Birindelli is a játékvezetőt bírálja

Alessandro Birindelli szerint a játékvezető mindent tönkretett, amikor a félidőben kiállította Federico Balzarettit.

Alessandro Birindelli

A fiatal védőt a szünet alatt állította ki Maurizio Ciampi játékvezető, amiért a játékos számonkérte rajta, miért nem ítélt büntetőt, amikor az ellenfél tizenhatosán belül szabálytalakodtak Pavel Nedved ellen.

"Sajnos elég nagy zűrzavar uralkodott a szünetben. Panaszkodtunk a játékvezetőnél a büntető miatt, de valószínűleg félreértett minket. Rosszul reagált, pedig mi csak beszélni szerettünk volna vele, és megérteni, miért nem ítélt nekünk tizenegyest. Szerintem azt hitte, meg akarjuk támadni, és ekkor állította ki Balzarettit."

A Bianconeri újabb csalódástkeltő eredményt ért el a Rimini ellen, akikkel a bajnokság nyitó fordulójában is csak 1-1-es döntetlenre voltak képesek.

"A Rimini egy jó csapat, talán az egyik legjobb a Serie B-ben. Nem volt könnyű tíz emberrel ellenük játszani" - mondta a veterán védő - "Persze szerencsénk sem volt, és a kapusuk is hatalmasakat védett. Most már a szombati, Genoa elleni mérkőzésre kell koncentrálnunk."

Bár az eredmény nem volt a legkedvezőbb, Nicola Legrottaglie mégis vidám maradt a tegnapi döntetlen után.

Nicola Legrottaglie

"Jól játszottunk, bár ez nem volt könnyű tíz emberrel. A pozitív dolgokat kell néznünk, mert bebizonyítottuk, hogy van tartása a csapatnak. Balzaretti kiállítása? Semmit nem láttam, csak azt hallottam, hogy kiállították. Teljesen váratlan döntés volt, és szerintem el is lett túlozva. Mindezek ellenére még vezetjük a tabellát, és szombaton tovább növelhetjük az előnyünket." - fejezte be Legrottaglie.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr254640537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása