Di María mellett Rabiot is maradhat?

rabiot_adrien_golorom_kean_danilo_di_maria_tarsasagaban.JPGA Juventus kapcsán a lapok szinte folyamatosan a nyári tervekről cikkeznek, és szinte folyamatosak a szerződéshosszabbításokról szóló pletykák.

Nicolò Schira megerősítette, hogy a Juventus megkezdte a párbeszédet Ángel Di María szerződésének a meghosszabbításáról, az argentin támadó egy további évet maradhatna Torinóban, s a hosszabbítás az olasz klubnak pénzügyileg nem lenne rendkívül megterhelő, mivel a hosszabbítás esetén a klub élhetne a kiemelt külföldi játékosok szerződtetésére érvényes adókedvezménnyel, így a nettó 6 millió eurós bér kevésbé terhelné a klubot.

A Tuttojuve beszámolt Adrien Rabiot helyzetéről is, és úgy tűnik, hogy a francia középpályás nem zárkózik el a maradástól, ám ehhez két feltételnek kell teljesülnie, egyik, hogy nem csökkenhet a bére, másrészről viszont a hosszabbításhoz a Juventusnak a Bajnokok Ligájában kell szerepelnie jövőre.

A Tuttojuve egy régi célpontról is írt, s a pletykalap szerint a Juventus továbbra is rajta tartja a szemét Gianluca Donnarummán, ám arról nem szól a cikk, hogy a Juventus vezetősége hogyan kívánja a PSG-hez ingyen szerződő futballistát megengedni magának, úgy átigazolás, mint bér tekintetében.

A spanyol MARCA szerint a bianconero klub a Dušan Vlahović iránt  érdeklődő klubok számára 90-100 millió eurós összeget határozott meg az elmúlt időszakban ismét látványosan szenvedő fiatal szerb csatárért.

A Tuttojuve beszámolója hasonló értesülésekről tájékoztat, és bár a Newcastle United kész 75 millió eurót fizetni nyáron a csatárért, a torinói klub ezt nem fogja elfogadni, hiszen megközelítőleg 90 millió euróba került a játékos az olasz klubnak, s a Juventus mindenképpen szeretne profitot elkönyvelni a játékosért, ha a csatár távozik. Nicolò Schira szerint a játékost továbbra is figyeli a Bayern München és a Manchester United.

Giovanni Albanese egy másik érdekes pletykát osztott meg, az olasz újságíró szerint Fabio Paratici szívesen bővítené a Tottenham keretét Wojciech Szczęsny leigazolásával, ám a lengyel hálóőr nem kívánja elhagyni a Juventust. A hálóőr szerződése 2024 nyaráig szól, ám a pletykák szerint a játékos szerződésében, több csapattársához hasonlóan egy egyéves hosszabbítás is szerepel, így az sem zárható ki, hogy a kapus 2025 nyaráig a Juventusnál marad.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2118065782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juve28adam 2023.03.07. 07:02:31

Akkora tisztítótűz lesz itt, hogy a végül mindenki is maradni fog.
Allegri is.

venember83 2023.03.07. 07:08:30

@juve28adam: a megújulás és a feltámadás jegyében.

rockitbaby 2023.03.07. 07:41:06

Csak tudnám kinek a zseniális ötlete volt az, hogy a játékosainknak hosszú távú szerződést adjon, magas bérrel és könnyen teljesíthető opciós/automatikus hosszabbítási lehetőséggel. A büdös életben nem szabadulunk meg tőlük, cserébe eladhatatlanok és a végén a koruk miatt még pénzt se látni belőlük. És csodálkozunk, hogy a klub anyagi helyzete pocsék?

2023.03.07. 07:43:46

Csak lesz valami haszna, hogy nem lesz BL. Itt ne maradjon már ez a szerencsétlen.

Thuglife! 2023.03.07. 08:15:28

@Pjanista: nem szurkolok a Juve ellen.De igazából eljutottam arra a szintre hogy nem bánom ha 7.helyen végzünk.már csak az ilyen hírek miatt is.

Attilio79 2023.03.07. 08:18:20

Az összes fiatalt el kell adni, hogy jusson pénz az öregekre.
Nem kell Chiesa, Vlahovic, de még Bremer se! Majd megoldja Kean, Bonucci, DS.
A Rabiot féléknek meg teljesítmény szerinti bónuszt kell a szerződésébe foglalni. Alapbér+bónuszbér, aztán csá.

Attilio79 2023.03.07. 08:20:38

Ja, nem kell félni, Parádés is maradni fog, ha újabb évet ír alá dM...

venember83 2023.03.07. 08:26:25

@rockitbaby: az enyém, de most miért kell cikizni emiatt? Fontos dolog a stabilitás és a kiszámíthatóság.

Andras74 2023.03.07. 08:27:00

Rabiot sajnos nem lett csodagyerek, viszont azt sem gondolom, hogy miatta gyengécske még mindig a középpálya. Kétségtelen, hogy magas a bére, ami miatt tényleg el kéne engedni, de a játéka nem lefelé lóg ki. Ennyire azért maradjunk reálisak!

Gaben Smith 2023.03.07. 08:46:01

A vegen maradni fog mindenki Sandro,Ds,Rugani,Rabiot,Bonucci,Kean meg jon meg egy ket tutihatrapassz szerelemgyerek es Maxinak is radobunk meg 2 evet a szerzodesere.
Eladjuk Chiesat meg Vlahot mert ok nem zarnak vissza vedekezni.
Aztan meg az ures stadion lattan azt hisszuk ujra eljott a korona ,mert hogy a kutyat nem fogja erdekeni ez az egesz az tuti.
Naprol napra kiabranditobb ez az egesz.
Nem szurkolok a csapat ellen de talan jobb lenne eg ordas nagy folbeallas iden hogy elinduljon a reset tenyleg.

venember83 2023.03.07. 09:58:16

@Pjanista: Fagioli, Miretti és Rovella bére együttesen nem éri el AR bérét, s nagyon remélem, hogy LP sem marad jövőre, így jelentősen csökken a klub bérterhe.

venember83 2023.03.07. 10:13:42

@Pjanista: Arthur bére egy részét továbbra is a Juve fizeti, azt hiszem. De az ő szerződésének a vége is egy kisebb ünnep lesz Torinóban.

Pavel1988 2023.03.07. 11:45:29

Borzasztó lenne még 4-5 évig Juventus mezben látni Rabiotot.
Hiába van nagyon jó idénye, labdával mindig borzasztóan lassú és körülményes lesz.

babo0410 2023.03.07. 11:46:59

Persze! Maradjon mindenki, olyan jók vagyunk! Aztán majd nézünk, hogy jövőre is ugyanez a szenvedés vár ránk. Remélem Paredest is megvesszük, meg Kostićot is, úgy lenne az igazi.

venember83 2023.03.07. 12:11:24

@babo0410: mi a bajod a szerbbel? Talán csak Kvaradonának van több gólpassza idén Olaszországban. Különben sem kölcsönben van a klubnál.

Másrészt meg persze, hogy maradjon mindenki. Micsoda győzelmi sorozatokat hoz össze idén a Juve. Meg amúgy is, a csapat második a tabellán! Nehogy már elküldjék a mestert. Ő nem tehet a sérülésekről, a millió labdakezelési hibáról, hogy a játékosok képtelenek együttműködni, hogy a keret összetétele borzasztó stb. Ő mindent megtesz, amit tud, s ez csodálatos eredményeket hoz a klub számára idén. Februárt is milyen csodálatosan lehozta a csapat. Az sincs kizárva, hogy a Juve a BL legjobb tizenhatját követő körben is versenyben legyen európai színtéren. Ilyen is mikor volt utoljára?

venember83 2023.03.07. 12:19:50

@Pjanista: ezt próbálták tavaly Cuadradóval is. Látható, mi lett a vége.

insieme 2023.03.07. 12:24:46

@Pavel1988: esetleg Pogba Rabiot
4 2 3 1 ben?

Lanzafame 2023.03.07. 12:30:56

Nem is most van itt az ideje egy újrainditásnak. Alig van a felnőtt keretbe felhozható, ügyes fiatal (Fagioli, Miretti, Barrenechea, Iling), alig van kölcsönben jól mozgó fiatal (Rovella, Cambiaso), viszont van egy csomó virágkorát élő idős játékos (Sandro, Di Maria, Pogba), nem beszélve a kölcsönből visszatérő, válogatott klasszisokról, mint Arthur.

A szakmai munkáért pedig még szerencse, hogy a 21. század futballpápája felel majd.

JuveMI 2023.03.07. 12:32:24

A nagy öregjeink múltkori játékát elnézve egyikkel sem hosszabbítanék... Bonucci, Sandro, Cuadrado halovány árnyéka régi önmagának, sőt némi motivációs problémát is felfedezni vélek náluk.
Rabiot futós box-to-box játékával nem is lenne baj, de ezt a szintet bármelyik olasz lehozza a csapatból... potom pénzért. Meg sem közelíti a klasszis szintet a francia... nem is fogja soha, sehol.
Ha Allegri marad a mister, akkor Vlahovic le fog lépni... abszolút látszik a fején az elégedetlenség... és egy idő múlva Pogba is megunja majd, ha nem lehet teljesen szabad kezű irányító... Chiesáról nem is beszélve.
Ez a játékrendszer a támadni vágyó klasszisok halála... el fogja őket szippantani a Premier League!

venember83 2023.03.07. 12:59:33

@Lanzafame: Arthur elvileg nem tér vissza, ha Allegri marad. Az egyetlen pozitívuma lehetne talán a mester maradásának. Persze ezzel sok Allegri-szurkoló nem ért egyet, de én meg azt érzem, sőt, lassan tudom, hogy ennek a Juventusnak nem tudok szurkolni, amíg az elmúlt bő másfél évben nyújtott hígfost látom a futballpályan a Juve játékosaitól. Nyilván nem leszek ellenszurkolója a csapatnak, de nem gondolom, hogy ez az egész folytatódhat. Valaminek történnie kell. Vagy legalábbis borzasztóan remélem.

Wizzurah 2023.03.07. 13:00:29

Nagyon sokan öregezünk itt, meg ilyenek, de igazából nem korfüggő, hogy valaki jó játékos e, vagy nem.
Voltak nálunk olyanok, akik öregen jöttek és itt élték másodvirágzásukat. Pl. Pirlo.
Nálunk a fiatalok is beszürkülnek, lásd Vlahovic.
Itt szerintem a háttérstáb, ami szar és a vezetőjük, tehát allegri. Én a motiváltság teljes hiányát látom és a beleszarok attitűdöt. Számomra nagyon jó példa, amikor új játékost igazolunk, aki máshol jó volt, húzó ember. Erre számomra ékes példa Vlahovic és Kostic. Mindkettő nagyon jó volt az előző csapatában, húzó ember, vadállat a szó jó értelmében, mentálisan erős, hajtós és itt beleszürkülnek a dolgokra 1-2 hónap alatt.
Először is az edző rájuk erőltet olyan pozíciót rendre a játékosokra, ahol egyszerűen nem érzik jól magukat. Persze lehet mondani de Cuadrado nem is volt rossz szélső védőnek, meg írjátok páran, hogy milyen jó belső védő lehetne Locatelli-ből. Ez lehet, de akkor sem az az a poszt, ahol a maximumot ki lehetett volna hozni belőlük.
Szerintem itt a stáb a hibás és a menedzsment. Óriási herdálás van, ez meg fogja bosszulni magát, akármilyen tőke erős a tulajdonos.
Ezért sem tudom igazából, hogy nekünk mi lenne jó. Milyen edző. Conte szerintem nem egy taktikai zseni, viszont zseniális motivátor.
allegri lehet, hogy taktikailag nem rossz (szerintem átlagos), viszont mint motivátor egy nulla.
Mivel hosszú távú projektben gondolkodunk, nem tudom mi lenne jó, szerintem egy taktikus, mentálisan erős mindenképpen, hiszen fel kell építeni a fiatalokat, fejleszteni kell őket.
Továbbra is azt mondom, hogy a keret erős, még európai szinten is, a szar foci és a szar eredmények másra vezethetőek vissza. Viszonylag szoros meccseket játszottunk a psg-vel, megvertük a chelsea-t (nem a mostani gyászosat), elvertük az intert, szóval van, amikor megmutatkozik, hogy működne ez.
Aztán jön egy 4-0 a chelsea ellen, 5-1 a napoli ellen. Olyan szinten hullámvasút az egész, hogy ez szerintem fejben van, nem tudásban. Mert egy chelsea nem jobb 4 góllal, ahogy a napoli soha sem lesz olyan jó, hogy ekkora különbség legyen a 2 csapat között.

A játékosok szerződése más kérdés. Di Maria ennyi idősen is hasznos tagja a csapatnak, nagyon jó lenne, ha maradna, még akár 2 évet is. Rabiot, bár én kedvelem, a teljesítménye hullámzó. Tud klasszisként játszani, ő is egy ékes példája nekem annak, hogy mentálisan vannak gondok. Ő szerintem kifejezetten az a játékos, aki klasszis tud lenni, de fejben gyenge, ezért meg kell neki adni azt a támogatást, magyarán babusgatni kell éjjel-nappal, hogy kiegyensúlyozottan jó teljesítményt nyújtson. Mindamellett a jelenlegi fizetésével sem tartanám meg, sajnálatos, hogy ingyen kellene ezáltal elengedni, nem lehetne belőle bevételünk, de még mindig inkább az, minthogy akár csak ugyanazt a fizetést kelljen neki adni.
A lengyel nálam semmiképp sem maradhatna, mert őt mint kapus sem tartom sokra és mentálisan is gyengének tartom, fegyelmezetlennek, profitól távol áll. A Donnarumma-s híreket sem értem, mert meg sem engedhetjük, fejben őt is gyengének tartom, bár tehetsége több. Nekünk ott van egy minden téren stabil és erős Perin, szóval nem is értem...
Hiába van új vezetés, én sem várok nagy változást sajnos, ez mélyebb krízis, szenvedést várok a következő szezonban is és teljes eredménytelenséget, sőt... Azt várom, hogy Vlahovic, de ami sokkal jobban fájna, mikor adja be Chiesa azt, hogy távozni szeretne és ugyebár, aki távozni szeretne, azt elengedjük szó nélkül.

insieme 2023.03.07. 13:04:03

@venember83: bárhogy is van, mi a véleményetek,,,ha nincs
a-15pont, akkor is így kritizálunk??

Lanzafame 2023.03.07. 13:35:33

@venember83: minden adott egy resethez, mégis el fogják sunyulni, mert kényelmesebb a híg fost tovább görgetni.

@insieme: nekem igen, én ősz óta kirúgnám. Akkor is kirúgnám, ha vezetnénk a bajnokságot, mivel nem képes/nem akar játékot kitalálni.

rockitbaby 2023.03.07. 13:46:39

@venember83: Ne vedd sértésnek, de ettől nem is kicsivel tartalak többnek, mint ilyen ötletekkel előhozakodni. A stabilitás és kiszámíthatóság így is megvan, erre garancia a mi edzőfejedelmünk, a mindenható, Allegri.

@Wizzurah: Akár meg is fordíthatnád. Aki nálunk gyenge és eligazol máshová, ahol tudják használni, kiderül, hogy mégse annyira kutyaütő. De ez nem újkeletű dolog Mad Max mestertől. Marchisiót és Pjanicot betolta hatosnak, Comant elherdálta, Madzukicból szélsőt csinált - akkor is ha ez véletlen jól sült el. Hogy csak a hirtelen és legdurvább esetek jussanak eszembe.

Teljes mértékben egyetértek azzal, amit írtál a stáb és a keret kapcsán. Ezt hajtogatom lassan egy éve. A keret nem annyira szar, mint amit mutatnak.

venember83 2023.03.07. 13:50:48

@Lanzafame: igen, elsunnyogják majd. Másrészt érdekes kérdés ez az edzőváltás. Mert most ugye történelmi mélységben lehet a Serie A, tehát most lenne talán legérdemesebb olyan mestert megtartani, aki kellően tapasztalt, és akár meg is nyerheti a scudettót. Másrészt ilyen helyzetben igencsak jól sülhet el egy fiatal, megfelelő szemléletű edző kinevezése, hiszen betalálhat a tutiba egy ilyen edző a Juventusnál, miközben minden csapat szenved. Plusz sokat is spórolhatna a csapat egy ilyen fiatal edző alacsonyabb bére miatt. Szóval van indok úgy Allegri megtartására, mint más, fiatalabb szakember szerződtetésére. Valami ilyesmi a helyzet a keretkisöprés tekintetében is. Akad indok mellette és ellene is.

venember83 2023.03.07. 13:52:22

@insieme: a pontlevonás milyen hatással van a borzasztó, szemnek, léleknek és kb. mindennek is fájdalmas játékra, amit a Juve képvisel bő másfél éve? Vagy az igencsak csúfos BL-kiesésre?

Lanzafame 2023.03.07. 14:57:42

@venember83: De Zerbi adná, adta volna magát, ahogy Nocerino alatt is jól mutat a gyengébb kerettel rendelkező Monza vagy ott van Tudor is.

De inkább szarozzunk azon mg 2 hosszú évig, hogy mennyibe fájna ennek a szerencsétlennek az elküldése. Nem hiszem, hogy ne lehetne egy tőkeinjekciót szerezni egy világos, 21. századi stratégiával és tervvel.

Pogboom 2023.03.07. 15:16:35

@Lanzafame: Lehet Palladino is megérne egy misét.

Lanzafame 2023.03.07. 15:24:05

@Pogboom: kösz, persze rá gondoltam, de valamiért játékoskoruk óta keverem őket...

Thuglife! 2023.03.07. 16:15:44

@insieme: ha már feltételes mód.nézzük a top6 szemszögéből.
Az első és a hatodik hely tiszta.két milánói két római 3 BL helyre.elég csak egyet megelőzni.hogy hogy verik körbe egymást és melyik kiscsapatnak adnak le pontokat,még 10-12 fordulóig mindegy is.ez folyik most.van egy plusz BL hely és nem kell megszakadniuk csak mondom, egyet kell megelőzni a 3 riválisból.itt rekordpontszámok nem lesznek a 2-3-4 helyen.nyugodtan lehet rotálni,kinek fontos az EL,BL.na ezért vagyunk még a virtuális 2. helyen.

FAF 2023.03.07. 16:26:51

@venember83: Azért nem csak nekünk van tapasztalt edzőnk, szóval mehet amerre lát mert az nem garancia semmire, most is sokra megyünk a tapasztalatával. Eddze a libákat a legelőn csak minket hagyjon már békén végre. Egyszerűen nem maradhat ilyen hitvallású edző a padon mert kinyírja a csapatot. Már így is károkat okozott, hátha még elmennek játékosok is miatta.

Megkockáztatom, hogy elég hánytatott sorsa lesz ha egyszer végre sikerül kiraknunk a szűrét. Vagy vándorolni fog nagyobb csapatról nagyobb csapatra vagy végre megtalálja a helyét egy középcsapatnál, bár annál meg beképzeltebbnek tartom.
Real mi? Már rég picsánrúgták volna ott ilyen játékkal meg eredményekkel.

babo0410 2023.03.07. 18:44:49

@venember83: Ja! Úgy rémlett Kostić is csak kölcsönben van. Egyébként mi a baj vele? Ha olyan jó lenne, Vlaho keytesével lődözné a gólokat. Ő is olyan, hogy vannak meccsek, mikor nagyon megy, de van, mikor tripla nulla. De igaz, inkább ő maradjon. Én Di Maríát se marasztalnám.

insieme 2023.03.07. 20:23:40

@babo0410:
Kostic mögé kell egy védő ,,különben eltűnik.. ,,.
.TIPP Kerkez ,,,amit a srác """ művel""" a következő 10 évre megoldás..
esetleg Szalai , de ő már drágább

insieme 2023.03.07. 20:29:46

@venember83: ha van hatása ,akkor lehet fejben a gond,,
már másutt irtam,, sztem Allegri magára maradt,,csak ő szerepel.stb
ha a mostani vezetőség mindent elrendez ,, sztem lelépnek és akkor lesz nagy váltás,,,minden szinten.
El tudom képzelni DelPiero, Chiellini,Buffon, jönnek a klub élére.
sőt még Agnelli is vissza ,elvégre a család a tulajdonos.

insieme 2023.03.07. 20:37:09

@insieme: @babo0410:
nézd meg Kerkez gólját a Lazio ellen
egy BH ilyet tud!!

Del Pybala 2023.03.08. 10:08:25

Pogbaval hosszabbitani kene

xXPeiperXx 2023.03.08. 16:12:49

Fiatalítás, olasz mag a csapatnak.... évek óta ez a duma, de mint mindig most is kamu. Marad a sok öreg zsoldos, akiknek ez csak egy jól fizető "munkahely".

Emlékszem anno mennyien felháborodtunk, hogy eladtuk Keant az Evertonnak (mert a vénsz.rok közül senki nem akart távozni), szerintem idén nyáron újra átéljük egy párszor ezt az érzést.

Szinte látom a szemeim előtt a nyilatkozatokat... "Rovellanak még bizonyítania kell egy első osztályú középcsapatnál.... Fagioli és Miretti új kihívásokra vágyott ezért hagy el minket.... Illing Junior és Soulé a töretlen fejlődés érdekében kölcsön lett adva."

És majd jönnek olyan gyöngyszemek mint Pulisic, Brozovic és ha nagy szerencsénk van még véglegesítjük Parádést is.

Ugyanaz a sztori évről-évre.

steven.h 2023.03.08. 18:25:28

@xXPeiperXx: Mondjuk Pulisic még legalább relativ fiatal, a többi felsorolthoz képest.

De teljesen egyetérték, csak szerintem Pulisicre pl nem is lesz pénz, jó lesz az Zaha-nak is, bizonyított tapasztalt játékos, majdnem vitte mindig valami nagy csapat, de ő töretlen hűséggel maradt a kristálypalacknál.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása