Ranieri: "Nagyon szerettünk volna bejutni a döntőbe"

A Lazio elleni vereség, és az Olasz Kupától vett búcsú nagy csalódás az egész csapatnak, beleértve Ranierit is.

A mérkőzés után láthatóan igen csalódottan nyilatkozott a tréner:

Claudio Ranieri

"Nagyon sajnálom, szerettünk volna bejutni a döntőbe, de nem sikerült. Jobban kellett volna játszanunk a széleken. Próbáltunk változtatni, de ez sem jött össze. Még a második félidőben sem, amikor lecseréltem néhány alulteljesítő játékost."

A szurkolók érthetően csalódottak voltak, és ezt füttyszóval, gúnyos rigmusokkal fejezték ki a csapat, a vezetők, és a tréner ellen.

"Hallottam a szurkolókat. Ha jól mennek a dolgok, jogos a dicséret, ha pedig rosszul, a kritikákat is el kell viselni. Össze kell szednünk magunkat, és most már a Reggina elleni mérkőzésre koncentrálnunk. A Lazio ellen bíztam benne, hogy nem hagyjuk őket lőni, mi pedig betalálunk, de nem így alakultak a dolgok. Ha rosszul mennek a dolgok, érthető, ha az edzőt támadják. Persze mi még mindig a Juventus vagyunk, és mindig győzni akarunk. A mérkőzés után biztosan nem fogok tudni aludni, de másnap újra fel kell kelni, és folytatni a munkát."

A mérkőzés egyes részeiben nem látszott a csapaton a kellő aggresszivitás.

"A srácok jól akartak teljesíteni, de nagy volt rajtuk a nyomás. Talán túl nagy volt az akarás. A csapat egyensúlya nagyon vékony mezsgyén mozog, és ez néha negatív irányba is billenhet. Sokkal aggresszívabb felfogást vártam a játékosoktól, és a kezdő tizenegy összeállításánál is az volt a szándékom, hogy folyamatosan támadjunk, és gólt szerezzünk. Sajnos azonban nem jött össze az, amiben bíztunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr494649525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spider81 2009.04.23. 11:40:24

Akartál a ló.... akartál te állat! Nulla vagy.Taktikailag egy dilettáns!Még egy Seria A-s kiscsapatot se bíznék rá! És a kedvenc mondatom tőle: "azért nem igazoltuk le Xabi Alonsot,mert lassú a támadásokhoz és ezért döntöttem Poulsen mellett"--->hányinger! Xabi a világ egyik legjobbja a maga posztján és nem voltunk képesek 20 misit kiadni érte,inkább 10-ért Poulsen jött!Vioc

RICh 2009.04.23. 12:39:12

Lassus kérlek töröld a kommentem és előre is bocs! A qrva anyádat már erre mást nem tudok mondani, szét basszák az idegeimet ezek az állítólagos vezetők. Elkan helyébe páros lábbal rúgnám ki az összeset.

carlos44 2009.04.23. 12:56:40

remélem jól aludtál és másnap felkelve levonod a következtetést és: ELTAKARODSZ!!! köszünjük

Ismeretlen_108746 2009.04.23. 12:58:47

Én meg azt szeretném nagyon, ha eltakarodna végre Ranieri! A munkát meg valahol máshol folytassa, lehetőleg az Inetrnél.

juve16 2009.04.23. 13:00:11

ÁÁÁÁÁÁÁÁ értem ,nagy volt a nyomás. Azért mostmár érzem a pozitív lendületet a nyilatkozatba. Majd most megmutatjuk..a Reggina ellen..odab**ós lesz.Gyerünk.. csináljuk meg! Rajtam nagyobb nyomás volt tegnap, mert rátok fogadtam a bwinen! Milyen naív voltam..Pffffffh! Miért követelsz agresszív felfogást a játékosoktól, ha te nem tudsz agresszív játékstílust a pályára dobatni. Bár mondjuk az agresszív ívelgetés hányásig Molinaroval talán fedi a mutatott a játékstílusunkat.

blake11 2009.04.23. 13:11:33

molinaro-ról egy rossz szót nem kéne szólni,mondom ezt mindenkinek(nekem nem úgy tűnik,hogy pont molinaro az akit épp fikázni kell)nagyon sok játékos mentalitásával komoly bajok vannak,vagy csak forma ingadozás?:D-rani papa megmondja majd minnél előbb távozzon nem lehet erre mit mondani,ki ez az elkann is ennyire ért a focihoz?vagy csak befolyásolják seccoék nagy bajok vannak itt,egyre nagyobb lesz a baj ha nem tesznek vmit

blake11 2009.04.23. 13:16:57

hát ha ez tovább folytatódik,akk remélem annyi lesz ranieriben,hogy szépen angolosan távozik(ezt a vezetőség többi tagjára is lehetne érteni-de az szinte esélytelen)

juve16 2009.04.23. 13:36:42

Oké ne bántsuk Molinarot, rendbe van. Tényleg átlagon felül teljesít, persze önmagához mérten. De ha már ezt az átlátszó ívelgetős focit választotta az agresszív Ranieri akkor a lassan két év alatt megtaníthatták volna a beívelésekre, bár Grygera sem valami klasszis de ez van...De lehet hogy elfogult vagyok vele kapcsolatba(bocs a Molinaro fanoktól).

Ismeretlen_22017 2009.04.23. 13:38:21

RICh: még belefér :) blake11: így van. A jelenlegi csapatból talán Molinaro az egyetlen (meg Nedved), akinek nincs baj a hozzáállásával.

mmartin91 2009.04.23. 15:01:21

Molinaronak nem a hozzáállásával hanem a játéktudásával van a baj. Sajnos nem üti meg a Juve kezdő szintet, a védelemből egyedül Chiellini lehetne kezdő ebben a csapatban. Persze nyilvánvalóan nem tudunk venni 3 olyan védőt akik kezdők lehetnének a következő szezonban, mivel erre nincs pénz. Ezért kellene fokozatosan építeni a csapatot, most vehetnénk egy Diego-t, egy középhátvédet, egy jobbhátvédet, majd télen jöhetne egy balbekk és így tovább...nyilván mindenkit nem tudunk megvenni egyszerre.

Roli921 2009.04.23. 15:36:53

Martin idén Chielliniről kaptuk a legtöbb gól szóval ezt a Juventus szintet nem értem.

momo 2009.04.23. 16:57:50

a faszom beleverem a vezetőségbe...ezek mi a faszt csinálnak..ez már nem a mi juvénk és remélem észreveszi ezt elkan is és kidobja a sok köcsög hozzánemértő embereket mint ezt a ranierit...ez egy csicska nem tudom mit keres itt!Molinaro meg ja hozzáállása van de szerintem abbakéne hagynia a focit mert nagyon pályát tévesztett..mennyen inkább karatézni vagy tudja a faszom de nem férne be az én kezdőmbe seholsem...HATALMAS átalakítások kellenek ide és az első lépésben a vezetőséget kéne oszlatni ranierivel együtt aztán mehetnek a poulsen meg tiago féle focisták!

JuveFan 2009.04.23. 17:02:37

Rani papa megmondta:Tórinóban biztos rugunk egy gólt.Csak azzal nem számolt hogy a Lazio is rug.

Ismeretlen_111021 2009.04.23. 17:32:58

"Nem tárgyalunk sem, Spalletti-vel, sem mással az edzői posztról. Nincs szándékunkban megválni Claudio Ranieri-től. "Az effajta hírek mind alaptalanok. A klub többször megerősítette már ezt az álláspontját a Lazio elleni vereség óta." valószínűleg már sokan olvasták...de én csak most...ezekszerint a vezetőség a nagyobb probléma...majd amikor már mindenki eligazol vagy a kieső helyen küzdünk akkor elgondolkodnak,h Ranieri nem ide való...

Ismeretlen_114665 2009.04.23. 17:46:21

Szánalom volt oda-vissza! Remélem nem maradt most már egy épeszű Ranieri párti se!

Juveludi 2009.04.23. 18:23:33

Nemkéne csodálkozni..már lassan 2. éve játszuk ugyan azt a játékot,ugyanazzal a taktikával...két szélső felfut,beadja(pontosabban megpróbálja)és vagy összejön,vagy nem..ennyi az egész...de most komolyan,a kiscsapatok ellen még talán jó taktika de nehogymár egy elődöntőbe ahol hátrányból kezdünk ugy menjenek pályára hogy ugyis lessz majd valami...Ranierit el a jó büdös faszba ,spanjaival eggyütt...

blake11 2009.04.23. 18:47:37

tévedsz szentem mmartin ki merem jelenteni molinaro a jelenlegi juve védelemből chiellini után a második legjobb(lehet ezen csodálkozni)és nem csak én gondolom így... lássuk kik is vannak:mellberg(lassú,fejjátéka komoly,de megkopott),grygera(termeli a gólokat a legváratlanabb pillanatokban,de nem egy olyan meccs van amikor árnyéka önmagának),de ceglie(még túl fiatal),legrotagglie(a szezon elején kész csoda ahogy játszott,de talán ennyi volt,elég sokszor bennmarad,meg nem egy fiatal gyors játékos),zebina(kész vicc),knezevic?(:S)-és azt hiszem ennyi-ez egy nagyon gyenge védelem be kell ismerni(de én nem épp molinaro játéktudásán vagy mentalitásán lennék kiakadva elnézve a többieket,tavalyi szezonban joggal ki lehetett akadni de most nem)

4Evorg 2009.04.23. 19:14:34

Igazad van,osztom a véleményed,kezdjük ott,hogy most mire fel fikázzátok,mert nem is játszott a kupameccsen,előtte lévő meccsen meg ő volt szinte a legjobb,Molinarot már egyesek csak divatból fikázzák,tény,hogy játéktudása alapján nem a legjobb,de most kevés olyan játékost tudnék mondani,aki tényleg a szintjén teljesít,szerintem most Moli igenis jól játszik,a témához is hozzászólva a kvartett takarodhat a picsába!

babo410 2009.04.23. 20:01:27

Molinaro egyre jobb, nem ő a legrosszabb védő. De az furcsa, hogy Chiellini az EB-n is milyen jó volt, meg azóta is válogatott. Csak a Juvéban szar. Nem furcsa? A vezetőség meg takarodjon a rákba! Undorító az összes. és az milyen már, hogy Diegoért versengenek a klubok, Mi meg nem akarunk érte 25 millát kifizetni. De Lavezziért simán! Könyörgöm nem is üti meg Diego színtjét, meg ő is támadó. Akkor 50 milláért igazolunk támadót a többi csapatrész meg idén is le van szarva! Így nem jutunk előrébb! Pláne, hogy jövőre se fog senki normális labdát adni a csatároknak.

RICh 2009.04.23. 21:08:38

Mi kell még a vezetőknek, vagy a tulajdonosoknak hogy végre lépjenek???Ne legyünk bent az első 4.be vagy micsoda???Nem értem miért nem lép senki?! Ezek a problémák nem fognak csak úgy szépen maguktól megoldódni és mivel egy egész csapatot nem lehet elküldeni ezért csak 1 megoldás marad,amit mi az oldal olvasói már réges-rég óta tudunk,pedig mi csak szurkolók vagyunk.....

Roli921 2009.04.23. 23:47:56

Tudjátok rájöttem mi a baj. Mindig az kell aki éppen nem kezdő. Ha Gio val kezdünk mért nem Nedveddel. Amikor Molinaro játszik mért nem De Cagle, aztán mikor De Cagle játszik mindenki szidja és inkább Molinarot akarja hátra. Meg azt se értem páran mért akarnak 5-6 új játékost a csapatba. Ide 3 max négy játékos kell 2 hátvéd és 2 középpályás. De ha 2 védő és egy kp jön akkor is elégedett vagyok. Meg persze egy új edző. Eddig én voltam az egyike azoknak akik védték az öreget. Most se a tudásával van a baj szerintem nem rossz edző, csak úgy érzem eltávolodott a csapattól megromlott a viszonya a játékosokkal. Szerintem már nem bíznak benne ezért kéne év végén kirugni. Új edző meg kicsit had szóljon bele az igazolásokba is.

suci 2009.04.24. 02:09:12

De Cagle melyik csapatban játszik?

Huszy 2009.04.24. 16:14:12

De Cagle, kérlekszépen vmi madagaszkári csapatban játszik. :D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása