Pénteki pletykák

arthur_melo_bl-logoval_oldalra_nez.JPGA Juventus tegnap több játékostól elköszönt, s a mai napon a mercato hivatalosan is megkezdődik, bár pletykák szintjén már több hete tart.

Az argentin TyC Sports munkatársa, Gastón Edul szerint Ángel Di Maria hamarosan Olaszországba érkezhet, hogy aláírja szerződését a Juventusszal, s a tárgyalások valószínűleg tényleg közel vannak a megegyezéshez, mivel több hírforrás is arról számolt be, hogy jövő héten hivatalos bejelentés lesz az ügyben.

Gianluca Di Marzio szerint Filip Kostić érkezésére egyre kisebb az esély, miközben főleg Domenico Berardi és Nicolò Zaniolo esélyei továbbra sem változtak.

Alfredo Pedullà a Juventus holland hátvédjének, Matthijs de Ligtnek az értékesítéséről írt, az újságíró szerint a klub kész elfogadni egy 80-90 millió eurót és további bónuszokat tartalmazó ajánlatot az elvágyódó játékosért.

A Sky Sport szerint a hátvéd távozása esetén három név merül fel a vezetőségnél, Gabriel Magalhães, Gleison Bremer és az új név Presnel Kimpembe. A hírforrás szerint a kongói védő Milan Škriniar érkezése nyomán háttérbe kerülhet, és ezért a 2024 nyaráig érvényes szerződéssel rendelkező játékos megközelítőleg 40 millió euróért elhagyhatja a francia fővárost.

Nicolò Schira úgy értesült, hogy Nicolò Zaniolo továbbra is elsődleges opciót jelent a Juventus számára, és a torinói klub nyomást gyakorol a játékos megszerzése érdekében, viszont a fővárosi vezetőség elutasította Moise Kean, Arthur Melo, Weston McKennie vagy Nicolò Fagioli bevonását az ügyletbe. Tiago Pinto a hírek szerint csak pénzt, méghozzá 50 millió euró körüli összeget hajlandó elfogadni az elvágyódó játékosért cserébe. Az újságíró szerint nagyon költséges kölcsönszerződés születhet a felek között, s a szerződés kivásárlási kötelezettséget is tartalmazni fog.

Giovanni Albanese hírei szerint Andrea Cambiaso hamarosan a Juventushoz igazolhat, a felek már csak Radu Drăgușin aláírására várnak, a román védő a Genoához kerülhet, cserébe az olasz játékos pedig a Juventus keretét erősítheti majd, az ügylet részeként pedig további 3,5 millió eurót fizet a Juventus a másodosztályba visszacsúszott klubnak.

Gianluca Di Marzio megerősítette, hogy Rolando Mandragora a Fiorentinánál folytatja karrierjét, a játékos megegyezett a lilákkal, s a Juventusnak is sikerült megegyeznie a firenzei vezetőséggel, és így az olasz középpályás 9 millió euróért távozik a Fiorentinához, amely klubbal négyéves szerződést ír alá.

A Tuttosport értesülései szerint tegnap Federico Cherubini Milánóban a PSG képviselőjével egyeztetett Leandro Paredes kapcsán, a Juventus szeretné leigazolni az argentin középpályást, ám ehhez Aaron Ramsey, Arthur és/vagy Adrien Rabiot távozása szükséges, így egyelőre nincsenek komoly fejlemények ebben az ügyben.

A Juventustól nyáron várhatóan távozó Arthurról is vannak pletykák, a spanyol SPORT szerint Xavi szívesen látná a brazil középpályást keretében, és ez egy kölcsönszerződés keretében meg is valósulhat, mivel a brazil játékos is szívesen visszatérne Spanyolországba.

A Tuttomercatoweb a brazil játékos kapcsán egy félelmetesebb forgatókönyvvel is szolgál, a pletykalap szerint újabb játékoscsere lehet a katalán és a torinói klub között, amely nyomán Arthur visszakerülhet a Barcelonához, és a Barcelonával 2024 nyaráig érvényes szerződéssel rendelkező Miralem Pjanić a Juventushoz igazolhat. A katalán klub ügyeiben jártas Reshad Rahman megerősítette, hogy Arthurt a Juventus valóban felajánlotta a gránátvörös klubnak. A pletykák szerint Xavi nagyra tartja Arthurt, míg Massimiliano Allegri hasonlóképpen vélekedik Miralem Pjanićról, így nem lenne meglepő, ha a klubok között felmerülne egy újabb játékoscsere.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6617872519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JeetTrader 2022.07.01. 08:15:28

Lehet túl sok lesz már azokból a játékosokból akik előre passzolnak így szükség lesz Pjankóra aki végre hátra is fog tudni passzolni.
Pjanic játszott egyáltalán a Barcaban vagy még a padon se volt helye?

Galbandi 2022.07.01. 08:56:46

Bármennyire is kedveli Allegri a bosnyákot, én nem hiszem, hogy Pjanic érdemben hozzá tudna adni a játékunkhoz. Nem fért be a Barcelonába se, a tavalyi évet már a Besiktasnál töltötte. Allegrinek is be kell látnia, hogy Pjankó már egyszerűen nem üti meg azt a szintet, ahova mi szeretnénk tartozni és ahová igyekszünk, úgyhogy ezt a gondolatot ideje elengedni.

Összességében véve nekem nem igazán tetszik a jelenlegi felállás: szerintem rossz ötlet Kosticot veszni hagyni és helyette Berardit leigazolni. Bár Kostic jobban teljesít a bal oldalon, mint a jobbon, meggyőződésem szerint a pálya mindkét oldalán jobb teljesítményre képes, mint az olasz. Zaniolo tehetségét nem kétlem, de aki 22 évesen túl van két súlyos térdsérülésen, azt nem biztos, hogy a legjobb döntés összeházasítani egy olyan stábbal, amelyik minden évben élet-halál harcot folytat a sérülésekkel. Paredesben sem vagyok biztos, hogy a legjobb választás, viszont ő legalább tud védekezni és valamennyire támadni is, az ilyen középpályásokat nagyon kedveli Allegri. Végezetül Kimpembe. Esküszöm nem vagyok előítéletes, de a PSG-meccsek alapján, amiket láttam (francia bajnokikat egyáltalán nem nézek), nem vagyok benne biztos, hogy benne fejben megvan az, ami kell ahhoz, hogy meghatározó védő legyen egy bajnoki címre törő olasz csapatban.

rockitbaby 2022.07.01. 09:02:31

@Galbandi: Emlékeztetnélek, hogy nem egy játékos, például Pirlo tudott kivirágozni itt pár komoly egyéni szinten kudarcos szezon után. Ettől függetlenül Pjanic a kanyarban sincs Pirlóhoz képest, és valóban nem benne kellene gondolkozni, csak megjegyeztem, hogy a kor és pár rosszabb szezon még nem szabad, hogy végleges verdiktet jelentsen.

Attilio79 2022.07.01. 09:04:31

Ez egyre nagyobb vicc...
Pjanicot vissza?
Úgy tudom, hogy Dragusin megtorpedozta a genoai kitérőjét és ezáltal ugorhat a Cambiaso biznisz is.
Na, én ezért vagyok kíváncsi erre a mercatora. Pl. tényleg lemondtunk Badiashileről, dL megy, Bremer inkább Inter?

Lanzafame 2022.07.01. 09:05:25

@Galbandi: az utolsó bekezdés kivételével egyetértek. Kimpembe jó spíler és vezér hátuk, a válogatottban biztosan. Ballábas, és érzi a háromvédős felállást is. 95-ös, ami elég kedvező. Szerintem nem lenne rossz választás.

Galbandi 2022.07.01. 09:13:28

@rockitbaby: Én emlékszem erre, de ahogy mondod: Pirlot és Pjanicot nem lehet összehasonlítani. Pirlo talán a rosszabb szezonjaiban is jobb volt, mint Pjankó fénykorában, tehát előbbinek azért volt honnan visszakapaszkodni.

Amúgy a kora miatt én senkit nem szoktam leírni, éppen ellenkezőleg, ezért sem említettem meg a hozzászólásomban Pjaniccsal összefüggésben. Én inkább pont azt az álláspontot képviselem, hogy egy játékos értékét ne az életkora hanem a teljesítménye alapján ítéljük meg. Ebből kifolyólag nagyon örültem, amikor Evra, Dani Alves vagy C. Ronaldo érkezett, amikor tavaly egy évvel megtoldottuk Chiellini szerződését és Cuadradot továbbra is az egyik legjobb játékosunknak tartom.

Galbandi 2022.07.01. 09:21:53

@Lanzafame: Lehet, hogy Kimpembével kapcsolatban igazad van, ez csak amolyan személyes impresszió. Én továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy ha egy mód van rá, én megtartanám de Ligtet, belőle tényleg kinézem, hogy pár éven belül valamelyik csapat védelmének a parancsnoka lesz. Csak akkor adnám el, ha az érte kapott pénzből (vagy cserével) két olyan játékost tudunk szerezni, akik érdemben előrelépést jelentenek. Kimpembe lenne az egyik?

JeetTrader 2022.07.01. 09:51:59

Várjuk ki a végét. Majd ha már a tinta megszáradt a papíron, addig relax :)

Arrivabene szerint már mindent előre elterveztek és állítólag jót mosolyognak a pletykákon. Jelentsen ez akármit is.

Az a baj de Ligttel, hogy ha elakar menni, akkor hiába akarjuk mi h maradjon. Jobban járunk ha pénzzé tesszük, amíg lehet. Nincs rosszabb egy kedvetlen/motiválatlan játékosnál még ha ez tudat alatt is jelentkezik. Onnan lehet még rosszabb.

Juvebest 2022.07.01. 09:59:53

Romagnolit miért nem veszik számitásba? Lejárt a szerződése a Milánnál, és ha már De ligt menni akar ( 90 mila alatt nem adnám) akkor pénz is lenne meg a pótlása is.

babo0410 2022.07.01. 10:11:22

Én Paredesnek nem örülnék. Bremer viszont pletykák szerint az interre vár. Pedig nagyon jó lenne őt megszerezni, ha DL lelépne.

2022.07.01. 11:45:11

Csak szabadulnánk meg végre az Arthur-Rabiot-Rugani hármastól.

venember83 2022.07.01. 12:56:01

@MGB75: Ramsey, igaz? Szegény kis Ruganival nem lehet semmi bajod... :)

venember83 2022.07.01. 13:21:27

Jövőre Vlaho lesz a 9-es, Chiesa a 7-es. Vajon ki lesz a 10-es?

2022.07.01. 13:53:55

@venember83: Ja, meg persze remzi. A kullancs! :D Ruganit labda közelébe nem engedném.

Lanzafame 2022.07.01. 14:11:46

@venember83: Arthur, a húrok húzogatója.

JeetTrader 2022.07.01. 15:21:16

@venember83: Pogba nem? Dybala előtt ő viselte a 10es mezt. Vagy most is 6os akar lenni? :)

Il Principino 2022.07.01. 15:34:40

@JeetTrader: 10-est én nem adnám senkinek egy ideig,érdemeljék ki és lehetőleg olasz legyen!
Ha igazak a hírek Chiesa 7-es Vlaho 9-es lesz köv. szezonban!

JuveMI 2022.07.02. 00:26:36

1) Egy Pjanic-Arthur visszacsere számomra az általános iskola alsó tagozatát idézi vissza! ("csere-bere fogadom, többet vissza nem adom... hogyha vissza kéred, 100 forintot kérek:) - ez ilyen szinten gyogyós!!!!! Jobban végiggondolva... ez alapból egy calciopoli:))
2) Ki az a Paredes??... a neve alapján spanyol ajkú, esetleg északír?? A Pogba-Di Maria kettős mögé FÉRFIAK kellenek!!!... mert ezeknek hasznát nem vesszük saját térfélen!! Max! Itthon vagy??!! Talán Max is elkezdett Italiano-aggyal gondolkodni.... ez a két faszi képes lehet firenzei szinten kiszolgálni Vlahovicot?!?!
3) Berardi U21-es gólkirályként saját alomból nem kellett... itt az ideje fizetni érte vagy 100 milliót! ... leszállóágba jutott... le kell csapnunk rá!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1848) bajnokság (3350) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (891) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9845) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2417) meccsek (4116) mercato (4118) nyilatkozat (7378) Olasz Kupa (314) összefoglaló (403) pletyka (4148) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (285) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása