Prandelli nyáron érkezhet

A Fiorentina mestere, Cesare Prandelli veheti át nyáron a Juventus irányítását.

A Tuttosport értesülései szerint a Juventus már meg is tette az első lépéseket, és érdeklődő jeleket küldött a toszkán csapat edzőjének.

Ciro Ferrara menesztése után Alberto Zaccheroni foglalta el az Öreg Hölgy vezetőedzői székét, ám a pletykák szerint nyáron egy tapasztalt, a szakmán belül nagy névnek számító tréner érkezhet a Bianconeri csapatához.

Legtöbbször Guus Hiddink és Rafa Benítez nevét lehetett hallani, mellettük állítólag esélyes még a Cagliarit irányító Massimiliano Allegri is, ám a lap szerint végül Prandelli lesz a befutó.

Prandelli iránt pletykák szerint az olasz szövetség is érdeklődik, akik Lippi utódjának szánják a válogatott élén. Diego Della Valle az alábbiakat válaszolta a Prandelli jövőjét firtató kérdésre: "Ha rajtunk múlna, évekig maradna."

A Tuttosport szerint azonban Prandelli új kihívásokra vágyik, és állítólag örömmel fogadta a Juventus érdeklődését.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr574651932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo410 2010.02.09. 16:46:31

Ezt a pletyit én is olvastam, de 1 Tuttosport, 2 állítólag Benitez a fő jelölt, előtte meg Hiddink volt. Ettől a vezetéstől nem várok nagy csodát! És már úgy vok vele, hogy amíg csak Tuttosport, nem hiszem el! Majd akkor, ha már vmelyik nagy név itt lesz! Csak lenne, meg a vezetők nem! De nyáron már lehet késő!

babo410 2010.02.09. 16:49:00

Elfelejtettem, ha Prandelli jön, ő Melot ott fogja és úgy játszatni ahol és ahogy kell! És mindenkinek meglesz a megfelelő helye!

Ismeretlen_145917 2010.02.09. 17:03:43

de szép is lenne...

buub 2010.02.09. 17:15:02

Én benne lennék! Sokkal inkább ő mint Benítez... babo410: Melo attól még, hogy nem a posztján játszik, passzolhatna kettő jót egymás után, de erre sem képes, így jelenleg ne az edzőt hibáztassuk hogy egy rakás szar és nem lenne helye a kezdőben.

4Evorg 2010.02.09. 17:43:24

Jajjmár,ezt a Melos témát felejtsük már el,olyan nincs,hogy két edző is szar helyen játszat egy játékost,nyílván tudják,hogy mi a posztja,hol tud a legtöbbet segíteni a csapatnak.Sokkal inkább arról van szó,amit buub írt,se passzolni se szerelni nem tud,csak a pofája jár.valószínűleg azt történt vele,hogy elszált magától,holott ennek semmi alapja nincs,padozzon szépen egy hónapig,aztán mehet bizonyítani. Nah dehogy a témához is hozzászóljak,örülnék Prandellinek ,jó edzőnek tartom,és itt aztán találhatna magának kihívást.

Ismeretlen_128149 2010.02.09. 17:49:16

Prandelli nagyon jó és szimpatikus edző. Láthatjuk a Fiorentinat és nekem élőben si volt szerencsém hozzájuk, a játékosait nagyon jól felkészíti, csak a Fio nem elég erős ahhoz hogy hosszú ideig top csapat maradjon. a Juve kerete azonban (ha nyáron a védelmet megoldják) a legnagyobb csapata lehet. Az a baj idén, hogy idén nem szabadott volna elrontani a csapat helyzetét, mert mint azt látjuk és tudjuk az Angol nagy csapatok is válságban vannak! A Mu és a Chelsea iszonyatos adósságokban, a Liverpool hasonló cipőben mint a Juve az Arsenal meg valszeg elveszíti a nyáron Fabregast. A léyneg hogy a Spanyol és Olasz csapatok nagy esélyt kapnak arra, hogy az elult évek Angol fölényét le tudják rombolni és újra Olasz nagycsapatok uralják Európa klubfociját! Forza Juve

4Evorg 2010.02.09. 17:51:35

"újra Olasz nagycsapatok uralják Európa klubfociját!" Ahhoz foci is kéne,nem ez az "előrevágomalabdátésamaurileveszimellemiközbenkönyökölmeglökaztánpofázikösszevissza" taktika Jelenleg top FOCIT csak az Inter játszik az olasz bajnokságban

Ismeretlen_139516 2010.02.09. 17:57:40

4Evorg: Sajnos igazat kell adnom Neked...

Angyalarcú Lucky 2010.02.09. 18:13:05

Prandelli lenne a legjobb választás. Hozhatná Vargast, Joveticet és egy jó formában lévő Gilardinot is.

G.G.B 2010.02.09. 18:27:15

Prandelli nem nagy edző. Csodát ő sem tenne. Arra ő is jó volna mint Ranieri, Ferrara és a többi pancser, hogy a dobogó alsó és középső foka közül valamelyik meglegyen. A Fiorentína sem parádézik idén, pedig ő az edző. Tavaly ugyanavval a csapattal 4. lett. A Juve padra egy igazi stár edző kellene, ha jönnének ilyenek Itáliába, de nem jönnek mert már nem olyan az olasz bajnokság mint volt. Egy Benítezzel, Hiddingel jól járnánk, Benítez után talán 1-2 nagyágyú is jönne Liverpoolból. És még én titkon bízom abban hogy a vb után lemond Lippi és újra bajnok csapatot csinál belőlünk.

Ismeretlen_119096 2010.02.09. 18:44:58

Lippi után sztem a lehető legjobb választás lenne ő.rengeteg Juventusos kötődése van és én jó edzőnek is tartom.Allegri mellett szól h fiatal és jó focit játszik a csapata,a gyenge Cagliari. Gasperini aki még esetleg nálam szóba jöhetne.ha külföldi akkor Deschamps vissza!

babo410 2010.02.09. 19:25:28

Prandelli jó edző! Nézzük meg mit művelt a BL-ben! És idén nem szárnyal a Fior? Nem olyan a kerete, hogy hosszú távon sikeres legyen. De a béka segge alól csinált egy pokoli erős csapatot, amelyik bármikor megver bárkit, ha jó napot fognak ki. Most 11-ek, de idén a BL-ben megmutatták az erejüket. Talán el is fogyasztották. És most a BL köv körére készülnek! Mi meg az EL-re! Akkor kinek mi baja vele? Én örülnék ha jönne! Érdekes Fiorban olyan indításai voltak, hogy félelmetes, brazil válogatottban konföderácios kupán megmutatta, hogy jól passzol. Akkor talán mégis a csodaedzőkkel van baj? Meg sztem mióta itt van Zaccheroni, nem játszik olyan rosszul, csak divatos belerúgni, mert Ferrara nem találta a helyét. Sztem az edzőváltás óta jól játszik, csak nem mindig bele kéne vkibe rúgni!

DelPiero86 2010.02.09. 19:50:25

ha olasz edzőt (kell) és ugye nincs Lippi, akkor nálam egyértelmüen No.1. Elég világos, hogy legjobb olasz edző szinte!Tud csapatot öszerakni, és jol tud taktikázni! Kár hogy év elején nem ő jött!

Juveen 2010.02.09. 20:50:32

Szerintem mindenképpen jobb megoldás lenne,mint Ciro,vagy Zac. Olasz,van fogalma az olasz fociról,és mióta ő a Fior edzője,szép focit játszanak. Egy Juvéval is messzire jutna,ha valahogy ki tudná küszöbölni a rengeteg sérülést. Meg persze Blanc-ék nem szólnának bele a dolgába.

buub 2010.02.09. 21:03:02

babo410: értem én amit Meloval kapcsolatban mondasz, de jelenleg nem tud 2-őt passzolni jól egymás után, úgyhogy nincs keresnivalója a kezdő 11-ben, Marchisio messze felülmúlja minden tekintetben. És az, hogy máshol, máskor, hogyan játszik engem nem igazán érdekel, mert ITT és MOST kell jól teljesítenie, ha nem hozza a szintet jöhet a pad, ha később se hozza el kell adni.

babo410 2010.02.09. 21:34:59

Erre csak annyit, hogy kölcsönadtuk Tiagot, Molinarot, oké, hogy nem olyan nagy múltú kluboknak, mint a Juve, de akkor is, messze jobbat nyújtanak, mint itt! Akkor? És Tiago azért jött, mert a Chelseaben, és a Lyonban is jó volt. Itt nagy szar lett. Csak hátráltatott, ha játszott. Sztem Melo is a taktika áldozata. Nem hinném, hogy ide került, azt zutty, nem tud passzolni! Inkább nincs meg az az összhang a kp.n, hogy jó passzt tudjon adni! És nézzétek meg, hogy mostanában egyáltalán nem volt két jó passzunk egymás után. És Sissokonak se, meg Diegonak se, Meg a tavaly kiemelkedő Marchisionak se. És értem én, hogy tőle tripla akkora az elvárás, mint a többiektől, mert 21 milla, vagy hasonló ára volt (már nem emlékszem pontosan). De nem őt kéne szídni, mert nem csak ő nem játszik jól. A KP-n jó játékot mostanában nem nagyon láttam! És ha visszanézi bárki is a mostani meccseinket, azonnal észreveszi, hogy a kp-n nincs összhang, nem tud senki senkinek jó passzt adni, és tulajdonképpen a kp-n azonnal elveszítjük a laszit. És ez annak az eredménye, hogy szar az edző, de leginkább az, hogy az edző sose lett megkérdezve mit szeretne játszani. Szerintem, ha jönne Prandelli, akkor ő megtalálná Melo helyét, meg Diegoét is, és tudna vmi kapcsolatot létesííteni az egyes csapatrészek között, mert ez az a fontos elem ami hiányzik. Enélkül meg nem lesz győzelem! Végre össze kéne kapcsolni a csapatrészeket. Most olyan a csapat, mintha le akarnék utazni a Balatonra, de olyan kocsira szállnék fel, ami csak Fehérvárig megy, de ott nem mennék előrébb. kb ilyen a mi csapatunk is. Nem minden vagon jut el a Balatonig! Össze kell kapcsolni vagonokat, mert így nem jutunk oda! És mi nem akarunk Fehérvárnál, vagy még inkább a Velencei-tónál kiszállni!

babo410 2010.02.09. 21:37:37

Mármint a vezetőség részéről nem lett megkérdezve mit akar az edző játszani, csak jöttek a játékosok. És főleg vkp!

Tony 2010.02.09. 22:05:47

G.G.B -vel értek 1et,én egyáltalán nem lennék megelégedve ha ő jönne. Ide 1 nagyobb név kell.

babo410 2010.02.09. 22:35:55

Csak azt felejtitek el, mikor róla beszéltek, hogy a semmiből emelte ide a Fiort! Felhozta gyakorlatilag a nulláról a csapatot! És, hogy most itt tartanak az annak köszönhető, hogy nem elég erős a keretük. Nincs elég pénz a Fiornál, hogy bajnokok legyenek, mert Prandelli megcsinálta volna! És érdekes mikor szárnyalt a Fiorentinával, akkor mindenkinek ő kellett, legalább is sokan szívesen látták volna, most meg jönne, már nem jó. Ti csak Hiddinkben tudtok gondolkozni? Sztem Prandelli jó edző, és vele akár BL-t is nyerhetnénk. És erre mondhatnám, hogy idén Benitez is elég gyengusz volt! Akkor ős e elég jó ide? Vagy az ő neve okkal nagyobb? Sztem Prandelli pont az, aki jó lenne, mert kemény kezű edző, és jól játszanak nála a játékosok. És sztem rendbe tenné a fiukat. És ismeri az olasz focit. Igaz Benitez is nagy taktikus, de nincs annyira otthon olaszban, és az angol bajnokság teljesen más, tehát itt teljesen mást kéne csináljon! De attól még beválhat.

Streetballer 2010.02.09. 23:02:44

Szerintem mind egyet értetek velem!BÁRKI JÖN IS,ENGEM NEM ÉRDEKEL, CSAK VÉGRE A JUVE OTT TARTSON AHOL ANNO!!!És nekem nem számít hogy egy ócska no name az edző, csak hozza a kupákat!

juventus 79 2010.02.10. 07:18:52

Mindegy ki lesz az edzö ha a vezetöség nem engedi dolgozni.

Type-R 2010.02.10. 09:51:49

Jöjjön csak Prandelli! Nehogy az legyen a kifogás ellene, hogy most a Fio a tabella második felében tanyázik. Azt hozzák fel egyesek Benitez ellen is, hogy "na de hát most hol van a Pool...". Lehet, hogy most éppen nem megy nekik (jelzem: többesszám!), de nehogy már Prandelli és Benitez is elfelejtsen csapatot irányítani egy nyár alatt. Valamiért hullámvölgyben vannak, nincs pénz, kipukkadtak stb. de attól még mindkét edző letett már valamit az asztalra, és nem is kis dolgot. Mindkettőnek örülnék, felőlem Prandelli is jöhet. Nem véletlenül van a cikkben, hogy az Olasz Szövetség is szeretné szövetségi kapitánynak. Amúgy meg illene megjegyezni, hogy HiddinK a holland sztáredző neve.

Mr. Ocean 2010.02.10. 21:27:24

Én inkább Gasperinit favorizálom.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása