Marchisio az EL-t veszi célba

Claudio Marchisio véleménye szerint a Juventus nem fogja alábecsülni az Európa Ligát a Bajnokok Ligájából való kiesést követően.

Claudio Marchisio_sajtó.jpgAz Öreg Hölgy a Galatasaray elleni rendkívül fájó vereséget követően kiesett Európa első számú klubcsapatok közötti megmérettetéséből, azonban a megszerzett harmadik hellyel tovább harcolhatnak európai trófea begyűjtése érdekében, amelyet a saját stadionjukban rendezett döntőn nyerhetnek el.

„Nagyon csalódottak voltunk, hogy véget értek a Bajnokok Ligája küzdelmek, azonban sajnos így alakult a sorsunk” - nyilatkozta az olasz válogatott a JTV munkatársainak.

„Tudjuk, hogy kötelességünk legalább megkísérelni az Európa Liga megnyerését, még ha tisztában is vagyunk azzal, hogy ez nem lesz könnyű feladat.”

„Azt szeretnénk, ha megadatna a lehetőség arra, hogy megnyerjünk egy trófeát a stadionunkban, azonban láthattuk a két európai klubverseny csoportküzdelmei során, hogy néhány rendkívül jelentős csapat képviselteti magát ebben a sorozatban.”

A Juventus a Trabzonspor ellen fogja megvívni első két EL-mérkőzését, majd továbbjutása esetén várhatóan a Fiorentina együttesével kell majd megküzdenie a továbblépésért a legjobb tizenhat csapat között.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr145702640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sleepy8 2013.12.21. 11:23:41

Nem tudom ki hogy latja, de itt nem csak Marcsival volt/van baj.. A 11/12-es szezon ota az Olasz valogatott jatekosaink gyakorlatilag megallas nelkul jatszanak. Nem is rosszul, EB ezust, Konf. Kupan sem voltak rosszak.

A vedelem es persze Gigi a szezon elejen szoszerint gyujtogettek a golokat! Giorgo sehol sincs a tavaly elotti formajahoz. Bonucci az, aki szinte minden meccsen hozza amit kell. Barza pedig egy fal, de o is egyre tobbszor bizonytalan.

Most mondja nekem azt valaki hogy Pirlo tavaly, es az idei szezon elejen ugy tolta mint amikor ide jott!! Nem. O is farad, mert kegyetlen sokat jatszik.
Marci detto, es mondhatjatok hogyo pihent mert serult volt.. Ha fociztal mar hosszabb ideig, akkortudhatod hogy egy serules hogy erint egy jatekost!! A kenyszer piheno nem egyenlo a feltoltodessel. (teny hogy ot viseli meg a legjobban, de lesz o meg a regi)

Nem vedeni akarom Claudiot, csak lassatok a fatol az erdot...
Azt meg nem is ertem hogy helyezhettek elorebb Pogbakat meg ex-milanos Pirlokat, mint egy izig-verig juventinot.

JUVE76 2013.12.21. 13:16:29

Némi "gyógyír" , hogy a saját stadionunkban rendezik a döntőt. Talán ez adhat némi motivációt, hisz az El jelentősége kb NULLA!!! Egyszerűbben: ha nem nálunk rendeznék a döntőt, akkor kb az ifiket küldeném a pályára...

steelo 2013.12.21. 16:04:52

Elhiszem hogy az EL nincs egy szinten a BL-el. De én soha nem tudtam felfogni azt a mentalistást hogy ,,szarunk az EL-re,, . Kiestünk, ez van. Itt egy lehetőség hogy nyerjünk két kupát is. Ha megnyerjük az EL-t (ami korántsem tűnik kézzelfoghatónak) akkor indulhatunk az eu szuperkupáért is. Nemtom de én személy szerint baromira örülnék még két kupagyőzelemnek. Nézzük meg a Chelsea-t. Ők is megnyerték a El-t és harcban voltak a szuperkupáért is. Nem hiszem hogy az egy negatív dolog hogy az európai szuperkupáért játszik egy csapat.
Nyilván a Juvénál mások az elvárások de ha sajnos ebbe a helyzetbe kerültünk akkor ne szarjuk el és tegyük oda magunkat aztán gyűjtsük be ezt a két kupát.

Goku06 2013.12.21. 16:17:25

@steelo: pontosan. Most azzal hogy ha leszarjuk az EL-t vagy sem, az nem változtat azon, hogy a bajnokságot simán nyernünk kell. Az olasz kupát pedig ezzel a kerettel szintén meg kellene tudni nyerni, még akkor is ha van pár EL meccsünk is közben.
Az EL komolyan vevésével megnézhetnénk hogy mik a csapat határai. Mire vagyunk képesek úgy igazán, ha nem csak 1 scudettora kell koncentrálni. Továbbá azért nem rossz néha külföldi csapat ellen tétmeccset játszanunk, mert ahogy eddig is láthattuk, az olasz kiscsapatokat simán ütjük, de egy Bologna-Atalanta szintű dán csapatot már megverni sem bírunk. Nemzetközi tapasztalat kell a srácoknak is. El kell dönteni hamar a bajnokságot, aztán utána lehet EL-ezni is.. De két kört simán menni tudunk a törökökön és a fion keresztül.

babo0410 2013.12.21. 16:53:27

@sleepy8: Ezzel leírtad amit gondoltam :)

MDaniel98 2013.12.21. 19:23:35

Amúgy érdekes.Valaki azt nyilatkozza,hogy nem érdekli az EL és csak a bajnokságra kell innentől koncentrálni(Bonucci,van aki meg azt,hogy az EL-t veszi célba(Marci). Így Conte még azon is gondolkodhat,(ha tovább akarja rugdalni a játékosokat az EL-döntőbe legalább),hogy a különböző motiváció miatt kiket játszasson majd az ellenfeleink ellen.:)

Adp1987 2013.12.22. 00:23:27

@sleepy8: bravo!!megnyugodtam hogy nem csak en latom igy ezeket a dolgokat !

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása