Ranieri türelemre inti Giovincót

Claudio Ranieri arról beszélt, hogy Sebastian Giovinco hamarosan játszhat majd David Trezeguet helyett.

A francia támadó ma reggel átesett a műtéten, melynek során mindkét térdét megoperálták, mivel kiderült, hogy a bal térdével is baj van, nem csak a jobbal. A műtét jól sikerült, Trezeguet január végén térhet majd vissza a csapathoz.

Claudio Ranieri

"Azt mondták, hogy jól sikerült az operáció, és ennek nagyon örülök. Tudtam, hogy a másik térdével is gondok vannak, de nem az én dolgom, hogy hogyan hozzák rendbe."

Trezeguet kidőlése megnyithatja az utat Sebastian Giovinco előtt a kezdőbe kerüléshez.

"Lassan, de biztosan eljön ez ő ideje is. Nem szabad azonban úgy várnunk, mint a Megváltót. Lassan kell beépítenünk a csapatba, mivel felelősséggel tartozunk érte. Soha nem mondtam, hogy taktikai problémákat vet fel. Játékosként még most fejlődik - korábban mindig középen játszott, míg az Empoliban többnyire bal szélsőként vetették be. Azért hoztam vissza, hogy Nedved helyettese legyen, de ez nem azt jelenti, hogy támadóként ne lehetne bevetni. Nagyon bízom benne. Keményen dolgozik, igazán kiváló játékos, de adjunk neki még egy kis időt."

Bár Giovincót az egyik legnagyobb olasz tehetségnek tartják, a Juventus idei összes meccsén mindössze 18 percet játszott. Sokan úgy vélik, hogy Ranieri pihentetni akarja az Olimpia után, mások úgy gondolják, hogy a túlzott média érdeklődéstől, és elvárásoktól akarják óvni.

Egyre hangosabbak viszont azok, akik szerint Giovinco mellőzésének igazi oka az, hogy így büntetik, amiért eddig nem hosszabbította meg szerződését. A fiatal középpályás évi 1 millió eurós fizetést szeretne, ám a klub nem hajlandó 450 ezer eurónál többet fizetni neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr654642641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása