. Nem szeretne semmiféle kockázatot vállalni a védelemben, ellenben könyörtelenül ki kell használni a gólszerzésre mutatkozó lehetőségeket.

Ez könnyűnek tűnhet, de ő mindig többet akar. Szóval így megy ez nála, mindenkinek azt kell csinálnia, amit az edző kér, bármi is legyen az.

Erős akarattal rendelkezik, ugyanakkor ami a játékosokkal való személyes kapcsolatát illeti, közeli viszonyt alakított ki velük, ami minden öltözőben fontos tényező. Mindig sokat kommunikál a játékosaival, s ez szerintem a jövőben sem fog problémát okozni."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr408822232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danimester1 2016.06.19. 15:28:56

Én csípem Conte mestert és jó edzőnek tartom,mert mielőtt idejött,előtte is képes volt csapatot építeni és nagyon jó a felkészítésben fizikailag és mentálisan egyaránt.Mint minden "zseninek" neki is meg vannak a maga allűrjei amiket ismerünk is,de a mentalitása a győzni akarása nem ismer határokat.Lehet van még aki haragszik rá amiért lelépett és magyarán megmondva a "szarban" hagyta a csapatot a felkészülés kellős közepén,de ettől függetlenül el kell ismerni,hogy valóban felkészült és jó edző.A taktikai repertoárján van még mit csiszolnia és hova fejlődnie,és nem utolsó sorban a makacsságát lejjebb adnia.Ezen kívül szerintem képes lesz Londonban is letenni a névjegyét.(már csak ha Rani papából indulok ki...xd)Sok sikert Antonio és remélem a külföldi kaland(ok) után még találkozunk a Juve kispadján ismét,mert nehezen tudom elképzelni akármelyik milánói csapatnál vagy éppen a kukások vagy a romák csapatánál.

Rocky80 2016.06.19. 15:47:36

Jelenleg nekünk Allegri a legjobb. Hogy egy szakácsos hasonlattal éljek: a rendelkezésére álló alapanyagokból sokkal finomabb levest készít, és nem azon kesereg, hogy szarból nem lehet finomat főzni. Ami van, abból a maximumot hozza ki. Sokkal kevésbé "korlátolt" mint Conte. Persze harag nincs Conte iránt, de ő egy pénzesebb csapathoz való, szóval a Chelsea tökéletes neki.

Csak Csucsu 2016.06.19. 16:49:14

Kíváncsi leszek ki lesz az első játékos aki összeveszik majd vele :D De az biztos hogy aki hallgat rá abból a maxot hozza majd ki.

pedronegroo 2016.06.20. 10:19:23

Játékosaitól még rosszat nem hallottunk a mesterről. Egy biztos aki ilyen hozzá állással ilyen lelkiismerettel és hévvel veti bele magát a munkába az előbb-utóbb kifizetődik. Persze ez sokaknak csípi a szemét sok embernek büdös a munka és savanyú a szőlő, árral szembe úszni változtatni a dolgokon felvállalni a konfliktusokat az mindig is nehezebb dolog mint beállni a sorba. Sok sikert Conte-nak én mindig szurkolni fogok neki a mentalitásával már játékosként is kivívta a tiszteletem.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4137) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása