Ismét bevásárlás nyáron?

Olaszország egyik leghíresebb ügynöke szerint a Juventus nyáron ismét komoly összegeket szán igazolásokra.

Antonio Caliendo - aki többek között Trezeguet és Maicon ügyeit képviseli - szerint a Bianconeri idén nyáron is nagyon aktív lesz az átigazolási piacon. Az ügynök amondó, hogy Diego és Felipe Melo várakozásokhoz képest gyenge szereplése sem szegte a vezetőség kedvét, ők bizony költekezni fognak.

Caliendo a Tuttosport számára adott nyilatkozatában az Öreg Hölgy igazgatóságát is védelmébe vette.

"Van valaki a televízióban, aki csak a Juve vezetőit ócsárolja. Az öreg triád egyik tagja, aki egyetlen alkalmat sem szalasztana el, hogy a gyönge pontokat támadja. Arról azonban mindig elfeledkezik, hogy milyen sokat elért az új Juventus." - szólt a nyilvánvalóan Moggira utaló kritika.

"Most például Bettega visszatérése alapvető fontosságú volt, legalábbis szerintem. Szerénysége miatt kevesen tudják, hogy a Juventus néhány legfontosabb igazolása az elmúlt 15 évből az ő érdeme, míg mások olyan uruguayi játékost igazoltak vagyonokért, aki alig lépett pályára. Megspórolhatnák a TV-ben való álszenteskedést."

"Ne feledkezzünk meg Diegoról sem. Róla is azt rebesgetik, hogy melléfogás volt a szerződtetése. Adjanak neki időt a beilleszkedésre, és nem fog csalódást okozni. Ő az a bajnok, akire mindenki várt. Mindössze jobban kellene kifejeznie magát."

"A Juventus sokat dolgozik, és minden nap a következő átigazolási piacon tervezett transzfereken munkálkodnak. Secco és Bettega részt vesz néhány érdekes ügyletben. Tudják mikor és hol kell közbelépni."

"Hogy a Juve ismét 50 millió eurót költ majd el? Igen, véleményem szerint az összeg 40 és 50 millió között lehet, hiszen a vezetők tudják, hogy a szurkolók felé felelősséggel tartoznak. Persze nem fognak vért izzadni olyan játékosért, aki szerintük nem felel meg a Juventusnál elvárható szintnek."

"Sajnos manapság sok csapat van, amely megengedheti a költekezést, viszont kevés az olyan játékos, akire megéri költeni. Bonyolultabb a helyzet, mint régen."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr314651914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

daviddoc 2010.02.04. 20:07:09

Helyes legyen így !

Ismeretlen_128149 2010.02.04. 20:13:35

Igaza van a 40-50millióval. Cáceres 12 Candreva 8millió--> ez már 20millió. Tegyük fel, h Molinaro és Tiago végleg elmegy, az 10millió, abból lehet venni egy középhátvédet (kjaer vagy ranocchia), és akk még 20millióért lehet egy sztárszerűt is venni.

Tony 2010.02.04. 20:33:57

"Arról azonban mindig elfeledkezik, hogy milyen sokat elért az új Juventus." Említsen 1 dolgot. Az meg nem is kérdés h költekezni kell,40-50 milla alap h legyen vmi. Bár azt ne felejtsük el,h mindenekelőtt 1 EDZŐ-t kell hozni,és ha minőséget akarnak,az is pénzbe fog kerülni.

Ismeretlen_114321 2010.02.04. 20:35:40

Tony: "Említsen 1 dolgot." beállítottunk egy csomó negatív rekordot! :)

Ismeretlen_119096 2010.02.04. 20:41:11

Vajon ki volt az uruguayi???sztem Rubén Olivera!!!remélem nem Zalayetára gondolt!!!zacsi remek 4-5. támadó volt,mint most Paolucci.hát nem tudom mi igaz belőle amiket mond egyébként...Moggi ugy néz ki mindenkit megoszt,ám a szurkoló azért szurkol,mert elvárja a győzelmet,sikereket.és ha belegondolok h 3 átigazolási időszakban mennyi pénzt adtunk ki...legyen meg a Bl,most ez a legfontosabb...Forza Zaccc!!!

babo410 2010.02.04. 21:07:11

Mondjuk jöjjön elöszőr is egy edző, azt majd ő elmondja kire lenne szüksége! Mert az se mindegy mit kíván az új edző játszatni! "nem fognak vért izzadni olyan játékosért, aki szerintük nem felel meg a Juventusnál elvárható szintnek." Ja. Tiago, Poulsen, Grosso, Molinaro? És akkor még Almironról nem is szóltam! Ők mik voltak, ha nem Juvéhoz nem méltó játékosok! Bár igaza lenne a srácnak! De az az érzésem, ha a vezetők tudnák, hogy a szurkolók felé felelősséggel kell lenni, akkor már rég nem lennének itt! És mi az a sok amit elértünk ezzel a vezetéssel? Arra gondol, hogy B-ből feljutottunk? Az még akkor is meg kellett volna legyen, ha én vok az elnök! BL-be jutottunk az első idényben? Az egy Juvénál örök elvárás, min. BL selejtező. És a 3. hely is elvárható egy Juvétól minimum! Ezek nem akkora dolgok! Mást meg nem igazán csináltak, max hoztak egy-két nem idevaló játékost. Max tavaly nyáron voltak jó igazolásaik!

babo410 2010.02.04. 23:13:21

Diego mehet, ha cserébe Messi jön. A nem Juvés kedvencem. Meg Ribéry. Más nincs is aki nem Juvés és kedvenc. De Diegot nagyon megkedveltem. És sztem egy olyan edző kezei alatt, aki tudja hol játszon, és a játékosokkal is tud bánni, valószínűleg meg fogja mutatni miért is jött! És remélem a sok pénz a védelemre és egy edzőre megy el! Meg ha esetleg Camo sokat sérült, Poulsen megy, jöhet egy kp, de inkább mondanám, hogy nem szükséges. És csatár is csak akkor, ha Amauri Zaccheroni alatt is uazt nyújtja, mint eddig, és Paolucci se válik be. Nyáron ha kp jönne nem tom ki helyén játszana, de Camo sokat sérült, lehet csak csere lesz, Poulsen meg mehet isten hírével. De még akkor is jut 9 kp! Ha Yago beválik, mert Candreva beválni látszik! És a kp egészen ütős, csak meg kéne állítani a sok sérülést, főleg Sissokot kéne egészségesen tartani! És ha azt nézem, akkor a kp már egész fiatal, öregek ott csak Camo, Brazzo és Poulsen. Tehát oda nyáron nem kell senki, ha a téli igazolások beválnak. Most jöhet a védelem, meg ha szükséges a csatársor!

Ismeretlen_99954 2010.02.04. 23:26:33

nyaron johetne Di Maria (ugyse), Hamsik, Lavezzi, Suarez (ugyse), Kjaer es Rafinha

Dani 2010.02.05. 01:37:56

Szerintem meg ne jöjjön semmi pénzért a Kaki (nem mintha lenne erre bármi esély). Hamsík és Koralov jöhetne az új edző mellett. Nem kell több igazolás, inkább építsünk új edzőpályát valahol máshol.

ronny34 2010.02.05. 10:46:13

Én megszerettem Diego-t. Nálam többet ér mint Kaká, fiatalabb is. Tetszik, ahogy ragad a lábához a labda, és szinte csak felrúgni tudják. Faragják is rendesen szerencsétlent, BL-ben is messze őt rúgták fel a legtöbbet, pedig egy Messi vagy CR is kaphatott rendesen. Csak a taktikánk túlságosan rá van kihegyezve, remélem Zacc tehermentesíti vhogy végre, mondjuk ezzel a 3-4-3-al. Csak a lövései lennének erősebbek... Bár a Bremen-ben jó lövései voltak, úgyhogy tud ő.

pedronegro 2010.02.05. 11:36:17

Ezt érti valaki, hogy az új Juventus milyen sokat elért!??? Csak egyet mondjon már valaki! Ja hogy nem estünk ki a seria A-ból. Ja meg kölcsön adtuk Tiagot meg elköltöttünk 250 milliót. Gratula!!! Nyárig még sok pletyka fog napvilágot látni úgyhogy ezen ne akadjatok ki, konkrétan én szeretek eljátszani a gondolatokkal! Kaka-t én szívesen látnám a csapatba, Kaka az elmúlt évek legobb irányítója volt a seria A -ba és most is az lenne csak az a búzi nyálas real madrid nem jön be neki. Kaka nekem nagyon szimpatikus úgyhogy cserébe vihetik ezt a nagyképű Diegot! Chillinit viszont nem!! Ő pótolhatatlan!! Adjuk még mellé Melot is és hozzuk el még Vander vaartot is! :)

Victor90 2010.02.05. 11:46:30

pedronegro!Diego-t és Melo-t adnád oda Kaká-ért?Te a csapatot ezek szerint lerombolnád,ehhez gratulálni akarok,nem hiába mondtam már 3 hónapja,hogy ami idáig fajult,az 2 játékos hibája,úristen!Diego-n látszik igazán az akarás,ő játssza a focit,de igazán nincs társa,1 fecske meg nem csinál nyarat,sajnos!Kaká soha a büdös életbe nem lesz Juve játékos!Chiellini-t igazándiból adnám oda semmiért,de ezt tudja a vezetőség is,max:Messi,v Iniesta-ért!

Marco 2010.02.05. 11:47:05

Diego nagyképű?? pffff van érzéked. Most leirom hogy ő egy nagyon komoly játékos és azis lessz csak körülötte kéne rendet tenni. Zseniálisan bánik a labdával csak egyedül nemtud ö se csodát tenni. Ennyi a véleményem. kaka is zseniális meg jöhetne is de diego chielliniért biztosan nem kéne

pedronegro 2010.02.05. 13:38:40

Victor 90! Én csak azt írtam hogy szeretek eljátszani a gondolattal és ezt tettem, tisztában vagyok a realitásokkal. Én Diegot meg Melot nem kedvelem, ennyi! Miért rombolnám le a csapatot??? Mint mondtam én diego helyett Kaka-nak örülnék! Akkor szerited Kaka sokkal rosszabb mint Diego és tönkretenné a Juventust!!! Ne légy nevetséges, Kaka erősítés lenne nem gyengítés! Meloról meg kár vitatkozni ha odaadnánk semmit nem veszítenénk vele van még nekünk sissokonk marchisonk ezen a poszton ja és Poulsen is megüti azt a szintet amit Melo képvisel. Úgy hogy ki akarja itt lerombolni a csapatot!!!??? Hogy egy Kakaval csak visszalépnék, na nem hinném! És a nagyképűt természetesen Kakahoz képest mondtam! De ha nem vennéd észre ez az egész csak játék a lehetőségekkel, gondolatokkal, nem reális és mindenkinek más játékos szimpatikus ez így van jól. Egyébként meg jöjjön Ribery, akár Buffonért cserébe! :)

Ismeretlen_128149 2010.02.05. 13:59:52

Cácerest mindenképpen meg kell tartani. 1.Fiatal és nagyon tehetséges. 2. Ha megtartjuk 11millióért, 2-3év múlva ha nem lenne sokkal jobb, el lehet adni 20ért...különbség! Más jobbhátvéd csak Sagna lehetne szerintem, de ő 20-25millióba kerül.

pedronegro 2010.02.05. 14:03:58

Ja és ne gyertek már ezzel a Diego egyedül van nincs társa és ezért nem megy neki című mesével!!! Sneijder az Interben szintén egyedül van mint irányító és megoldja nincsenek mellette kreativ játékosok!!! Akkor ő hogy csinálja??? Persze majd jöttök azzal hogy ott jobbak a csatárok, egy lófaszt! Olyan labdákat kapnak legtöbbször hogy már csak bele kell tenniük a kis lábukat meg a kis fejüket aztán gól és ennyi. Diego e helyett vagy elesik vagy feleslegesen tartja, tovább viszi a labdát feleslegesen! Cseleket csak szököévben mer megcsinálni, lövése mint egy ovódásé, egyedül rögzitett szitúból tud jól beadni, de én még egy nagy zsugát nem láttam még tőle a juvéban! (na jó max.2-3-at) Ennél sokkal több kell ezt értsétek már meg!

Victor90 2010.02.05. 14:19:40

pedronegro:Poulsen és Melo kb..1 szinten vannak??Ne haragudj meg,de ez az év vicce!Igen,nézd meg,hogy nekünk a 4 csatárunkból,az egyik rendkívül sérülékeny (Trez),Del Piero lassan nyugdíj,Amauri formán kívül,és ott van Iaquinta aki már lassan 3 hónapja nem lépett pályára,és most nézd meg az Inter támadóit,lehet majd rájössz a különbségre!

ronny34 2010.02.05. 14:31:15

Az Inter-ben Stankovic és Cambiasso is tud szervezni, sok csatáruk maga teremt helyzetet, Milito világ egyik legjobban helyezkedő csatára, Pandev jól cselez, és jelentős széljátékuk van, többek között a világ legjobb jobbhátvédjének köszönhetően. Én komolyan gondolom, hogy Diego túl nagy őrizet alatt játszik, de alátámasztottam ezt azzal is, hogy BL-ben is messze ellene szabálytalankodnak a legtöbbet, mivel őt kell felrúgni és meghal a támadásunk, és más nem képes elvonni a figyelmet. Candreva-val némileg javult a helyzet, nemhiába lődöz többet Diego. Az igaz, hogy elég gyengusak a lövései, ezt az egyet nem értem, mert Brémában láttam tőle pár bombagólt. De elfogadom, ha valakinek nem szimpatikus.

Ismeretlen_102246 2010.02.05. 14:34:43

pedronegro mmartin ellentéte ebben a világban :) Az egyikük az olasz fiatalokat rühelli alapból, míg a másik a brazil játékosainkat. Kaká idősebb és ráadásul - amennyiben igaz - sérüléssel küszködik, valamint Milan játékos volt (ez utóbbi végül is nem lenne fontos, de ismerjük az elveit, így tudjuk, hogy ez a hír hatalmas baromság). Miért mondanánk azt, hogy jobb, mint Diego? Jelenlegi formájában rosszabb és még csak azt sem mondhatjuk, hogy hosszabb távú megoldás lenne. Diegot nem sok mindenkiért cserélném el... Chiellinit meg végképp... ahogyan Giovincot sem... persze ez csak az én véleményem, de remélhetőleg az "új" csapat majd megmutatja, hogy ezekben a játékosokban sokkal több van, mint azt Ferrara keze alatt láttuk. Az az igazság, hogy én megértem Chiellinit és Buffont amiért kiálltak Ciro mellett, de ugyanakkor megkérdőjelezem, hogy jobban értenének az edzősködéshez, mint Ferrara, így sztem nem tudják igazán felmérni, hogy mivel van/volt a hiba. Ha a többieket kérdezték volna valószínű 50-50%-ban hallunk olyan véleményt, miszerint Ferrara alkalmatlan volt erre a pozícióra... csak ugye a volt csapattársak kiállnak mellette... ha mégse lenne igazam, akkor is meggyőzőbb lenne hallani Ferrara melletti felszólalást olyan játékostól, aki nem volt korábban csapattársa... egyébként ilyet hallottunk is Melotól, Dungatól és mostanában Zacc is célzott rá, hogy a srácoknak össze kell szedniük magukat + a stratégiában lát hiányosságokat. Persze meglátjuk mit hoz a jövő. Az is lehet, hogy a látszat csal és az egész eddigi véleményem igazságértéke hamis. Hogy ne legyen teljesen OFF a kommentem: ez a 40-50 milla úgy tűnik egy klasszisra lenne elég, ha nem vennénk meg egyenként 10-15 milláért Cácerest és Candreva-t, azaz - ha ez teljesül - most a nyáron nem fog klasszis érkezni (gondolok itt mondjuk Ribéryre). Maradnak az olcsóbb alternatívák, ami nem feltétlenül rossz, ha ezek az olcsóbb alternatívák mind olyan szintet képviselnek, mint mondjuk Sissoko (13 misi volt, ha jól rémlik).

pedronegro 2010.02.05. 14:59:35

Szia Shyrkhan! Mi mindig megtaláljuk egymást! :) Tudom újra ez a diegos-melos dolog! Azért a rühellem nagyon erős kifejezés. Nekem egyszerűen csak csalódások és ez bennem nem tud változni míg az említett braziljaink sem változnak. Shyrkhan neked meg Ferrarafóbiád van! Neked az se elég ha chiellini meg buffon is az mondja hogy az egész csapatot nem lehetett lecserélni mert egy edzőt azt egyszerűbb volt. Most megkérdőjelezed az igazukat vagy mi? Meg most ki volt ott az öltözőben te vagy ők?? Lehetnek ellenvélemények de azért ennek a két játékosnak a szavai elég sokat mondóak és hitelt érdemlőek! Nyílván soha nem mondanák azt hogy Ciro a hibás de amit mondtak az biztos hogy nem hülyeség. Ciro nem volt hülye meg alkalmatlan, viszont nem kellett volna lebratyizni a játékosokkal! Ja és Melo rossz formját semmilyen taktikai vagy edzői hibával nem lehet igazolni! Két méterre nen tudja odapasszolni a labdát, luftot rúg, stb. Ezek alól ne mentsük már fel! Igazolások: ha sikerülne eladni a "felesleges" játékosokat és még ahhoz hozzátolnának 40-50 millát akkor lehetnek jól alternatívák. Persze a pénz nem minden, eddig is költöttük azért rendesen a pénzt csak nem mindig arra kire kellett volna.

blake 2010.02.05. 15:34:24

Na úgy tűnik el kezdtek védekezni Moggi ellen abba hagyták talán az örökös mellé beszélést végre mondani is mernek vmit,persze nem a Juve vezetői:P Diego akárhogy is játszik most én magam biztosan tudom eljön az ő ideje. Bettega és Secco dolgozik a nagy dolgokon mi na meglátom mi sül ki belőle. 50 millió nem rossz,de azért az erős,hogy a Juve nem szenved egy játékos leigazolásáért...50mill félek,hogy elbaltázzák habár Bettege aki talán mentsvárnak mondható.

Dani 2010.02.05. 15:40:36

Mint Chiellini mondta, 20 játékost nem cserélhetnek le, így jobb, ha hozzászoknak páran a jelenlegi játékosokhoz. Diegót szidni szerintem nem lenne szabad, nélküle talán az alsóházban lennénk.

Alessandro 2010.02.05. 16:10:50

Talán 100 millió elég is lenne hogy kellően meg tudják erősíteni a csapatot. Kezdetben viszont bőven elég, ha elküldik a nem ide való játékosokat ideértve az idősebb játékosok közül is néhányat és ha nincs más, akkor fiatalokkal feltöltik a keretet illetve kölcsönből visszahozzák a jónak tűnő embereket. Manapság szinte minden a pénzről szól, 50 millió is kevés, a védelembe is 3 új ember kéne és akkor még az ő cseréjükről nem is beszéltünk emellett a többi poszton is jó lenne némi változás.

babo410 2010.02.05. 19:14:44

A Tuttosport meg valami olyasmivel rukkolt elő, hogy csak 10 ember helye biztos a csapatnál jövőre! És ha ez igaz, a többi megy, akkor 17 embert pótolnának? Kissé lehetetlennek tünik, de az tuti, hogy kb 5 embertől meg lehetne szabadulni! és minimum 50 millát kellene főleg a védelemre elkölteni!

carlos44 2010.02.06. 10:12:08

Srácok, Kaka ebben a csapatban 0 lenne! Hogy miért? Mert nem jó a taktik hozzá. Nézzétek meg Shevát! Isten volt a Milanban, mert Ancelotti rá építette a taktikát, meg Kakara! Mi lett vele a cselskíjben? 0 Kaka szárnyal a Realban? Roni, Benzema stb. mellet? Nem, ezért már bánják is, h megvették annyi zséért. Taktika a lényeg és ha az passzol a playerhez az szárnyal. Ha szar a taktik baszhatja a Diego, aki kurva nagy sztem. Nélküle lejjebb lennénk...kár őt bántani. Melo is rossz helyen van, kíváncsi vok Zacc mit mutat. retek Grygera+Grossot nem hiányolom! HAJRÁ 3 védős taktik!!! :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9915) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4140) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása