Deschamps megerősítette, hogy feszültségek vannak a klubnál

Didier Deschamps elmondta, hogy ezek 'nehéz napok', annak ellenére, hogy a csapat egy győzelemnyire áll a Serie A-s feljutástól. Az tehát már szinte biztos, hogy a Bianconeri jövőre újra a legmagasabb osztályban folytatja, az viszont nem, hogy a francia edző marad-e a klubnál.

Didier Deschamps

Deschamps nincs jóban néhány emberrel a vezetőségből, és néhány nappal ezelőtt az ügynöke azt nyilatkozta, hogy ha a klub vele képzeli el a jövő szezont is, akkor szerződést kellene neki ajánlani.

"Nagyon nehéz helyzetben vagyok most." - mondta Deschamps az Arezzo elleni mérkőzés előtt, a pénteki sajtótájékoztatón. - "Nem szeretnék semmit hozzáfűzni ahhoz, amit a képviselőm mondott.

Sajtóértesülések szerint Deschamps és Jean-Claude Blanc, a klub általános igazgatója találkozni fog, hogy tisztázzák a helyzetet, és megbeszéljék az edző jövőjét.

"Egy évig még érvényes szerződésem van. Most csak azt akarom, hogy a Juve újra a Serie A-ban legyen. Nem hiszem, hogy másról is kellene beszélnünk. Rengeteg okunk lenne az ünneplésre, de bonyolult a helyzet a klubon belül, mert nem mindannyian tartunk egy irányba."

A Bianconeri szombaton Toszkánába utazik, és Deschamps reméli, hogy sikerül győzniük a csapat ellen, melyet az egykori Juve-játékos, Antonio Conte irányít.

"Remélem, hogy holnap pontot tehetünk az ügy végére, bár Contét sajnálnám, mert jól végzi a munkáját, és el akarja kerülni a menesztést. Győzni megyünk oda, anélkül, hogy üldözőinket figyelnénk. Büszkének kell lennünk, mert a büntetés nélkül 88 pontunk lenne. Ez rekord a Serie B-ben. Optimista vagyok a jövőt tekintve. Szeretném megnyerni a Scudettót, miután visszakerülünk a Serie A-ba. Most azonban koncentráljunk a feljutásra, majd ünnepeljük meg, amit nehéz munkával sikerült elérnünk." 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr764640614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9915) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4140) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása