Ferrara: "Erre nincs mentség"

A ma esti szégyenteljes eredmény után Ciro Ferrara is feldúltan nyilatkozott.

A fiatal edző nehezen találta a szavakat a megalázó vereség, és így a kiesés után. Kegyetlen nap ez számára: az Inter legyőzése után hős volt, most pedig a pokolba kívánják.

Ugyan a mérkőzésen Trezeguet a Juventusnak szerzett vezetést, később a Bayern mégis lemosta a Bianconerit a pályáról.

"Nagyon sajnálom a klubot, a csapatot és a szurkolókat. A Bajnokok Ligájából való kiesés nagyon fájdalmas." - mondta Ferrara Sky Sport Italia-nak.

"Az utolsó két meccsünkön nem szereztünk pontot. Nem vagyunk képesek megoldani a helyzetet, nem vagyunk képesek semmire."

Ferrara nem kárhoztatta csapatát, hangsúlyozta, hogy a bajorok megérdemelte a továbbjutást.

"A Bayern mindenben fölénk nőtt. Nagyon kevésre voltunk képesek."

"Nehéz megmondani, hogy mi romlott el. Nem találhatunk mentségeket erre a produkcióra. Ez egy olyan sorozat, ahol motiváltnak kell lenned."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr904651631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabi 2009.12.08. 23:47:54

Hát nem mondott le....:S

Ismeretlen_138370 2009.12.08. 23:48:00

Én a helyében lemondanék jobban járna ő is és a csapat is

dc 2009.12.08. 23:54:55

Borzalmas vereség, nem találom a szavakat :(

Ismeretlen_108746 2009.12.08. 23:58:16

Mind az eredmény, mind a teljesítmény elfogadhatatlan. Ha lenne minimális önkritikája, azonnal lemondott volna. Ciro, sajnos te is nagyon kevésre vagy képes, így semmi helyed a Juve kispadján.

Dana 2009.12.09. 00:00:09

Szörnyen érzem magam :S Óriási csalódás volt! nem is akarok többet írni. Vissza akarom kapni az igazi Juventust !!!!!!!!!

Ismeretlen_102246 2009.12.09. 00:01:56

Megint csak a hárítás megy. Ez pedig 99%-ban Ferrara hibája, hiszen Ő készít stratégiát.

Ismeretlen_102246 2009.12.09. 00:02:47

Le kell mondanod Ferrara. Ha nem mondasz le, remélem a vezetőségnek, de ha nekik sem, akkor Elkannak lesz töke a menesztést sürgetni.

alibi 2009.12.09. 00:10:17

aszondja:"nem tudom mi romlott el":):):):)OMG KÖNYÖRGÖM CIRO HA TE NEM TUDOD AKOR MIT HITTÉL FELHIVOD ANYÁDAT AZT Ö MAJD MEGMONDJA???? na kurva gyorsan huzz el a csapatomtol.tisztelem becsülöm köszönöm amit tett játékosként edzönként de ha egyszerüen EDZÖNKÉNT NEM JUVE SZINTÜ akor el kell menni.FORZA JUVE és jo8!

Saxoo 2009.12.09. 00:16:55

Pár szóban a csapatról.... Nem szabad Ferrarát bántani! Ő megkapta az esélyt a vezetőségtől, hogy bizonyítson, nem tehet róla, hogy alkalmatlan a feladatra! Mivel még sehol sem edzősködött ezelőtt, így teljesen tapasztalatlan. Igazából azért lett ő az edző, hogy motiválja a srácokat, merthogy ő tudja mit jelent a Juve mezét viselni, ezért a csapatért küzdeni. Az első pár meccsen ez sikerült is, de mikor jöttek a sérülések, az eredmények elmaradtak, látszott rajta a tehetetlenség (pl. értelmetlen cserék sora). Mikor nagynehezen megtalálta a jó felállást 4-2-3-1 Giovinco-val a balszélen, kb 3 meccs után felépült Del Piero, és Gio egyből padra került! Innentől kezdve teljes csőd, nulla játék jellemezte/jellemzi a csapat játékát! És itt jön a / jel jelentősége!!! Elérkezett az idő a váltásra! Kell hozni Ferrara helyére egy igazán keménykezű tapasztalt edzőt, mert sajnos a játékosok hozzáállásával is hatalmas problémák vannak! Ciro pedig intézze tovább az ifik ügyeit, tanuljon bele a szakmába! Nekünk most olyan edzőre van szükségünk, mint Hiddink, Capello, vagy Sir Alex.... Ezek közül egyedül Hiddinkre van/lenne némi esély! Spalletti, Mancini, Conte nem megoldás egyikük sem! Egy dolog biztos! Nem tűr halasztást a dolog..... Forza Juve

janeszka 2009.12.09. 00:24:21

Én régóta nézem az oldalt, de most irok elöször mert egyszerüen nem tudok aludni.HIHETETLEN!! Egyértelmü hogy Ferarra hibázott,de én azt mondom a csapat is gyengén játszott sajna.Mondjuk Amaurit sztem hamarabb behozhatta volna,benne láttam fantáziát,de a diego melo páros is kiábránditó volt.Melo egyre több hibával játszik,remélem majd csak ugy fogja tolni mint a válogatottban.Viszont én a Grosso helyére is néznék mást sztem.Cácárest meg kell venni. Mind1 bl nek löttek,scudettot akarunk. FORZA JUVE :(

Szabi 2009.12.09. 00:27:33

Meg majd Abramovics biztos elengedi?! :-))) Ránk szállt az inter-átok! Akkor mi sem nyerünk semmit 20 évig???

Szabi 2009.12.09. 00:34:08

Mindennek ez a balfasz vezetőség az oka! 100 milliókat elszórtak, nem jöttek be az igazolások, lassan lassan beigazolódik, hogy edző kérdésben is rosszat húztak (sajnos)! Elkannt nem kell félteni a többi hülyével együtt! Még arra sem képesek, hogy visszapereljék a két elvett scudettot, pedig a lehetőség megvan rá! Nem tudom ki mennyire ismeri vagy olvassa a lavecchiasignora.blog.hu-t (BOCS A REKLÁMÉRT A KÉSZÍTŐKTŐL), de érdemes lenne elolvasni az ott megjelent három cikket a calciopoliról... Kb. júliusban íródtak... Tudom, hogy lerágott csont, meg minek ezzel már foglalkozni, de akit érdekel nézze meg, aztán döntse el mindenki mi igaz belőle!

Ismeretlen_135402 2009.12.09. 01:04:18

Blanc:"Ferrara marad-e?Természetesen!Megerősítem a pozícióját!" Miért nem egyből hosszabbít vele 2093-ig??? Sőt!A fizuját is meg kéne már emelni! Nem? Na ugye!

süci 2009.12.09. 01:32:31

Saxoo hozzászólását érdemes elolvasni, van benne igazság.

zebretti 2009.12.09. 01:40:23

Ferrara, takarodj! Jöjjön Hiddink! Ő pusztán pénzkérdés. Sok pénzért Dél-Kóreába, Ausztráliába meg Oroszországba is elment, de fél szezonra a Chelseahez meg a PSV-hez is. Le kell rakni elé egy szemérmetlenül nagy összeget, amit képtelen visszautasítani, aztán alá kell vele íratni egy öt éves szerződést, és nem követelni rajta a címeket azonnal, hanem hagyni nyugodtan dolgozni, mindenben szabad kezet adva neki. Ő képes visszavezetni minket a csúcsok csúcsára.

Tony 2009.12.09. 01:57:01

zebretti-vel 1etértek(csak finomabban kicsit). Most pont itt lesz a téli szünet,az alatt pont lesz idő a csapat átvételére és részleges felkészítésére,hogy Januárra 1 megújult csapat térjen vissza.

zinter 2009.12.09. 01:58:26

Zebretti légyszíves az ötöslottó számokat is nézd meg a varázsgömbödben. Köszike:)

wiltore 2009.12.09. 02:29:12

na ide figyeljetek JUVE szurkolók! Én már 94 oda csak a Juvé - ért vagyok.. itt nem csak FERRARA a probléma hanem a vezetőség... Moggi_ nál nem azt lett amit ő mondott hanem, amit a vezető kívánt..... és azt megszerezte... most mi van az van az ami a a a a a a vezetőségnek szimpatikus... a védelem és a középpálya oltári problémákkal küzd.....és ez van ribizlik..... amíg nem találunk egy MOGI szintü " beszerződ" addig így leszünk" ez van ... de ne legyen igazam .. ennyire vagyunk most képesek... ennyit tudunk ezt el kell fogadni... mikor a legjobb JUVE játékos a Cannavro volt 36 évesen ... innentől nincs mit mondani... mosteléggé be vagyuk rúgva meg a düh is beszél behlőlem ..de ez van mert ez van ilyen játék után a Felipe Melo meg Diego 3 forintot nem ért ...és sajnos ezt kell mondanom de akkor is Forza JUVE még mindig ........

Ismeretlen_114665 2009.12.09. 04:37:57

Hogy kicsit könnyebb legyen elviselni a kiesést néhány tény ami hát finoman szólva is a bl kiesésünket sejtette! Bordeaux-hoz képest fele annyi pontot szereztünk... A két tovább jutó csapatnak mind a négy meccsen összesen csak 1-1 gólt lőttünk... Az amúgy tök utolsó Maccabi-t kínkeservesen vertük meg mindkét meccsen szerény 1-0, 0-1-re Egyetlen egy bl mérkőzésünkön se tudtunk 1 gólnál több gólt lőni! Mindezekből látszik, hogy teljesen mindegy milyen taktikával milyen összeállításban léptünk pályára a játékosok nem nagyon voltak motiváltak egyszer se, ami szerintem csak részben Ferrara hibája, jó pár játékos hozzáállásával van probléma (lásd tegnap esti meccs)! Az egész szezonban hozzáállásban csak Chielliniben és Marchisio-ban nem csalódtam soha! Forza Juve! ui. Lángvörös arccal várom az európa liga sorsolást :( ezt is megéltük....

Ismeretlen_141971 2009.12.09. 06:45:36

Ki fog ezek után idejönni játékos? ezt látván még dzsudzsák balázs is azt mondja hogy,inkább maradok a psv-nél mint hogy a juvéba mennyek!Szégyen a tegnapi játék és ha leakarunk igazolni valakit nem lesz könnyű,. PL:Ha ezt a meccset visszanézi bacary sagna akkor mit mond?:érdemes nekem ebbe a fos juvéba igazolnom és szenvednem a kukoricacső bajnokságban,és semilyen kupát ne nyerjek és ezmiatt ne kerüljek be a Francia válogatottba.. Cáceres sajnálom mert ezúttal nagy butaságot csinált. de hogy,marad-e az nagy kérdés ezekután nem biztos,inkább vissza megy a Barcába és nyer kupákat igaz nem leswz állandó kezdő.. Ennyit az igazolásokról. Másrészt kéne ugye egy edző,hát ez megint nehéz választás de én Hiddink mellé állnék.. Szimpatikus és jelenleg ő a legnagyobb favorit! Majd meglátjuk Forza Juventus!

tataboy 2009.12.09. 07:38:37

Két meccsből egyet elbuktunk ahogy az várható volt!!! Azt hittem mire felébredek ferrara már eltakarodott innen,de úgy látszik megvárja míg elzavarják a halál fa...ra!! A rohadék okozott nekem egy álmatlan éjszakát,ilyen gyengén Juventust játszani még nem láttam,a Debrecen állítom jobban helyt állt volna!!! A cserékről inkább nem is érdemes beszélni. A legnagyobb probléma az hogy a csapat még mindig nemtud egy épkézláb akciót felépíteni,mondjuk a tegnapi meccsen már passzolni sem tudtak.Diegonak nem fekszik a rendszer,sőt senkinek,egyértelműen edzőváltás kell!!! Jah és a másik baj az hogy a seria a színvonala lent van a béka feneke alatt ugyhogy aki olasz csapatnak szurkol az egy időre elfelejtheti a nemzetközi sikereket! A spanyol,angol magasan felette van, de már a német és a francia foci is megelőzte úgy gondolom hamarosan az orosz is megfogja! Elnézést a kicsit össze-vissza írásért de annyira ingerült és szétszórt vagyok hogy az hihetetlen!!! Forza Juventus (ferrara nélkül)!!!!

norbi86 2009.12.09. 07:40:12

undorító egy meccs volt,az inter ellen is véletlenül nyertek,mert a blre készültek, megérdemelte a bayern,hogy tovább jutott, de nem tudom miről ábrándoztak, a bordeauxtól kikaptak,áááá,gondolták majd felszívják magukat, nagyon rendet kellene tenni a fejekben,meg az edző fejében is,vagy pápá ferrara, sztem is az edzőkön is múlott ez az egész,egyértelműen,de némelyik juve játékos h mit művelt,hihetetlen,cecares hogy bakizott a 11nél,leszámítval,az egyik legjobban játszott ,ha lehet ezt mondani,de mintha álomkóros lett volna az egész csapat,melo,meg diego,kritikán aluli volt,mind a 2 szerintem a leg gyöngébb meccset játszották a szezonban, ez a juve messze nem az amelyik nyerte a trófeákat valamikor folyamatban,de még csak meg se közelíti,tavaly ranierivel jobb volt a juve!! és állítom messze menőkig,hogy nem lesz itt semmi trófea,scudettot pedig felejcsük szépen el!!!! ez a juve nem juve!!!!ennyi,lehet haragudni rám,de nagyon nagy fordulatoknak,változásoknak kellene végbemenni,hogy flottul menjenek a dolgok

Giuseppe 2009.12.09. 07:53:11

Teljes a káosz a Juventusnál. A Juve hivatalos honlapján: Last Match Juventus-Bayern Monaco 1-4. =)

Del Piero 70 2009.12.09. 08:08:08

Gyalázat egyszerűen nincs rá szó.Ezt az égést.Az az igazság,nem hogy alkalmatlan Ferrára, még nyilatkozni sem tud.Ki kell mondani nem való a Juve kispadjára.Össze-vissza cserélgetett,minek hozta le Del Pierot? Megint ez a fasz egy csatáros taktika:Jaj csak ne kapjunk gólt aztán mikor már "égett a ház"akkor rá jött,hogy ja mégis csak két csatárral kellene játszani.Akit először le kellett volna cserélni az Melo volt,helyette be kellett volna hozni Poulsent és nem kellett volna kavarni.Diego változatlanul csalódás.Szerintem az Inter elleni meccs kivett minden erőt a csapatból és hozzáteszem ott sem játszottunk jól csak szerencsénk volt, ahogy azt az előttem szólok is mondják.Még egy észrevétel: semmivel sem vegyunk jobbak mint tavaly voltunk,télen igazolnunk kell,de nem "olcsó Jánosokat"a bajnokság is nagyon nehéz lesz.Meg ez a sok sérűlt? Én nem is értem.

Ruida 2009.12.09. 08:41:43

Kezd elegem lenni Ferrara szidásából. Mert ti milyen felállást állitottatok volna ki? Meg a tv2-őn is hibáztatták h. lehozta DELPIERO-t. Hát jól tette.Az utóbbi időben nem tatlálja a helyét. Kis tulzással amíg nem talál magára...(hacsak már nem ez az) akkor kissé szerintem már-már a helyet foglalja a neve miatt. Inkább próbálta stabillabbá tenni a csapatot...csak hát nem jött be a gyors gól miatt...pedig nem lett volna rossz lépés. Amauri nincs formában...ezért Trezi kezdett. Később behozta Amaurit is. Gio-t is...jó őt talán kissé késve. Kiesett a kp és a védősor legjobbja.(sissoko chiellini) A két új igazolás a szokottnál is szarabb volt.(diego melo) MIÉRT CIRO A HIBÁS? EGY ILYEN MECCSRE AKKOR IS KURVA MOTIVÁLTNAK KELLENE LENNI HA ÉN LENNÉK AZ EDZŐ. Szerintem a cserék logikusak voltak. 1etlen hibát követ el...amit sajnos a juvénál mindenkinek kötelező lenne megtenni. 1játékos(DelPiero) miatt változtatni taktikát...a 4-2-3-1el vagyunk a legjobbak...csak hát itt ő nem épp versenyképes.

tataboy 2009.12.09. 08:47:49

Itt leginkább Ciro Ferrara a hibás sajnos!!! Ez a csapat még Claudio Ranierivel is jobban össze lenne rakva!!! Ferrara egy pályakezdő,tapasztalatlan edző és az a helyzet hogy nem a juventusnál kellett volna kezdenie mert a Juve nem egy Barcelona! Ide egy nagy nevű edző kell,ennyi!!!

Bianco 2009.12.09. 08:54:52

Ruida! Giovincot talán későn hozta be???!!! Részemről 2-1 (v. ki tudja talán a 3. gólt is bekaptuk addigra?) állásnál amivel kiesünk a kupából az a minimum, hogy behozom az Atomhangyát. A legfájóbb probléma az, hogy még a cseréken sem látszott a nyerni akarása Ferraranak. Miért kell ahhoz Murinnyónak lenni hogyha szarban a csapat rögtön cseréljen az edző??? Mi a f...t néz Ferrara Cseh 2-t???

ggbuffon 2009.12.09. 09:00:22

Ruida: Hogy miért Ciro a hibás? Kis túlzással a játékosok azt sem tudják h mit kellene játszani, hova kellene helyezkedni.Míg előbbi például a támadásépítési ötlettelenségünkön,utóbbi például a pontrúgásoknál az észrevehető. 4-2-3-1: 4 csatárunk van amiből most 3 egészséges. Ugyanakkor ugyanolyan instabilak voltunk eredményszempontból mint most.Azért mostmár nem Almironokból meg Nocerino-kból áll a középpályánk...ez a formáció hosszabb távon pl balszélső nélkül (mert ha fáj ha nem Giovinco nem az) elképzelhetetlen. Átkell állnunk 4-4-2-re,Diego-t kivezényelni a szélre, h onnan befelé mozogva irányítson, kicsit mozgékonyabbá kell tenni a csapatot elől is, amíg ez nincs maradnak az oldalra alibipasszok, a középretömörülés, a tanácstalanság, h vajon 4-5 védő gyűrűjében vergődő csatárainknak h nyissunk területet. Csak h Diego példáját hozzam: a Werderben ugyanígy két csatár mögött játszott, aki előtt a csatárok folyamatosan elmozogtak, emellett voltak szélsők akik széthúzták a pályát, területet nyitva a brazilnak a szabadabb szerepkörhöz. Azért az h vannak a pálya középső 3adában 4-5en, ráadásul abból 2-3 emberhez passzolási képességeiben is van hiba, ezen a szinten luxus. Ferraranak azonnyomban mennie kellene, ha lenne benne egy kis gerinc.Kísérletezgessen, meg tanulja a szakmát, csak ne itt.Ez nem az a közeg.Ráadásul nem tud motiválni,világosan látszik a rapszódikus teljesítményünkön.Ennél (bár ezt nemgondoltam h valaha kimondom) Ranierivel is jobbak voltunk.Bár ez inkább előbbi kritikája semmint utóbbi dícsérete

csuma 2009.12.09. 09:03:08

Az az egyetlen hiba sajnos soknak bizonyult. Én Gio-t és Poulsent kezdettem volna Del Piero és Camo/Marchisio helyett. Egy stabil középpályával, és gyors, kreatív támadókkal. De tegnap még nem is a stratégiával volt a legnagyobb baj. Azt kombinálgatta. Még az első félidő úgy ahogy elfogadható. A bayern német csapat lévén keményen bekezdett, de mi szereztük a gólt. Ezután még jobban rákapcsoltak, és sajnos Caceres elkövetett egy hibát amiből gólt kaptunk. Ez ismét nekik adott lélektani előnyt. Ezután azt vártam, hogy na majd a félidőben kapnak valami lökést Ferraratól, esetleg lekúrja őket, hogy mi volt ez az utolsó 15-20 perc vagy akármi más amivel hatni lehet az emberekre, de ebből semmi nem mutatkozott meg a pályán. Nem azt mondom, biztos próbált valamit Ferrara az öltözőben produkálni, de ebből semmi nem látszott! Ugyan úgy folytatódott az egész. És tegnap itt volt a legnagyobb probléma. Ha nem tudja lelkesíteni a csapatot akkor nekünk most nincs rá szükségünk. Amúgy, már csak azért is kellene vennünk egy híres és tapasztalt edzőt, hogy egyáltalán minőségi játékosokat tudjunk vásárolni. Mert tényleg, ki akarna egy ilyen Juvéban játszani? (rajtam kívűl:P) És sajnos, az angol meg spanyol csapatokkal ellentétben, mi nem is tudunk lerakni egy akkora összeget az asztalra, hogy arra bármely játékos azt mondja, hogy oké, jövök. off: Moggi idejében voltak utoljára "visszautasíthatatlan ajánlataink" :D

juventino 2009.12.09. 09:07:16

Ferrarát lehet hibáztatni ill. felmenteni, valószínűleg valahol a kettő közt van az igazság. Egy biztos, a csapat eredménytelensége esetén általában az edző viszi el a balhét. Persze mindannyian tudnánk felhozni példákat pro és kontra, de ez rajtunk most nem segít. Véleményem szerint a szezon végéig hagyni kellene, egész egyszerűen azért, mert nincs minőségi edző szabadon. Csak olasz edzőben szabad gondolkozni. Na meg ugye júniusban ott a VB, nem tudom utána a jó öreg Marcello hogyan képzeli a jövőjét. Bár úgy érzem, nem biztos, hogy Ő lenne a legalkalmasabb edzőként. A szakmai stábban helye kell hogy legyen, de más pozíciót kell neki találni. Sajnos tegnap is beigazolódott, hogy ilyen teljesítménnyel egyszerűen nincs helyünk a legjobb 16 csapat közt. Persze a meccs minden szempontból katasztrófálisra sikeredett, talán nem ebből kellene kiindulnunk. De ugye emlékszünk a Bologna, Napoli, Caglari.... elleni meccseinkre, meg a siralmas BL produkciónkra is a csoportmeccseken.Ha valaki keményen szidja Cannavarot, akkor én az vagyok, de tegnap talán csak rajta látszott, hogy akar valamit tenni a sikerért. A meccs már előtte az öltötőben eldőlt. Ez mindannyiunkra nézve hatalmas szégyen.

vuiton 2009.12.09. 09:26:27

Tényleg nem szerencsétlen Ferrara-t kell szidnunk, hanem az oda nem való vezetőket,lásd Blanc nyilatkozatát,Ferrara helyében én is elfogadtam volna a felkérést,de nem őt kellett volna felkérni erre a feladatra.Erre most is mit mondanak? megyünk így tovább...hova?5-6.helyre?eggyet nyerünk,kettőt vesztünk. Melo,Diego?szerintem óriási játékosok,de látszik rajtuk,hogy valami nem megy a csapatnál,demotiváltak a játékosok,az Inter ellen is azért ment a szekér mert úgy mentek a pályára mintha háborúba mennének,lásd Buffon. Szerintem tudjátok mi van? a vezetők valahogy ki akarják húzni nyárig, mert utánna érkezik Lippi! a probléma csak az hogy így nyárig sehova nem fogunk eljútni!

Ruida 2009.12.09. 09:28:16

ggbuffon Gio miért ne lehetne bal szélső? Mióta ott játszik...csak jó értékeléseket kap...adott gólpaszt...lőtt gólt(jó igaz elég potyát xd) Természetesen Diego-t mindenképp be kell épiteni...hosszú távon "isten" lehet. De jelen helyzet és játékoskeret mellett én a 4-2-3-1nél maradnék....vagy talán megkockáztatnék egy 4-4-2őt...Gio-val a szélen...csak hát akk hol lenne diego? (Gio sokkal hatékonyabb a szélen....)

Juvegaspy 2009.12.09. 09:31:13

Akinek nem inge ne vegye magára! De aki azt írja h Ferrara takarodjon meg így szar úgy szar az menjen a picsába! Lebőgött edzőként a Juvénél ez tény de azért emlékezzünk már rá játékosként is. Szal csak annyit kérek hogy több tiszteletet. Szidni lehet de ne alázzuk. Azért attól több ember. Egyékbént tényleg a jelenlegi kerettel szerintem is egy jóval tapasztaltabb edzőre lenne szükség az eredmények eléréséhez. Forza Juve per sempre.

ggbuffon 2009.12.09. 09:56:07

Juvegaspy Ez nem a Máltai Szeretszolgálat.Én tisztelem mint embert, ettől függetlenül elkell távolítani mert nem alkalmas a feladatra.Sokkal kisebb dolgokért is rúgtak már ki edzőt, azért a következő éven mikor a büdzsében látható nyomai lesznek annak h BL bevételek bizony nemjöttek, így igazolásra se lesz akkora keret, akkor is ilyen megértőek leszünk vele? Mert az h képtelenek vagyunk konstans teljesítményt nyújtani annak mentális okai vannak(taktikai mellett persze), ami az ő sara. Én megértem azokat akik durvább hangnemben követelik a távozását.Egész egyszerűen nem ahhoz szoktunk hozzá az évek során h holmi Kájjárik meg Napolik, meg Istentudja kik nemhogy talán 1pontért, hanem mindjárt 3ért jönnek Torinóba, vagy állnak ki ellenünk. Ki lehet esni egy csoportból mert hát előfordul pl egy Poollal is, na de egy ilyenből? Bordeaux: naggyá tettük őket a Bayernnel együtt, semmi extra. Bayern: az utóbbi évek egyik legsz*rabb Bayern-je, ennek ellenére úgy mentek át rajtunk mint kés a vajon.Az a Bayern amely tavaly köpni nyelni nemtudott egy Barca ellen hazai pályán feltörölte velünk a padlót... Maccabi Haifa elleni két "szenzációs" 1-0.. 6csoportmeccsen rúgott 4gól..vicc. Viszont lehet hálásak is kéne legyünk, mert Európa topgárdái, ill BL csoportok győztesei lehet úgy megaláztak vna minket h csak pislogunk.Belegondolni is szörnyű h milenne velünk egy MU vagy egy Barca ellen, de említhetném az Arsenal csikócsapatát is.De a legszörnyűbb h félnünk kell,mindegy ki az ellenfél.

Ismeretlen_128760 2009.12.09. 09:56:10

Nem vagyok egy hangulatdrukker (lásd pl inter meccs utáni véleményem), de a Juventus újkori történelmének legsúlyosabb vereségét szenvedte el! Nagyobb blamának érzem, mint a Roma manchesteri vesszőfutását, itt egy gyenge, futballozni tudó játékosait nélkülöző Bayern rombolta le egy meccs alatt a hosszú évek, már -már évtizedek alatt felépített megtörhetetlen, bárkit megszorongató csapat mítoszát! Szánalmas bohóckodás volt, egy lefizetett megye 1-es csapatra hasonlított az egész banda! Ranieri egy rém gyenge keretből (félelmetes sérüléshullámokkal együtt) egy hagyományokhoz hű, versenyképes csapatot tudott összerakni, de Ferrara nem edző! Ő egy rendkívül szimpatikus volt sikeres Juve játékos, aki tanulgatja az edző szakmát, de semmi több! Ráadásul a tekintélye gondolom a nullához konvergál, hisz vannak néhányan a keretben, akikkel még együtt is játszott. (el tudom képzelni milyen lehet egy edzés) Ferrara megtartásával és a nyári átigazolásokkal, egy teljesen új, ez eddigi stratégiától ellentétes, támadó stílusú csapatot akartak felépíteni a védekezés rovására, (mert vessetek meg, de Grygeria és Molinaro is jobban megoldotta az ilyen feladatát utódjaiknál) láthatjuk mennyire jártak sikerrel. Hogy ennek csak az edző az oka? - remélem hamarosan megtudjuk. De mi ne a Barcára akarjunk már hasonlítani! Soha nem leszünk olyanok, mi mindig is a védekezéssel arattunk sikereket, és ez a valaha volt leggyengébb Juventus védősor! Az elkövetkező átigazolási időszakokban ez lesz a legfontosabb feladat! (biztos vagyok benne, hogy ezzel tisztában van a vezetőség is). Lépnünk kell, ahogyan az összes többi olasz csapatnak is, ha nem akarjuk, hogy itália beleszürküljön az európai középmezőnybe! Ördögi kör ez, a romló teljesítménynek "hála" egyre nehezebb lesz ide csábítani a külföldi, valóban erősítést jelentő játékosokat! Bízzunk a legjobbakban! Addig is Forza Juve, Forza Italia!

pedronegro 2009.12.09. 09:56:15

Szálljunk már le Ferrararól! Mi a szart hibázott ezen a meccsen??? Adott a keret, ő csak berakta azokat akik egészségesek. Ennyi. Lehet hogy alexet nem kellett volna játszatni, de akkor meg ezért basztatják! Gio kezdhetett volna de egyedül ő se tudott volna mit kezdeni. Poulsen becserélése teljesen logikius volt mert a középpályánk átjáró ház volt. Ferrara tehet arról hogy Felipe Melo bénázik eladja a labdákat, meg hogy Diego sem tudja szervezni a játékot. És helyettük meg nincs senki. Mi a faszt lehetne ebből kihozni. Nem kérdés vannak nála jobb edzők, de szerintetek Guardiola mit hozna ki ebből a csapatból? Ugyanezt vagy ennyit se! Itt nincsenek messik meg xavik!!! Persze Ferrara lehetne keményebb és egy-két játékost elküldhetne a picsába de akkor kit rak be helyette??? A vezetőségről meg nem is beszélve hogy mekkora balfaszok! Ezek után ki a fasz akar majd a juvéba játszani? Még ha kurva sok pénzünk lenne is. Ferrarat le lehet váltani egy sztár edzővel, de csak ekkor. Ha hiddink jönne akkor sajnos ferraranak menni kell de más edzőnek nem volna értelme ide jönnie, hiddink képes rendet rakni csak azt ne feledjétek hogy ő meg elég nagy vándormadár nem ül meg a seggén hosszutávon nem biztos hogy jó megoldás!

karrierpista 2009.12.09. 10:03:57

A szükségszerűségét nem vitatva megállapítható: 1, Szégyen, ami kedd este velünk történt. 2, Secco és sleppje gondolkodjon el, mit, hol rontottak el 3, Bár Ferrara egyik kedvenc játékosom volt, most azt mondom: Bye bye Ciro, Ciro good bye 4, Üzenem a Juve döntéshozóinak, amit lehet MOGGIT VISSZA 5, Nem láttam a játékosok arcán semmi motivációt. Buffon, ha gólt kap valami védelmi hibából, hát le akarja tépni mindenki fejét, ehelyett az első két gólt elég rezignáltan vette tudomásul, aztán meg a szégyen... 6, Diego olyan, miny Nyilas Misi. Pakkot kapott.DE: Nem egyet, sokat. Nem kicsit, nagyot. Nem csak az elején. A végén és a közepén is. A bírók egyáltalán nem védik meg. Elő kéne kapni az undorítóműringyó stílust, és keményen, nyilvánosan kritizálni a bírókat, szövetséget... Helyezzük őket mi is nyomás alá. Nem szeretném felmenti semmi alól, de ha valakit 5 percenként keményen Achilles-en rúgnak, kicsit zsibbadt sajgó lábakkal nem olyan aktív és pontos. Ezt megértem, de elfogadni nem tudom. 7, Márciusban megyek(?!) Torinóba egy jó kis meccsre. Hát még kivárok...

Ismeretlen_125607 2009.12.09. 10:04:05

Sajna ez megérdemelt volt. A pályán lévő 11 játékos keresi a helyét, nem tudja mit csináljon. Nekem ez jött vissza a tegnapi mérkőzésből, sajna azt kell mondjam ez bizony az edző hibája. Nem akarok Ferrara felett kenyeret törni, de egyedül nem bírja. Vagy csere vagy mellé egy tapasztalt szakmai igazgatót akivel megbeszélhetné a dolgokat.

norbi86 2009.12.09. 10:06:40

ez az vuiton,nyárig sehova nem fog eljutni a csapat! jelennel kellene foglalkozni erőteljesen! a téli átigazolási szakaszban remélem elküldik a fölösleges játékosokat,és hoznak komolyakat, igen ahogy írtátok elég szomorú volt hogy a 36 éves cannavaro volt a csapat egyik legjobbja,hihetetlen, az afrika kupán nem ártana kicsit szétnézni jó képességű játékosok felé!!vagy bánom is én,hihetetlen az is kiesik 1-2 játékos,mint chiellini,vagy sissoko,már gondban van az edző!

vuiton 2009.12.09. 10:11:34

na neee! Azért azt nem mondanám, hogy egyénileg szar csapatunk van, és hogy egy edző!ebböl a csapatból nem tudna többet kihozni! Szerintem igen is ezzel a csapattal a legjobb 16/8 között lenne a helyünk,persze ha csapat lennénk nem egy szétesett alakúlat. Lehet,hogy nincs Messi,Xavi,de miért?Arsenalnak,Manchasternek van? Del Piero,Diego,Sissoko,Chiellini azért ezek se kis játékosok!!!

vuiton 2009.12.09. 10:16:43

Vizi8, lásd Leonardo a Milánnál lehet nem tapasztalt de ott ül melette Tasotti,aki gondolom nem Ancelotti táskavivője volt.,de nálunk? Medaglioni ismeri valaki?eddig a fiatalokkal foglalkozott?szóval nem hiszem hogy nagyobb tapasztalata lenne Ferraranál...

Bobek 2009.12.09. 10:16:49

Huhh..ez tényleg borzalom. Ettől a gyen ge Bayertől ilyen megalázást. Szégyen. Ferrara valóban tapasztalatlan de nem tudom menjen-e vagy maradjon. De hogy Diegonak lefelezném a fizetését az bztos. Igaz hogy sokat faragják na de akkor is! C.R.-t is faragják meg Kaka-t mégis jol fociznak. De ez a gyerek egy borzalom eddig.Egy nulla! Kispadra vele és jöjjön Giovinco! Melo Melo Melo - Ő is harmat gyenge. Sokkal több labdát ad el mint amennyit szerez, vicc. Kispadra vele. És miért cserélte le Ciro DelPiero-t. Hátha eljutunk a kapuig kapunk szabadrúgást és majd Grosso fölé durrantja, vagy hogy Trez egyedül megtartja a labdát amíg feldöcögnek a többiek, Áhh nem is értem. És mikor hátrányban vagyunk csak várunk és várunk. Hihetetlen.

Diegoman 28 2009.12.09. 10:55:37

CsírÓ Ferárrá igenis többet hibázott a mérkőzésen! Méhes Gábór is mondta mintha a Juve nem lett volna fel készülve arra ,hogy hátrányba kerül. Félidőben lecsérlete dp-t felküldte Púlsent !De minek ennyire nem lehet idióta,hogy beküldi Púlsent és azt hiszi evvel kivédekezünk egy félidőt! Későn jött már Amamuri és GIO is ! Semmilyen taktika jelét nem láttam játékban annyit menjünk fel rúgjunk egy gólt és utána bekkeljük ki meccset !Csak hogy ez nagy csapatok ellen ilyen támadó jellegű futballal amikor szélső védő rendszeresen jár fel beadni labdákat lehetetlen ! Azt mondom menjen CSÍRÓ a fuckba ! És kell ide egy védő ! Caseres pedig a hibája ellenére jól játszott véleményem szerint ! Köszi csumi

Diegoman 28 2009.12.09. 10:57:11

Jah és kihagytam azt is hogy gondolta azt ,hogy Grosso fog pont rúgásokat elvégezni xd

Ismeretlen_142300 2009.12.09. 11:08:32

Szevasztok! Nehéz akármit is írni,nem ma kezdtem a szurkolást,még a 90es évek elején,de ezt amit tegnap láttam,erre se szó se mentség,egy név ütötte meg a fülemet,amiről én személy szerint se pletyka se semmilyen téren nem hallottam még,de úgy gondolom érdemes lenne komolyan foglalkozni ezzel a névvel,ez a név pedig Guus Hiddink,ezzel talán le is írtam a mondani valómat,aki ismeri azt tudja mit képes kihozni még a semmiből is,hisz jelenleg a 0át súrolja ez a csapat,ebben az évben ha 3 meccsen láttam azt amihez "hozzászoktam" a régi szép időkben (roma,samp,atalanta),szóval nincs helye már Cironak,elég volt,leginkább az akarást és a tűzet hiányolom,egy szunnyadó vulkán jelenleg,olyan minden mindegy van az arcokon.Röviden ennyi,de már nem tudtam megállni,hogy semmit se szóljak,tudom sokat nem ér,de várunk Hiddink!

4Evorg 2009.12.09. 11:44:04

Akik Ferrarat hibáztatják,azoknak részben igazuk van ,de akkor sem ilyen formában kell megfogalmazni("takarodj","húzz a picsába","húzz a fuckba" etc.)-nem kell elfelejteni,hogy egy szimpatikus ember,és a Juvénál egy legenda volt,a legendákkal pedig nem bánunk így.Félreértés ne essék,részben Ferrara hibája is a sikertelenség,de ezt normálisan is ki lehet fejezni.Ez az egyik.A másik az,hogy ne legyetek már képmutatók,amikor idejött és megnyerte azt a két utolsó bajnokit,akkor mindenki istenítette,most meg a pokolba kívánjátok,GONDOLKODJATOK már el,ez nem így megy.Akinek nem inge...

Dinnye 2009.12.09. 12:11:17

Janeszkához hasonlóan énis rendszeres látogatója vagyok az oldalnak, de kommentezni csak nagyon ritkán szoktam. Emellett már nem tudok szó nélkül elmenni. Az tény hogy kell egy új edző, de nem lehet mindent Ferrara nyakába varrni. Komoly gondok vannak a hozzáállással is. A tegnapi meccs mind a játék mind az eredmény szempontjából szégyenteljes volt. Az új igazolások hatalmas csalódást okoztak nekem, Melo mintha azt se tudta volna hogy hol van. De Diego is zavart volt végig. A tegnapi csapatbol egyedül az agyonszidott(bár nekem mindig is az egyik kedvenc) Cannavarot emelném ki, ő hajtott és viszonylag jól is játszott. A csapat nagy része sztem nem érezte át a meccs jelentőségét, mert míg a bayern hajtott 90 percig addig a juve nagyon keveset tett a továbbjutásért. Meglátásom szerint a középpálya közepén vannak a fő gondok, amik talán égetőbbek is mint a védelem problémái. Egyszerűen nem képesek megtartani néhány percre sem a labdát a középpályások, és így állandóan csak kergetjük a labdát. Igazából nem értem mi lehet a baj, bár én csak egy egyszerű focista vagyok:D De a vezetőséget sem lehet annyira hibáztatni hisz aki figyelemmel követi az európai futballt az tudja hogy Diego, Melo, Amauri, Tiago is jó teljesítményt nyújtott előző csapatában, itt viszont valamiért egyiküknek sem megy, és ennek vmi oka lehet, hisz nem létezik hogy ennyi jó játékos nem tud beilleszkedni. Én személy szerint több fiatalt is kipróbálnék, hátha... Egy új edző, új felállás talán megoldaná a problémát, talán nem. Hiddink jó szakember lenne, kell egy keménykezű edző aki rendet tesz. Remélem ebben a nehéz időszakban nem pártol el sok szurkoló a csapat mellől(bár aki igazi juventino az ugyse teszi), mert most van szüksége a csapatnak a biztatásra, még akkor is ha most sokan szomorúak a tegnapi eredmény miatt. Juventus per sempre!

turorudi 2009.12.09. 12:46:03

ferrara szimpatikus mint ember, és a szezon elején reméltem, h megoldja a feladatot, de már egy ideje egyértelmű h ez nem sikerül! számomra az lett volna elfogadható, ha a meccs utáni sajtótájékoztatón felajánlja a lemondását! vele csak az időnket vesztegetjük! de a vezetőség is olyan töketlen... kiesünk a blből, a csoportkörben, és kb megsimogatják ciro buksiját, h nem baj, hát fáradtak voltunk, de nyugi, mindenképp te maradsz a helyeden! még ha nem is akarják kirúgni, legalább valami motiváló célzatú lebaszás/ultimátum! jelenleg szarabbul állunk mint tavaly ranierivel, csak 1 jobb kerettel! kíváncsi lennék olaszországban a fórumokon is hasonlókat írogatnak e!? mostmár kicsit bánom h a 7végén megvertük a zintert! úgy talán most jobban elgondolkoznának a górék!

Tony 2009.12.09. 12:52:12

Nem Ferrara hibája mert a játékosok sem úgy álltak hozzá??? És mégis kinek a feladata elérni,hogy úgy álljanak hozzá? Összegezve: Az,hogy mit rontott el ezen a meccsen,részletkérdés,ez a hab a tortán! Az egész szezon 1 kínszenvedés és akár tetszik akár nem sajnos tavaly ilyenkor Ranieri-vel eredményekben és játékban is előrébb jártunk,1 jóval gyengébb kerettel,ez mindent elmond. Sajnos Ferrara-nak nem jött össze,kész.Sztem 1 ilyen eredmény után mennie kell.

jst 2009.12.09. 13:29:51

vajon, ha "eltakarodik" Ferrara, akkor tudunk majd gyors egymásutánban akár kettőt is pontosan passzolni, nem úgy mint tegnap? :(

Type-R 2009.12.09. 13:31:50

ide is leírom, annyira felbosszantott a meccs: én a részvényesek helyében az egész vezetőséget és Ferrarat is kiraknám még idén. némely renitens játékostól meg megvonnám a fizetését amíg nem úgy játszik, ahogy az ára/fizetése alapján kellene. szerintem ez vastagon a vezetőség hibája is. nem mindig a legolcsóbb megoldást választják, tutyimutyik, nem képesek azonnal lépni. és most nem is mentem bele abba, hogy miért van egy francia, olaszország legnevesebb klubjának élén... leváltani az összeset, kezdve az edzővel! Elkannak is megalszik a tej a szájában vazzeg, csináljon már valamit. nyúljon bele a Fiaz kasszába, és a Chrysler mellett egy edzőn is vegyen már nekünk. csengessünk ki Hiddinknek, vagy Prandellinek 5 misit évente az rázza gatyába ezt a csürhét! komolyan mondom, hogy rajtunk röhög egész Európa. szemét módon elkaszáltak a calciopoliban aztán visszajutunk egy edzővel, majd leváltjuk, majd hozunk egy másik, azt is, most a harmadik van. közben az átigazolási politikánk a vicc kategóriába tartozik. a legjobb igazolás a kölcsönbe vett Caceres és a vénszarköcsögáruló de még mindig legalább a csapat átlagát hozó Cannavaro. és ha nem lép valami fejes k**** gyorsan akkor új kapust is kell keresnünk, az meg aztán f**** lesz.

jst 2009.12.09. 13:35:13

Már a BL csoport sorsolásakor gondoltam, hogy szoros lesz. Akkor azzal nyugtattam magam, hogy ha kiesnénk, akkor legalább az ejrópa kupában lesz esélyünk, kicsit talán több, mint a BL egyenes kieséses szakaszában lenne. A magam részéről Hajrá Juve! (és behangolom otthon a tévét a sztorytévére, vagy hol a csudában is adják "B"-liga, izéé európa kupa meccseket.

jst 2009.12.09. 13:37:37

Type-R> "...játékostól meg megvonnám a fizetését amíg nem úgy játszik, ahogy az ára/fizetése alapján kellene..." Ja, tényleg! Hiszen ez így működik.

Sisca 2009.12.09. 14:25:07

Én nem értek nagyon hozzá, szerelemből nézem a Juvé-t, szóval érdemben nem tudok talán hozzászólni. Nagyon örültem Ferraranak, mert hittem benne, hogy felnő a feladathoz. Még tegnap este sem gondoltam úgy, hogy minden az ő hibája, de olvasva a sok kommentet elbizonytalanodtam. Mindenesetre az milyen dolog, hogy Diego, a minősíthetetlen játéka után (3passzából 2 ellenfélhez ment végig) mosolyogva nézi a kispadról a megalázó 3. gólt. Szörnyen rossz érzés volt :( Tudom én, hogy az edzőnek kell motiválni, meg minden, de nem volt tegnap a pályán se szív, se akarat, se semmi a Juvéban. És ez nem lehet csak a Ferrara felelősége. Vagy de? Annyira kiábrándult vagyok, hogy ma nem vettem fel a Juve sálam. :(

jonny007 2009.12.09. 14:52:21

a meccsel kapcsolatban azt nem értem hogy az elején még vezettünk támadásokat de a lött gol után teljesen passzivan "játszottunk". ebböl jött az hogy magunkra huztuk a bayernt és nem voltunk képesek váltani miután ök rohamozták a kapunkat. azt nem értem miért kellett anyira visszaállni.nagy baj van a játékosok fejében ha azt hiszik a bl ben 1 golos elönnyel el lehet kezdeni alibi focit játszani.amugy szerintem már a defenziv foci ideje lejárt miota chelsea barca és manchester a legjobb csapatok. a fejlödö realrol nem is beszélve.nekünk pedig iaquintán kivül nincs normális támadonk amauri nem tud golt löni föleg nem tök egyedül ha senki nem támogatja ennyit erröl

Type-R 2009.12.09. 15:03:21

jst: akkor nem a fizetését vonnám meg, ha kiraknám a keretből kis időre...

Ismeretlen_128760 2009.12.09. 15:09:38

"amugy szerintem már a defenziv foci ideje lejárt miota chelsea barca és manchester a legjobb csapatok." Ez marhaság, az angolok éppen a védelmük miatt tartanak ott, ahol.

Diego89 2009.12.09. 16:23:53

Ferrarának mennie kell! ez borzaszto ami most ittvan:S Juventus Örökkéé(L)(L)(L)

Ismeretlen_128149 2009.12.09. 16:55:58

Ez a Ferrara még a csapatnál van:O, azt gondoltam mire hazaérek suliból megvan az utódja bmeg:/

teki 2009.12.09. 18:53:25

Ez marhaság, az angolok éppen a védelmük miatt tartanak ott, ahol ezt mire alapozod mikor a középpályára épül az összes angol csapat és ha nézed pont chelsea mancester city csapatokat látni hogy a középpálya erősítése a cél az új igazolásaik alapján is

tomsz 2009.12.11. 18:01:38

Nem ezt érdemeltük, s azt kell mondjam, az EL sem lesz könnyű! Lpool, s azt kell mondjam, sztem a PSV ellen is lebőgne a csapat! Maradjunk a realitásnál, foglalkozzunk a bajnoksággal, arra van némi esély, ha nem is sok! Ja és nekem van egy elképzelésem, ha leváltják Ferrarát, én a vezetőség helyében Mourinhot hoznám el az Interből! Ő gatyába rázna minket s rendet tenne a fejekben is! Én rá szavaznék!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása