Lippi és Spalletti a láthatáron

A Juventus korábbi mestere, Marcello Lippi és a Zenit Szentpétervár vezetőedzője, Luciano Spalletti neve ma főszerepet játszik Juventusról szóló cikkekben, világszerte.

A gyenge januári szereplést követően jogosan terjednek azok a pletykák, mi szerint Andrea Agnelli szívesen látná Lippit és Spalettit a Juventus vezetőségének tagjai között.

Mint tudjuk Agnelli a Bianconeri újjáépítésén dolgozik, hogy a torinói Zebrák ismét Európa elitjéhez tartozzanak. A csapat januári statisztikája (két győzelem, egy döntetlen, három vereség) csak egy jel, ami arra utal, hogy változtatásokra van szükség az eredményesség érdekében.

A Corriere dello Sport szerint, Marcello Lippi lehet a Juventus új sportigazgatója, aki a világbajnokság óta nem állt munkába. Lippi és a Juventus kapcsolata kifogástalan, hiszen a mester korábban már edzősködött Torinóban: 1994-1999, 2001-2004. Nagy bölcsesség, a múlt összeköt.

Spalletti személye edzőként merülhet fel a Juventus háza táján. Megnyerte az orosz bajnokságot és egy egészen ütőképes alakulatot formált az orosz csapatból. Magas fizetése lehet az egyetlen dolog, ami ellene szól. Azonban lehetséges, hogy egy csekély fizetéscsökkentés esetén is, de Spalletti szívesen térne vissza a Serie A-hoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr454653422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_177028 2011.01.29. 13:14:16

Úgy tűnik, tanultunk a tavalyiból. Most megint kezdünk elindulni a lejtőn és tavaly túl későn nyúltunk bele. Talán ideje lenne most megválni Marrottától és talán DelNeritől is. Nem mondom, ősszel jók voltunk, de ez nagyrészt Krasicnak és Q-nak köszönhető.

Diego2889 2011.01.29. 13:15:08

adná Isten!!! melléjük még 80milliót kérünk és minden szép és jó lesz:D

Ismeretlen_147985 2011.01.29. 13:15:11

Érdekes hírek ezek, de gyaníthatóan csak pletykák. Az mondjuk nagyon jó dolog, hogy már most felmerül annak a lehetősége, hogy ezt a két szerencsétlent (Marotta-Del Neri) elküldjék, de én speciel nem gondolnám, hogy bármiféle esélyünk is lehet Spalletti megszerzésére, hiszen a Zenitnek rendkívül sok pénze van, s rengeteget költhetnek játékosokra, ráadásul a jelenlegi Juventusnál vélhetően jobb csapat. Lippi sportigazgatói állására már több esély van, de ismerve a 2010-es VB eredményét (alkalmatlan játékosok alkalmazása, a leggyengébb csoportban utolsó helyezés) egyáltalán nem biztos, hogy pont ő lenne a megfelelő megoldás. Bár természetesen Giuseppe "Beppe" Marottától csak jobb lehet...

tsatsee 2011.01.29. 13:16:19

Kicsit félek azért Lippitől. A világbajnokságra sem éppen ütőképes csapatot hozott össze. Szerintem Lippi nem lenne már jó lépés. Mert szerintem nem tudna jót igazolni. Moggi kéne ide. Ő biztos megfelelő embereket hozna, és biztos meg tudna szabadulni a selejtektől.

Diego2889 2011.01.29. 13:16:30

sztem is csak pletyka:S van 1 érzésem h Marotta még egy darabig biztosan szomorítani fog minket.. de ne legyen igazam

Ismeretlen_147985 2011.01.29. 13:20:44

Hát igen, az biztos hogy leginkább Moggi kéne ide. Ő lenne számunkra az év(tized) igazolása...

Victor90 2011.01.29. 13:21:07

Spalletti biztos,hogy nem fog eljönni Oroszországból!Istenként tekintenek rá,nagyon erős kerete van,nagyon sok pénz,stb..!Lippi...éppen örülnék az érkezésének,hátha tanult a tavalyi nagy hibájából!Inkább 100-szor Lippi,mint Marotta ez tény és való!

ToTTy 2011.01.29. 13:21:27

kapsy köszi, én is éppen most írtam az előző cikk hozzászólásai közé :) Azért köszi, hogy külön topicban lehet erről értekezni. Szerény véleményem szerint Lippivel is csak rosszabbak leszünk ha tényleg azöok a terveik a jövőre, amit olvastam. Lippi mesteré minden tiszteletem, de a VB-n láthattuk, hogy görcsös ragaszkodása a a nyugdíjas futbalistákba nem hoz valami sok sikert neki. Spaletti pedig sok éven keresztül irányította a Romat és nem nyert velük semmit. Az orosz bajnokságban sem nyer azóta, mióta a CSzK és felnőtt a bajnokságba, sőt túlszárnyalta a Zenit csapatát. Ha már edző kellene nekünk, akkor én szívesen látnám a kispad mellett van Haalt vagy a Real tavalyi edzőjét Manuel Pellegrinit.

Ismeretlen_114321 2011.01.29. 13:25:18

Én még pletykaszinten sem örülök, hogy felmerült Lippi neve. Amit a VB-n csinált, egyenlő volt a nullával, és sajnos gyakran hallottunk az igazolási tanácsairól is az utóbbi időben (leginkább a 09/10-es évben, pl. Grosso, Cannavaro), és ezek rendszerint nem sültek el jól. Amit a másik cikkhez valaki bemásolt, az sem túl biztató (Melo és Sissoko eladása, Zaccardo, Gilardino megvétele). Szóval én még pletykaszinten is szkeptikus vagyok Lippivel. Természetesen jó szakember, a kvalitásait megkérdőjelezni őrültség, de az utóbbi időben nem tűnik úgy, hogy ép ésszel gondolkodik.

Juveboy24 2011.01.29. 13:28:11

Ez az év pont úgy alakul, mint a tavalyi. Jó kezdés. Aztán sok sérült. Gyengülő kezdő 11. Most meg ott tartunk, ahol tartunk. Ha minden igaz Amauri már nem sokáig gyengíti támadó szekciónkat. A Samp érdeklődik iránta.

Diego2889 2011.01.29. 13:28:25

én megnézném 1 Moggi-Deschamps párosítást.. Moggi igazolásaival kijönnénk a gödörből. Deschamps pedig sztem jó munkát végzett. kár volt elengedni.. Capello,Ancelotti.. még nekik örülnék nagyon:)

Ismeretlen_146727 2011.01.29. 13:29:19

Ha Agnellinek van egy kis esze, akkor most elkezd pitizni - könyörögni Mogginak, aki a nyáron visszatérhet a focihoz. Egyértelmű hogy ennek a csapatnak 3 dologra van szüksége: Moggira, egy arab befektetőre(de azért nem city-t csinálni a csapatból, csakhogy legyen péz), és harmadszor egy minőségi edzőre. A többit majd ők elintéznék.

Ismeretlen_146727 2011.01.29. 13:30:51

Közben állítólag a Genoával tárgyalunk Amauri elpasszolásáról, a helyére pedig Matri-t vagy Klose-t szereznénk meg gyorsan.

DJKGB 2011.01.29. 13:38:12

Lippi nem buta ember, a vb-n ő az összeszokott ismert emberekhez nyúlt, ez sajnos nem jött be neki... De lássuk be, hogy az olasz válogatott nagyon nagy válságban van! Edzőnek én még most is nagyon szívesen látnám a Juvenál! Sportigazgatónak nem tom milyen lenne. Igazából nem tudom kit kéne hozni edzőnek, mert egy igazi bajnok edző kell, Ferraraval, Zaccheronival, Ranierivel, Del Nerivel nem leszünk ismét nagyok!

Ismeretlen_122894 2011.01.29. 13:39:06

év vége előtt úgyse történik semmi, addig pedig még magára is találhat a csapat, a szezont is úgy kezdtük, hogy meccsenként 3-4 gólt kaptunk (bár akkor lőttünk is sokat), aztán egész szépre sikeredett az ősz. - Forza Juve! ha összeszedi magát a csapat, akkor nem lesz változás, ha meg nem, akkor tőlem bárki jöhet. de kezdem azt gondolni, hogy nem az edzővel és a sport igazgatóval van itt baj, hanem az egész koncepcióval: 3 éve hol vannak a fiatalok, amikor arra vagyunk büszkék, hogy a primavera 5 éve hülyére nyeri a bajnokságot? de ceglie és marchisio óta ki az a fiatal, akit elkezdtük beépíteni a csapatba (sőrensen - esetleg)? és hol van az akarás, a motiváció, a küzdelem, a tűz? és ki a tököm erőlteti amaurit? ha én ott lennék játékosként, biztos bökné a csőrömet, hogy semmit sem csinál, és másfél éve masszív kezdő, mert ezen azért biztos ők is elgondolkodnak, hogy egy senkiházinak kezdő helye van, a nyújtott teljesítménye pedig mínusz nulla.

Ismeretlen_109592 2011.01.29. 13:43:58

johet ide barki, hogyha egyszer nincs penz jatekosokat venni

devil-z 2011.01.29. 13:46:36

Mikor idehozták ezt a két nevesincs senkit, már akkor evidens volt, hogy alkalmatlanok a feladatra. Ideje volt másoknak is belátni.. Del Neri semmivel sem jobb mint az elődjei, hisz mikor Ferrara jött akkor is eleinte úgy tűnt, hogy be fog válni aztán pár meccs után kipukkant a reményekkel teli léggömbünk és csúsztunk le a lejtőn. A félistenről már nem is írok semmit, eleget szidtam a szerencsétlent az elmúlt hónapokban. Az a baj, hogy a vezetőség alkalmatlan arra, hogy megfelelő embereket nevezzen ki a fontosabb posztokra. Már rég le kellett volna csapnunk egy jó edzőre, és nem ilyen bábokat hozni, akik mindenféle elképzelés nélkül úgy táncolnak ahogy mások fütyülnek. A csapatÉPÍTÉS ott kezdődött volna, de mi pont az edzőposzton próbálunk spórolni, hisz nekünk mindenki drága - csupán Martínez nem - és beérjük lelkes amatőrökkel, kiöregedett elavult felfogású munkanélküliekkel. Hozzáteszem, elvileg mi vagyunk pénzügyileg a legerősebb olasz klub, mégis mi csináljuk a legrosszabb üzleteket, mi vagyunk a legfukarabbak, amíg más csapatok lendületesen erősödnek. Senkinek nem tűnik fel, hogy valami baj van?

Diego2889 2011.01.29. 13:48:22

nekem már rég feltűnt..

Ismeretlen_108746 2011.01.29. 14:06:47

Ugyan csak pletykákról van szó, de az már önmagában üdvözítő, hogy akár ezen a szinten felmerült a tökéletesen középszerű Del Neri, és a középszer alatti Marotta eltávolítása. Napnál világosabb, hogy mindketten alkalmatlanok arra, hogy egy Juventus színvonalú csapatot minőségivé és sikeressé tegyenek. Érthetetlen, hogy ki és miért hozta ide őket, mivel semmiféle eredmény nem szól mellettük, legalábbis egyetlen sikeres évet a Sampdoria élén még nem neveznék annak. Kétségeim vannak, hogy Spalletti mennyire mozdítható Oroszországból, Lippi számára pedig teljesen új volna a szakmai igazgatói poszt, vagyis elég kétesélyes a dolog. A leginkább alkalmas személy továbbra is Moggi lenne a posztra, ráadásul újbóli kinevezése egyben szimbolikus lépés is lenne a Calcipoli elleni küzdelemben. Én azért firtatnám kicsit a vezetőség felelősségét is. Egyfelől ők hozták ide ezt a két szerencsétlent, másrészt az anyagi ügyekre komoly ráhatásuk van. Nem tudom Marotta egy személyben találta-e ki, hogy nem költünk értelmes játékosokra és szemetet hozunk, vagy magasabb szinten is csúnyán eltaktikázták magukat... Volt egy rossz alap elképzelés, amihez megkeresték a megfelelő bohócokat, s láthatóan süllyedünk és süllyedünk. Pénz nélkül nem lehet visszakerülni az elitbe, ugyanakkor egy ennyire gyenge, középszerű csapattal nem lehet pénzt sem termelni. Ördögi kör, de azt azért nem gondolom, hogy Európa élklubjainak 99%-ának élén dilettáns gazdasági vezetők ülnének, közben Marotta feltalált valami zseniális módszert, amivel pénz nélkül építkezni lehetne.

Del Piero 70 2011.01.29. 14:11:23

Inkább igazolni kellene nem edzőt hozni!!!

Type-R 2011.01.29. 14:14:37

Én örülök annak, hogy ezek a nevek felmerültek. Szerintem azért ne írjuk le Lippit, mert a 2010-es VB-n leszerepeltek! Hiszen még mindig ő az, aki BL-t és VB-t is nyert korábban. Egyébként nem is volt sok lehetősége válogatni, kevés klasszis olasz játékos van mostanában, ezt lássuk be! Talán csak Balotelli nem szerepeltetése volt kérdéses. De azt hiszem, mindenki boldogan aláírná a Lippi-Spaletti páros ide hozatalát a Del Neri-Marrotta kettős helyett.

babo410 2011.01.29. 14:16:00

Én nem tom mi történt itt, de sajna kezdem én is azt hinni, h túl nagy falat a Marotta Del Neri párosnak egy ekkora klub irányítása! Én örültem Marottanak, és az őszi félidő alatt tetszett a játékunk. De sajna Del Neri bebizonyította, h nem tud változts csak 4-4-2-ben gondolkozik, és nem reagál jól a sérülésekre. Mennie kéne. Én mondjuk ha lenne rá mód szívesen látnám itt Walter Mazzarit is akár, aki a Napolit vezeti. És már a Sampnál se volt rossz! De a Napoli vele egyenesen szárnyal. Tavaly is csak hajszálon múlott a BL részvételük, idén meg egyenesen remekelnek. És Del Neri? Tavaly volt eg jó szezonja, a nagyok nem voltak olyan erősek. És tulajdonképpen csak szerencséje volt a Sampnak, h bejutott a BL-be. De azt se értettem, h az EL-ben miért nem tudunk továbbjutni. egy Juvénak 3 fronton is, pláne, ha "csak" az EL-ben vagyunk, ki kéne tudni bírnia! És pláne minősíthetetlen játékkal már az olaszól is kiestünk. Szerintem Del Neri kezdi beigazolni, h nem tud mit kezdeni a sok sérültel. Mióta ennyi a sérült, és pláne mióta nincs támadónk nem tud mit kitalálni, és hátrányban védőt hoz be. Ja és görcsösen erőlteti a fogalmatlan hajszobrászt! Ja és egy jó edző már rég elküldte volna Amaurit, meg hozatott volna egy csatárt. Ha télleg kit előre behoznia Del Nerinek, akkor nem kéne szólni Marottának, h sürgősen hozzon vkit előre? Marotta meg nyáron azt hittük jól igazolt. Hát attól függ. kellett volna egy bal szélső meg egy jobb is. Oké h elhozta sörenzent, meg Traorét, de kellett volna Motta meg Grygera helyére még egy. Meg Grosso, Dc páros helyett se ártott volna vki! Ja és akiket nem kellett volna idehozni a nyáron, az Rinaudo, Motta, Lanzafame. A téli két érkező meg asztán pláne felesleges volt!!! Meg miért kell minden áron olaszt vennünk? Vagy akkor már miért nem értelmes olaszokat hoztak? vagy csatársorba is ha már sérült mindenki nem kellett volna már sürgősen hozni vkit, mindegy mennyiért? Hát oké, h olaszosítjuk a keretet, de akkor értelmesen. És én Giovincot se engedtem volna el. Jó lenne vagy elküldenék a két jómadarat, vagy ha nem csinálnának vmi értelmeset! És mindenképp Marotta hozzon egy góerős csatárt, aki nem a kifulladni látszó kp-re vár, h a fejére adjon egy lasztit, hanem ha kell magának csinál helyzetet! Mert nem rossz a kp-nk, de sajna vmi most nem stimmel!

Raist 2011.01.29. 14:24:20

Ideje lenne lépni valamit! Leginkább szerintem a pénztárcába kéne belenyűlni és min. 50 millát igazolásokra szánni. 2 szélső védőre és egy csatárra szükségünk lenne. (pepe helyett sem ártana egy szélső) Csatárposzton én Fabianonak vagy Matrinak örülnék.

zsigadani 2011.01.29. 14:26:53

Istenem de jó lenne ez így!!! Lippi lenne a sportigazgató, Spalletti meg az edző. Iszonyat jó lenne. Ha ez agy lenne akkor azt mondhatnám hogy ezen a téren minden oksa lenne. Spalletti kiváló edző sztem és nem gyöpösödött még be az agya. Lippi meg Lippi :) jajj istenem csak így legyen könyörgöm!!!!!

cccxcv 2011.01.29. 14:42:31

Ja, de akkor ne ilyen B meg C kategóriás játékosokat vegyünk mert ennek semmi értelme. Két normális igazolás Quagliarella meg Krasic volt.

szabol 2011.01.29. 14:54:25

Ha minőségi igazolásokat hajtanánk végre és erős jó képességű játékosok lennének a csapatban, akkor még Csank János is jó eredményeket érne el itt!!! Csak bele kéne nyúlni a pénztárcába, és minden poszton kiváló játékosok lennének, nem lenne itt gond!!!!

Ismeretlen_22017 2011.01.29. 14:54:38

Nem Lippire van itt szükség, hanem egy ugyanolyan szintű csatárra, mint Quagliarella, meg két normális szélső védőre. És akkor újra jönnének az eredmények.

Ismeretlen_22017 2011.01.29. 15:02:53

Ja, és egyébként én mintha úgy olvastam volna, hogy ez az egész pletyka a következő idényre vonatkozik, nem az ideire...

Tony 2011.01.29. 15:11:40

Persze Lassus,nyílván nem most történne ilyen,nem is gondolja ezt senki,max csak nyáron. És hiába pletyka,látszik,hogy már ennek is mennyire örül itt mindenki. Mindkét ember szimpatikus számomra,kedvenc edzőim közé tartoznak. Bár Lippi mint igazgató nem tudom. Moggi nyártól tényleg visszatérhet vagy ez honnan van? Nyílván őt választaná mindenki,edző meg lehetne akár Spalletti,Lippi vagy netán Ancellottival is meg lehet próbálkozni.

Diego2889 2011.01.29. 15:13:04

Mogginak nyáron jár le az eltiltása

Ismeretlen_102246 2011.01.29. 15:14:40

Nonszensz. Lippiből nem kérek, mert mostanában szakmailag is eljárt felette az idő. Del Neri jó szakember, csak a tavalyinál is rosszabb keret van a keze alatt. Nincs olyan edző, aki ezzel a kerettel biztosan a első 4-be vinné a csapatot, hiszen nézzük csak meg a Napoli, Inter, Roma, Milan támadóit. Ott vannak klasszis támadók, de NÁLUNK NINCSENEK. Ugyanazt gondolja sok szurkoló, mint a korábbi években, pedig nincs értelme váltani edzőt, mert korábban sem volt értelme. Ranierit sem kellett volna leváltani, Ferrarát igen, de mint láttuk a váltásnak akkor sem volt haszna. Most sem lenne. Ellenben az igazolásokért felelős embert le kell váltani, mert ez a keret nem versenyképes. Moggi sztem jöhetne vissza.

Ismeretlen_102246 2011.01.29. 15:16:07

Spalletti a Roma-val mit ért el az utolsó éveiben? Semmit. Nem gondoljátok komolyan, hogy azt az embert kellene kinevezni, aki kb olasz kupa sikereken kívül semmit sem tett a Serie A asztalára?

Ismeretlen_170662 2011.01.29. 15:16:56

Lehet oltogatni meg leszólni Lippit. De azt ne felejtse el senki hogy miket ért el itt a JUVENTUSNÁL. Nem érdekel mit csinált a VB-n. Kiket vitt volna? 20 éveseket? na persze. Nem felejtette el azt amit eddig tudott.

Ismeretlen_170662 2011.01.29. 15:18:17

Lippi Spaletti vagy nekem úgy is tetszene hogy Nedved marotta helyére és Deschamps edzőnek.

Tony 2011.01.29. 15:32:00

Jó de ShyrKahn,ennyi erővel a szerinted jó szakember DN nemcsak a Roma-val nem ért el semmit,hanem sehol. Spalletti legalább jó focit játszat,egy temperamentumos jelenség,nem egy ilyen szürke egér. Persze nem állítom,h Spalletti a megfelelő személy,de...

Krilehor 2011.01.29. 15:37:17

Én lennék a legboldogabb, ha így lenne! Spallettit mindig is a világ egyik legjobb edzőjének tartottam, Lipp meg egy legenda! Forza Juventus!

delgol 2011.01.29. 15:42:41

Ezt most olvastam egy másik oldalon: A Corriere dello Sport szerint forradalom várható a Juventusnál: Marcello Lippi és Luciano Spalletti is érkezhet, a szakmai munkát segítendő, és a keretben is komoly változásokra lehet számítani. Az újság hírt ad arról, hogy Giampaolo Pazzini, az Inter új szerzeménye már csapattársaival edzett, és a hétvégén pályára is lép majd. Sokkoló hírekről számol be a Tuttosport: új befektető érkezhet a Juventushoz, és 150 millió euróhoz juthat így a klub, amely előtt ott lesz a lehetőség, hogy gyorsan visszatérjen a csúcsra.

Ismeretlen_108746 2011.01.29. 15:50:28

Ha Spalletti kapcsán azt emlegetjük, hogy csak olasz kupa sikerei vannak (számszerűen kettő 2007 és 2008), akkor ez a szerencsétlen Del Neri mi a bánatot keres a Juve kispadján? Emlékeim szerint neki aztán tényleg semmiféle eredménye nincsen, azt leszámítva, hogy egy elképesztően unalmas, szürke, fegyelmezett Sampdoria-t nagy szerencsével Bl selejtezőre kvalifikált. Ennyi. Spalletti-t én is kedvelem, vele a Roma egyike volt azon kevés olasz csapatoknak, amelyik megpróbált élvezhető, nézhető labdarúgást játszani. Ez természetesen nem garancia a sikerre, de Del Neri még egy Barcelona-ból is képes lenne olyan csapatot építeni, amely egy német középcsapat minőségében művelné ezt a sportot. A keret kialakításában pedig Del Neri-nek is szerepe és felelőssége volt, s Diego-t például részben az ő zseniális taktikai elképzelései miatt kellett eladni. Egyetlen csatár és két szélső védő igazolása nem volna elegendő, itt sokkal súlyosabb gondok vannak. Hogy mást ne mondjak, én ezt a középpályát sem érzem túl acélosnak.

Diego2889 2011.01.29. 15:54:57

Istenem de szép lenne.. ez a 150millió szépen hangzik.. legyen csak a fele és megelégszek.. de szép lenne

Tony 2011.01.29. 16:07:03

Tuttosport... De amúgy számításaim szerint pont egy ekkora összeg lenne az amivel egy ütőképes gárda kiépíthető lenne.

Ismeretlen_144830 2011.01.29. 16:09:00

diego2889 ezek a felét is hülyeségre csesznék el :D XD

Diego2889 2011.01.29. 16:19:47

az a baj h igazad van.. az utobbi 2évben tuti h 50-60millio kürül elbuktunk hülyeségekre.. ez a vezetőség ha lenne 150millio, akkor Toniért is 15öt adtunk volna, mert hát van miből a tejbe aprítani.. szval én nem tartok tőle h igaz lenne, de ha mégis... hát akkor is teljesen mindegy:D

Ismeretlen_144830 2011.01.29. 16:26:05

hát igen ez van sajnos. és ezen ideje lenne változtatni!!

Ismeretlen_164215 2011.01.29. 16:32:55

Tehát a legfelső vezetők is látják a hibákat, ez már legalább jó jel.

devil-z 2011.01.29. 16:34:39

A vezetőségnek előbb-utóbb stratégiát kell változtatnia. Folytathatjuk a jelenleg is járt utat, hogy minél kevesebb pénzt invesztálunk a csapatba de akkor egyre lejjebb csúszunk, középcsapatból vérbeli kiscsapattá fejlődünk. Az eredmények nem jönnek, a szép új stadion üresen fog tátongani, azt az 1-2 futballistánkat akik érnek valamit elcsábítják, hisz előbb-utóbb megunják ezt a nyeretlenségi szériát. Vagy zsebbe nyúlunk, szakembereket szerzünk és azokkal valóban elkezdjük a csapatépítést. Jelen esetben úgy érzem, hogy hiába lépünk egyet előre, ha utána rögtön kettőt vissza. Hiába szerzünk 1-1 remek játékost, ha a többi mihaszna lehúzza a teljesítményt. Persze, könnyen dobálózunk több tízmillió eurókkal, de igazából a lassú fejlődés sem zavarna, ha valóban fejlődés lenne. De évek óta egy helyben topogunk, sőt...

Diego2889 2011.01.29. 16:53:50

nyáron legkésőbb komoly összeget kell a csapatra áldozni.. ha ezt észreveszi a vezetőség akkor még reménykedhetünk.. ki lehet 1 jó csapatot hozni 50-60millio körül+ eladások.., de ha 100-150millio kell hozzá h ujra csapat legyünk, akkor annyit kell költeni. nincs mese.. hatalmas összeg és könnyen dobálózunk itt, de ha nem lépjük meg ezt, akkor ez a Juve 10év mulva se lesz a régi.. a befektetett pénzmennyiség meg ugy is visszajön, ha a csapatnak jól megy..

Ismeretlen_137164 2011.01.29. 17:00:01

nem edző kell nekünk hanem egy garnitúra játékos basszameg! jöhetne ide akárki,és megtudná tanítani focizni ezeket a majmokat??? nem akarok neveket írni mert tudjátok hogy kikről van szó,de a keretbe kb 6-7 olyan van aki juve szintű focista! és vannak olyanok akik az mb1 be se férnének be...... faszom az egészbe

Platti 2011.01.29. 17:03:01

Lippi szerintem teljesen felesleges a Juventusnak. Az ő olasz mániájával semmivel sem lenne beljebb a csapat. Spalletti viszont jó edző, ő vele mindenképp előrébb lennétek. Egy jó átigazolási szakember + Spalletti + 80 millió euro, és akkor teljesen megújul a Juve.

Diego2889 2011.01.29. 17:04:05

én a jelenlegi játékosok közül megtartanám: Buffon, Del Piero, Krasic, Melo, Sissoko, Chellini, Bonucci, Sörensen, Marchisio, Storari és Q.. Vissza hoznám az Atom Hangyát és ennyi.. a többiekről kár vitázni.. arra se méltóak.. ez azt jelenti h a kezdőbe is legalább 5játékos kellene venni.. magyarul a kezdő 11ből a fele alkalmas, hogy a Juvéban játszon.. a többi 1 rakás szerencsétlenség

Diego2889 2011.01.29. 17:07:42

nekem Moggi és deschamps valamint 100millio de ezek csak álmok.. de azért jó 1 kicsit álmodozni:D

billy 2011.01.29. 17:34:04

Diego2889, egyet értek! LEgjobb párosítás lenne. :)

billy 2011.01.29. 17:37:31

Aquilani-t meghagynám. Buffon, X, Chiellini, Bonucci, X - Krasic, Melo, Aquilani, Marchisio (?)/ mivel ez nem marchisio posztja ide is egy szé nagy X - X, X (Quagliarella, ha felépül, de még két csatár kéne...) szóval a lyukak: szélsővédők, balszélső kp, csatárok a padról nem is beszélve....

epaska 2011.01.29. 17:44:00

Nekünk először Harry Potter kellene, hogy valami védelmező bűbájt szórjon a játékosokra, hogy ne sérüljenek le....

Diego2889 2011.01.29. 17:56:28

én Aquilaniért nem tennék le 14-15milliot.. ennyiért sztem kaphatunk jobb játékost is..ha marad azzal sincs bajom, de nem sírok ha elmegy.. Sissoko eladását is támogatom, de csak megfelelő összeg esetén. nem értem mert az árát 20millio környékén tartják( azt hiszem lehet h több is) és mi 8 millio környékén akartul eladni.. ez is vicces..

Ismeretlen_174409 2011.01.29. 19:38:40

Adná az ég bármelyiket,ők mindketten azon edzők közé tartoznak,akik akár szarból is tudnak várat építeni!!!

Ismeretlen_102246 2011.01.29. 22:18:15

Aha... értem. Szóval Del NEri semmit nem tett az asztalra. És Lippi 95 előtt mi a bú bánatos picsát tett az asztalra? Azt is kérdezhetném, hogy Ranieri mivel rosszabb Spalletiinél? Semmivel. A két szakember kb. ugyanazt éri el a bajnokságban a Roma-val. Ranieri volt nálunk és fos volt a focink. Látványra mindenképp. Az eredményességen lehet vitatkozni. Deschamps óta nincs látványos játék, támadások és sokan a rövidtávú memóriájukkal nem tudják ezt észrevenni. Érdekes. Del Neri csapata szinte minden meccsen valamely koncepció szerint játszik. Ezt látjuk. Korábban Ranierivel sem (aki eredményei alapján ugyanaz a Serie A-ban, mint Spalletti) Persze, ha jön ez a szerencsétlen Spalletti, majd meglátjuk, hogy fél év múlva mit reagáltok, amikor még fosabb focival ugyanilyen szar helyen állunk majd. Del Neri jó taktikus, mert a csapaton ezt látom. Szarból pedig nem lehet várat építeni.

Ismeretlen_102246 2011.01.29. 22:26:06

De essetek ugyanabba a kibebaszott hibába, mint korábban. Nyugodtan. Ezért tartunk itt, mert bűnbaknak kapásból az edzőt nevezitek meg, holott máshol van és volt a probléma. Korábban Secco volt a pöcs, most Marotta. Egyikük sem igazol úgy, ahogyan a elvárható lenne. És itt nem csak a pénzre gondolok. Diego áron aluli eladása, kölcsönbe olyan játékosok, mint Motta, vagy a sérülékeny Traoré. Nonszensz. A csapat kerete nem világhírű vízhordók és klasszisok keveréke. Persze Lippi képes volt Nedveddel, Zidanenal, Del Piero-val, Inzaghival, Ferraraával, Deschampsal, Davidssal és még sorolhatnám kikkel olyan eredményeket elérni, amiket elért. Vajon Del Neri, ha olyan játékoskerete lenne mit érne el? Gőzünk sincs róla az a büdös nagy igazság. Mindenki csak osztja szerencsétlen edzőt azért, mert képtelen Amaurin és Iaquintán kívül mást betenni Del Piero mellé a kezdőbe. Térjetek már észhez. Spalletti csatár nélkül mi a bú bánatos picsát csinálna? Semmit. Nem az edzőváltás a legfőbb cél. A Juve ilyen mértékben sosem fogyasztotta az edzőket és még sosem rúgott ki edzőt év közben. Most Ranieri és Ferrara is repült és ti akarnátok egy újabb áldozatot? Nonszensz. A Juvénak még sosem volt olyan gyenge kerete, mint az utóbbi néhány évben. Nevek tekintetében és a játékosok minőségében és potenciáljában sem.

Ismeretlen_177028 2011.01.29. 22:51:56

A dühöngőben kicsit kielemeztem a játékoskeretünket hogy én hogy látom. Szerintem nem olyan vészes egy-két helyen, máshol viszont nagyon gyenge. Én a kupameccs után viszont úgy érzem, Delneri is egy középszerű olasz edző. Taktikai szinten. Mikor Aqua beállít volna, csak azért hozta be Grossót mert Motta megsérült... ki nem szarja le, támadni kell. Mindegy, összességében nem vagyok DelNeri ellen, de vele sem.

Ismeretlen_177028 2011.01.29. 23:03:53

OFF Zaccheroni megnyerte Japánnal az Ázsia Kupát :D

frustrate 2011.01.29. 23:05:32

"Mikor Aqua beállít volna, csak azért hozta be Grossót mert Motta megsérült... ki nem szarja le, támadni kell. Mindegy, összességében nem vagyok DelNeri ellen, de vele sem." Ez tök jó, hogy ilyen harcias vagy meg minden, de nézzed Del Neri szemszögéből a dolgokat... Ha megbontja -az amúgy is pocsék- hátsó alakzatot, akkor azt is bevállalja, hogy mégtöbb gólt kapunk. 0-2 után kap pár rossz újságcikket, de ha 0-5 lesz belőle, akkor nagyon elássa magát. Gondolom edzőként te is ragaszkodnál a jól fizető állásodhoz... Itt még az a bölcsesség se működött volna, hogy "a legjobb védekezés a támadás", mert láthattuk, hogy -ellenféltől függetlenül- támadni se tudunk normálisan.

Ismeretlen_174409 2011.01.30. 03:55:52

Én úgy értettem,hogy Lippi ezzel a csapattal megszerezné a negyedik helyet,ebben biztos vagyok...Spalletti a Romával csak azért nem nyert bajnokságot,mert gyenge volt a kerete,de nagyon...ezzel a csapattal ő is simán bemasírozna a BL-be...DN-nek nem való egy világszínvonalra törekvő,Európa legjobbjai közé igyekvő csapat...stabil olasz középcsapatot tudna csinálni bármelyik jelenlegi kiesőjelöltből,de annál tovább nem jutna el sehogysem!!!DN jó edző azon a szinten,ahova való,de nem arra a szintre való,ahova mi el akarunk jutni!!!Lippi a világ egyik legjobb edzője,a mostani kerethez neki egy gólerős csatár kéne csak,mert még Grygerát meg Mottát is megtanítaná úgy védekezni,hogy rajtuk nem mennének át,az biztos!!!

Ismeretlen_174409 2011.01.30. 03:57:18

Amauriból meg Toniból még maga az Isten se tudna gólt kiszedni,ezért nekik is kéne egy jó csatár!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása