Marotta: "Miért nem lesz Cassano a Juventus játékosa"

A Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta elmagyarázta, hogy a Bianconeri miért nem tett ajánlatot Antonio Cassanóért.

Agnelli & Marotta

"Mi a játékosok profizmusát nézzük." A Bianconerit korábban folyamatosan kapcsolatba hozták Cassanóval, miután összebalhézott a Sampdoria elnökével, és úgy tűnt, hogy a Juventus lesz az első a sorban, aki ajánlatot tesz.

Ehelyett úgy tűnik, hogy a csatár a Milanhoz fog szerződni, mivel a Juve kiszállt az átigazolási háborúból.

"Mi biztosítva vagyunk abban a szerepben, és más céljaink vannak, mint a Milannak. Van néhány csapat, amelyek a technikai adottságok terén a legjobbak között vannak, és ők a játékosok profizmusát is figyelembe veszik, mielőtt ajánlatot tesznek."

"Most és korábban is Cassano sokszor hozta magát szerencsétlen helyzetekbe, ahhoz hasonló helyzetekbe, mint ami a Sampdoria elnöke, Riccardo Garrone és közte történt, amelynek köszönhetően most elhagyja a csapatot."

"Mindazonáltal remélem, hogy Antonio hamarosan talál magának egy csapatot, mivel ő az egyik legjobb játékos Olaszországban, és a világon is."

A Juventusszal kapcsolatban arról szólnak a hírek, hogy a sok sérült miatt újabb beruházásokat fognak tenni a most következő januári átigazolási időszakban.

"Ha találnánk egy olyan játékost, aki Cassanóhoz hasonló helyzetben lenne, megpróbálnánk leigazolni" - mondta Marotta a Sky Sport Italiának.

"Természetesen vannak jó játékosok a piacon, de ebben az átigazolási ablakban az olcsó megoldásokra kell figyelnünk, mivel szem előtt kell tartanunk a klub gazdasági tényezőit. Mi most a fizetéseket a fiatal játékosok igazolásával csökkentjük."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr754653260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tony 2010.12.20. 15:36:09

A jelenlegi támadósor két impotenciától 100%-ig átitatott bohócból áll,egy 36 éves zseniből,akire azonban már nem lehet támaszkodni és van az egy szem Q. Ez még 1 kiesés ellen küzdő csapatnál is kevés lenne. Ennek megfelelően én bármilyen opciót meggondolandónak tartanék,mert ez így nem mehet tovább.

Ismeretlen_149053 2010.12.20. 15:49:14

Ki nem állhatom az olyan paraszt játékosokat mint az Ibra és Cassanóval is nagyon két esélyes lenne a dolog a személyisége miatt. Fantasztikus tehetség, de kezelhetetlen, és nem tud sokáig kimagaslóan teljesíteni. Az viszont jól látszik szerintem, hogy ezután az igazolás után pláne hatalmas különbség van a milán és szeretett csapatunk csatár sora és variációs lehetőségei között. Ez döntő lehet idén. Télen ( sajnos) nem várok lényeges változást, de nyáron feltétlenül lépni kell, különben nagyon lemaradunk. Amauri, Jakinta párosból min. az egyiket el kell adni, de jelen állás szerint mind kettőnek mennie kell ( Jaki hozzá állást értékelem, de ez bizonyos szint után kevés sajnos. Q, Capitano, Immobile, Dzeko és jó esetben még egy nemzetközi klasszis. Így már versenyben lennének bárkivel. A jelenlegi helyzet viszont csak a túléléshez elég. Forza Juventus!

Ismeretlen_147985 2010.12.20. 15:51:48

Tulajdonképpen tárgytalan az ügy, hiszen a legújabb hírek szerint Cassano órákon belül megyegyezhet a Milannal. Én soha nem tartoztam Cassano rajongói klubjába, sőt, kimondottan ellenszenves, unszimpatikus játékosnak tartom, aki pályája során mindigis túlsztároltságban részesült, de amit és ahogy a Sampban játszott, az igazán elismerésre méltó, s ha ezt a játékot a Milanban is tudja majd hozni (miért ne tudná?), akkor a leigazolásával a Milan hatalmas lépést tesz a Scudetto elhódítása felé. Lényeg a lényegben: én összességében kurvára sajnálom, hogy nem mi igazoljuk le. Egyrészről azért, mert a támadóink Q kivételével kritikán alul teljesítenek hétről hétre, másrészt egy komoly ellenfél erősödik vele nagyon komoly mértékben.

Ismeretlen_108746 2010.12.20. 16:12:18

Sőt a goal.com információi szerint az üzlet már meg is köttetett, s január 3-án válik majd hivatalossá. A Real Madrid-nak fizetendő 5 millió eurót pedig felesben fizeti majd a Milan és a Sampdoria. Cassano zsenialitása elvitathatatlan, s ezt már szerintem a Roma-ban is megmutatta már. Egyfelől sajnálom, hogy nem minket erősít majd egy ilyen tudású játékos, mi több az egyik legnagyobb riválishoz igaz, ugyanakkor a személyisége (s az ebből potenciálisan fakadó problémák) miatt nem bánom, hogy nem lesz a Juve játékosa. Az viszont egyértelmű, hogy idén elképesztően nehéz lesz tartani a lépést a Milan-nal, s legkésőbb nyáron komoly igazolásokat kell eszközölnünk a támadósorban is.

Drughi Di Bianconeri 2010.12.20. 16:12:33

egyet kell,hogy értsek mmartinnal... Cassano virtuozitása , kreativitása úgy kellett volna a mi csapatunkba, mint egy falat kenyér...persze lehet,h. Marottaék jobban tudják..sőt biztos...de szerintem luxus az, h. ilyen siralmas helyzetben, mint amilyenben a csatársorunk van, nem csaptunk le rá...akármilyen arrogáns,is bomlasztó jelenség is...kérdés,h. a Milan-ban, ahol eddig is hemzsegtek a világklasszis csatárok, h. fog beférni...illetve mi lesz a taktika ? 5 csatár, 4 védő, és Gattuso ? :P :D:D:D jobban járt volna Cassano, ha hozzánk igazol...persze ahhoz hajlandóságot kellett volna mutatni iránta a vezetőségünknek,de hát ez van... Ez amúgy még egy elég jelentős problémát okoz a JUVE-tus számára -nem csak egy amúgy is erős ellenfél még nagyobb mértékű megerősödését-, mégpedig, hogy gyakorta felmerült Pazzini neve,mert hogy elég jó center-típusú játékos,viszonylag fiatal és olcsó, és természetesen olasz...na már most: kétlem,h. a Samp. eladná a történtek után 1 szem valamirevaló csatárát,ráadásul egy közvetlen riválisnak...ergo 1 jelölttel kevesebb maradt számunkra a csatársorba...

Ismeretlen_149085 2010.12.20. 16:25:51

Én is szeretem a játékát, de a stílusát nem. A Sampnál úgy tűnt, hogy végre lenyugodott, jól játszott, válogatott lett megint, akkor szívesen láttam volna, de újra elrontotta. Ezek után nem hiányozna, hogy felborítsa a kialakított egységet. A Milannak erősítés lehet, de ne feledjük, hogy ha ott is balhézni fog inkább, akkor viszont gyengítés. Egyébként az az érzésem, hogy Ronaldinho helyére viszik, akiről nagyon mondják, hogy télen eligazol, így bármennyire nem játszott jól a brazil, azért gyengülnek is. De végeredményben nem a Milannal kell felvenni idén még a versenyt úgy se.

Ismeretlen_114321 2010.12.20. 16:26:31

Nevetséges. A felesben fizetendő 5 millió eurón kívül ingyen és bérmentve le lehetett volna igazolni. Miért is nem lepődök meg rajta, hogy Marotta csak ül a seggén? Pedig a Chievo ellen nem szemlélte bambiszemekkel a meccset meg a szerencsétlen Iaquintát. Cassanot a bal szélre is simán be lehetett volna rakni, és akkor nincs annyi gond azzal, hogy most Q és DP helyén játszik-e vagy sem. Eh....

Tony 2010.12.20. 16:31:59

Kár érte,ugyan régebben én sem támogattam,de a mostani helyzetben nagyon kellett volna. Amúgy ha nincs pénz én visszahoznám Immobile-t,amivel semmi nincs megoldva,de tuti,hogy a Jaki-Amagyuri kettősnél többre lenne képes és ingyen van.

Drughi Di Bianconeri 2010.12.20. 16:48:19

Erősen off -ezért elnézést is-, de mi van, mi lesz Giovinco-val ?..hogy játszik a Parma-ban ?...vissza fog jönni ?

Ismeretlen_144830 2010.12.20. 17:26:58

mi a fakszomnak a Milanba még egy támadó így se férbe vmelyik a csapatba és így most ketten fognak padozni!! Felesleges már oda! vagy nem???

kyralyus 2010.12.20. 18:00:50

Bocsi, de mikor Marotta odavitte Cassano-t a Sampdoriába, akkor a srác még atomfizikus volt...?? :P

Ismeretlen_125576 2010.12.20. 18:42:36

OFF-olást kéretik a dühöngőben folytatni. Köszi, kambuc

ToMi015 2010.12.20. 19:15:46

Ha jól tudom, a bíróság nem engedélyezte a Sampdoriának, hogy egyoldalúan szerződést bontsanak a játékossal. Ami azt jelenti, hogy Cassano vagy eligazol, vagy a csapattal marad, bár utóbbira nagyon kevés esély van. Valószínűbb, hogy Cassano eligazol valahová (talán a Milanba) de akkor a csapatnak, aki megveszi, fizetnie kell a Sampnak! Biztos nem kell majd Cassano teljes piaci árát megfizetni, lévén, hogy a Samp mindenképpen el akarja adni a balhés csatárát és ezt mindenki tudja... Tehát a szerényebb befutó ajánlatok közül biztosan elfogad egyet majd a genovai klub. Sajnálom egyébként én is, hogy a zsenialitását lehet, hogy a Milanban fogja kamatoztatni, de nem biztos hogy hozna annyi hasznot nekünk, amennyi kárt okozna az öltözőn belül. Legjobb lenne ha nem ide jönne, de nem is egy közvetlen rivális csapatba! Mondjuk egy Crotoneba! :)

TGyuri007 2010.12.20. 19:19:15

ToMi015, minden cikk arról szól, hogy Cassano holnap aláír a milánhoz... És mindössze 2,5 millát kell fizetnie a milánó gárdának a Real felé...ennyi:)

Roli921 2010.12.21. 00:52:04

keshudioo szerintem inkább fifázz már bocs de ott bárkit bárhova be lehet tenni. Egyébként meg én mindig meg akartam venni Cassanot (DP utódját látom benne persze nem emberileg) viszont a mai harcos küzdő Juventusba nem fér be az ő hozzáállásával. Szerintem Milán bukó neki mert nem fogja értékelni a padozást.

ToMi015 2010.12.21. 01:05:20

TGyuri007: Amit leírtam az nb1.hu is megírta, az hogy 5 misiért megy el, azt a samsungsport. De ott is szerepel az, hogy akkor kell 5 misit fizetni (a Realnak), ha szerződést bont a klubbal!!! De a bíróság döntése értelmében nem bonthatnak vele szerződést egyoldalúan. Ha belegyezik, az más kérdés, gondolom a Milan meg fogja győzni Cassanót 1-2 millióval, hogy egyezzen bele ő is... Így vagy úgy, Cassano a Milané lesz! 99%.

buub 2010.12.21. 09:08:46

ez a Milan.. cserepadjukon jobbak a csatárok, mint a legtöbb csapat kezdőjében, nevetséges.

turorudi 2010.12.21. 10:27:53

egyfelől nagy kár érte, mert szinte ingyen vehettünk volna 1 nagyon jó csatárt, ami nekünk most nagyon kéne(bár pont nem cassano típusu), és ráadásul a milant fogja erősíteni. másrészt viszont balhés gyerek, aki nem hiányzik az öltözőbe! és még jól is járhatunk vele, hogy milánóban fog garázdálkodni! gondoljatok bele, eleve ott van már ibra, szóval két ekkora suttyó garancia a sok balhéra!:) és ugye az is problémás lesz, hogy ki fog játszani! bár ettől függetlenül sajnos a mi csatárgondjaink nem fognak megoldódni... én úgy látom, hogy télen 2 játékosra lehet reális esély. benzema és adebayor. mind2 kielégíti marrotta elvárásait, hogy olcsók, mivel kölcsönbe jöhetnének, és mind2 tipikus befejező ember, amire nekünk szükségünk van. bár emberileg megint csak felmerülnek kétségek velük kapcsolatban...:) de nyárig ideális megoldás lehetne bármeik, akkor pedig remélhetőleg jön dzeko!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása