A Juventus lehet az olasz Arsenal

A Juventus vezetői az Arsenal stratégiáját próbálják követni: fiatal játékosokat vásárolni, akikkel egy új, dicsőséges korszak nyitható. Az elsődleges cél az Udinese 21 esztendős kolumbiai védőjének, Cristian Zapatának a megszerzése. Gondot jelenthet viszont, hogy az Udinese 20 millió eurót kérne a védőért, ennyit pedig nem hajlandó fizetnit érte a Bianconeri.

Cristian Zapata

További 23 év alatti játékosok, akiket árgus szemekkel figyelnek a zebrák: Micah Richards, a Manchester City 19 éves védője; Gael Clichy, az Arsenal 22 éves védője; Diego Capel, a Sevilla 20 éves középpályása; Lubos Kalouda, a Brno 20 éves középpályása; Pablo Piatti, az Estudiantes 18 éves irányítója; Ivan Rakitics, a Schalke 20 éves középpályása; Diego Valeri, a Lanús 21 éves középpályása; Samir Nasri, a Marseille 20 éves irányítója, és Hatem Ben Arfa, a Lyon 20 éves balszélsője.

Eközben a vezetőség nagy erőket mozgósít a "nagyágyú" leigazolására, amely posztra nagy eséllyel pályázik Lampard és Diego is. A csatársorba továbbra is az Amauri-Elmander-Huntelaar trió közül kerülhet ki a győztes.


Forrás: Zebraportal

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr254641687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mmartin91 2008.03.06. 13:53:41

Hát az Arsenal is hasonló stratégiát követ mint ahogy leírta a Zebraportál szerkesztője dehát pont ők azok akik kis pénzért vesznek fiatal játékost,nem pedig 20 millióért.A felsorolt játékosok közül Zapatát el lehetne hozni,Richards nem hinném h pont hozzánk akarna jönni,Clichyt bittos h nem tudjuk elhozni,Capel jó szélső,Kaloudát,Piattit és Valerit nem ismerem,Rakitic is egy tehetséges középpályás,Nasri és Ben Arfa pedig már kész kiforrott játékosok tehát megvan a maguk ára.Ezekből a játékosokból akik reális célpontok lehetnek számunkra és még szükségünk is van rájuk,azok Zapata,Capel,Rakitic/Nasri és Ben Arfa. Mondjuk én irányítónak abszolut Diegot favorizálom nem pedig Rakiticet vagy Nasrit.Ben Arfával kurva jól járnánk mert baromi nagy játékos már most is.

passerby 2008.03.06. 14:33:48

Nem azért, de nem kellene majmolni az ágyusokat, én egy olasz csapatba lehetőleg olaszokat akarok látni. Nem azt mondom hogy egy full olasz csapatot kell építeni, de a felsoroltak közül tudtommal egy sem olasz. Mi is Intert akarunk, vagy mi? Amúgy meg lehet hogy jónak tűnik az Arsenal játékospolitikája, de szerintem ők sosem fognak BL-t nyerni..

buub 2008.03.06. 16:16:03

passerby nyugi, nekünk olaszokat nem kell venni, azok ott vannnak a kezdőben, illetve kölcsönből fognak visszajönni. Sztem jövőre a kezdőben ennyi olasz lesz: Buffon, Chiellini, Criscito(továbbra is bízok abban, hogy megjön az esze a mesternek illetve a vezetőknek), Camoranesi, Marchisio, Giovinco, Del Piero ez, ha jól számolom 6 játékos, ami egyáltalán nem mondható kevésnek. Máshol leírtam már errőla cikkről a véleményem, szal csak bemásolom: Hetek óta az első olyan cikk ami örömöt vált ki belőlem. Én személy szerint megbízok a fiatalokban. De szerintem ez nem lesz így. És hogy miért nem? hát ha a vezetőség a fiatalokba fektetne, akkor Giovinco itt lenne nálunk és kezdőben játszana. Akárhogy nézem, aki a korosztályos válogatott sztárja, az miért nem próbálják meg beépíteni a klubcsapata kezdőjébe?? Ugyanez a helyzet Criscitoval, akik érdemtelenül küldött Ranieri "mester" a kispadra, mert a Roma elleni meccsig egyáltalán nem játszott rosszul, sőt! Egyszerűen azt várják el tőlük, mint a tapasztalt rókáktól. Elismerem, hogy egy ilyen nagymúltú klubbnál, mint a JUVENTUS jól kell teljesíteni az embernek (legalábbis eddig így volt, bár Molinaro miatt kezdek ebből a hitemből kiesni), de mégse lehet elvárni tőlük, hogy úgy játszanak mint a világhűrű játékosok, kell nekik egy kis idő. Én lemondanék 2 évre minden sikarről, ha cserébe addigra összehoznánakegy normális, összeszokott! csapatot. De a tavalyi igazolások nem azt erősítik bennem, hogy a Juve ezen az úton haladnak, igazából nem is tudom, hogy milyen úton halad, vagyis azt tudom, hogy rossz úton. Ott van Almirón leigazolása, amit mr akkor se értettem, abból a 9 milkából vehettünk volna egy fiatal szélsővédőt, de nem... Nah mind1 is, mert a végén még ez az örömteli cikk is csak haragot vált ki belőlem.

buub 2008.03.06. 16:18:36

Jah és amit elfelejtettem, az Arsenal az egyetlen klub akinek az igazoláspolitikájára felnézek. És mégvalami, azért se leszünk olasz Arsena,mert nekünk, most oylan fiatalok kellenek, akik már bizonyítottak, nem hiszem hogy vezetőség kockáztatni fog, de ettől függetlenül fiatalokat kell igazolni!!!

Szabó Tibor 2008.03.06. 16:19:10

Mi!!!!??????? Hirtelen roszul lettem mert azt írja valaki hogy nem fog az arsenal bl-t nyerni nem most fogja megnyerni amit a AC ellen jáccott az bőven elég és nasrit és ben arfát + diégót ha megveszok az nagyon jó lesz mert nincs senki aki képes lesz 3-4 év múlva úgymond 1 osztájú játékos. Vegyük a kedvencemet Nedvedet az még 3 évig szerintem bírni fogja az iramot(+remélem hogy nem hagya abba) de ha kiöregszik akkor nincs ki legyen és az olasz utánpótlás még nincs olyan jó ezért kelle idegen légiós

buub 2008.03.06. 16:25:29

Nedved helyére számomra egyértelmű, hogy Giovinco fog kerülni jövőre, még ha a kissrác is szabadon szeret mozogni a pályán, mondjuk ez jellemző Nedvedre is.

RICh 2008.03.06. 16:59:24

Ez számomra is evidens,hogy nedved hejére Giovinco....Innen,ebböl a kis irásból én mindegyik srácba nagyon nagy fantáziát látok....(mármint azokba akik a további 23-év alatti kiszemeltek között vannak)!!!!!!!!!!!!

Shyr Kahn 2008.03.06. 17:08:57

Ranieri számára pedig az evidens, hogy Palla az új Nedved... Giovinco számomra irányító kp, azaz (mivel nálunk ilyen poszt nem létezik jelenleg) visszavont csatár, akárcsak Alex.

passerby 2008.03.06. 17:45:08

Azt írtam hogy az Arsenal szerintem nem nyer BL-t, ez egyéni vélemény. A Te gondolatmeneted alapján akkor a Roma lesz a nyerő, mert amit a Real ellen nyújtottak - ismét csak szerintem - az valami zseniális volt. Szerintem nagyobbat játszottak mint az Arsenal a Milan ellen. Ja és ne legyünk már eltévedve: "nasrit és ben arfát + diégót" , most őszintén, ez a mostani vezetőség soha az életben nem adna ki annyi pénzt, amennyibe ezek kerülnek. Meg hogy Nedved még 3 évet lehúz, kész vicc. Minthogy az is vicc, hogy az olasz utánpótlás nem jó... Nagyon hosszú évek óta nem volt annyi fiatal, tehetséges játékos Olaszországban, mint amennyi most van.

buub 2008.03.06. 19:05:01

Őszntén remélem, hogy az Arsenal nyeri meg a BL-t. Gyönyörűen játszanak. szerintem nagyon megérdemelénék már az első BL serlegüket.

RICh 2008.03.06. 19:59:56

Én Arsenal-Manchester döntöt várok....játékoskeret alapján!

mmartin91 2008.03.06. 20:01:25

Igen,ebből a mezőnyből én is az Arsenalnak szorítok és remélem h ők lesznek a befutók. Az meg vicc h Ranieri szerint Palla az új Nedved.Vagyis az a vicc h ő azt gondolja h ez így van mert ez nem igaz.Palladino soha az életben nem lesz olyan szintű játékos mint a cseh.Eddigse csinált semmit mikor jáccott szal tőle aztán nem kell azt várni h majd később megváltó lesz. Giovinco-t én is visszahoznám a nyáron és a széleken alkalmaznám,legfőképp akkor jáccatnám mikor Nedved elfárad,pihenőt kér,stb.Mert az nyilvánvaló h Nedved 35 évesen is a Juve legjobbja.És én kurvára remélem h a köv.szezont is elvállalja,de viszont ez csak akkor fog bekövetkezni ha kiharcoljuk a BL indulást jelentő vmelyik helyet.

PaLLaDiNhO 2008.03.06. 20:06:39

nekem tetszenek ezek a nevek csak egyet sajnálok /fogok az mirante sztem nagyon jól jönne még cserekapusnak aztán ha buffon netán kiöregszik (csak igy ne legyen:)tudná sztem ehlyettesiteni meg ha edzéseken buffontol tanul akkor nem lehet nagy baj:D apropó ha buffon visszavonul, ajánlani kéne neki egy kapusedzői posztot nem? na szal fiatalok... hát mondjuk jó lessz ha lesz gio, marhisio is visszajóön ,esetleg mirante ,plusz zapata ,capel ,raktic ,nasri akkor már odab@nánk .plsz PALLA :D jó lenne sztem ha ezzel a vezetőséggel egyiküket idevarázsolnánk de majd jövök én !

buub 2008.03.06. 21:48:25

PaLLadiNhO hova sietsz annyira, mire Buffon visszavonul az még majd 10 év.

PaLLaDiNhO 2008.03.07. 19:28:24

előrelátó? :D igazad van mondjuk de azért megnyugtatóbb ha egy mirante van a kispadon mint egybelardi nem? most am. egész jó kis nevek merülnek fel nálunk csak igazak lennének :S XD holnaputá megmutathatja crisito mit is tud :D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása