Maccabi Haifa - Juventus: a várható kezdőcsapatok

maccabi_haifa-juventus.jpgTovábbra is csak szenved a Juventus, de kedd este nincs lehetőség egy újabb hibára, mivel a zebramezes csapat sorsdöntő mérkőzésen lép pályára a Maccabi Haifa otthonában, s kizárólag egy győzelemmel tarthatja életben esélyeit arra, hogy a csoportkörből továbblépjen a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába.

A La Gazzetta dello Sport előrejelzése szerint a Juventus 4-3-3-as formációban lép majd pályára Izraelben, s a kapuban továbbra is Wojciech Szczesny áll, a védelem két szélén Danilo és Alex Sandro, középen Gleison Bremer és Leonardo Bonucci szerepelhetnek.

A háromtagú középpályán Manuel Locatelli, Leandro Paredes és Adrien Rabiot kapnak lehetőséget, míg a támadórészlegben Filip Kostić , Dušan Vlahović és Ángel Di María feladata lesz, hogy megszerezzék a három pont begyűjtéséhez nélkülözhetetlen találatokat.

A várható kezdőcsapatok:

MACCABI HAIFA (3-5-2): Cohen; Sundgren, Seck, Batubinsika, Goldberg, Cornud; El Fazaz, Chery, Abu Fani; Pierrot, Tchibota. 

JUVENTUS (4-3-3): Szczesny; Danilo, Bremer, Bonucci, Alex Sandro; Locatelli, Paredes, Rabiot; Di María, Vlahović, Kostić. 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3717950852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaben Smith 2022.10.10. 10:06:43

Szerintem Danilo nem jobbhátvéd ,persze tudom , hogy pályája elején annak indult ,de a foci jelenlegi fejlődése okán és látva a szélén produkált teljesítményét nem értem miért van ott játszhatva. Bonucci helyett lenne közepén a helye.

Attilio79 2022.10.10. 10:14:22

@Gaben Smith: Szerintem a Maccabi ellen kb. tök mindegy, hogy ki hol játszik...
Ezt a meccset nyerni kell akkor is, ha Pinsoglio áll a kapuban.

rockitbaby 2022.10.10. 10:25:28

@Gaben Smith: Cuadrado pocsék formáját látva inkább a brazil játsszon.

Vergilius1897 2022.10.10. 10:56:11

Kostic helyett kb. bárkit betehetnének. A Milan ellen kint voltam és pont az ő oldalán ültem. Gyakorlatilag hasznavehetetlen volt. Mindenki őt szidta. Arról volt szó, hogy tömi majd Vlahovicot beadásokkal. Mióta itt van nem emlékszem egy szögletén kívül jó beadásra tőle. Túlzás nélkül McKennie beívelése Vlahovic fejére a Bologna ellen 1000x különb volt, mint Kostic bármelyik próbálkozása. Óriási flop ő is...

venember83 2022.10.10. 11:01:12

@Vergilius1897: érdekes dolog ez, mert előző csapatánál ő is egész jó volt. Talán ott volt egy megkomponált csapatjáték, és így tudta, hogy mikor, kinek és hova kell beadnia, nem esetlegesen csak belőtte a labdát, aztán hátha talál egy csatárfejet. Netán a társak segítették is mozgásokkal, hogy a legjobb pozícióból és nem egy védővel a hátán kelljen beadjon. De persze ezek csak mind feltevések, a lényeg az, hogy a német bajnokság gólpasszkirálya a Juventusnál szenved, ahogy a Fiorban gólokat fosó csatár is. Meg úgy szinte mindenki, a helyszíni és a virtuális nézőteret is beleértve.

Vergilius1897 2022.10.10. 11:05:52

@venember83: Az, hogy 10-ből 9 alkalommal telibe veri az előtte álló játékost nem hiszem, hogy taktika kérdése.

Attilio79 2022.10.10. 11:09:41

@Vergilius1897: De az már lehet taktika kérdése, hogy felállt védelem ellen kell beadnia vagy éppen visszaérkező védelem ellen. A csapat lassítása, a támadásokra hat ki a legjobban, nincs felfejlődés és iram.

Vergilius1897 2022.10.10. 11:13:26

@Attilio79: Elismerem ez jogos, ha senkitől se zavartatva kell beadnom akkor nekem is jobban megy.

venember83 2022.10.10. 11:16:17

@Vergilius1897: az edző feladata lenne, hogy a legjobb helyzetbe hozza a játékosait, ezt Massimiliano Allegri is elmondta többször a múltban, azonban ez nyilvánvalóan nem megy sajnos a Juventusnál, hogy ez kinek a hibája, az már igencsak szubjektív megítélés kérdése. De szerencsére a futball számtalan lehetőséget ad az újrakezdésre. Fino alla fine! Amúgy meg majd jövőre.

Attilio79 2022.10.10. 11:17:28

@Vergilius1897: :D Nyugi, mindenki így van ezzel... Az is igaz, hogy Kostic viszont, nem az a visszahúzom, felnézek és odateszem jó erővel a csatárnak típus. Szerintem Allegri most hatalmas féket jelent a csapatnál, jó lenne megváltoznia és kitalálnia, hogyan lehetne dinamikusabb a csapat.

Shaky79 2022.10.10. 11:52:25

Allegri bunkerfocit játszatott mindig a Juvéval, sajnos sokszor még a "kiscsapatok" ellen is visszaálltunk védekezni és a játékosok kergették a labdát! Ezek a játékosok azért érkeztek ide (legalábbis a többsége) mert előző csapatában jól játszott, gólokat lőtt, gólpasszokat adott! Na de ez itt akkor miért nem megy itt is? Meglátásom szerint Allegri borzasztóan deffenzív, antifutballjában van a hiba! Ebben a sajátos, nem "nagy" csapatokara, modern focira jellemző játékstílusban ezek a játékosok nem tudnak jól teljesíteni, sőt szenvednek, mert Ők nem ehhez, szoktak! Nem szeretik kergetni a labdát az ellenfél kapujától 50-60 méterre! Sajnos most, hogy a bunkerfoci is eredménytelen volt és sorra kikaptunk, minden fronton hátrányba kerültünk, ezért kellene a támadójáték a csapattól, hogy gólokat tudjunk rúgni és nyerjünk! Na ezt viszont Allegri soha sem tudta megszervezni, Ő azért igazol és bízik az idősebb focistákban, mert szerinte Ők gondolkodnak a pályán és megoldják a támadásokat ösztönből, ezért csak a védekezést szervezi Allegri, de azt is úgy, hogy folyamatosan túl biztosítja a védelmet és lassítani akarja a játékot!
Az én véleményem szerint a modern fociban és főleg a nagy csapatoknál, igen szükség van a világsztárokra és klasszis játékosokra, de az nagyon kevés ha 11 jó játékost, köztük 2-3 klasszist felküldök a pályára mindenféle elképzelés nélkül és oldjátok meg! Az edzőnek sokkal többet kell hozzátenni a játékhoz, sokkal jobban meg kell szervezni a védekezést, a labdaszerzések után a támadásba való átmenetet, a felállt védelem elleni játékot! Most ezekből szinte semmit nem látok a pályán a Juvénál! Sajnos, azt kell mondjam, hogy egy kisvárdánál szervezettebben játszanak mint a Juvénál, és ezt nem lehet a játékosokra fogni, ez egyértelműen az edző hibája és az az elmaradott, régimódi felfogása amit a játékról gondol! Szerintem nagyon jó játékosok alkotják a keretet, ezek a játékosok már bizonyították, hogy jó focisták, azért érkeztek a Juvéhoz, hogy szintet lépjenek előző csapatukhoz képest, aki meg nagy csapattól jött azt én ide sem hoztam volna (Pl: Paredes, Di Mariának nem volt csapata), de ahhoz hogy a szintlépés megtörténjen az edzői stábnak kell illetve a vezetésnek világszínvonalúnak lennie, ami most nálunk nagyon nincs meg, sőt évek óta a fejétől bűzlik az egész, megannyi rossz döntés, rengeteg elszórt pénz...nem tudom meddig lehet ezt csinálni!

Wizzurah 2022.10.10. 12:06:08

A felállásról.
A kapuban a gyengébbik képeségekkel rendelkező kapusunkat erőlteti a miszter, nem értem miért.
Danilo, ahogy írta más is, nem szélső védő. Szerintem nagyszerű védő, de nem szélen, oda lassú. Ahogy írta más is, Bonucci helyett kéne játszania, ő már mindenképpen pados minőség.
A másik szélen... hagyjuk...
3 kp, úgy vélem egyik se az eredeti posztján fog játszani, egyedül talán Paredes, aki cserébe súlytalan. Tehát ebből a 3 kp-ból egy sem fog tudni támadni.
A 3 támadó játékosunkkal nincs bajom.
Az alap felállással és a taktikával van. A 3 kp nagyon hátul lesz, a 3 támadó elől magára hagyva, a csapat és a pálya ketté lesz szakadva mint mindig, nem fognak felérni a társak, pláne nem a lassú szélső védőink, így nem lehet lendületből támadni, megint menni fog a 10 perc passzolgatás, hogy elfáradjunk fél óra alatt, eladjunk 1-2 keresztlabdát ezzel helyzetbe hozva az ellenfelet. Megint lábon lőjük majd magunkat,bár az ellenfél annyira gyenge, hogy talán így is sikerülni fog. Bár a Monza ellen is ezt gondolhattuk....

Pedro32 2022.10.10. 13:48:24

@Vergilius1897: Kosticnak van 3asszisztja meg egy gólja a azezon korai szakaszában .Nagyon érdekes pont Őt elővenni,aki ebben a fejetlenségben, legalább fut,próbálkozik.A Juventusban mindenki rosszabbul játszik ,mint előző vagy a következő klubbjában.Vlahovic fejére meg akkor lehetne ívelgetni,ha támadnánk.Meg akkor Vlahovic…milyen eladott labdái vannak/voltak.Mindenki formán kívül,motiválatlanul lép pályára.persze hozzá tartozik,hogy Allegri szerint a taktika nem fontos.Kb mindenki csinalja amit gondol.Cuadradonak volt idén jó meccse?
Érdemes ezt boncolgatni?minden játékosrol elmondani külön külön,hogy szar??csak nekem fura,hogy Allegri alatt a játékosok visszafejlődnek?Egyátalán nem meglepőek az ex játékosok nyilatkozatai.
Olaszország királyának nemszabadna annyira leadni a presztizsét,hogy oktoberben már szinte kiiratkoztunk minden sorozatból,amin pályára léptünk és a vezetőség csak “bizakodik”
Pl.A Bayern ,a Real ezt megengedné magának?Fogalmatlan,töketlen edző és vezetés

sleepy8 2022.10.10. 14:44:17

Sose fogom megerteni azokat, akik kifogásokat keresnek egy játékosnak arra, hogy folyamat az előtte alloba rugdalja a beadasokat. :D Gyerekek, ez ovodas szint, tolok rajta egyet, visszahuzom, bármi, de ha latom előttem 50 centire a védőt, nem rúgom bele a labdat. :D

Shaky79 2022.10.10. 16:52:00

A német bajnokságban biztos nem állt elé senki a beadásoknál, mert az sokkal gyengébb mint az olasz! Csak ez lehet a baj, vagy teljesen elfelejtett focizni a Juvéban, vagy esetleg sohasem tudott és az a sok gólpassz csak a véletlen műve lehetett...

insieme 2022.10.10. 19:28:39

@venember83: teljesen egyetértek,,a megkomponált
játék az alap.
Aranycsapat, Hofi tól :::
Budai/a pupos/elfut ,,alapvonal, akkor most beadom,,
Kocsis benn,,,jé ez itt a labda?!
IGEN/!!GÓL!!
/az idézet nem szó szerinti/

FeriGjuve 2022.10.10. 22:19:44

@Vergilius1897: Konkrètan,alsógatyában,mezítláb,sörrel a kezemben jobban beadok,mint Kostic jelenleg.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása