A SportKlubon lesz látható a Serie A

Az olimpia után azonnal indul a SportKlub őszi műsorrendje olyan kiemelkedő sporteseményekkel fűszerezve, mint az olasz és francia labdarúgó bajnokság első osztálya, a francia másodosztály, a SAPA Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának EBEL- mérkőzései, az orosz bajnokság, valamint az MLS, azaz az észak-amerikai futball liga.

És természetesen itt indulnak újra a magyar sikersportok idei bajnokságai is!

SerieATIM.pngA SportKlub tavaszi megújulásával méltó platformot kívántunk teremteni az ősz nagy meglepetéseihez.

Augusztus 10-től saját műsoraink mellett folyamatosan kerülnek képernyőre azok az Európa-, és világszerte jegyzett sportesemények, melyek időről-időre milliókat ültetnek képernyő elé.

Ibrahimovic, Totti, Pirlo, Eto’o, Dzsudzsák, David Beckham, Thierry Henry, Kerzsakov, Kurányi és még sokan mások a SportKlub képernyőjén, nem beszélve a hazai kézi- és kosárlabda nagyágyúiról bizonyára izgalmas szezonról árulkodnak a nézőknek - nyilatkozta Enyedi Andás, a küllemében és tartalmában is megújult SportKlub-ot üzemeltető IKO Kábeltévé Kft. ügyvezető igazgatója.

A Serie A, azaz az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság a négy legnagyobb európai bajnokság egyike. 114 éve, 1898 óta rendezik meg, mai formájában az 1929/30-as szezon óta bonyolítják.

A nemzetközi ismertségnek örvendő ligát azért tartják a világ egyik legerősebb pontvadászának, mert az olasz klubok összesen 39 európai trófeát gyűjtöttek be. Ebből 12 BL- , 11 Európa-liga- , 7 KEK-, és 9 Szuperkupa-győzelem. Emellett 31 alkalommal lettek ezüstérmesek ezen sorozatok vagy elődeik döntőjében.

A legjelentősebb európai kupasorozat, a Bajnokok Ligája döntőjébe olasz csapatok jutottak be legtöbb alkalommal, szám szerint 26-szor. A 12 BL- győzelemből a Milan hetet ért el (a többit a Juventus és az Inter), ezzel a Real Madrid mögött a második legeredményesebb egyesület a sorozat történetében.

Az ezekre a klubokra épülő olasz válogatott négyszeres világbajnok, legutóbb 2006-ban lett világelső. Jelenleg négy magyar játékos tagja az élvonalbeli olasz gárda keretének: Rudolf Gergely és Tőzsér Dániel (Genoa), Laczkó Zsolt (Sampdoria) és Filkor Attila (Milan).

Az augusztus 25-én induló szezon valamennyi rangadóját, a fordulók előzeteseit és gólösszefoglalóit a SportKlubon tekinthetik meg. A nyitófordulóból a többi között a címvédő Juventus-Parma elleni összecsapást is a SportKlub adja.

A Ligue 1, azaz a francia első osztályú labdarúgó-bajnokság az egyik legnagyobb európai bajnokság, története 1932 óta íródik.

A francia csapatok közül a Marseille 1993-ban BL-t, a Paris Saint-Germain 1996-ban KEK-et nyert. Utóbbi most is meghatározó szereplője lesz a ligának, hisz a nyári átigazolási szezonban megszerezte a Milantól a svéd Zlatan Ibrahimovicot és a brazil Thiago Silvát. A PSG-n kívül a Lyonra, a Bordeaux-ra, a Marseille-re és a bajnoki címvédő Montpellier-re érdemes figyelni.

Augusztus 10-től a SportKlub képernyőjén lesznek láthatók a Ligue1 rangadók, a fordulók előzetesei és gólösszefoglalói, valamint a francia másodosztály (Ligue2) és a francia Ligakupa mérkőzései is.

A futballrajongók emellett továbbra is a SportKlubon követhetik figyelemmel az orosz futballbajnokság meccseit. Dzsudzsák Balázs, Koman Vladimir és Priskin Tamás miatt három magyar érdekeltségű csapatért szoríthatnak, de a Dinamón, a Kubany Krasznodaron és az Alanyija Vlagyikavkazon kívül a Zenit, a CSZKA , a Szpartak Moszkva és az Anzsi mérkőzéseit is megnézhetik.

És ha még mindig nem elég a futballsztárokból, csodálják meg Thierry Henryt és David Beckham játékát az MLS, az észak-amerikai futballbajnokság összecsapásain! A Los Angeles Galaxy, a New York Red Bulls és a többi amerikai csapat mostantól újra a SportKlubon.

További jó hír, hogy a jégkorongóriás SAPA Fehérvár AV19 csapattal további két évig folytatódik a SportKlub együttműködése. Az elmúlt évtizedek legjobbjai továbbra is az osztrák profiligában edződnek. A Volán hazai EBEL-meccseit, valamint valamennyi mérkőzés összefoglalóját kizárólag nálunk láthatják Léderer Ákos szakavatott kommentálásával.

Ezen kívül továbbra is a SportKlub-on lesz látható a magyar férfi és női kézilabda-bajnokság és -kupa, a kézilabda válogatottak valamennyi hazai mérkőzése, valamint a férfi és női kosárlabda-bajnokság is.


Forrás: SportKlub

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr374694454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabuero 2012.08.03. 20:21:30

Na hogy az a .... johogy ezert alltunk at digi-re kurvafasza nezhetem tv-bol max a PL-t... istenem

Error13 2012.08.03. 21:26:40

basszák meg nekünk is ezért lett átkötve utána kiveszik a sportklubot erre meg odamegy a serie a fasszzzkiivan....

izo 2012.08.03. 21:47:18

Már elmúlt április elseje, vki nyugtasson meg hogy ez csak vmi vicc!

Trieszt120506 2012.08.03. 22:15:41

Ráadásul kurva gyenge lesz a közvetítés színvonala...

Lord Viktor 2012.08.03. 22:28:40

Ez Magyarország. A spanyol, angol és olasz foci három különböző csatornán, és nincs egy szolgáltató sem a 3 legnagyobb közül, amelyiknél mindhárom vehető.

fmsteve 2012.08.03. 22:50:10

királyság így legalább láthatok meccset a tvben is :)

Shankin 2012.08.03. 22:59:06

Én nem örülök ennek pedig Sportklubom is van. Minden szarnak megvették a közvetítési jogát, jó hogyha 20 meccset láttunk a szezonba.

Modig Geit 2012.08.03. 23:39:59

Én örülök, végre nem kell streamet hajkurásznom állandóan. Bár a legjobb még mindig a Sport TV lenne.

Majki4 2012.08.03. 23:46:26

Digisként azt hiszen kijelenthetem: ez szopás!

juventino92 2012.08.03. 23:57:04

Na akkor akinek van Sportklubja elárulhatja melyik szolgáltatónál van

keshudioo 2012.08.04. 00:08:54

Az elején nagyon nem szerettem a DigiSportot, a közvetítésüket meg a hozzáállásukat az egészhez (most MotoGP-t közvetítünk foci helyett, mert az már régen volt attitűd). Azt vásárolják meg, amit tudnak is közvetíteni! A vége felé viszont talán meg is kedveltem Juhár Tamást és a bandáját, így szomorúan veszem tudomásul, hogy ősztől Horti vicceskedő Gábort, Léderer üvöltöző Ákost meg Világi nemtudomaneveket Pétert kell hallgatnom. Fantasztikus.

Majki4 2012.08.04. 00:20:26

@keshudioo: Na igen, ez eddig eszembe se jutott. :/
Végülis Hortival nincs bajom, de a többi tényleg gáz. A Juhár-Benito páros pedig elég jó volt. Remélem Világi Petike megtanulta, hogy kell rendesen ejteni a Márkiózót :)

Tony. 2012.08.04. 01:57:05

Istenem! Végre! Hosszú idő óta ez a legjobb hír amit hallok!

Elnézést persze azoktól akik meg pont emiatt szpnak,de valakinél meg pont fordítva sül el. Nemtom hány év streamelés után!!! ááá

Pedig éppen most a legutóbbi pár hétben,napban gondolkodtam el,hogy az amugy lejárt hűségidős szerződést nem kötöm újra és beköttetem a digit. Micsoda mák, végre tv-ben a Serie-A itt is! Bár a Sportklubos kommentátorok a legsötétebbek az összes közül,dehát minden nem sikerülhet. :)

Tony. 2012.08.04. 02:07:01

Világi, Horti, Hethéssy?, LÉDERER, te jó ég,még bele se gondoltam. A legnagyobb bfszok az országban.
Tipikusan azok a riporterek akik semmilyen sporthoz nem értenek úgy igazán,de odateszik őket mindenhez,így a végeredmény is olyan.

Világi 0690-521-... tv játék Péter
Horti főbohóc Gabi
Hethéssy tudatlan, erőltetett fejű Zoli
Léderer Mo. leggázabb riporte Ákiboy

Cannavaro 2012.08.04. 08:40:38

t-gyuszi online sport-g-portal ! itt mindenféle sport stream-ek vannak nagyon jó minőségben! magát a sport clubot is nézhetitek! én beregisztráltam! olcsóbb, és nem annyira macerás mint, kiköttetni a régit, és beköttetni egy új kábelszolgáltatót!! (meg anyámmal se kell balhézni!!) :)

juvebt 2012.08.04. 09:52:32

És egy csatornán hány meccset adnak majd egy évben? Ez mindenkinek szivas, csak nem egyformán, szégyen!

zalbi 2012.08.04. 11:58:21

És az nem lehetséges, hogy a digi tv-n megjelenik a sport klub?

MdewC 2012.08.04. 12:06:47

Forza!

Nem szoktam káromkodni, de az "édes anyjuk pi...ját"! Bárkinek, akinek köze volt a váltáshoz! Aki jól járt örüljön, nem sajnálom tőlük. Nem a reklám helye, de azok számára aki megszívta, ajánlom a mindigTV-t, most érdeklődtem meg náluk, hogy az extra alap csomagjuk tartalmazza a (gagyi, ratyi, fos: szubjektív véleményem.) sportklubot-t.

A szolgáltatás igénybevételéhez az alábbiakra van szükség:
megfelelő vevőantennára (tető/szobai) ez megvásárolható tőlük,
egy DVB-T MPEG-4 dekóderre vagy egy olyan laposképernyős televízióra, amelybe már beépítették az MPEG-4 dekódert,
egy Conax CAS7-es kártyaolvasóra (amennyiben a dekóder vagy a beépített dekóderrel rendelkező televízió nem képes a Conax CAS7-es kódolt kártya fogadására)
egy MinDig TV Extra kódkártyára, melyet a szolgáltató biztosít.

Ki kell választani a hűségidőt amit szeretnénk igénybe venni (1-2 év) és havi 1000-1500 forintos havidíjért már nézhetjük is, és nem kell szolgáltatót váltani, vagy interneten nézni, ha vki nem szeretné.

Remélem ez segített, ha valakit esetleg zavarna a poszt, vagy off-nak tartja, attól elnézést kérek!
Ennyi szívást egy Juventus idény körül még nem tapasztaltam, csatárkérdés, botrányok, ráadásul még nem is nézhetem normálisan HD-ben, (aki eddig se nézte attól elnézést!) nagyon dühítő, remélem a SK összekapja magát a csapattal együtt és megnyerjük min a bajnokásgot!

Hajrá!

MdewC 2012.08.04. 12:11:52

Ha valamelyik infó nem pontos, akkor elnézést, mindenképp érdeklődjetek Ti is ha megtetszett az ötlet. Illetve érdemes még várni vele, hátha a digi visszateszi a műsorai közé... (bár a szerződés bontás után nem tudom mire lehet számítani.)

babo0410 2012.08.04. 12:32:18

Ajánlom mindenkinek de erősen, már csak azért is, hogy legyen a nézettsége a sportklubnak minél kisebb, és adják minél előbb tovább a Serie A közvetítési jogait: www.livefootball.ws
Igaz többségében orosz linken, de Sopcastos nagyon jó (sportklubnál 1000X jobb minőségben) minőségben lehet nézni a meccseket. Talán ha 1x fordult elő, hogy nem adták a meccsünket. Én ajánlom mindenkinek, mert ha a Hortit kell hallgatnotok, csak agybajt fogtok kapni. Pláne Világitól. Nagyon jól látszik, hogy az RTL-nek csak a pénz kell, semmi nem érdekli, és a kis 10-en éves hülye gyerekek meg imádják a Hortit, sokan nézik (főleg a 100 alatti IQ-sok :D), ezért őt erőltetik. Sőt egyszer még a fókuszban is volt róla egy riport, hogy milyen jó. :D Én tuti amíg a nem értünk hozzá de sok pénzt lehet kaszálni klub adja a Serie A-t, én biztos nem fogom nézni TV-n egyszer sem! A műsorvezetőik közül kb a két kézis lány ért hozzá? A többi meg olyan, hogy megszűnne a sportklub, mehetnének segélyért, mert sehová nem kellenének. Azért nézzétek meg. Szidtuk a Sport 1-et, a mágnestáblás Várhidi miatt, de azért csak ért hozzá, ha szöv. kap is volt. Szidtuk a Digit? Azért a stúdióban csak Benito ült oda elemezni a meccseinket. Jó a kommentátorok nem mindig voltak pártatlanok, volt mikor ökörségeket beszéltek. De azért ők jobb minőséget képviselnek, mint a sportklubon, ahol nem is értenek hozzá! Egyik ordít ha kell ha nem, másik azt hiszi szellemes, közben csak magát építi, a harmadik azt se tudja mi az a sport, és még sorolhatnám.

babo0410 2012.08.04. 12:32:58

@babo0410: Mármint égeti, nem építi. :D

TeOmo (törölt) 2012.08.04. 12:48:17

A tányérosok sütögethetnek oláhpecsenyét.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása