Pepe: „A heti egy meccsből előnyt kovácsolhat a Juve”

pepe_simone_unnepel_vucinic_mellett.jpegDino Zoff a minap arról beszélt, hogy nem kifejezetten előny az európai kupaszereplés hiánya, ám Simone Pepe ellentétes véleményt képvisel, és a BianconeraNews számára adott interjúban egyéb témákról is beszélt, például Antonio Conte és a Juventus kapcsolatáról.

„A Juve előnyt kovácsolhat abból, hogy csak heti egy meccset játszik, így jobban beoszthatják az erejüket, illetve a lehető legjobban fel tudnak készülni a meccsekre. A BL-kvalifikáció normál körülmények között elegendő lenne, ám európai kötelezettségek nélkül kötelező a bajnoki címért küzdeni. Az Öreg Hölgy történelmének elengedhetetlen része, hogy mindig a bajnoki címért kell harcoljon.

Massimiliano Allegri jó ember, és ha hosszú távú szerződéssel rendelkezik, akkor azt jelenti, hogy ezt kiérdemelte, de ahogy minden szakember bármilyen szerepkörben, a végső eredmények számítanak, és csak az idő válaszolhatja meg a személyének megfelelőségét illető kérdéseket.

Antonio Conte? Évekig mindkét fél által viszonzott szerelem kötötte össze a Juventust és az edzőt, mint férjet és feleséget.

A mercato? Lazar Samardžić szerintem jó választás, de a minőségi ugráshoz én inkább Fabian Ruizt részesíteném előnyben, szerintem ő valamivel többet nyújt, mint a többiek. A klubnak terveznie kell a jövőt, de mindenekelőtt a jelennel kell foglalkoznia.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1618250745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wizzurah 2023.11.05. 00:23:14

Hu, ez a heti egy meccs sztori most aztán egész szezonra takarót nyújt. Jó, vagy nem, fene tudja. ill a sztáredző tudja. Ha nyerünk, akkor éppen jó, ha vesztünk akkor nem jó. A lényeg, hogy nagyon szép és hosszú takarót nyújt.

Thuglife! 2023.11.05. 09:04:07

@Wizzurah: mikor a Lazio Atalanta Milan hármassal találkoztunk nekik a rákövetkező héten kupaforduló volt.nekik biztos számított!
Lesz még Fior Roma Inter Napoli ami nehéz és sorsdöntő.Fior jövőhéten EL.és láss csadát a Milan megint kikapott fontos BL forduló előtt.
Hogy ehhez egy buta( mondjuk szeretnivaló) ját3kosnak kell lenni hogy ezt a kőbe vésett igazságot észrevegye hogy az olaszok nem szeretik a kettős terhelést,míg mások könyvet írnak a fociról hogy utólag milyen okosok.
Maga az ok pedig valószínűleg az olasz csapatok gyenge erőnléti felkészülésén múlik.még szerencse hogy tavaly az olaszoknak a BL-ben egymás ellen kellett játszania.

venember83 2023.11.05. 09:22:59

@Thuglife!: közben egyes (amúgy bizonyos szempontokból buta és primitív) olasz edzők európai kupaszereplés hiányában képesek bajnokságot nyerni csapatukkal különböző környezetben is akár. De azért vitatkozzunk a médiában a semmiről, hogy a kettős terhelés mennyire jó vagy sem...

Gaben Smith 2023.11.05. 10:13:51

@Wizzurah: szerintem nincs eldontendo kerdes abban ,hogy elony vagy hatrany a heti egy meccs. Elony!
Vekony a keret akik vannak azok is uveglabuak nagyreszt ,nem birnak lejatszani 10 meccset egymas utan.
Nekunk meg azert elony ,mert nem kell azt nezni ,hogy a BL-ben oktatnak minket.
Sajnos ahogy tobben is mondtak Chiesa a serulese utan ugy latszik nem lesz mar a regi legalabbis fizikailag tuti. Vlahovic meg allandoan serult ha meg nem akkor 10-bol 9x a koncentracioja es a dontesei nem leteznek.
Talan annak volt igaza aki eladta volna a nyaron,de semmikepp nem Lukakuert cserebe.
Ez igy meg mindig tobb sebbol verzo tortenet sajnos.
Se penz se jatekosok se bl se edzo innen szep nyerni ?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása