A szurkolók elégedetlenek Buffonnal

A Juventus szurkolóinak egy csoporja elégedetlenségének adott hangot a Chievo elleni 3-3-as döntetlen után Gianluigi Buffon teljesítményével kapcsolatban.

Gianluigi Buffon

Egyértelműnek tűnik, hogy Buffon nem tudja régi formáját nyújtani, mióta visszatért sérüléséből, és a Juventus hétvégi, Chievo elleni mérkőzése után már az olasz sajtótól is éles kritikákat kapott.

Bár igazából egyik gól sem az ő hibájából született, régebben az ilyen próbálkozásokból legalább egyet hatalmas bravúrral védett volna. Az ilyen bravúrok azonban hiányoznak mostanában.

A Chievo elleni mérkőzés után pedig úgy néz ki, a szurkolók is kezdik elveszíteni türelmüket Buffonnal kapcsolatban, pedig a világbajnok kapus mindig is egyik legnagyobb kedvencük volt.

Egy szurkoló a következőket írta a Tuttosportnak:

"Meddig kell még tűrnünk ezeket a megaláztatásokat? Mikor kapjuk vissza az igazi Juventust? A védelmünk elfogadhatatlan, Buffon mérkőzésenként két-három gólt kap, nem érdemli meg, hogy a kezdőben legyen. Követelejük vissza Manningert!"

Egy másik szurkoló pedig a következőket címezte a csapat trénerének, Claudio Ranierinek:

"Kedves Ranieri! Az elmúlt két évben minden mérkőzésünk első félidejét átadtuk ellenfeleinknek. Belefáradtunk ebbe! Emlékezz, mi a Juventus vagyunk! Mi győzni akarunk, Ön azonban pontokat hullajt és mérkőzéseket veszít kis csapatok ellen... Elegünk van abból, hogy hülyét csinálnak belőlünk!"

Egyes pletykák arról szólnak, hogy Buffonnak nem tettek jót a vele kapcsolatban felmerült átigazolási pletykák, amiből Gigi ügynöke, Silvano Martina is jelentősen kivette a részét.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr494649461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_53881 2009.04.07. 11:51:49

Legnagyobb hülyeség amit most tenni lehet, az éppen ez, Buffon-t elővenni az eredmények miatt. Ja, amúgy úgy látom, népes számú magyar szurkolótábor él Torino-ban. Másképp nem tudom magyarázni az elégedetleneket, hiszen ez magyar mentalitás, nem? Nem.

Ismeretlen_22017 2009.04.07. 12:15:07

Ez milyen következtetés már... azta mindenit... Azért biztos nem lehetnek elégedetlenek, mert szinte minden mérkőzésen gólt kap. Csak az lehet, hogy magyarok :)

Shyr Kahn 2009.04.07. 12:22:52

Általában pozitív szoktam lenni (azaz a magyaros mentalitás távol áll tőlem), de már napok óta azt hajtogatom, hogy Buffon elmarad a régi szintjétől és kb Manninger szintjén áll jelenleg (ez is szép érvelés tudom :) ). Sőt az sem elképzelhetetlen, hogy Manninger az őszi formájával jobban teljesített volna a Chievo ellen. Szerintem jogos a kritika. Kapja magát össze Buffon.

Ricsman 2009.04.07. 12:41:24

A meccs összefoglalóját nem láttam mondjuk, de elhiszem amikor azt írta Lassus, hogy igazából egyik gól sem az övé volt. Akkor pedig szerintem: - talán a védelem a ludas nem? - 3/1 bravúrt csak úgy elvárunk... nem mohóság ez? egyértelmű, hogy gyengébb sajna Buffi, de amikor bemutatja a bravúrokat, egyesek számára az a normális.. ha csak a védhetőeket védi, esetleg hibázik, akkor már leköpjük? Kérem szépen...

agi905 2009.04.07. 12:53:10

Hát tényleg nagy barmok, hogy Gigit hibáztatják, szerintem ő igazán nem tehet róla, én inkább Chiellinit és Mellberget szidnám. Manninger is jó kapus, de azt csak nem akarják, hogy Buffon elmenjen. HÜLYÉK EZEK?

Ismeretlen_53881 2009.04.07. 12:54:55

Olyan, hogy tipikusan magyar mentalitás, ma már nem létezik. Legfeljebb a nem létező magyar mentalitásra való hivatkozást lehetne magyar mentalitásként számon tartani. Ezért próbáltam erre célozni, hogy ha valaki kritizál itt a blogon, az nem azért van, mert magyar. Máshol is kritizálnak bőven.

Ismeretlen_108746 2009.04.07. 13:20:50

passerby: Egyetértek. Elképesztő baromság Buffont hibáztatni ebben a szituációban. Elég sokat tett már a Juvéért, méltatlan ez az egész. Valóban nincsen jó formában, de vannak nála sokkal gyengébb láncszemek a csapatban. Persze ha az a cél, hogy elüldözzék Buffont, akkor remek úton járnak a szurkolók. Alapvetően azt gondolom, hogy szurkolói fórumokon mindenki azt ír amit akar, de az egy-egy játékost érő kritikát kivinni a pályára, az számomra elfogadhatatlan.

Ismeretlen_22017 2009.04.07. 13:23:55

A legnagyobb baj az, hogy az egész védelem egy kalap szar. És ha Gigi még csúcsformában is lenne, nem biztos, hogy a két belső védő hibáit orvosolni tudná. Mondjuk valószínűleg ezen a meccsen most minden összejött, mert azért ilyen hibákat nem szoktak elkövetni. De az tény, hogy nagyon össze kell kapniuk magukat.

Ismeretlen_118692 2009.04.07. 13:26:59

Kint voltam a Juve-Chievo meccsen!!! 10 éves korom óta vártam erre(most 23vagyok)!!! Hatalmas élmény volt! Leírhatatlan!!!!

Ismeretlen_111021 2009.04.07. 13:50:35

ez azért még viccnek is rossz...nehogy már a világ legjobb kapusán számonkérjék ,h mit mért csinál...jo elfogult vagyok,mert Gigi a legjobb nálam,de ilyet leírni,h ne legyen kezdő...szégyen...jó oké,most nem megy neki,de egyszer megunja az ilyen kis beszólásokat és tényleg eligazol tőlünk...éredekes módon a seria B-ben nem volt senkinek se vele problémája...akkor a csapat volt szarba és Gigi kitartott mellettünk most meg kicsit ő van szarban,viszonozni kéne...szerintem... :P

maradi 2009.04.07. 14:02:23

nem a zsömle lett kisebb, hanem a szurkolók pofája nagyobb! buffontól túl sokat várnak, lehet, hogy most nem a világ legjobb formában lévő kapusa, de attól még kiváló játékos, és helye van a juventusban.

suci 2009.04.07. 14:38:42

Ez az egész egy vicc Szidhatunk itt mindenkit Nem csak ezen a meccsen volt pár ember kritikán aluli. Elővehetnénk Tiagot, vagy Marchionnit, sőt az utóbbi időben Del Pierot is. Ranierit én már az elejétől fogva kritizálom Fáj az eredmény, Ranieri mondhatná: 'Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon' Attól függetlenül, hogy egyesek már hónapok óta szajkózzák, hogy ebbe a csapatba ennyi van, semmi több,,, azok most miért vannak meglepődve, hogy nincs meg a Scudetto? vagy a BL? (a kupa felől is vannak kétségeim) ÉN meg vagyok lepődve, mert régebb óta azt mondom, a csapatba több volt. Valójában a kis szar csapatok nehezítették meg a sorsunkat, amilyen meccseket hozni kellett volna. A második 'levéllel' pedig teljesen egyetértek. Rani papa, nem csak a 2. félidőben kellene játszanunk! És pl. nem más játékosokat isteníteni, hogy Di Vaio mekkora sztár. Túrót, nekünk vannak sztárjaink, tőlünk kellene a gólkirály! Ha ekkora sztár mindenki más, akkor menjél oda edzősködni.

carlos44 2009.04.07. 14:55:48

a meccs: http://href.hu/x/8p0m mindenki döntse el h ki volt a hibás...

vizi8 2009.04.07. 14:59:24

A második gól főleg az ő nyakába varható. A labda hosszú volt így ő hamarabb elérte volna mint a támadók. Ki is mozdult de meggondolta magát ez lett a veszte. Nem csak ő de az egész védelem bizonytalan a tavasz folyamán. Valami nem stimmel a fejekben.

Shyr Kahn 2009.04.07. 15:01:16

Igen passerby. Biztosan úgy van ha te mondod. Nincs magyar mentalitás. (ha az érveket hiányolnád, akkor elárulom, hogy érveimet töröltem elküldés előtt, elkerülve egy potenciális és ezzel együtt felesleges vitát). A lényeg, hogy - mily meglepő - nem egyezik a véleményünk. Szerintem az igazság az, hogy Manningerrel valóban jobban ment ősszel, pedig akkor is voltak védőhibák. Buffon-tól - mivel a világ legjobbja (volt) - elvárható a bravúr. Vagy talán nem várhatjuk el tőle? Nem túlkoros még és sok fizut kap. Mellbergtől eleve nem várok bravúrt (kiegyensúlyozott teljesítményt igen - persze, hogy elítélhető a gólok miatt, hiszen benne volt mindben és az előző mérkőzésein sokkal jobban teljesített...). Chiellini-től igen, de Ő nem a világ legjobbja (csak a legjobbak között van) és már megszoktam, hogy vannak rosszabb mérkőzései (akkor lesz a legjobb, ha az egykori aranylabdás Canna, vagy aranylabdás Sammer szintjét eléri, azaz képes lesz hosszú távon kiegyensúlyozott és hibátlan játékra - szerencsére előtte az élet és remélem képes lesz majd egyszer erre), viszont Buffontól nem szoktam meg, hogy egyetlen egy superman védést se mutat be 4-5 egymást követő mérkőzésen. A többség látja, hogy Buffon nem olyan, mint egy éve... akkor miért nem lehet kimondani az igazságot? Del Piero-ról kimondjuk, hogy gyenge és sokszor leírjuk: koptassa a padot, de Buffonról nem, mert a világ legjobbja (volt)? Ez szerintem elfogultság. Remélhetőleg a következő mérkőzéstől már jobb lesz, de ha nem én kipróbálnám Manningert, akivel a védelem is acélosabbnak tűnt (talán lehet az is benne van a pakliban, hogy jobban irányította a védelmet, mint mostanában Buffon teszi ezt)

Ribery56 · http://www.manutdhungary.com 2009.04.07. 15:03:56

Emberek! Ti olyan tökéletesek vagytok? Ő is csak egy ember, mindenkinek lehet jó és rossz napja, hete, de ez miatt nem kell kitenni valakit a kezdőből, nem kell kritizálni. Sajnálattal mondom ezt, de ez tényleg egy rossz magyar mentalítás. Én nagyon ritkán járok ki magyar mérkőzésre, pécsi vagyok, néha ki-ki tévedek egy PMFC meccsre, és mit hallok a hazai B-középtől: "A jó ku*va, re*kes, ro*adt any*d, miért nem tudsz normálisan passzolni?!?!?!" Körülbelül ez van. Pedig ilyen esetekben, amikor a csapat rosszul játszik, vagy egy-egy játékos rosszabbul teljesít, bíztatni kell, tiszta szívvel és emberek módjára kell szurkolni. Remélem a magyar futball is e felé orientálodik majd az évek múlásával!

blake11 2009.04.07. 15:08:44

szentem azzal elég sokan tisztában annak,hogy ez a vezetőség nem a leginkább elfogadott minden szempontot nézve(enyhén)seccoról most remélem nem kell szót ejtergusonenem.. am rani papa számomra jó edző de nem klasszis edző ha lehet ilyet mondani-nem lehet összhasonlítani se egy(lippi,capello,ferguson...jó azért mondjuk ők a világ legjobb edzői-de a juve nem a világ egyik legjobb csapata?-_-" volt egy periódus amikor a védelem elég erős volt de nem periódusból kell ítélni,hanem teljes szezonból-a védelmünk gyenge és foghíjas ez van-és most ezt nem a magyar mentalitás mondja belőlem eddig is ez volt a véleményem hogy miért szapulják buffont nem kéne valóban,nem kell azon csodálkozni,hogy a védelem kicsit elvan kényelmesedve amikor a világ legjobb kapusa van a kapuban.... szó mi szó ránk férne az erősítés-persze vannak fiatalok akik beváltották a hozzájuk fűzött reményeket(gio,marchisio,de ceglie) de néha bele kell nyúlni a pénztárcába ami nem nagy erénye seccoéknak helyesírási hibákért sorry buszra készültem épp

Ismeretlen_53881 2009.04.07. 15:14:26

Fogalmam sincs, most miért kell belém kötni, még csak nem is a te kommentedre reagáltam, Shyr Kahn. Azt hiszem, egyszer már írtam, hogy nem igazán akarok reagálni a hozzászólásaidra, mert állandóan vitázni akarsz, és akár ki is fordítod a szavaimat. Vagy mint most, alaptalanul kezded a vitát. Részemről ennyi. Buffon-nak könnyű a szemére vetni, hogy elmarad a korábbi teljesítményétől, hiszen akkor meccsenként volt 1-2 óriási bravúrja. Az érthető, hogy ezt a teljesítményt nem lehet állandóan tartani (bár azért az írek ellen volt klasszis hárítása). Elsősorban azonban egy jó védelmet kellene elé tenni, ami nem hozza olyan kellemetlen helyzetekbe, mint a hétvégén 3-szor is.

Juveludi 2009.04.07. 15:33:49

Amikor Mani volt a kapuban a védők jobban odafigyeltek mert tudták h nem egy vvilágklasszis áll a kapuban,és abban az időszakban szinte áttörhetetlen volt a védősor..Most h tudják ott van még mögöttük egy Buffon sztem nem hajtanak annyira...és éppez a gond..védők miattt kaptuk az összes gólt...mellberg+Chiellini..össze kell szedniük magukat ha egyáltalán 2. akarunk lenni...

Shyr Kahn 2009.04.07. 15:47:06

@passerby: Mivel korábbi vitáinkon elég sokszor beszéltem tipikus magyar mentalitásról, amivel nem értettél egyet és mivel most is kinyilatkoztattam, hogy szerintem nem tartozom a magyar mentalitásúak közé, ezért a hsz-ed simán magamra vehettem. Az már más kérdés, hogy nem nekem szántad. @Ribéry56: Nem vagyunk tökéletesek. Szeretnék csak félig olyan ügyes lenni, mint Buffon, de egyébként ki beszélt arról, hogy Ő tökéletes? Arról van szó, hogy gyengébben teljesít, mint mondjuk egy éve. Ez azt jelenti, hogy nem egy hiba miatt kritizálom, hanem a - hozzá képest - gyenge teljesítmény miatt, amit - valljuk be - nem szoktunk meg tőle. Mást is kritizálunk, ha az addigi szintje alatt teljesít, akkor Őt miért nem lehet? Nem azt mondtam, hogy Buffon szar kapus, meg menjen a pöcsbe és nem vagyok akkora paraszt, hogy ne szurkoljak neki, hiszen az egyik kedvenc játékosom, aki nem mellesleg egy nagyon szimpatikus személyiség is egyben. Azt mondtam és azt mondom most is, hogy jelenleg gyenge és össze kellene kapnia magát, ellenkező esetben pihenjen egy kicsit a padon és nézzük meg, hogy Manninger mire lenne képes a helyén. Ha konkurencia és kritika van, akkor talán jobban teljesít. Ha sokáig hozza ezt a relatíve gyengébb formát, akkor nem fogom kritizálni, mert egy idő után megszokom ezt, de akkor már nem is fogom annyira isteníteni, mint most... sokat tett és tesz a csapatért, de ha hosszabb távon rosszul teljesít, akkor jegelni kell. Senkinek sem kellene, hogy bérelt helye legyen a kezdő 11-ben. Se neki, se Nedvednek, se Del Piero-nak, se Amauri-nak... stb.

Ismeretlen_111021 2009.04.07. 15:50:31

Juveludi ezzel egyetértek...de attól még szerintem nem Gigin múlt sem ez a meccs sem más...jo igen látszik,h nem megy most neki annyira,de nem kéne semmilyen (se olasz,se magyar) szurkolónak pont őt szidni...nem kéne...sok mindent letettmár az asztalra és még fog is sokmindent... :P

Ismeretlen_53881 2009.04.07. 15:51:57

Ok, többet ne vedd magadra. Ennyi.

Shyr Kahn 2009.04.07. 15:55:05

@Juveludi: Lehet igazad van, de egy másik lehetőség, hogy az ordítozó Manninger jobban tudta terelgetni (irányítani) a védőket. Szerintem azokon a mérkőzéseken is volt sok védőhiba, amikor Manninger játszott és mégis képes volt bravúrokat bemutatni. Nem véletlenül mondták sokan, hogy szerencsére leigazoltuk Manningert. Chimenti-vel lehet a BL csoportköreit sem éljük túl. Persze Manninger nem egy világszínvonalú kapus. Igazi vonalkapus, azaz a kifutásai elég gyengék, de még így is képes volt megtapsolandó védésekre. Szerintem ha visszanézed az utolsó 10 gólt, amit a Juve legutoljára kapott, akkor látsz majd legalább egy-kettőt, ami könnyen védhető lett volna. Nem véletlenül mondja Camo is, hogy nem ezt a Juve-t ismeri, hiszen a húzóerők is gyengén muzsikálnak mostanság (Del Piero már huzamosabb ideje, de legalább volt egy jó félideje a Bologna ellen, Buffon amióta visszatért nem az igazi).

mmartin91 2009.04.07. 16:08:54

Én a szezon hátralévő meccsein Chimenti-t védetném, és utána megnézném h a szurkolók mennyire akarják majd viszont látni a kapuban Buffon-t. Nevetséges ez az egész, nehogymár pont őt hibáztassák. Az egész kezdő 11-ben Buffon-t hibáztatnám a legkevésbé ez az eredmény miatt. Remélem h Buffon a kritizálások miatt nem fog elmenni mert ha így lesz akkor megnézhetik majd magukat ezek az idióta, semmirekellő, bugris szurkolók.

Ismeretlen_118238 2009.04.07. 16:19:08

A meccs után Buffonra mérges voltam, hogy miért nem tudott legalább az első gólnál határozottabban kijönni. Valóban nincsen csúcs formában, de az nehezíti a dolgát, hogy Sissoko nem játszik. Manninger valóban jól teljesített az év első felében, de akkor a középpályán is jobban védekeztünk. Azért ezt is szem előtt kell tartani mikor a védelmet és Buffont kritizáljuk. az első kettő gólban a védelmen kívül a bal oldal is benne volt, mert onnan kaptuk a gólokat. Ne menjünk szerintem bele, hogy ki miben hibázott, mert az egész csapat szar volt Camoranesin kívül. Van ilyen meccs is. Az elvárás pedig azért nagy, mert a játékosok egész évben azt nyilatkozták, hogy BL-t akarnak nyerni és mindenki elhitte, hogy van esélyünk.

Ismeretlen_110022 2009.04.07. 16:21:35

A bajnokság nem ezen a meccsen ment el,hanem már jóval korábban,és ennek számtalan oka van. Az hogy GIGI esetleg most nem olyan jó mint amilyen volt korábban nem sok mindent befolyásol. Én szerintem ha nyerünk akkor sem lennénk már bajnokok. Ki garantálja amúgy hogy megverjük az Intert otthon? Merthogy ott mindenki 3 ponttal számol. A Chievo ellen most egy lett... Persze én sem szeretnék semmit jobban annál,hogy lezúzzuk őket de hát mégiscsak a listavezető érkezik hozzánk. Túl sok a probléma minden fronton,így nem is lehet kiegyensúlyozottan teljesíteni. Pláne nem Szeptembertől-Májusig. Az a kupa viszont iszonyatosan kéne! Továbbra is FORZA JUVE!

Ismeretlen_53881 2009.04.07. 16:43:53

Van der Sar előtt ott van Vidic és Ferdinand, Reina előtt Skrtel és Carragher, Cech előtt Terry és Alex, és lehetne folytatni a sort. És ezek csak a belső védők voltak. Buffon előtt általában Chiellini mellett mindig ott van Molinaro, Grygera, Mellberg/Legro. Az európai elitcsapatok közül talán a Juventus védelme a leggyengébb (esetleg még a Bayern-é). Gondoljunk csak bele, hány MU, Liverpool, Barca, stb. védő beférne a Juventusba. Fordítsuk meg: Molinaro, Grygera, Mellberg, Legro hány elitcsapatba férne be? Ezelőtt a védelem előtt kell Buffon-nak teljesíteni, és úgy, hogy sokaknak a meccsenkénti egy klasszis hárítás már a minimum. Aláírom, mostanság kevesebb van ezekből a "csodavédésekből". De azért komolyan, a védelemből Buffon az utolsó ember, akit bármiért is elő kellene venni. Miért nem Ranieri-t meg Secco-t csesztetik, akik Knezevics-el meg Mellberg-el erősítették meg a védelmet. Az is érdekes, hogy amikor Manninger-en mentek el pontok, vagy meccs, akkor nem volt ez. Pedig ő klasszikusnak beillő bakit is mutatott már be. Abban igaza van mmartin-nak, hogy Chimentit, vagy akár Manninger-t kellene védetni a szezon végéig. Nagyon kíváncsi lennék, hogy a most rinyálók mennyi ideig bírnák ki, hogy ne zengjen a "vissza Buffon-t".

Ismeretlen_113151 2009.04.07. 18:21:24

hát szerintem sem gigi faszával kéne elverni a csalánt... passerby-val értek egyet, mert tényleg nem valami acélos a védelem, de hát ez van...még jópár évbe beletelik mire olyan védősorunk lesz mint az európai elitnek.. FORZA JUVE!!

zlt 2009.04.07. 18:23:15

Én is passerby-vel értek egyet. Tény, hogy Manninger nem kapott ennyit, de akkoriban még a védelem nagyon jól működött....

Ismeretlen_114606 2009.04.07. 18:38:51

Van egy pár nem teljesen normális szurkoló.(nem azokra gondolok, akik most ideírtak, hanem akik azt mondják hogy vissza akarják kapni Manningert, olaszországban) Őszintén..lehet hogy benne volt egy két gólban, de senki sem tökéletes..és ha az a szurkoló aki Manningert akarja, akkor az álljon be a kapuba, és majd meglátjuk hogy ő hogyan állja a sarat.. Elég fura hogy egy olyanról mondanak ilyet, aki ki tartott a csapat mellett a serie b-ben, pedig akkor minden nagy csapat szívsen látta volna. Most nincs a legjobb formájában, de mint már az előbb mondtam senki sem tökéletes. A hibát nem csak Buffonban kell keresni..hanem a védőkben is.. Szóval csak annyit szeretnék mondani hogy aki ezt mondta az elgondolkozhatna hogy miket is beszél..és lehet hogy csak én gondolom így de ha én Gigi helyében lennék, akkor biztos nagyon rosszul esne ha ezt kéne valahol olvasnom..neki is van szíve, nem is kicsi (mert kitartott a juve mellett a rossz időkben is)..de ez csak az én véleményem.(gondolom most egypáran azt fogják mondani hogy egy ilyen nagy focistát nem izgatnak az ilyen beszólások..de akkoris biztos nem esne neki jól.)

Ismeretlen_22017 2009.04.07. 19:04:30

Nem, egyáltalán nem szabad Buffonra fogni a dolgot - annak ellenére, hogy most tényleg nem élete formájában van -, nem ő tehet arról, hogy a védelem egy rakás sz×r. Chiellini nincs formában, Mellberg már kifele megy ebből az egészből, nagyon lassú, Molinaro csere lehetne max, Grygera szintén. Minden csapatrész megsínylette a bundabotrányt, de a védelmünket érintette legjobban. Lehet, hogy a középpálya helyett tényleg inkább a védelmet kellene legjobban megerősíteni. Ahogy mmartin91 valamelyik bejegyzésnél írta, egy csapatépítés a kapusnál kezdődik... De nem Diegóval folytatódik, hanem a védelem felépítésével.

adamjuve 2009.04.07. 20:06:13

többen mondták h: mit várunk ettől a kerettől?! én sokat. de nem azonnal.leginkább(talán csak) egy védőt kéne igazolni, és fejben rendesen felkészülni

Ismeretlen_108746 2009.04.07. 20:11:54

Minden csapatrész ugyanolyan fontos, teljesen felesleges prioritások felállításával próbálkozni. A kapusnak, védelemnek, középpályának és csatársornak egyaránt jónak kell lennie, s nem megengedhetőek az ilyen gyenge csapatrészek, mint a jelenlegi védelem.

Ismeretlen_111021 2009.04.07. 20:27:41

most így több dologra is reagálnék... Giginek igenis nagy szíve van és ez tutira nem esik neki jól...Alex és ő szokta kihangsúlyozni leginkább,h mennyire köszönik a bíztatást a meccseken,meg h jó érzés,h ennyire szeretik a csapatot... aztán...ebből a keretből ami nekünk van sokkal többet lehetne kihozni,nemrég még mindenki azt mondogatta,h nekünk van a legerősebb védelmünk... ez most nem az a csapat amit mindenki látni szeretne,de remélem,h ez változni fog a jövőben :P sőt nem...tudom,h változni fog...FORZA JUVE

norbi86 2009.04.07. 20:41:09

valahogy úgy van ahogy a legtöbben írtok,nagyon sajnálom Buffont,nálam még mindig a legjobbak között van,ha most nem is a legjobb,de így van,mikor ment a csapatnak,akkor a védelem klaffolt,és Manningernek is kevesebb dolga akadt ,sajna most ez van, de ami tény,hogy ha Juve elkapja a fonalat akkor minden olasz neki szurkol,még az is aki előtte nem volt fanatikus,ha pedig van egy megbotlás azt az olaszok nem szívesen látják,na akkor elővesznek mindent,és megy a szapulás,és bajban is legyen drukker 1 drukker, pl.nem fociban volt K1ben pár évvel ezelőtt,mikor Bonjaskinak nem ment ,na akkor ő kapott hideget meleget,és hónapok múlva derült ki,hogy több tragédia volt akkor az életébe...na mind1 vissza térve,én még mindig azt mondom legyen más edző aki felrázná a csapatot,és végre észre kellene venni hogy kellenek hátvédek,elsősorban azok,de nem neve sincs csapatból,sose hallott emberkék találomra,zsákbamacskát ne vegyenek negyed osztályból,meg ilyenek,

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása