Conte a Juve elhunyt ifijátékosainak ajánlja a győzelmet

Az Atalanta elleni mérkőzés lefújását követően, a Juventus mestere megemlékezett a csapat egykori fiatal játékosairól, Alessio Ferramoscaról és Riccardo Neriről, akik szinte napra pontosan hat esztendővel ezelőtt, tragikus körülmények között vesztették életüket a Juventus edzőközpontjában.

Conte Antonio_gondterhelt.jpg"Meghatódtam, amikor észrevettem az Alessiónak és Riccardónak kifeszített feliratokat. Örökre a szívünkben őrizzük őket, s közeli kapcsolatot ápolunk a családjaikkal."

"Őszintén be kell vallanom, hogy nem láttam a számomra készített koreográfiát, mivel kicsit későn érkeztem meg a játékoskijáróból, de tisztában vagyok annak az elképesztő szeretetnek a mértékével, amelyet a szurkolók irántam, s a játékosaim iránt éreznek. Minden egyes mérkőzésre azzal a céllal futunk ki, hogy viszonozzuk őket, s ma képesek voltunk erre."

A győztes mérkőzéssel kapcsolatosan Conte így folytatta:

"Az Atalanta egy olyan csapat, amely képes a nagy klubok legyőzésére, ezt már bebizonyították a Milan, a Napoli és az Inter legyőzésével is. A megfelelő hozzáállást mutattuk a mérkőzéshez, olyan éhséggel és motiváltsággal játszottunk, amelyet soha sem volna szabad nélkülöznünk."

"Nagyon jó teljesítményt nyújtunk eddig, már begyűjtöttünk annyi pontot, amennyivel tavaly ilyenkor rendelkeztünk, s most az a célunk, hogy jól teljesítsünk azon a két mérkőzésen is, amely a bajnokság első feléből még hátra van."

"Messze még a vége, de mi kulcsszerepet akarunk játszani a bajnokságban, az olasz kupában és a Bajnokok Ligájában is. Ezt kizárólag akkor érhetjük el, ha továbbra is keményen dolgozunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr704969314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (919) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9924) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2431) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7448) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása