Cuadrado: „Nehéz lesz a szünet utáni első találkozó”

cuadrado_juan_golorom.jpgA Juventus szélsője, Juan Cuadrado kemény csatára számít a Verona elleni találkozón, amelyre szerdán fog sor kerülni.

A bianconero együttes a legutóbbi hét Serie A találkozón győzedelmeskedett, így a félidőre a címvédő megközelítette a tabella éllovasát, és már csak három pont a különbség a Juventus és az Inter között, holnap pedig az eddig győzelem nélküli Verona lesz az ellenfél.

„Nehezebb találkozóra számítok, mivel a téli szünetet követi.” - nyilatkozott a kolumbiai a Mediaset stábjának.

„Azonban tisztában vagyunk azzal, hogy meg kell szereznünk a három fontos pontot. Mindig a győzelemre törekszünk, az Olasz Kupában és a Bajnokok Ligájában egyaránt.

Mi képviseljük a Juventust, és az első helyekért kell küzdenünk, még ha ez nem is egyszerű, mivel több csapat is harcban áll a bajnoki címért.

A szünet alatt keményen dolgoztunk, mivel nincs sok időnk a következő öt hónapra való felkészülést célzó összes feladatot elvégezni.

Kiváló a keret, egy nagyszerű családhoz hasonlítanám, és mindannyian ugyanazért küzdünk.”

A nehéz kezdés után a Juventusnak sikerült az utolsó percekben megszerezni a Torino ellen a győztes találatot, és ez a mérkőzés sokak szerint fordulópont volt a csapat számára.

„Számomra nagyon fontos volt, mert hosszú szünet után következett. Egy gól pedig mindig jó hatással van az önbizalomra és a hitre. A Juventus számára fordulópont volt, mivel tudtuk, hogy meg kell nyernünk azt a meccset, és egészen a végső sípszóig hittünk benne.

Azóta számos győzelmet arattunk, és remélhetőleg sikerül a szezon végéig az összes meccsen úgy játszani, mintha döntőznénk.

A Fiorentina elleni találatom? Kicsit szerencsés volt, azonban komoly jelentősége volt, mivel így azonnal sikerült egyenlítenünk, és nagyszerű meccset játszottunk, valamint megérdemeltem szereztük meg a győzelmet.”

Végül a Chelsea csapatától kölcsönben érkezett futballista a Bayern München elleni összecsapásról beszélt.

„Bármely csapat legyőzhető, azonban ez rendkívül nehéz lesz. Nagyon intelligensen kell játszanunk, mintha csak egy vb-döntő lenne. Még van időnk felkészülni a találkozóra, hogy 100 százalékot vagy akár 200 százalékot nyújtsunk.”

Juan Cuadrado és Paul Pogba már több alkalommal mutatott be örömtáncot egy-egy gól után, a kolumbiai futballista pedig ezekre a táncokra is szentelt pár szót.

„Néha ezeket az öltözőben készítjük elő, vagy olykor az edzőtábor során. Szeret mellettem zenét hallgatni, és gyakran átmegyek a szobájába, ahol arról beszélünk, mit tesz egyikünk, ha a másik gólt lő. Aztán gólszerzés esetén megpróbálunk így ünnepelni. A következőt még nem találtuk ki, nem készültek még tervek.

A zene? Reggae, salsa, dél-amerikai zene… Paul és én olykor még ghánai vagy nigériai dallamokat is hallgatunk.” 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr928238334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juventino007 2016.01.07. 11:34:59

Cuadrado -val kapcsolatban a czelzivel jó lenne még a télen dűlőre vinni a dolgot. Mivel nincs rá rögzített opciónk, nyáron sok kérője akadhat, ami felverheti az árát.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1868) bajnokság (3451) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (958) elemzés (40) előzetes (875) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1690) játékosokról (10148) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2490) meccsek (4233) mercato (4251) nyilatkozat (7575) Olasz Kupa (331) összefoglaló (423) pletyka (4268) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (298) video (212) Címkefelhő
süti beállítások módosítása