Conte: „Peluso gólja szabályos volt”

Antonio Conte úgy érzi, hogy a Juventust nem lett volna szabad megfosztani egy góltól a „nagyon kiegyensúlyozott” Coppa Italia negyeddöntőben, amelyben az olasz bajnok 1-0 arányban alulmaradt és ezzel kiesett.

Conte Antonio_magyaráz_1.jpgA döntő gólt Gervinho lőtte tizenegy perccel a meccs vége előtt, a Juventus így idén se fogja megszerezni a tizedik kupagyőzelem után járó ezüst csillagot, amelytől 1995 óta egyetlen kupagyőzelem választja el.

„Úgy vélem, hogy rendkívül kiegyensúlyozott találkozót láthattunk, az AS Roma pedig talán pont abban a pillanatban szerzett gólt, amikor úgy tűnt, hogy átvesszük a mérkőzés irányítását” - nyilatkozta a torinói edző a Rai Sport munkatársainak a mérkőzést követően.

„Mindkét fél jó játékot mutatott, és alaposan kielemezte az ellenfelet. Elégedett vagyok azoknak a játékosoknak a teljesítményével, akik most pályára léptek, ám általában nem jutnak sok játékperchez.”

„Kár, hogy pont akkor kaptunk gólt, amikor a legjobban játszottunk. A tervünk az volt, hogy a védelemre koncentrálunk, és közben megpróbálunk problémát okozni az AS Roma csapatának. Az első félidőben talán kicsit túl szégyellősek voltunk, ám ugyanakkor elmondható, hogy véleményem szerint az AS Roma nem okozott komoly fejtörést számunkra a hátsó alakzatban.”

„Egy esemény döntőnek bizonyult ezen a továbbjutást eldöntő mérkőzésen, az AS Roma pedig betalált, a mi gólunkat viszont érvénytelenítette a játékvezető.”

Az edző szerint a Juventust kétszer is rossz döntések hátráltatták, az első rossz döntés Mehdi Benatia megmozdulását követően történt, amikor is a római Sebastian Giovincoval szemben volt szabálytalan, a bíró pedig csak sárga lapot mutatott fel, nem pedig az ellenfél által jogosnak vélt pirosat.

„Úgy gondolom, hogy a szabálytalanságot Mehdi Benatia utolsó emberként követte el, ezért másképp kellett volna eljárjon a bíró. Ezt megemlítettem a negyedik játékvezetőnek is. Mindenesetre nem kívánom a játékvezetést kommentálni, a bíró döntött és ennyi a történet.”

A második félidő kezdetét jelző sípszót követően Federico Peluso betalált, azonban a partjelző már korábban felemelte a zászlaját, mivel véleménye szerint Mauricio Isla beadása elhagyta a játékteret.

„Teljes őszinteséggel mondhatom, hogy a felvételen úgy tűnik, mintha a labda legalább egy méterre az alapvonalon belül lenne. Nézze meg a labdát és nézze meg a felsőlécet, ez még bent van. Ismétlem, a bírók hibázhatnak, azonban ez úgy tűnik, hogy a pályán belül van, méghozzá nem is kicsivel” - magyarázta a láthatóan bosszús Antonio Conte.

„A Roma játékosok reakcióját látva nem ellenkeztünk, a játékosokat úgy viselkednek, mintha a partjelző megáldaná őket zászlajának felemelésével. Talán jobb is, hogy ez ellenünk történt, fordított esetben képzelje el, milyen botrány lett volna, mindenki bírói segédletről beszélne.”

„Mi nem játszunk kontratámadásokra, mivel nem ilyen jellemzőkkel rendelkező játékosok vannak a keretünkben. Mi mindig megpróbáljuk megszerezni a labdát, birtokolni a labdát, és így okozni gondokat az ellenfélnek, de ritkán vállalkozunk kontratámadásra. A stratégiánk ugyanaz volt, mint Torinóban, és csupán a gólnál szakadt szét a csapat.”

„Sajnálatos, hogy kiestünk ebből a megmérettetésből. Nem kérhetek ennél többet a játékosoktól, mivel a múltban az Olasz Kupa meccseit arra használtuk, hogy rotáljuk a keretet megalapozva ezzel a csapat jövőbeli fejlődését is. 20-22 olyan játékosra van szükségem, akik számára nem idegen az ilyen szinten való futballozás.”

„A meccs során volt néhány pozitív reakció a játékosoktól, és bánom, hogy pont akkor kaptuk a gólt, amikor a mérkőzésen a legjobban játszottunk.” - zárta az interjút Antonio Conte, aki a Guarín - Vučinić üggyel kapcsolatos riporteri kérdésekre már nem kívánt válaszolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr825774548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The king of alibis 2014.01.22. 10:21:45

Szokásos hablaty Conte-től. Kár is végigolvasni.

Lord Viktor 2014.01.22. 10:23:49

Dolgozik a bullshit-generátor rendesen. :)

regularjohn 2014.01.22. 10:27:41

na, itten és mostan teljesen felesleges a bíróval foglalkozni, amelyik csapatnak nincs kaput eltaláló lövése 90 percebn keresztül, az nem érdemel győzelmet és továbbjutást. a játék halvány gyenge volt, mindenki a legszürkébb arcát mutatta. furcsa, hogy amenyire megnyerőek vagyunk a bajnokságban, a kupákban (ide érve a bl-t is) annyira halványan szerepelünk. nekem az az érzésem, hogy conténak a rotálásban kell fejlődnie, ki kell azt alakítani, hogy a bajnokságban többet játsszanak a "csere"-emberek, és így a kupában jobban igénybe lehetne venni az "alap"-embereket.

nálam ez a meccs contén csúszott el, szinte érthetelen, hogy ha a bajnokségban megyünk 8-cal, és nincs bl, akkor miért nem lehet a kupát egy picit komolyabban venni (10. kupa cím, ezüst cuillag, minden rekordot meg akarunk dönteni, stb.). csak abban bízom, hogy az egy front mínusz az el komolyul vételét jelenti majd.

Kotrevák Kelly (törölt) 2014.01.22. 10:28:29

Bazmeg Conte! Nem az uccsó 10 percben kell nekiállni focizni! Az is mindent elmond, h egy meg nem adott pelenka gól miatt károg. Csatáraink hol voltak????
Ja! H kapura lövésük szinte nem is volt??? Wtf???

ToTTy-Juve 2014.01.22. 10:48:55

A nyilatkozat egyetlen tetszetős mondata:

"Talán jobb is, hogy ez ellenünk történt, fordított esetben képzelje el, milyen botrány lett volna, mindenki bírói segédletről beszélne.”

Így igaz és hogy most, hogy Conte ezt így kihangsúlyozta, egy időbe befogta a síró köcsögök száját.
...mondjuk Caceres mellőzöttségének okaira azért még rákérdeznék a mesternél. :(

keshudioo 2014.01.22. 10:54:40

Rúgni kellett volna még egyet, drága barátom.

Apuleius 2014.01.22. 10:59:58

Szánalmas ez a nyilatkozat, az Olasz Kupából mi ejtettük ki saját magunkat, ennyi. Nem kell ez béna bullshit.

venember83 2014.01.22. 11:07:02

A Juventus bizonyítja továbbra is, hogy csak a bajnokság érdekli a vezetőséget és ezért a játékosokat is. Európában meg Olasz Kupában vitézkedjen más, a Juventus megmarad igazi olasz bajnoknak, semmi többnek sajnos.

venember83 2014.01.22. 11:10:40

Érdemes megnézni a számokat, a Roma mindenben jobb volt: www.whoscored.com/Matches/798170/MatchReport

Kotrevák Kelly (törölt) 2014.01.22. 11:28:22

@venember83: Ja. Aztán a sok scudettoval sokra megyünk, ha se a bl, se a kupa nem érdekel minket...

Apuleius 2014.01.22. 11:46:17

@Kotrevák Kelly: Azért a BL-re nem igaz, hogy nem érdekel minket, egyszerűen elbalfaszkodtuk az első meccseket, utána rohannunk kellett az eredmények után. Remélem ez az utolsó ilyen bohóckodás, de azért jövőre nem akarok dán csapatot kapni a csoportkörben.

Lord Viktor 2014.01.22. 12:00:59

@Apuleius: Ilyet ne mondj, mert akkor kapunk törököt. :))

Egyébként ez a nyilatkozat a vicc kategória, én végigmosolyogtam az egészet. Sajnálatos és szánalmas ez a hozzáállás, nem méltó ehhez a klubhoz. Mondjuk ha meglenne az ezüst csillag, és nem 19 éve nyertük volna meg utoljára ezt a szánalmas kiírást, és nem mellesleg nem ilyen csúnyán estünk volna ki a BL-ből, én is röhögnék. De így nem megy. A srácoknak mutatniuk kéne valamit a Serie A-n kívül is, mert az kezd kevés lenni. És nem azért, mert nem tudnak többet, hanem mert nem akarják.

Apuleius 2014.01.22. 12:18:07

@Lord Viktor: Nagyon válogatósak lettünk, hirtelenjében nem is tudom, hogy milyen országból származna az a csapat, amely ellen biztosra mehetünk :-)

Az Olasz Kupa abszolúte nem prioritás, ez jól látható már évek óta. Ezzel egyébként nekem személy szerint nincs nagy bajom, való igaz, hogy ha választani kell, ez a leginkább beáldozható, s nem volt álmatlan az éjszakám a kiesés ténye miatt. A BL szerepléssel kapcsolatban van egy névtabu a klubnál, láthatóan nem nagyon meri senki sem kijelenteni, hogy ez fontos cél, s retorikailag mindig a Scudetto a fő cél. Ez szintén OK valahol.

Maga a koncepció, hogy az Olasz Kupában a csereemberek is sok lehetőséget kapnak, szimpatikus, de nyilvánvalóan látszik, hogy a Juventus kerete nem elég vastag ahhoz, hogy ezzel a szisztémával bármi esélyünk legyen. Nem fér bele, hogy a Roma ellen ilyen mértékben rotáljuk, s olyan emberek is lehetőséget kapjanak, akiknek egyébként sem szabadna Juve mezt ölteniük, maximum akkor, ha pénzért megvették a klub shopjában. Kedden játszottunk, majd hétvégén bajnoki következik, szerintem beleférhetett volna, hogy komolyan vesszük a kupát, de hát ez van.

Az a felvetés, amit többen is írtatok, szerintem is teljesen jogos. Egy dolog, hogy néhány játékost már 7 éves korában el kellett volna tanácsolni ettől a sportágtól, de ha már ezt elmulasztották annak idején, s az illető a szezon jelentős részében a kispadról nézi a meccseket, a minimum minimuma lenne, hogy a belét kiköpje a pályán, ha mégis lehetőséget talál kapni.

Amúgy ezen a meccsen szimplán nem akartunk továbbjutni, ennyi a történet. Lehet, hogy a végletek embere vagyok, de engem zavar ez a félmegoldás. Vagy vegyük komolyan az Olasz Kupát, fussunk neki legerősebb csapattal, vagy akkor küldjük ki a Primaverát, játsszanak csak a csereemberek, s akkor ne túráztassuk feleslegesen Vidalt, Pirlót meg Barzaglit.

Cácerest meg vajon hova tartogatjuk? Felfoghatatlan a mellőzése.

venember83 2014.01.22. 12:18:10

@Apuleius: a BL-ben a legutóbbi két alkalommal sikeresen elszúrt a Juve az amúgy bőven hozható első két meccset. Utána meg jött a minden meccs döntő jelentőségű. Számomra az első két meccsen mutatott teljesítményt a két év során nagyon hűen mutatja, mennyire érdekli a BL a vezetőséget és a csapatot.

Apuleius 2014.01.22. 12:28:54

@venember83: Ebben most nem értek egyet veled. Egyáltalán nem gondolom, hogy a BL meccsek elbénázása tudatos lépés lett volna, vagy beleszarás következménye lett volna. A BL a létező legnehezebb sorozat, a Juventus egy-egy meccsre jó lehet a legnagyobbakkal szemben is, de nem elég vastag a kerete, a "könnyű" meccseken meg túlontúl nagyképűen lép néha pályára. Bízom benne, hogy tanult a csapat és Conte is az elmúlt két évből, s idén már nem könnyelműsködik el a csoportkört.

venember83 2014.01.22. 12:30:33

@Apuleius: ha pl. jövőre nem jut be a nyolc közé, akkor esetleg változhat a véleményed?

Barolo 2014.01.22. 12:32:26

@Apuleius: Cáceres mellőzése számomra is érthetetlen, ha van egy kis esze akkor gyorsan eligazol, mert ez nem korrekt ami vele szembe folyik.
A tegnapi meccs csalódás volt, ez a nyilatkozat viszont egyenesen vérlázító! Mindkét fél jó játékot mutatott.....melyik meccsről beszél szerintetek? Contétől egy korrekt nyilatkozatot vártam, ehhez képest ez egy rakás szar.....nagyobb szégyen mint a tegnapi meccs.
Forza Juventus!

realsequator 2014.01.22. 12:42:27

@Apuleius: Itt a lényeg. A padunk sokkal rövidebb mint azt gondolnánk. A mostani "b" helyett behajítanánk a kölcsönben lévőket a helyükre és az tuti, hogy felszántanák ilyenkor a pályát például. És fele ennyi lenne a bérük. Van egy "a" 11-ünk + 2-3 cserénk és annyi. A többi hulladék.

Caceres-t meg én sem értem. Szerintem rajta kapta Conte-t ahogy Padoin-t kúrja.

Apuleius 2014.01.22. 12:53:03

@venember83: Nem, ettől a ténytől önmagában nem változna a véleményem. Ahhoz, hogy BL_ben bejussunk a legjobb nyolc közé, a csoportkört követően még egy párharcot is meg kellene nyerni, ez pedig a világ egyetlen csapata számára sem lehet garantált. Elég ha csak arra gondolunk, hogy Barca-Manchester City párosítás következik, s az egyik csapat nem jut be a legjobb nyolc közé.

Tavaly csoportelsőként mentünk tovább, verve a címvédőt, s csak a későbbi győztes állított meg bennünket (ergo belefért a bénázás az elején), idén totális csőd, de sajnos ez is előfordulhat a BL-ben. Ezt a két szezont nem lehet egy kalap alá venni, ég és föld. A Dortmund 2011-12-ben csoportutolsó lett a az Arsenal, a Marseille és az Olimpiakosz mögött, rákövetkező évben megnyerte a csoportját a Real Madrid, az Ajax és a City előtt, s döntőt játszott. A BL ilyen, nagyon sok szerencse is kell hozzá.

2014.01.22. 13:04:35

Jobb lesz,ha inkább kussol Conte bácsi,mert ahogy ő és a csapat hozzáállt ehhez a meccshez,az szégyen volt!

Tony. 2014.01.22. 13:10:44

Én sokszor tényleg kezdem azt hinni, amit egyesek állítanak, hogy Olaszországban minden évben le vannak osztva a lapok. Megvan a bajnok és kupagyőztes kiléte is.

Csak azért írtam ezt, mert számomra csakúgy mint tavaly nincs értelmes, elfogadható magyarázat arra, ami a kupában történik.

Én úgy láttam, hogy direkt lett leadva ez a meccs. A kezdőn túlmenően az alapemberek sem akartak focizni, Conte-n végig látszott, hogy nem érdekli, a gól is úgy tűnt nekem, mintha direkt hagyták volna, hogy 5 ember között odaérjen Gervinho és kedvére belője a helyzetet.

Számomra ez a leggusztustalanabb dolog, amit a csapatomtól kaphatok, amikor tudom, hogy jobb, sokkal jobb, de vmiért direkt nem teszi meg amit kellene és hagyja, hogy egy gyengébb csapat legyőzze. Ez a szurkolók arcon köpése, akik kimentek, akik a tv előtt figyeltek. Mert ha kikapunk Barcelonaban 5-0ra akkor nem leszek szomorú, mert tudom, hogy mindent megtettek, de erősebb az ellenfél. De ez ami tavaly és idén történt teljes mértékben elfogadhatatlan.

És ilyen 3 frontos baromsággal se jöjjön nekem senki, mert plusz 2 meccset kibírt volna a csapat. Egyszerűen ellökték maguktól a kupagyőzelem esélyét, hogy örüljenek a szurkolók teljesen felfoghatatlan oknál fogva.

Valaki mondja meg nekem, hogy mi a faszért nem akarjuk megnyerni az olasz kupát 10. alkalommal!!! Mondja meg valaki!

Kotrevák Kelly (törölt) 2014.01.22. 14:00:15

@Apuleius: Igaz. Érdekel minket, csak ellazáskodjuk mindig a csoportköröket.

Type-R 2014.01.22. 14:57:34

Mondhatná Conte egyszer, hogy igenis rosszak voltak és hogy ő nem nyúlt bele eléggé a meccsbe vagy nem megfelelően motiválta a játékosait. Néha több önkritikát szeretnék hallani és kevesebb bullshitet.

venember83 2014.01.22. 15:08:54

@Tony.: én is gondoltam erre, és nem is lepődnék meg, ha így lenne. Egyáltalán nem, sajnos a bunda és a megbeszélések a foci részei már mindenhol, akkor miért pont Olaszország maradna el.

csakajuve111 2014.01.22. 15:13:52

Conte: szeretném mindenki számára nyilvánvalóvá tenni, hogy a tegnapi összeállítás kizárólag a juventuz.blog fórumozói nagy többsége miatt volt. Úgy érzem nincs elég terük és lehetőségük a 3 "kedvencük" Peluso, Padoin és Giovinco szídására. Bár a nevük említése elég gyakori a fórumon negatív kontextusban (jelentsen ez a szó bármit), sőt a kedves fórumozók némelyike igazi bajnok és akkor os szídják őket, ha nem os róluk szól az adott hír. Én csak igyekeztem ezzel az összeállítással segíteni ezeket az igazi bajnokokat, hogy 90 percen keresztül kiélhessék szenvedélyüket....

devil-z 2014.01.22. 15:21:56

Oké, hogy az olasz kupa nem olyan nagy jelentőséggel bíró trófea de azért az esetleg idekívánkozó játékosoknak nem lehet túlságosan vonzó, hogy a Juventus minden mást leszar kivéve a bajnokságot, pláne miután még a BL-ből is kiesett csúfosan.
A minimum lett volna, hogy ezen a fronton IS helytáll a csapat.

Én nagyobbat csalódtam a BL-bukásunknál is, tényleg hittem abban a rohadt csillagban, én naív.

keshudioo 2014.01.22. 15:26:48

@Type-R: Régen akkor is elégedetlen volt, ha 3-0-ra vertünk valakit. Azóta tanúsítja az agylágyulás jeleit, amióta visszatért az eltiltásából.

Tony. 2014.01.22. 15:34:16

@devil-z: Én is pont így voltam. És a legidegesítőbb ebben az (a BL-el ellentétben, ahol van több jobb csapat), hogy tudom, ha akarnánk megnyerhetnénk simán, mert ugyanúgy nincs ellenfelünk, mint a bajnokságban. De nem... kihullunk nálunk jóval komolytalanabb csapatok ellen és nem tudom miért.

The king of alibis 2014.01.22. 16:08:31

@csakajuve111: Tényleg igazi bajnokok. A szezon végén Giovinco meg Peleuso 2-szeres, Padoin 3-szoros bajnok lesz.

Trieszt120506 2014.01.22. 16:19:45

A szégyenletes BL szereplés tükrében, a kupa telibe szarása egyszerűen nem fér bele. Ezzel a nyomoronc kezdővel nem tudom mit akart a Mester. Ennyire nem vagyunk jók, hogy A-B vegyessel idegenben verjük a legnagyobb kihívónkat.

Trieszt120506 2014.01.22. 16:32:07

Most viszont tényleg, kötelezően meg KELL nyomni az EL-t. Mert KELL a nemzetközi rutin, KELL a kuparutin(kiélezett ki-ki meccsek, amikor egy gól dönt), KELLenek az együttható pontok...

venember83 2014.01.22. 16:33:26

@keshudioo: vagy csak a tárgyalás előtt kapott pár baráti telefonhívást, hogy mi is a helyzet Olaszországban, pár tanáccsal is szolgáltak neki, hogy karrierje sikeres legyen, de tisztában legyen azzal, mik az irányvonalak miheztartás végett. Persze ez csak feltételezés, de miért is lenne tiszta az olasz foci, és egy korrupt rendszerben hogyan maradhatna becsületes egy edző, egy csapat?

MDaniel98 2014.01.22. 19:01:04

Már megint a nnagy semmitmondó nyilatkozatok egyike.Köszönjük...

babo0410 2014.01.22. 21:23:28

@csakajuve111: XDDDDDDNagy volt!
A kieséshez csak annyit, hogy a Juve mindig hosszabb távon tud jó lenni, hosszabb távon tudta jól időzíteni a formáját. Rövidebb távon, egy-egy meccsre nehezebben tudtunk mindig is felszívódni. Ezért is fordulhatott elő, hogy 7 BL döntőből csak kettőt tudtunk megnyerni, és ezért nincs meg majd 20 éve a 100. kupa. Ezzel szemben a Roma igazi kupa specialista, egy-egy meccsen fel tudják szívni magukat annyira, hogy jobbak, még nálunk is De hosszabb távon mindig kevésnek tűnnek. BL-ben ezért nem jutnak sokáig, és a bajnokságot is ezért nyerték meg olyan kevésszer. Ezt is számításba kell venni, mielőtt a csapatot és Contet szidjuk. Így jött össze, nem Conte baszta el. Megint azt próbáltuk, amit a bajnokságban, most nem jött össze. Nem lehetett a Roma ellen kinyílni, mert a széleken simán vernének. Ilyenkor pont az a taktika jó, amit a mester kitalált. Én inkább 1-1 játékos pocsék formájának az okára lennék kíváncsi. A bajnokságban nagyon jól megy, mi volt egyeseknél ez a produkció? És Vidalnak nem most kellene ilyeneket nyilatkoznia, mint amit nyilatkozott, még ha csak poén is volt.

Type-R 2014.01.22. 21:34:13

@babo0410: Azért azt Te is érzed, hogy nem tartható állapot az, hogy csak bajnokság-specialisták vagyunk. Ez nem lehet érv egy komoly csapatnál.

Rivendell 2014.01.22. 22:29:37

de akkor minek vágunk neki a BL-nek? vagy bármilyen kupának? elég lenne nekünk csak a bajnokság.

Esküszöm én az olasz szövetség helyében a Juvét eltiltanám az olasz kupától....viccen kívül,tanulják meg értékelni

BL...erre mit lehet mondani,nagyon régen nem vagyunk BL szinten támadó alakulat /90-s évek/ de itt Conte-ban zajlott le valami,ami miatt én elküldeném agyturkászhoz,hátha rendbe tudnák szedni és újból visszatérne a szét.aszom a szátok style

bocsi,de részemről kb a mostani Conte árnyéka önmagának sajnos,nagyon nem kéne,hogy átváltson tipikusan szimpla taktikus olasz edzőnek

babo0410 2014.01.22. 22:59:57

@Type-R: Ez van. Nem érv, de valamiért sose tudtuk igazán egy-egy meccsre felszívni magunkat. Pedig nem lett volna rossz, ha 7 BL döntőből legalább 4-5-öt meg tudtunk volna nyerni. Majd fejlődünk ebben is. Egyenlőre a Conte éra alatt mindig egy kicsit javulunk. Amúgy Conte triplázni akart, de az nagyon kevés csapatnak jön össze, hogy mindent nyernek, ahol elindulnak. Amúgy 3 fronton helytállni úgy nemlehet, hogy a kupában isa legerősebb 11-et küldjük ki, mert erős ellenfél jön. Ezzel a kerettelis meg lehetett volna nyerni a meccset. Szerintem majd akkor legyünk mérgesek, ha az EL-ből is úgy esünk ki, hogy a csapat kulcsemberei pocsék formában játszanak. Én nem aggódom, mert tudom, hogy triplázni pokolian nehéz. Jó lett volna a 10. kupa. de majd legközelebb. Legyen boldog a többi klub, hogy erre legalább van esélyük. A Napoli, a Milan, a Roma bajnokok akartak lenni, nem kupa győztesek. Ez maradt. Lehet válogatni. Az EL-t és a bajnokságot nem adjuk! :D

Type-R 2014.01.22. 23:20:37

@babo0410: Nekem távolról sem tűnt úgy, hogy Conte triplázni akart. Vagy ha igen, akkor a játékosai nem tudtak erről.

JUVE76 2014.01.22. 23:38:54

@Type-R: Lehet, hogy Conte a triplázásba beleszámolja a nyári Berluscoi-kupát :)

4Evorg 2014.01.23. 09:04:15

@babo0410: Nemrég még triplázásáról beszéltél! Kiváncsi vagyok, hogy mivel fogsz jönni, ha esetleg kiesünk az EL-ből is.

Type-R 2014.01.23. 09:24:27

@JUVE76: Lehet, mi gondoljuk rosszul és zsinórban 3 Scudetto számít a triplázásnak a Juve berkein belül és nem az egy idényben gyűjtött trófeák száma.

JUVE76 2014.01.23. 10:44:44

@Type-R: de kemény lenne... :)

neuropa 2014.01.23. 11:46:11

@devil-z: Az idekívánkozó játékosoknak üzenem: a Juventus a selejt olasz kupában a cseresort játszatja. Tessék ide igazolni, kiszorítani a mostani kezdőket, vagy legalább a cserékhez képest jobbnak lenni, aztán majd a cseresor is képes lesz behúzni a kupát. Mindenki csak nyerhet..

neuropa 2014.01.23. 11:47:49

Conte megmutatta, hogy a Juve főként a kezdője miatt vezet 8 ponttal a bajnokságban. Ez a kupa erre volt jó. Erősíteni kell, ha törik, ha szakad. Ha a vezetőségnek elég ez a keret, s ezzel a 'scudetto only' mentalitás, akkor Conténak is elég, ha a cseresor is megmutatja mire képes.

neuropa 2014.01.23. 11:49:02

A vicc, hogy még így is majdnem továbbjutottunk Peluso szabályos góljával és a Roma lesgóljával. Csak egy normális bíró kellett volna és megvan a továbbjutás, még egy ilyen szánalmas statisztikával is.

JUVE76 2014.01.23. 12:00:05

@neuropa: Az a baj, hogy Conte qrvára NEM tud rotálni!!!! Nem a 75. percben kell cserélni, amikor már lóg a játékos bele, másrészt nem lett volna baj, ha nem cseréli ki a fél csapatot!!! Nem a cseréken kell ezt a vereséget elverni. Jöhetne ide bárki a kispadra, ha meccsenként -jobb esetben - kap 5-8 percet lásd Cáceres. Mindenki formán kívűl lenne az évi 2-3 kupameccsnyi játéklehetőséggel!!!
Az a baj, hogy Conte a kezdő 11-et teljesen kiszipolyozza, a cseréket meg full hanyagolja! Nincs egyensúly!!!

Petike821122 2014.01.23. 18:15:01

@realsequator: Az is lehet,hogy Conte kapta rajta Cacerest,hogy Padoint molesztálja hátulról.Féltékenység...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása