Marotta: "Nem lesz jelentős igazolás januárban"

Beppe Marotta biztosította a Juventus szurkolóit arról, hogy a klub nem hajt majd végre jelentős átigazolást ebben a hónapban.

Beppe Marotta_kabatban.jpegAz Öreg Hölgyet hírbe hozták a Shanghai Shenhua csapatát erősítő Didier Drogbával, de a Juventus igazgatója csírájában elfojtotta ennek az opciónak a lehetséges megvalósulásáról szóló találgatásokat.

"Az átigazolási időszak jelentős átigazolás nélkül fog lezárulni." - árulta el a Sky Sport Italia ripertereinek adott nyilatkozatában. "A januári piac nem kínál jelentős neveket a Juventus számára."

"Körbenézünk, értékelünk, de időközben visszavárjuk azokat a játékosokat, akik sérülés, vagy az Afrikai Nemzetek Kupája miatt hiányoznak." 

"Olyan fontos játékosokat kell nélkülöznünk, mint Claudio Marchisio, Giorgio Chiellini, Kwadwo Asamoah és Simone Pepe, miközben Mirko Vučinić sem képes még a folyamatos játékra a sérüléséből kifolyólag." 

A Juventus a jelenlegi bajnokság egyértelmű esélyese, de a csapat januárban hullámvölgybe került, s utolsó két bajnoki mérkőzésén csupán egy pontot sikerült gyűjtenie, így nyolc pontos előnye három pontra olvadt.

"A január egy olyan hónap, amikor nem gyűjtünk olyan sok pontot, mint az év többi időszakában." - nyilatkozta a Parma elleni, 1:1-re végződött találkozó lefújását követően.

"Ha összehasonlításul megnézzük a tavalyi évet, a Lecce elleni győzelmet követően háromszor nyertünk, s zsinórban négy döntetlent értünk el."

"Nyugodtak vagyunk, hagyjuk a pesszimizmust, mi realisták vagyunk. A bajnoki küzdelmet a Giro d'Italiához lehet inkább hasonlítani, nem a Milánó-San Remo versenyhez."

"Harcban vagyunk a célszalag eléréséért. A Juventus számára mindig kötelező a győzelem."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr115017489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2013.01.14. 18:15:01

Ott van Drogba, ott van Lewandowski (ügynöke nemrég nyilatkozta, hogy nem elképzelhetetlen a januári váltás), kis millió megoldás van, csak keresni kellene és nem Gabbiadini féle középszerű senkikben reménykedni, valamint azt várni, hogy mindenki kölcsönbe elhozható.

regularjohn 2013.01.14. 18:21:37

én mindig védem marottát, mert a döntés, hogy nincs több pénz, nem ő hozza, hanem felette hozzák, ezért leginkább a vezetőőség részéről azt nem értem, hogy ha a napnál is világosabb, hogy kell egy príma fasza fineszes, gyors csatár, aki amellett hogy helyzetbe is tud kerülni, azt be is lövi, vagy esetleg másokat tud helyzetbe hozni, akkor miért nem nyúlunk be a zsebünkbe?

plusz, ha a töltelék emberek úgy teljesítenek, mintpadoin vagy isla, akkor miért nem keresünk egy beadni tudó játékost szélsőnek?

tudom, hogy nagyon a partvonalról ugatok, és a dolgok nem ennyire feket-fehérek, de sztem értitek, hogy mit mondok.

ha immobile visszatérte lesz a megoldás, akkor viszont utólag is megkövetek mindenkit!

MarekCsont 2013.01.14. 18:25:47

@venember83: ez a középszerű senki elég túlzás, egy 21 éves saját nevelésű játékosra, ha Peluso ra vagy Padoinra ilyet mondassz, oké.. de szerintem pont a fiatalok azok akikbe bízhatunk mert ez a kancsal köcsög nem fog venni senkit.

Jozef26 2013.01.14. 18:45:01

Pedig, ha nem hoznak tavaszra egy normális csatárt, akkor lesznek problémáink. Főleg úgy, hogy azt viszont mindenki elvárja Contétól, hogy mindhárom fronton ott maradjunk a végéig... na hát így ez nem fog működni.

2013.01.14. 19:07:45

Ha ez kell ahhoz, hogy nyáron idehozza Falcao-t, ám legyen....

devil-z 2013.01.14. 19:13:13

Hihetetlen, hogy valaki még mindig anyagiakkal jön..

Ittléte alatt jóval több mint 200 millió eurót tapsolt el.
Ez évente majdnem 100 millió euró, ez borzasztóan nagy összeg - igen, még mindig csak egy olasz csapat vagyunk arab milliárdosok nélkül.

Rendelkezésre állt egy hatalmas összeg, csak többnyire pocsékul lett elköltve.

Ja, mielőtt jönne a 'de hát újra kellett építeni a csapatot' duma, az alapemberek fele apróért jött.

juve28adam 2013.01.14. 19:20:09

@MarekCsont: +1
@devil-z: +1

Nekem ezzel az emberrel már jóideje tele a tököm...

GLB 2013.01.14. 19:53:09

Tehát akkor lesz igazolás csak nem jelentős?
Akkor az is jólérezheti magát majd aki idejön,hogy ő egy nem jelentős igazolás:-)Beppe te barom

realsequator 2013.01.14. 19:55:00

WTF??

Most már kezd a piciny péróm kilenni. Egyrészt ebből az igazolási nihil-ből, másrészt meg a "mea culpa" nyilatkozatokból meg a "nekünk mindig kötelező a győzelem" meg "taluljunk a hibáinkból" meg "egy út legelején vagyunk" meg "folytatnunk kell az elénk tűzött célt" !! Pöcsömbe! Tavaly bajnokok lettünk, Olasz kupa döntősök voltunk és most három fronton is harcban vagyunk. Nekem nem elég ez! Igenis igazolási politikát kell váltani! Ne szórjuk a pénzt, de amit költünk azt okosan.

Én győzelmeket várok!

Ha még mindig a 7. helyen kullognánk állandóan azt mondanám baszki épitkezzünk! De elit klub vagyunk ha tetszik ha nem, Bajnokcsapat és akárhogy is de 3 kupára is esélyesek. Matrival meg Peluskával pfff!!!

Kapja már be a Marotta!! Ez a véleményem!

danimester1 2013.01.14. 19:57:39

Figyeljétek meg mindenki a fejét fogja fogni mikor kiesünk a BL-ből,az előnyünket meg leadjuk.Sajnos nem csak a támadó szekció hiányos,hanem a szélek is.Legalább oda kéne a valaki,aki beadni is tud.A tavalyi évet azt bemákoltuk a sok x-el meg a körbeveréssekkel,de idén már nem biztos hogy ez menni fog.Érteném,hogy télen nem költ ha nem lenne rá szükség,meg nem lenne pénz.Viszont az a sok lé amit elpazarolt a semmire ill. amit jelenleg is csinál már bőven telt volna minőségre.Kapcsolni akkor fognak ha idén nem sikerül semmit elérni,mert lássuk be eléggé sanszos.Még jön 1-2 sérülés,eltiltás aztán vége.Legalább ha olcsó megoldást akar,akkor vissza kell rendelni Immobile-t.Az az 5M félévre Drogbárt megérné,pláne ha nézem Peluso 1- 1,5 kölcsön árát+ fizu meg a 3,5 kivásárlási árát.Ilyenkor sajnos eszembe jut Martinez 12M-es ára ill. az elfecsérelt Elia 10M,bár az ő esetében nem tudhatjuk valójában mi is történt.(Mielőtt valaki belekötne nem a posztokat,hanem az árakat akartam csak mutatni és hogy ennyiből már lehetett volna akármi is. :-) )

MarekCsont 2013.01.14. 20:12:47

egyébként nem rég szóba hoztak minket a Celtic csatárjával, Gary Hooperrel, de Marotta szerint, alacsony a szinvonal amit képvisel.. Van egy olyan érzésem, hogy ezekkel a mondatokkal eléggé magunkra húztuk őt és a sorsot is nehogy verjen nekünk vagy 2-t.. Mert egyébként egy nagyon jó játékos, és még csak 24 éves, nézem miatta a Celtic meccseit, a srác taktikás és gyors.. Megnézném majd Marotta arcát, ha látja őt játszani ellenünk.. hozzá lehet majd írni a címeres faszságaihoz ezt is :)

WASD 2013.01.14. 20:28:13

@MarekCsont: Gabbiadini egy középszer aki még nem mutatott semmit és nem saját nevelés.

babo410 2013.01.14. 20:57:39

@danimester1: Na ez az igazi pletyka. Tuti nem fogjuk Cácerest elengedni. Chiellini sérült, Peluso még nbem áll készen, így csak ő maradt. Igaz Martín se mutatott valami jó teljesítményt eddig, de jobb volt, mint Peluso. Ha tényleg menne, akkor is csak nyáron fog. És Marotta szerintem arra gondolt, hogy nem fogunk hatalmas pénzeket költeni.

west30 2013.01.14. 20:58:31

Nem szeretném a politikát belekeverni de nekem ez a pali a Juventus Matolcsyja,egyszerűen nevetséges és rendkívül irritál, és egyre jobban meggyőz hogy nagyon szerények a szakmai képességei.

Cannavaro 2013.01.14. 21:08:02

húúúúúúúúúúúúúúú de meglepődtem!!! juveMTK!!!!!!!!!!! pffffffffff!!!!

Cannavaro 2013.01.14. 21:17:22

a kúrva életbe, senki nem fogja nekem bemagyarázni, hogy ennyire nincs pénzünk!! ilyen szintű csatárhiányban, az egyszerű hozzá nem értés, az egyetlen gond!!! a nagynak mondott barza,pirlo igazolás, egy akkora mák volt, mint egy 10 emeletes ház!!!!! MAROTTA TAKARODJ!!!

BigP86 2013.01.14. 21:32:09

Bort iszik és vizet prédikál. Marotta egy tipikus mindent meg tudok magyarázni, de a saját hibáimat (ill a képességeim határait) nem látó ember. Ahogy itt már valaki írta, politikus alkat. Ennél (és sok egyéb más hülyesége miatt is) fogva kifejezetten utálom, egy antipatikus, szakmailag alkalmatlan, szarrágó, kicsinyes, töketlen balfasz.

danimester1 2013.01.14. 21:48:05

@babo410: Értem!Ha ezt meglépné meg lenne lincselve!(mégha csak virtuálisan is,de én megteszem :-) )

mpite 2013.01.14. 21:49:29

Ha hiteget, az a baj, ha kimondja az...:)

Tony. 2013.01.14. 23:08:04

Marotta-nak egész itt léte alatt összesen 2 komolyabb feladata lett volna: Megerősíteni a baloldalt és szerződtetni egy csatárt. Utóbbira egy egész nyár rendelkezésre állt és mindössze egy Bendtner jött ki belőle. (ahhoz,hogy nála jobbat lehessen szerezni nem kell 50m euró)

Marotta egy huszadrangú senkiházi akinek a leghelyesebb az lenne, ha nyáron szépen venné a kalapját és távozna! Ha lenne 40m eurója akkor sem tudna hozni támadót, mert képtelen, egy nagy nulla.
Ingyen lévő játékosoknak szerződést ajánlani és Olaszországon belül ráfizetéssel középszereket igazolni kiváló,de komolyabb üzletet az életben nem fog nyélbe ütni, mégpedig azért mert ő egy senki és a büdös életben nem lesz európai klub aki komolyan veszi majd.

Tony. 2013.01.14. 23:15:12

El is felejtettem hozzátenni, hogy pont az elmúlt időszakban befejeződött Armero-kölcsönadás is hűen igazolja amit leírtam. Nyáron nekünk nem adták kölcsön, most a Napolinak igen, mi meg megszereztük Peluso-t... Ennyit a pénzkérdésről.

martindapro92 2013.01.14. 23:31:36

Legalább most megmondta a frankót. Nem, mint nyáron amikor augusztus végéig ment a parasztvakítás, hogy majd jön Van Persie vagy Jovetic, aztán jött Bendtner. Januárban sokkal nehezebb igazolni, mint nyáron, és szerintem sincs szükség óriási erősítésekre, egy csatárt kellene még szerezni, mert Bendtner a szezon végéig kidőlt és ott egyszerűen nincs elég ember, most mindenki jönni fog itt Drogbával, de ha valóban nem fogadta el a 3,5 milliós ajánlatot, akkor rohadjon meg Kínában. Szerintem csatár posztra a legjobb opció Immobile vissza hozása lenne, ha ő nem jön akkor a rómás Osvaldora kellene rástartolni, 3. opció nálam Gabbiadini/Boriello. Amúgy a legjobb az lenne, ha Conte néha belenyúlna a taktikába és néha 4-3-3 ban játszatná a csapatot.

juventino92 2013.01.14. 23:37:42

@babo410: Múltkor nem azt ígérted nekünk hogy Marotta észhez kap és elhozza Drogbát?! Nagyon biztos voltál benne:D

MdewC 2013.01.15. 09:03:54

@Tony.: Ahhoz, hogy Bendtnernél jobb csatárunk legyen, tényleg nem kell 50 m euro. Ez így van, kis túluással persze egy Szalayt jobbnak gondolok. Nevetséges amatőrizmus megengedni azt, hogy nincs min 1 megbízható csatárunk.
.

DINOBIZZO 2013.01.15. 09:49:50

szerintem immobile stabil kezdo lesz giovincoval...jo lesz az az immobile...insigne nel jobb, tobb golt is szerzett tavaly igaz csak serie b volt de insigne nek nem megy rosszul napoliban...es internek meg nekunk is golt lett immobile igazi forro vero olasz o is sot juve neveles mi kell meg...szerintem tokre beleillene a csapatba...

pedronegro (törölt) 2013.01.15. 12:35:44

Ti még mindig nem veszitek észre hogy ez a Marotta mióta itt van csak ködösít??? Naponta cáfolja meg magát a nyilatkozataival!!! Egy szavát se higgyétek, még a szeme se áll jól!!! Felesleges bárkinek is felhúznia magát a nyilatkozatain, mert szinte semmit nem jelentenek. Mi lófaszt se tudunk innen, Marotta és nyilatkozatai a pletyka rovatba tartoznak, kezelje ezt mindenki ennek megfelelően, csak az számít ki van a keretben és azokkal mit kezdünk, kitalációkból, feltételezésekből, meg nem történt és nem tudott eseménykeből következtetéseket levonni, embereket megítélni teljesen értelmetlen és buta dolog!

juventino92 2013.01.15. 14:04:38

@Brindza Levente: Ja csak az a baj hogy ott van a nyilatkozatában hogy beszélt a Genoa elnökével és ő nem engedi el őt télen, és csak hozzátette azt hogy ő jönne... Nemtudom milyen szerződésünk van a GEnoával de ha Immobile jönni is akar, a Genoa biztos nem fogja olcsón visszaadni

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása