A legjobb még hátra van, Kenan és Dean útja a felnőtt keretig

Primavera, Next Gen, felnőtt csapat.

Egy út szakaszai, amelyek bejárásához pusztán a tehetség nem elég. Szükség van izzadtságra, harciasságra, eltökéltségre, és nem utolsó sorban az álom elképzelésének a képességére, illetve a szilárd akaratra az álom megvalósításához. Kenan Yıldız és Dean Huijsen számára mindez adott, és pár hónap alatt tették meg a fenti utat. Nem csupán bemutatkoztak a felnőtteknél, hanem most már az első csapat öltözőjén osztozkodnak, és a felnőtt keret szerves részét képezik.

A fenti dokumentumfilm a Juventus Creator Lab által jegyzett legújabb tartalom egy izgalmas és váratlan út bemutatója, amelyben Kenan és Dean, illetve az ő hozzátartozóik, valamint Giovanni Manna, Massimiliano Allegri és Massimo Brambilla mesél a két srác, két barát útjáról, akik arra születtek, hogy egy távoli és ambiciózus célt valósítsanak meg, most pedig, hogy ez sikerült, életük új fázisa kezdődik. Mert bármi is történt, miután a Juventushoz érkeztek, és bemutatkoztak a felnőttek között, és végleg a felnőtt kerethez csatlakoztak, a legjobb még hátra van, vagy „The best is yet to come”.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4818284795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaben Smith 2023.12.20. 17:14:27

Elore is elnezest de miert kell , hogy a csapbol is a next gen szoljon es most nem a cikkek gyakorisagara gondolok hanem , hogy ugy van beallitva az egesz mintha a xavi,messi,iniesta generacioja nott volna fel a la massian. Szerencsetlen ket srac akarmilyen tehetseges is ugyanugy a tarcsiba szemvednek. Ha ekkora sikertortenet az egesz miert nincs par fix kezdonk a next gen-bol? Ha ez a klub celja akkor miert csak a hype van meg korulotte es miert nincs valodi tartalommal megtoltve a tortenet?
Bocsanat csak hatalmas ellentmondast erzek a cselekmenyek es a viziok kozott.

Shyr Kahn 2023.12.20. 18:35:17

@Gaben Smith: Az egesz arrol szolhat, hogy:
1. az elozo evekhez kepest van egy ket tehetseg az utanpotlasunkban, koszonhetoen a NextGen projektnek
2. nincs penzunk kesz jatekosokat igazolni, igy innen varjuk, hogy valaki kiforrja magat

Meg ha jelenleg egyetlen NextGen jatekos sem uti meg az elvart szintet, de probalkozunk veluk es ez jo hir.

Rocky80 2023.12.20. 18:43:12

@Gaben Smith: sajnos két jövőkép van manapság még a hozzánk hasonló nagy klubok előtt is - ha nincs arab tulaj természetesen!:

1. vagy az utánpótlásba való feccölés és az ebből építkezés - Barca, vagy kicsiben Ajax út;

2. vagy a legjobb megfigyelő rendszer kiépítése és más bajnokságok tehetséges játékosainak a megszerzése korán, és a belőlük történő felfejlődés. Ez pl. a Real útja szerintem. Ha megfigyelted, mostanában ők se dobálóznak százmilliókkal, inkább megszereznek egy Viniciust, vagy egy Camavingát, mittudomén. Sőt, azt hallottam, hogy olyan szinten "uralják" a scout rendszert, hogy ha valami extra tehetség felbukkan, mindenki előtt le tudnak csapni rá - gondolok itt a dél-amerikai hálózatra.

Természetesen a kettő ötvözete is járható út, de kb. ezért van ennyire pusholva a Next Gen, hogy ha már felépítettük annó, akkor használjuk is. Meg nyilván a pénzszűke is rávisz minket, illetve a fiatal tehetségek elképesztő ára is.

Rocky80 2023.12.20. 18:44:05

@Gaben Smith: mi felsorolásokat kapsz szinte egyszerre! :D

Gaben Smith 2023.12.20. 19:10:56

@Shyr Kahn, Rocky80
Amit leirtatok mint jarthato ut es a jelenlegi cudar valosag ezt en is igy latom.
Igazabol ami a megvalaszolatlan kerdes hogy miert nem probalgatjuk akkor oket beepiteni es tenylegesen beepiteni ha ezt teszi lehetove az anyagi helyzet .
Picit talan van az egesznek egy olyan mondanivaloja is ,hogy szerecsent mosdatunk.
A nagy csapat utobbi 5 everol nem igazan lehet pozitiv hireket nyilatkozatokat krealni igy barkit megkerdeznek a klubbnal biztos hogy volt szerepe a next gen-ben es hogy ezt tartja az egyik legnagyobb sikerenek : )
Szoval figyelemelterelesnek jo.

Rikoo 2023.12.20. 20:14:06

@Gaben Smith: Egyetértek, állandóan jönnek a klub részéről ezek az egoista megnyilvánulások, mintha ők sz@rták volna a spanyol viaszt.
Az Atalanta évek óta sokkal több tehetséget termel ki, Scalvini ára most is az egekben, mégsem úgy nyilvánulnak meg, mint a Juventus.
Nem mellesleg a Juventus U23 a Serie C-ből próbálja megúszni a kiesést, miközben az Atalanta U23-nak esélye lehet feljutni a Serie B-be.

Rikoo 2023.12.20. 20:24:20

@Rocky80: Idén nyáron leigazolták Bellinghamet, tavaly pedig Tchouaménit, szóval azért röpködnek ott is a nagy összegek.
Vinicius és Rodrygo azért kockázatos igazolások voltak 45-50 millió euróért, mert nagyon kevés tapasztalatuk volt és tényleg szinte csak a bennük rejlő potenciált fizették meg, de bevált.
Reinernél, viszont nem vált be. Ő 30 millió eurós bukta volt, most a Frosinonéban játszik Soulé csapattársaként.
A City és a Chelsea akik nagyon leuralják a tehetségkutató hálózatot. Számtalanszor felmerült már, hogy rengeteg szabálytalanságot követtek el, természetesen mindig megússzák büntetés nélkül.:)

Shyr Kahn 2023.12.20. 20:41:10

@Rikoo: Ez uj - es erdekes info az Atalanta U23-al kapcsolatban, ami bearazza a NextGen projektet is.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (917) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9922) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4165) mercato (4144) nyilatkozat (7445) Olasz Kupa (327) összefoglaló (412) pletyka (4174) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása