Sissoko első nyilatkozata

Mohamed Lamine Sissoko tegnap óta hivatalosan is a Juventus játékosa, és a 22-es mezszámot fogja viselni. Most, hogy végetért számára az Afrika Kupa, hamarosan csatlakozik fog a csapathoz. Mielőtt végleg Torinóba költözne, eltöltött két napot a városban, aláírta szerződését, átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, és elkészültek az első hivatalos fotók is róla. Ezen kívül Sissoko nyilatkozott a 'Juventus Channelnek' is.

Mohamed Sissoko

"Nagyon örülök, hogy Torinóban lehetek. Átestem az orvosi vizsgálatokon, és most jól érzem magam. A Juventus nagyszerű klub, kivételes játékosok alkotják a csapatot. Fantasztikus dolog, hogy fiatal korom ellenére én is tagja lehetek a keretnek."

Sissoko a múlt héten lett 23 éves (egészen pontosan január 22-én), de már hatalmas nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Két évet töltött a Valenciánál, kettőt a Liverpoolnál. A számos trófeát, melyet ezen évek alatt szerzett, bárki megirigyelhetné: egy spanyol bajnoki cím, egy UEFA Kupa elsőség, két Európai Szuperkupa diadal (mindkét klubbal egy-egy), egy FA Kupa és egy Angol Ligakupa győzelem.

Célja, hogy új klubjával további címeket gyűjtsön, és persze azonnal csapattársai, és az edző - akivel egyébként kiváló a kapcsolata - rendelkezésére akar állni.

"Több olasz mérkőzést is láttam, nagyszerű itt a futball, és rengeteg a tehetséges játékos. Ahogyan itt, a Juventusnál is. Nagyon jó dolog, hogy tagja lehetek ennek a csapatnak, és újra együtt dolgozhatom Claudio Ranierivel. Ő volt a trénerem a Valenciánál is, jól ismerem őt, és a futball iránti elkötelezettségét, szerintem nagyszerű szakember."

Addig is, amíg meg nem érkezik Torinóba, és megkapja első lehetőségét, Sissoko bemutatta magát a szurkolóknak.

"Igazi harcos vagyok, szeretek nyomást gyakorolni az ellenfélen. Az a célom, hogy nagyszerű középpályássá váljak, és ez a Juventusnál sikerülhet. Karrierem nagyon fontos szakaszához érkeztem, hatalmas lépést tehetek most előre."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr334641570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asvééd 2008.01.31. 14:25:38

Jóóóól van Momóka,nyugi,már megvettünk!!Elég a nyaliból!!! Most már a tettek következzenek,a /cuppogós/ szavakból már túl sok van......... go momó -ka!!:)))))

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1857) bajnokság (3435) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (952) elemzés (40) előzetes (871) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1684) játékosokról (10118) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2481) meccsek (4208) mercato (4248) nyilatkozat (7549) Olasz Kupa (331) összefoglaló (421) pletyka (4267) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (296) video (211) Címkefelhő
süti beállítások módosítása