Sissoko és Legrottaglie: "Három pont szombaton"

A Juventus szombaton a Reggina csapatát fogadja, azt a csapatot, melytől tavaly idegenben vereséget szenvedett, igen vitatott módon. A Bianconeri mindent elkövet majd, hogy visszatérjen a győztes útra: nemcsak azért, hogy bosszút álljon a tavalyi vereségért, hanem a megszerezhető három pontért is.

Nicola Legrottaglie

"A múlt az múlt, most már teljesen más a helyzet. Nem a tavalyi évre kell gondolnunk, hanem a megszerezhető három pontra, melyek roppant fontosak, mivel riválisainknak nehéz ellenfelekkel kell szembenézniük (Inter-Napoli, Palermo-Milan, Roma-Fiorentina). Nekünk minden áron győznünk kell, és reménykedni, hogy ellenfeleink elbuknak." - mondta Nicola Legrottaglie.

A tavalyi mérkőzésen Momo Sissoko ellen megítélt büntető végzetesnek bizonyult a Juventus számára. A mali válogatott játékos akkor még torinói karrierje elején járt, azóta azonban a középpálya igazi vezérévé vált.

Mohamed Sissoko

"Nagyon meg akarjuk nyerni ezt a meccset. Az Inter ellen jól játszottunk, de nem jött össze a győzelem. A Reggina ellen ezt pótolnunk kell, hogy a következő fordulóban bizakodva utazhassunk a Lecce otthonába. Jól érzem magam, így kell tovább folytatnom. Eddig minden mérkőzés után probléma nélkül sikerült kipihennem magam." - nyilatkozta Sissoko.

Az idei Juventus egyik legfőbb erőssége a szilárd védelem.

"7 győzelmet szereztünk egymás után, és a védelmünk jól működött. Egy erős támadósorral rendelkező csapat, az Inter ellen azonban nem voltunk valami hatékonyak. A védelem szempontjából kitűnő ez az idény, de az egész csapat nagyon jól játszik. Ha kevés gólt kapsz, az az egész csapat érdeme. Továbbra is így kell folytatnunk, mert bár kicsit kevesebb gólt szerzünk, mint tavaly, azért még így is minden rendben van. Csak a győzelem érdekel bennünket, még akkor is, ha csak 1-0 a végeredmény. A sok gól egyáltalán nem fontos." - fejezte be Legrottaglie.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr284648990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juvetto 2008.11.27. 21:51:44

Be kell húzni!! Én jó és eredményes, valamint gólgazdag meccsre számítok...legalábbis remélem így lesz és kitömjük a Reggina-t! :) FORZA JUVE!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása