Raiola: "Ha elérkezik a megfelelő idő, Pogba távozni fog"

Pogba Paul_gólöröm 01.jpgA Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta ugyan határozottan kijelentette, hogy a klubnak esze ágában sincsen pénzzé tenni Paul Pogbát, az ügyben megszólalt a játékos ügynöke is, aki elárulta, a francia középpályás távlatilag nem Olaszországban tervezi a jövőjét, s ha elérkezik a megfelelő idő, bizonyosan távozni fog Torinóból.

"Ismertem a tehetségét, azonban ha valaki ilyen fiatalon Olaszországba igazol, az ember nem számít arra, hogy azonnal beilleszkedik." - nyilatkozta Mino Raiola a Sport Mediasetnek. "Nagyon gyorsan fejlődött, még én sem számítottam rá."

Az ifjú francia sokáig az átigazolási pletykák állandó főszereplője volt, azonban a közelmúltban új, 2019-ig érvényes szerződést írt alá a Juventusszal, így a torinóiaknak egyelőre nincsen okuk az aggodalomra.

"Maradni fog-e Olaszországban? Nem. A Juventuson múlik, mi meghosszabbítottuk a szerződését. Elégedettek vagyunk a Juventusszal, azonban mikor elérkezik a megfelelő idő a távozáshoz, meg fogjuk ragadni a lehetőséget.

Majd meglátjuk, nem tudom, hogy mikor érkezik meg a megfelelő idő..."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr817067429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo0410 2015.01.13. 12:10:12

Eddig pont az ellenkezőjét mondta. Mindig is ilyen kétszínű barom volt Raiola. És csak a pénz motiválja. Majd ha valahol nagyobb pénzt tud leszakítani Pogba eladásával, akkor elviszi. Remélem Pogba másképpen gondolja, és marad még egy jó ideig.

babo0410 2015.01.13. 12:28:41

Egyébként érdekes, hogy amíg szerződést nem hosszabbított Pogba, addig jó volt neki a Juve, megfelelő csapatnál volt Pogba. Megkapta utána a maga 2-3 millióját, már mennének máshová?
"Maradni fog-e Olaszországban? Nem. A Juventuson múlik, mi meghosszabbítottuk a szerződését."
Úgy érzem, ha kellő pénzzel tudjuk Raiolát motíválni, akkor Pogba nagyon sokáig maradhat. Pogba soha nem éreztette, hogy ne érezné itt jól magát, vagy el akarna menni valamikor. Ha Pogba menni fog, az nagyban Raiola miatt lesz.

harciretek 2015.01.13. 12:51:24

Lehet szidni, de ez a tag szerintem nagyon érti a dolgát és örülhetünk, hogy a Juventus jó kapcsolatot ápol vele. Nedved, Ibra, Pogba, Hamšík, Balotelli,... azért nem rossz ügyfélkör. Nemrég olvastam Ibra könyvét, amiben megemlíti, hogyan tárgyaltak pl. Moggival vagy Gallianival, elég vagány tag. Egy szurkoló szemével nézve biztoan nem túl szimpatikus, de neki nem a Juventus, hanem az ügyfele érdekeit kell nézni (szerintem egy szerződéshosszabítás neki is ugyanolyan jól fizet, mint az eligazolás). Pl. mikor Ibrát elvitte a Barcelonához, akkor azt állítólag Ibra kérte, mert nem akart a másodosztályban játszani, holott szerintem a könyvéből is érződik, hogy azért eléggé tetszett neki a torinói környezet. Viszont mást ne mondjak, Nedved vagy Hamšík ikonok lettek a saját klubuknál.

Biztos vagyok benne, hogy ha Pogba elmegy annak csak egy oka lehet, mégpedig az, hogy a vezetők nem tudnak köré megfelelő csapatot építeni. Ha 2-3 éven belül REÁLIS elvárás lenne a BL 4-be kerülés, szerintem Pogba nem fogja erőltetni az eligazolást. Ha a Juventus nem tud ilyen csapatot építeni, akkor Pogbának el kell igazolnia és én is ezt kívánom neki, mert ő tényleg olyan játékos, aki ha csapatával nemzetközi címeket nyer, tényleg Aranylabda esélyes.

harciretek 2015.01.13. 12:56:56

Nem a Barcelonához, hanem Interhez.

Shyr Kahn 2015.01.13. 12:57:24

@harciretek: Ibra az Interbe igazolt tolunk a Calciopoli kapcsan. Nem az igazolassal volt a gond Ibra eseteben, hanem azzal, hogy O lett Zlatanicchio es minden klub, amiben megfordult akkortajt (Juve, Inter, Barca) a gyermekkori alma es kedvence volt. Ez a kirivoan taplo nagy hazugsag miatt orroltunk ra sokaig.

De hogy a temahoz is irjak valamit. Evidens, hogy nyarig Pogba marad. Utana majd meglatjuk. Ha hasonlo bizniszt leszunk lebonyolitani az eladasa kapcsan, mint anno Zidane-eval (Nedved, Buffon), akkor nem sirok, ha elmegy.

pedronegroo 2015.01.13. 13:10:16

Raiola nem mondott semmi újat, mindenki tudja hogy nem innen fog nyugdíjba menni Pogba. Azért remélem 1-2 évig még élvezhetjük a játékát és bárhova is megy majd sok sikert neki mert megérdemli, nem csak tehetséges de szimpatikus srác is. Az olasz bajnokságot szerintem már most kinőtte, ha fejlődni akar akkor tovább kell lépnie előbb-utóbb.

harciretek 2015.01.13. 13:11:59

@Shyr Kahn: Ibra egyszerűen ilyen, az embereknek ez vagy bejön vagy utálják. Engem pl. soha nem zavart. Ráadásul én soha nem regisztráltam olyat, hogy tiszteletlenül nyilatkozott volna a klubról. Pl. év végén összerakott álomcsapatát telerakta akkori Juventusos csapattársaival. Az eligazolása és vándorlásai pedig szerintem az ő habitusát ismerve teljesen érthető, ő Zlatan :)

Pogbánál ahogy írtam szerintem az lesz a döntő, hogy a csapat tud-e vele együtt fejlődni.

rockitbaby 2015.01.13. 13:13:41

@Shyr Kahn: Én speciel őt marhára kedveltem, sokkal ellentétben ittléte alatt. Mindenki azért fújt rá, mert Capello őt eröltette ADP rovására. Legjobb tudomásom szerint Ibra nem feltétlen akart menni a Calciopoli után, de Secco és tsa közölték, mennie kell, mert különben csődbemegyünk. Marotta kicsit jobb, mint Secco, így arra kíváncsi lennék, hogy annó Marotta hogyan oldotta volna meg a Calciopoli miatti eladásokat. Lehet szinmpla kölcsönnel is meg lehetett volna oldani 1-2 esetben, kicsit komolyabb tőkeinvesztálással. Csak lehet.

Raiola nagy zsidó, ezt mindenki tudta eddig is. És én éppen azért vagyok biztos, hogy Pogba maradni fog legalább 2-3 évig, mert neki még mindig töretlenül fejlődnie kell, és ennyire folyamatos játéklehetőséget máshol nem nagyon kapna, mert komoly a konkurencia. És tudja ő azt nagyon jól, hogy Pogba még mindig nem érte el a csúcsot, ahol a legtöbbet lehet érte/vele kaszálni. Addig tuti itt tartja, amíg úgy érzi mindig tud többet szerezni a vételi árból.

The king of alibis 2015.01.13. 14:06:42

Jó, akkor nyáron tuti távozik. Szerintem ő is látja, meg Vidal, hogy kár itt maradni, mert amíg ilyen Barmotta félék lesznek a vezetésben, sose lesz BL-győzelem esélyes a csapat.

Barolo 2015.01.13. 14:56:11

Szerinte mivel 2019-ig hosszabbított, ezért reálisan még 1-2 évet maradhat. Jövőre ráadásul náluk lesz az eb, ami akár még jobban felverhetné az árát (vagy egy sérülés esetén le). Én azt gondolom, hogy annyira nem hülye a vezetőség, hogy egy időben adják el Vidallal. Arra nagyon kicsi esélyt látok, hogy ők ketten maradnak és köréjük tudnánk BL esélyes csapatot építeni (ez lenne az állom persze), ezért akkor inkább adjuk el az újra top formába kerülő, addigra már 28 éves Vidalt nyáron, aki elmehet egy bl esélyes csapatba és megkaphatja élete szerződését a következő 5 évre (mi ezt jelen állás szerint nem tudjuk megfizetni), Pogba meg maradjon még 1-2 évet. Forza Juventus!

BigP86 2015.01.13. 15:09:43

@norbi9107: nyáron még nem fog távozni, kivéve ha már most nyáron tényleg lerak érte vmelyik gigaklub 80 misi körül. De abban igazad van, hogy ha nem változik a klubvezetés célkitűzése és nem ad egy motiváló, JUVENTUSHOZ MÉLTÓ perspektívát az olyan fiatal(abb) és klasszis játékosoknak mint Pogba vagy Vidal, akkor ők teljesen érthetően el fognak igazolni oda, ahol BL serlegért és aranylabdáért küzdhetnek. Mi meg szomorkodhatunk és/vagy szidhatjuk a vezetőséget, ki ízlése szerint.. :P

benssz 2015.01.13. 16:01:28

@harciretek: ő 10 %-ot kap minden után ! aláíráspénz,fizetés stb.szarul kereshet :D

ggbuffon 2015.01.13. 16:57:54

ha mi lennénk az ügynökei minket is az érdekelne h mikor tömjük meg a zsebünket az eladásából..

ha érkezne a kasszába érte nyáron 80-90M, akkor én azért annyira nem esnék kétségbe, bármekkora fazon is.

egyértelmű h nem nálunk fog megöregedni, ezt a józanabbak az első szezonjában is tudhatták, (ahogy Vidal is biztos lelécel előbb-utóbb) addig kell örülni ameddig itt van, aztán szépen lehúzni vmelyik idióta orosz/arab sejket.

Barolo 2015.01.13. 22:21:44

Raiolat lehet nem kedvelni, de valószínűleg elég profin csinál néhány dolgot. Alapvetően a Juvénak is megéri vele jóban lenni, de azt azért senki se várja el, hogy az üzleti érdekei elé helyezze a szeretett klubunk érdekeit. Ha korrekt marad és nem kavar fölöslegesen már akkor örülhetünk szerintem. Forza Juventus!

Goku06 2015.01.13. 23:05:50

Raiolának az az érdeke hogy Pogba a lehető legnagyobb karriert fussa be.
És a világ egyik legjobb játékosának NEM SZABAD MEGELÉGEDNIE komolytalan scudettok halmozásával. Ha nincs pénz hogy játszótársakat hozzunk neki akkor nem a pénz miatt fog távozni, hanem azért mert vannak ambíciói és többet akar

na és melyik menedzser ne álmodna arról hogy összehozza a világ legdrágább igazolását? Pogbánál megvan rá az esélye Raiolának.. De nem idén nyáron még.

danimester1 2015.01.14. 08:29:35

Szerintem "egy jó ajánlat esetén " elengedjük,ami azt jelenti hogy 80-100M-k repkedtek érte ezt nem szabad kihagyni.Igaz kétségeim vannak,hogy Cobretti hogy pótolná.Sajnos egyre többet hallani különféle variációkat csere üzlet és/vagy hatalmas összegekről,így szerintem már nyáron lehetséges a távozása.Egyrészt azért,mert most hosszabbított,így (még) többet lehet kérni érte,másrészt az ügynökét nem kell bemutatni senkinek.Harmadrészt meg a csapatunkat a széleken,a védelemben és elöl is meg kell erősíteni,amire a vezetőség nem hajlandó áldozni évek óta.Ezért ez egy lehetőség lehet amikor kevés befektetéssel erősíthetünk.A vezetőségünk meg inkább üzleti ágon ért a dolgokhoz.Szerintem ezek megfontolása,kielemzése után egy valóban jó csere vagy eladás mellett fognak dönteni.A személyi része Pogba esetén a hírek alapján jól érzi magát,de egy ütőképesebb csapat magas fizetéssel és Raiola képes lehet meggyőzni.Zseniális sportigazgatónk meg nem nyilatkozhatja azt,hogy igen elfogjuk engedni,mert ez nem lenne sportszerű a kis franciával és nem teregetheti ki a lapjait.Allegrinek természetesen beleszólása nem lesz,ő is csak abból dolgozhat amit adni fognak neki.

MDaniel98 2015.01.31. 10:11:52

Ha nem erősítjük megfelelően a csapatot, akkor biztos elmegy, ez nem is kérdés. Legkésőbb nyáron pénzt kell invesztálni a csapatba, ha fejlődni akarunk, és nem öregedni...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása