Pogba: "Boldog vagyok a Juventusnál"

Pogba Paul 2.jpgA francia válogatottal szereplő Paul Pogba elárulta, hogy boldog a Juventusnál, s nem gondolkodik a távozáson, annak ellenére, hogy a pletykák szerint egyre erősödik a Paris Saint-Germain érdeklődése.

A zebramezes klub Andrea Agnelli a napokban adott interjúban bizonytalannak ítélte, hogy az Öreg Hölgy képes lesz-e megtartani a 20 esztendős középpályást, amennyiben visszautasíthatatlan ajánlat érkezik, azonban Pogba igyekezett gyorsan eloszlatni a pályafutásával kapcsolatos kételyeket.

"Nem haragszom a Juventusra azért, mert a lehetséges távozásomról beszélnek." - nyilatkozta Pogba a Sky Sport Italianak.

"Semmit sem tudok a PSG érdeklődéséről. Egyedül a Juventusra gondolok, mert boldog vagyok itt."

"Még nem beszéltünk a szerződéshosszabbításról, így ezen a fronton nem szolgálhatok hírekkel. Kizárólag a játékra gondolok, minden mással az ügynököm, Mino Raiola foglalkozik."

Pogba jelenlegi szerződése 2016 nyarán jár le a Juventusszal, de gyakorlatilag biztosnak látszik, hogy a felek hamarosan új kontraktust kötnek egymással.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr275567993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tony. 2013.10.14. 14:36:48

"Nem haragszom a Juventusra azért, mert a lehetséges távozásomról beszélnek."

Micsoda buta fsz ez az Agnelli. Annyi esze van, mint egy marék szögnek.

Goku06 2013.10.14. 14:39:59

Boldog vagy itt? Ki nem szarja le, ha Agnellinek pénz kell elhúzhatsz a faszba...

(irónia)

babo0410 2013.10.14. 15:09:00

@Tony.: Neked meg annyi se! Ha elolvasnád Agnelli teljes nyilatkozatát, rájönnél, hogy mit mondott! Szóval se említette, hogy el akarja adni Pogba-t, hanem kifejtette abbéli aggályát, hogy nem leszünk képesek megtartani, ha az olasz focit nem szervezik át minél előbb.

MarekCsont 2013.10.14. 15:30:49

@babo0410: Neked van sok eszed az a lényeg, teljesen mindegy mit mondott a csira Agnelli ha már egyáltalán szóba hozta ezt meg megemlítette, mit törődik ő az olasz futballal?? A saját csapatára kéne koncentrálni, de ő mindenben csak a profitot látja kőkemény Spirito Juve..

De te amúgy kajakra azért vagy ezen a blogon hogy az átlagvéleménnyel, meg a nyílvánvaló vitathatatlan dolgokkal szembeszállj és megvitasd, mindent máshogy értelmezel, mert értelmetlen vagy.. Szopod Marottát, Agnellit és amikor Pirlonak elkezdett visszaesni szó szerint elküldted a kurva anyjába, bele sem gondoltál hogy az elmúlt két évben mit köszönhettünk neki.. Hát grat, fogyaték :)

2013.10.14. 17:08:04

Eleve felesleges volt Agnellinek belemenni egy ilyen nyilatkozatba Pogba-ról...tök mind1,hogy most a saját csapatáról vagy az átszervezésről volt szó,mert a lényeg az volt benne,hogy tart attól,hogy akaratunk ellenére elveszítjük Paul-t!A nagy pénzes csapatoknak láthatjuk,hogy nem jelentenek gondot a 70-80 milliós nagyságrendek,viszont ha mi a Juventus vagyunk és meghatározó szereplői akarunk lenni nem csak Olaszországban,hanem egész Európában,akkor tartanunk kell magunkat és nem eladni Pogba-t vagy Vidal-t,hanem egy európai szinten is ütőképes keretet szedni köréjük,amihez több pénz kell!

stevenh 2013.10.14. 19:26:02

@MarekCsont: Kivételesen nem értem miért kell szapulni Babo-t, én is elolvastam a teljes Agnelli nyilatkozatot és ez első két kommenttel én is k*rvára nem értek egyet!

és szerintem az se baj ha a egy nagymúltú csapat elnöke aggódik a ligáért és futballért amelyben az ő csapata is szerepel.

MDaniel98 2013.10.14. 19:53:39

Ne csak mond,hanem hosszabbíts is!

juvem_2 2013.10.14. 23:07:25

Szóval, csak azért fognak jönni ajánlatok Pogba-ra mert Agnelli megemlítette?! :DDDDD
Ennyire ne magyarázzuk már bele a szituba! Agnelli azt emelte ki, hogy Olaszország nem az a hely ahol 10 milliós fizetésekkel dobálóznak! A nyilatkozatát inkább úgy kéne értelmezni, hogy Pogba-ra hagyja mit akar itt véghez vinni és csak a szája járt, hogy milyen karriert akar befutni a Juve-ban vagy majd ő is hirtelen elfelejt mindent a zsíros csekk láttán!

Goku06 2013.10.14. 23:54:01

@juvem_2: "ő is hirtelen elfelejt mindent a zsíros csekk láttán!"

azért ezekkel a mondatokkal nem kell szerintem a jelenlegi helyzetben dobálózni.

Agnelli nyilatkozata is alátámasztja, hogy ha pl Pogba azt mondaná hogy eligazol egy nagyobb, pénzesebb csapathoz (gondolok itt Real-Barca-Chelsea-Bayern 4esre leginkább), az nem egy zsíros csekket jelent az életében, hanem a feljebblépést is egyben.
Simán választhatja ezeket a csapatokat pusztán szakmai szempontból is, mert ott nagyobb lehetősége van hogy a világ legjobbja legyen és hogy mindent megnyerjen.
Ha mi most kijelentjük hogy nem tudunk ilyen csapatokkal versenyezni, azzal Pogbának adunk egy lökést ahhoz, hogy "itt aztán nem lesz BL-címed, de ha valaki meg akar venni és fizet, akkor mehetsz nyerni BL-t".. És ilyet nem szabadna egy vezetőnek elmondania..

Attól hogy mi szurkolók vagyunk, nem kell rózsaszín szemüvegen keresztül nézni a csapatot. Jelenleg ha egy játékos pusztán szakmai szempontból választ egy Chelsea vagy egy Juventus közt, akkor nem minket választ. Lehet mondani, hogy a pénz miatt megy a futballkurva Londonba, de ez csak a mi kis szívünknek tesz jót, de a valóságot nem fedi (részben ettől még fedheti, kivételek persze vannak)

Hoods121 2013.10.15. 01:08:18

Istenem @babo0410: te mindenkivel, mindig csak veszekszel, kotoszkodsz.. Igaza van @MarekCsont:nak kezdodott marottaval amikor mindenki fikazta most agnelli ki lesz a kovetkezo ?

FinoallaFine 2013.10.15. 08:07:35

Rohadtul nem Babo a hibás, sokkal inkább ti, mert ti csak fikázni tudtok mindenkit, itt (a Juventusnál) senki nem tud olyat tenni ami nektek tetszene vagy nem kötnétek bele. Szerintem inkább kicsit magatokba kellene nézni, azt az ember szidjátok (Agnelli) akinek nem kis köze volt ahhoz hogy a Juventus ott van ahol.

babo0410 2013.10.15. 10:54:01

@Hoods121: Véderm? Persze, mert ti olyan szinten fikáztok mindenkit, hogy az már hányinger! Marotta sz.r? De azért csak van egy keretünk, amelyik 2x bajnok lett. Agnelli sz.r? Azért csak egyre jobban néz ki a Juve gazdasági helyzete mióta ő itt van. De ti úgy szidjátok a vezetőséges, néha Conte-t, mintha megint csak a 7. hely lenne meg. Idén csak egy meccset nem nyertünk meg a bajnokságban, de mindenki hülye. Tavaly is így kezdtük a BL-t, nem láttatok esélyt a továbbjutásra, csoportot nyertünk. Nem kell rémeket látni állandóan. Kritikákat meg lehet fogalmazni, de az már kicsit túlzás amit ti csináltok. Nem kritikákat fogalmaztok meg, hanem mindenkit fikáztok agyatlanul (persze a kivételnek tisztelet vannak páran). ÉS mikor én megemlítem, hogy Pirlop bizony egyre kevésbé nyújtja azt, amit az elmúlt két évben, vagy leírom, hogy Téveztől elvártam volna a vezér szerepet, ha már mint nagy klasszis érkezett, vagy Q-ról megemlítem, hogy a góljai ellenére nem vagyok elégedett a tőle látottakkal, mert a meccs nagy részében nem csinál semmit, Tévezzel nem érzik egymást, stb., akkor meg én vagyok a hülye, mert hogy merem őket bírálni. Bezzeg Marottat és Agnellit, Giot, Marchisiot stb. (meg már Conte-t) is lehet? A vezetőséget lehet afgyatléanul fikázni, de ha valaki elmondja a kritikai észrevételeit egyes játékosokról, akkor hülye. Ez a nagy bajom itt sokakkal. Fika fika fika sokaknál ez megy.

babo0410 2013.10.15. 10:54:34

A helyesírási hibákért elnézést.

juvem_2 2013.10.15. 11:07:58

@Goku06: Lesarkítva értettem ezt a "zsíros csekk" dolgot, mert olyat csak a top klubok tudnak neki nyújtani (na meg a Monaco, de azért azt kizárom).
Nem rózsaszínben látom a világot, de el tudom képzelni, hogy Pogba itt marad a következő 1-2 szezonban, az utána lévő dolgokat meg senki sem tudja!

babo0410 2013.10.15. 12:03:53

@Goku06: Tegyük hozzá, hogy a feljebb lépést nem feltétlenül úgy kell érteni, hogy a Juve nem elég jó, és a Real, Barca, Bayern bárkinek feljebb lépés lenne, hanem inkább úgy szerintem, hogy az olasz bajnokság nem jelent sajnos akkora kihívást már egy klasszis játékosnak. Szerintem Agnelli is erre gondolt, mikor Pogba elvesztéséről beszélt. És nem feltétlenül arra gondolt, hogy a Juve nem, elég jó egy klasszisnak. És ezért kell megreformálni a bajnokságot. Nem vonzó a nagy neveknek Olaszország.

tjunior 2013.10.15. 14:38:08

Nézzünk szembe a realitásokkal, Pogba ügynöke a világ egyik legnagyobb kavarógépe. Ha megvillantanak előtte egy olyan fizetést amit mi nem tudunk ( és nem is akarunk) előteremteni, gondolok itt 5-6 millióra, akkor Pogba nem fog hosszabbítani, és akkor nyáron ott vagyunk 2 év van hátra a szerződéséből, ha nem akarjuk nevetséges áron eladni 1 év múlva, kénytelenek leszünk tárgyalni. Arról nem beszélve, hogy egy ügynöknek az az érdeke, hogy minél többször eladja az ügyfelét. Mondja valaki, hogy ez nem egy reális forgatókönyv. Most 40 millió fontról beszélnek, ebből a pénzből kijön egy Verratti-Obiang/Naingollan duó, és még marad egy kis apró is. Persze az lenne a legjobb ha Pogba hosszabbítana.

Goku06 2013.10.15. 14:53:21

@babo0410: kezdek rájönni hogy ki is vagy te.. véletlenül nem az mlsz-nél dolgozol?
Ők hangoztatják azt, hogy egy szinten vagyunk a hollandokkal-románokkal stb..
Jelenleg a Juventus és a Chelsea nem egy szint (sajnos), és azok a nyilatkozatok, miszerint "1-2!!! év múlva ha valaki nagy pénzt ajánl Pogbáért, elfogadjuk" csak alátámasztják ezt.. főleg ha egy elnök ismeri el ezt.
Nem csak pénzben állnak előttünk, hanem abban, hogy a jelenlegi keretük tele van fiatalabbnál fiatalabb potenciális klasszissal.. Természetesen benne van a pakliban hogy idén-jövőre-azután összehozunk egy jó BL szezont, mint pl a Dortmund.. de ezek a csapatok jelenleg ránézésre az elkövetkező 4 évben egyaránt ott lesznek az elődöntőben, és nem csak egyszer-egyszer odaérhetnek.
A padjukat szerintem elfogadnánk, és a nagyrészük beférne a kezdőnkbe is. Ez mindenképpen azt mutatja, hogy mélyebb és jobb a keretük HOSSZÚTÁVON!!

és a jelenlegi hírek szerint a 40millió font az a visszautasíthatatlan ajánlat?
Ennyiért nem szabad eladni.
Én is azt gondolom, hogy Pogba még 1-2 évig itt lesz nálunk, és utána egy 90-100 millióért elengedjük.. Ez lenne szerintem a normális módja..
De ha most 40 millió fontért elengedjük, akkor az egy hatalmas hiba, és ez leginkább azt bizonyítaná, hogy az Arsenal útját járjuk, ami nem feltétlenül egy követendő példa.

babo0410 2013.10.15. 15:19:25

@Goku06: Tavaly kiejtettük a Chelsea-t, akkor még érdekes sz.r csapatnak, meg makkernek neveztétek, most meg nem egy szint velünk? Én tartom magam ahhoz, hogy mi is vagyunk olyan jók, mint a Chelsea és a Real Madrid. Talán még a Bayern és a Barca erősebbek tőlünk, de a Chelsea a Real és a MU nem. És én attól se félek, hogy mostanában Pogba távozna. Max 1-2 év múlva.

babo0410 2013.10.15. 15:23:29

@babo0410: Mármint 1-2 év múlva, ha jön egy hatalmas (60 milla fölötti) ajánlat érte. De akkor se mindenáron, csak ha ő is menni akar. Agnelli is azt mondta, hogy nem akarjuk eladni, de elveszítjük, mert az olasz bajnokság a nagy tehetségeknek sajna csak kiugrási lehetőség. Reméljük Pogba és Vidal rácáfolnak erre.

Goku06 2013.10.15. 16:44:44

@babo0410: egy BL-győzelem után jóllakott csapat motivációja nem ugyanolyan, mint amilyennek kéne lennie..
és a Chelsea-nél elég megnézni a játékosok nevét és életkorát, hogy reálisan összehasonlíthasd a jelenlegi öreg Juventussal..
Mi is vagyunk olyan jók, mint egy Chelsea-Real... egy-egy meccsen igen, de hosszútávon nagyon el vagyunk maradva, és te ezt képtelen vagy felfogni.

És amit te itt leírtál (nem akarjuk eladni, de elveszítjük, mert az olasz bajnokság a nagy tehetségeknek sajna csak kiugrási lehetőség. Reméljük Pogba és Vidal rácáfolnak erre.) azt kellett volna mondania Agnellinek is inkább.. de amit ő mondott az egy nagyon szerencsétlen nyilatkozat volt, amelyből azt kifelejtette, hogy "MINDENÁRON MEG AKARJUK TARTANI A LEGNAGYOBB ÉRTÉKÜNKET" (vagyis csak remélni tudjuk, hogy csak kifelejtette, de valójában így gondolja)

és csak egy érdekes összehasonlítás.. emlékszel a Ribery-Real Madrid pletykákra annak idején??? annyira meg akarták szerezni, mint idén Bale-t.. de a Bayern megmondta hogy kapjátok be, nem adjuk.. Pár év elteltével mi lett belőlük.. ezt hívják építkezésnek...
Egyik vezetőjük sem nyilatkozta le annó, hogy ha jön egy jó ajánlat Ribery-ért akkor mehet.. Ott volt a jó ajánlat érte, nem fogadták el.. ehelyett Ribery a csúcsra vezette a csapatot... Pogbával is ugyanez lehetne, persze csak ha ragaszkodunk hozzá és nem adjuk oda az első nagy ajánlatra..

Rivendell 2013.10.15. 21:38:43

Pogbat eladni üzletileg is értelmetlen lenne..30milla körül lehetne kérni érte,de 50-ig lazán felkúszhatna 1 jobb szezon után

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása