Conte nyilatkozata a meccs után

Antonio Conte úgy érzi, a Cagliari épp időben leckéztette meg csapatát: "Szenvednünk és harcolnunk kell a végsőkig."

Antonio ConteA közvélemény és talán maga a Bianconeri is egy könnyed délutáni gurigázásnak gondolta a tegnapi, szardíniaiak elleni mérkőzést, ám nem a zebrák szája íze szerint alakult a végkifejlet.

Nem, vereségről szó sincs, de a hazai 1-1-es döntetlen felér egy vereséggel, kiváltképp ha tudjuk, hogy az Inter is kezd feltámadni poraiból.

"Úgy gondolom, a meccs nagyon jól kezdődött számunkra, irányítottunk és jó futballt játszottunk sok gólszerzési lehetőséggel." - mondta Conte.

"A szünet után a kapott gól egyszerűen ledöbbentett minket. Később ugyan fejlődtünk, de nem tudtuk kihasználni a gólhelyzeteinket. Próbáltam friss embereket behozni a támadószekcióba, de elmaradt a siker."

"Nem vagyok elégedett az eredménnyel, de elég intelligensnek kell lennünk ahhoz, hogy fejlesszük a hiányosságainkat és folytassuk a megkezdett utat, ami már így is várakozásokon felüli."

"18 veretlen mérkőzés után elfogadható, hogy döntetlent játszunk a Cagliari ellen. Nem gondolom, hogy a srácok arrogánsak lettek volna, mivel küzdöttek az eredményért." - vélekedte Conte, de szerintem meg nem elfogadható, mert ilyeneken úsznak el a jó szezonvégi eredmények.

"Egy jó kis emlékeztető volt ez, hogy mostantól minden meccsen harcoljunk és szenvedjünk a végsőkig."

Conte szót ejtett a Milan-Inter rangadóról is, aminek végeredményét akkor még nem tudta a Mester:

"Szégyen, hogy csak ülünk és nézzük a derbit, összesen egy ponttal a zsebünkben."

A Juve ennek ellenére is vezeti a tabellát, 1 ponttal megelőzve a Milant, mivel az Inter legyőzte a piros-feketéket és az Udinese is kikapott.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr294654964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_102246 2012.01.16. 11:42:50

"Nem vagyok elégedett az eredménnyel, de elég intelligensnek kell lennünk ahhoz, hogy fejlesszük a hiányosságainkat és folytassuk a megkezdett utat, ami már így is várakozásokon felüli." Ez a lényeg.

Adieu 2012.01.16. 11:58:20

nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni. Látszik a játékon, hogy kicsit szürkék vagyunk. Több kreativitás kell főleg a támadásokba. Bonucci játéka már megint nem tetszett nekem :( . egyébként olvasom, hogy G. dos santos mennyire nem tud csapadba kerülni a tottenham-nél. Nekem nagyon tetszett a játéka a világbajnokságon. sokkal többet látnék benne pl mint boriellóban... üdv mindenkinek Forza Juve!!!

zoolko 2012.01.16. 12:05:46

hát vkit középre igazolni kell! ezzel az elég leheletnyi teljesítményekkel nem lesz a 3. hely se, bár ezt én gondolom. jó támadó középpályás kellene ide ,vagy pirlot feltolni marci és vidi elé, de hát pirlo mikor fog erőből telivel gólt rúgi, kérdem én?!:D guarin nagyon jó lenne, v vki más. cácerest meg már az inter is akarja. Remélem ez a ferdeszemű marotta hozz ide vki épkézláb játékost mert ha nem megb a s z h a t j a!

Diego2889 2012.01.16. 12:09:09

Szerintem sokan sejtettük h az igazi erőpróba megint a szünet után fog következni.. A srácok fáradtak, igazolni kellene.. Azt viszont én sem értem, hogy ha ennyire kimerült 1-2 játékosunk akkor miért nem játszik pl. Elia, Estigarribia stb.. Elia hatalmas lendületet adhatna a csapatnak.. Conte kérésére jött, de mégse játszik.. Érdekes 1 dolog..

DJKGB 2012.01.16. 13:27:18

Eddig minden Contet igazolja! 18 meccs veretlenül a bajnokságban és 1 ponttal vezetjük a tabellát! Engem csak ez érdekel! Hogy a jövőben mi lesz azt szerencsére senki sem tudja! Én továbbra is bízok Conte szakértelmében!

Ismeretlen_122894 2012.01.16. 13:27:36

"18 veretlen mérkőzés után elfogadható, hogy döntetlent játszunk a Cagliari ellen." alapvetően igen, csak ebből 8 a döntetlen, és így már nem is biztos, hogy ez így van... sajnos a kezdeti lendület kezd kifulladni, vmi frissítés kellene matrinak, bonuccinak, pepének és a kp-nak (+ lichtinek) pl. biztos nem ártana egy kis pihi. és hadd említsem meg, hogy vucsinics és decsejje kifejezetten jók voltak

Tony 2012.01.16. 14:27:24

Minden második meccsünk kibaszott döntetlen! Hogy a faszba lenne már elfogadható egy Cagliari elleni újabb hazai döntetlen?! Bohóc.

Marchisio 2012.01.16. 14:42:33

Srácok velünk volt a szerencse hogy az élen maradtunk. Döntetlen ide-oda tényleg vezetjük a bajnokságot még nem kaptunk ki...Térjetek már észhez kicsit! Conte mindent megtesz, szimpatikus és szerintem a jöjő egyik legjobb mestere. Lehet, hogy nem nyert még semmi extrát, ás hogy az első nagy csapata a Juve, de nézzetek körbe, a két spanyol csodacsapaton kívül mindenki bakizik, és ők se veretlenek. Szeressétek már a Juventust és ne fikázzátok hanem méltassátok a játékosokat. Eléggé felhúzós, hogy a jelenlegi listavezető szurkolóitól nem hallok 1 örömteli megnyilvánulást se... Csak a JUVE

Ismeretlen_108746 2012.01.16. 14:45:41

"18 veretlen mérkőzés után elfogadható, hogy döntetlent játszunk a Cagliari ellen." Ez a rész tényleg elég furcsa, mert Conte mindezt úgy mondja, mintha 18 megnyert meccsről lenne szó. A 18 meccsből 8 döntetlen nagyon, nagyon sok, főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy milyen minőségű, verhető csapatok ellen vesztegettünk el 2 pontokat (többet hazai pályán ráadásul). Csoda, hogy ezzel a mutatóval vezetni tudjuk a bajnokságot, s a produkciót látva nem valószínű, hogy ez a veretlenségi széria nagyon sokáig tart majd.

Diego2889 2012.01.16. 14:53:05

Igazából szerintem a legnagyobb baj a gólszerzéssel van.. Ha megnézzük a mutatókat, akkor láthatjuk h mi kaptuk a legkevesebb gólt... Meggyőződésem ha nyáron leigazoltuk volna Agüerot, vagy Rossit akkor a döntetlenjeink száma kevesebb lenne.. Matri kipukkadt, Q sérült, Boriellot nem tudjuk 1ellőre hova tenni.. Egy szó, mint 100 erősíteni kell a támadószekciónkat.

peti1994 2012.01.16. 14:55:59

hóó...legelösszőr a felesleges és nem juve színtű játékosoktól kell megválni (Bonucci, Matri, amauri, toni stb.)ők csak visszahúzzák a csapatot. Rotálni, rotálni és rotálni kéne mert a kezdők elfáradnak a kispadosok bizalmat vesztenek (Elia, Estigarribia, Marrone, Del P, Pazzini). Fiatal olcsó tehetséges játékosokat igazolni akik kellő lendülettel játszanak, mert ez a legnagyobb gon nincs lendület, hullámzunk és ezt az ellenfelek ki is használják, tulajdon képpen saját magunk életét nehezítjük meg. egy sima meccset nem tudtunk hozni és ez már a 3. volt az idényben. ez 6 pont minusz és az ilyen megengedhetetlen. az meg hogy ezzel a teljesítménnyel vezetni tudjuka a tabellát (de sajnos nem sokáig ha így marad minden)az a seria a-t minősíti. Hosszútávon a fiatal játékosok vásárlása és beépítése az egyetlen megoldás és erre a feladatra Conte a legmegfelelőbb személy de sajnos ő is kényszerpályán mozog. Védelem bal oldala lukas, a kp elfáradt, a csatárok gólképtelenek, és mi van ha valaki vagy valakik megsérűlnek a meghatározók közül? Úgy omlunk össze mint a kártyavár.

Ismeretlen_241907 2012.01.16. 14:58:46

Tényleg szép a 18 meccses veretlenség, ehhez grat a fiúknak. Engem csak az zavar, hogy a közvetlen riválisokat szinte mind megvertük, a döntetleket csupa olyan meccseken "hoztuk össze", amik nyerhetőek lettek volna. Ebben semmi előrelépés nem mutatkozik az előző évekhez képest. Rotálás, rotálás, rotálás! Ezt nem fogom kifejteni, már sokan megtették előttem:) Rendkívül fontos lenne, hogy Conte is belássa ennek szükségességét. Ezzel szemben én sokkal bizakodóbb vagyok a jövőre nézve, eddig a szerencse is mellettünk volt. Reménykedjünk, hogy idén csak néhány döntetlenben mutatkozik meg a formahanyatlás és nem a nagy vereségekben. Conte is megmondta néhány hónapja, hogy lesznek még nehéz pillanatok, de szerintem azzal nem számolt, hogy ez már az év elején el is ér minket...

piero 2012.01.16. 15:17:35

De 1 vagyunk haha és megérdemelten

Spudy 2012.01.16. 15:26:02

Nagyon sok az X.Jó a szezon elején,erről álmodni sem mertünk volna de rengeteg az elhulajtott pont.Rengeteget kell még fejlődnünk.De mondjuk egy valami,jobban idegesit még pedig nem más,mint Marotta ő a nagy gond.Olyan üzleteket hagy eluszni,hogy botrány de ezt ti is tudjátok.Pl:hol van Caceres stb akik árban is jók.Nem ő 15.5milla Bonucci,15millaMartinez stb.

juve28adam 2012.01.16. 15:30:59

"De 1. vagyunk haha és megérdemelten"..hát igen..mi most csak ezzel tudjuk magunkat "verni",mert másra nem is lehetünk büszkék manapság.Persze remélem vhogy megváltozik ez ,mert nagy bajban leszünk ha nem.(máskérdés ,hogy nemtudom hogyan fog ez a formajavulás újra elindulni,de az tuti ,hogy varázsütésre nem...)

Ismeretlen_128760 2012.01.16. 16:10:43

"legelösszőr a felesleges és nem juve színtű játékosoktól kell megválni" Ezzel az a gond, hogy szinte hónapról-hónapra bővül ez a lista, hihetetlen ami a klubnál megy! Matri pár hete még stabil alapnak tűnt, most kb egy csomag vattacukrot nem ér a teljesítménye. Krasic új nedvedként játszott, azóta nb1 szint. Bonucci meccsről meccsre szarabb. Pirlo lassan annyit ér, amennyit fizettünk érte. Marchisio megint gödörben. Pepe talán visszatért a valós szintjére. És akkor a régiekről, Iauqintáról, Amauriról nem is beszéltem, mert valaha ők is tudtak focizni. Komolyan mondom játékostemető a Juventus, meg se merem számolni mennyi pénzt dobtunk ki az utóbbi években. Ezért kellene igazi sztárokat igazolni, akik már szezonokon keresztül jó teljesítményt nyújtottak egy-egy nagyobb csapatban...

Peruzzi 2012.01.16. 16:51:40

Én sem értem ezt a nagy elégedetlenséget.Vezetjük a tabellát és igen nyolc döntetlen és akkor mi a ... van a Milannak meg van 4 döntetlen meg 3 vereség az összesen 7baki és mégis 1 pontal kevesebb van +20 nekünk meg +17 3-al jobbak csak mint mi a többiek meg el sem érik a +14-et.Mint pontban mint kapott rúgott gólokban is jók vagyunk ehhez a bajnoksághoz eddig.Majd ha Jönnek sorra a vereségek meg hirtelen a 4.helynél rosszabb lessz a helyzet lehet károgni ugyanis a játékosállomány nem a legacélosabb igy ez eddig bravúros ebben benne van Contéról is a véleményem. Hajrá Juve!!!!!!!!

Juveboy24 2012.01.16. 17:30:19

Nyáron le kellett volna igazolni Agüero-t vagy Rossi-t. Ha már egy csatárral játszunk, akkor annak a csatárnak nem ártana világ szinten minőségi csatárnak lennie. Matri nem az a csatár, aki ha mindenki gyengén játszik, akkor is el tudja egymaga dönteni a meccset.

Ismeretlen_197458 2012.01.16. 20:29:07

Amúgy a tegnapi napnak volt egy pozitívuma. A meccs után a vezetőség egyet értett abban, hogy legfontosabb, hogy a kp közepére jöjjön valaki, aki pótolhatja őket. Ez állítólag Behrami lenne a Fiorból. Nem tom mennyire jó Behrami, de legalább rájöttek, hogy kell oda valaki, mert kevés lesz ez év végéig.

danimester1 2012.01.16. 21:17:46

..."hogy fejlesszük a hiányosságainkat és folytassuk a megkezdett utat, ami már így is várakozásokon felüli..."Vagy ennyire nem tudják átvenni a játékosok amit akar tőlük (a mondat első fele),mert mást nem olvasok,mint pl. taktikai és kapura lövéseket gyakorolnak ill. egy az egyben egymás ellen és a többi,vagy a a játékosok egyszerűen alkalmatlanok .A mondat másik fele pedig igaz szép teljesítmény egy apró hibával 8 azaz 8 db X.Inkább 4 GY és 4 V,mint itt tarunk.(A rém gyenge hullarablók beérnek minket.)Miért nem tudunk mi is felmutatni egy győzelmi sorozatot!?Szerintem ezek nagyon is elszálltak maguktól a veretlenségi sorozat miatt.Miért nem lehet rotálni,másnak is lehetőséget adni,mikor a foci egy "közös" nyelv és miért kell egy formán kivűli játékost a pályára küldeni,akinek már amúgy is inkább kifele áll a rúdja!??Szerintem Conte és a csapat is egyformán hibás,de Contén is meglátszik a rutintalansága.Nem beszélve arról,hogy a sportdirink egy semmirekellő és mindig csak az olcsó megoldásokat keresi,mikor szinte mindenki a szájába rágta,hogy minőség!Itt mindenkiben meg lehet találni a hibát,vagy lehet nekem/ünk túl sok az elvárásom/unk!??

Ismeretlen_181235 2012.01.17. 16:39:56

Behrami inkább szélső kp! Egyébként az jó, hogy Conte is úgy véli, hogy ez ez pofon volt neki és a csapatnak és tudja, hogy változtatni kell (pl a 4-3-3-as felállás nem akar működni hosszú távon), de ami elszomorít, hogy takarózik azzal, hogy 18 meccse veretlenek vagyunk. Igen, de ezek fele döntetlen is!

Catanese 2012.01.17. 21:21:04

Harcolni, harcolni.....bla-bla-bla... játszani mikor fogunk Antonio ?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása