Több játékosért verseng egymással az Inter és a Juve

milenkovic_nikola_labdaval_kean_mellett.jpegA Juventus és az Inter a jövő csapatát építi, és a két klub vezetősége több célponton is osztozik, egyike ezeknek a célpontoknak Andrea Cambiaso. A 22 éves futballista csapata kiesett az első osztályból, ám ő jó teljesítményével mégis felhívta magára a figyelmet.

A Sportmediaset értesülései szerint a játékosért versenyben van úgy a Juventus, mint az Inter, ám az Öreg Hölgy fontos előrelépést tett a játékosért zajló tárgyalásokban, mivel a Genoa elfogadta játékos bevonását az ügyletbe. A 22 éves futballistát a Genoa megközelítőleg 10 millió euróra értékeli, s Alfredo Pedullà szerint akár már a mai napon vagy hétfőn lezárulhatnak a tárgyalások, a Juventus 3,5 millió euróért és Radu Drăgușin játékjogáért szerezheti meg az olasz tehetséget.

Egy másik közös célpont Nikola Milenković, aki tavaly augusztusban meghosszabbította egy évvel a kontraktusát a Fiorentinával, hogy ne ingyen távozzon Firenzéből. Az Inter jó ideje érdeklődik a játékosért, s egyre valószínűbb, hogy a szerb futballista Olaszországban marad, bár voltak pletykák a Premier League klubjairól is.

A Calciomercato.com szerint az Inter komoly előrelépéseket tett Nikola Milenković kapcsán, a nerazzurro csapat vezetősége töbször egyeztetett Fali Ramadanival, s most már minden a távozókon múlik. Milan Škriniar hamarosan a PSG-hez igazolhat megközelítőleg 80 millió euróért, illetve további távozók is lehetnek, ebben az esetben pedig az Inter a szerb hátvéddel és a Torino játékosával, Gleison Bremerrel erősíthet.

Matthijs de Ligt távozása is komoly opció lett az elmúlt időszakban, így a Juventus ismét érdeklődést mutat Nikola Milenkovićért, és a szerb játékos csatlakozhat egykori csapattársához, Dušan Vlahovićhoz, akivel még a Partizan Belgrádnál játszott együtt. A fejlemények jövő hónapban várhatók ezen a téren.

A La Gazzetta dello Sport egy másik játékost is megemlít, akiért versenyben volt a Juventus és az Inter, ám végül a játékos kapcsán meghatározott árat túlzónak értékelte mindkét klub vezetősége. Gianluca Scamacca kapcsán számos pletyka napvilágot látott, ám a Sassuolo által meghatározott 45 millió eurós ár elriasztotta úgy a Juventus, mint a Milan és az Inter vezetőségét, így most a 23 éves olasz csatárnak arról kell döntenie, hogy a Sassuolóban vagy külföldön folytatja. Az érdeklődők sorába tartozik a West Ham, amely klubot nem riasztja el a magas ár, s a Paris Saint-Germain is figyelemmel követi az eseményeket, de a párizsi klubnak először el kell adnia pár játékost, mielőtt újabb futballisták csatlakozhatnának a kerethez.

A PSG-hez köthető pletyka, hogy a La Repubblica szerint a Juventus megtette első ajánlatát Leandro Paredesért, az olasz klub 13 millió eurót plusz bónuszokat ajánlott a középpályásért, ám a PSG 25 millió euróban határozta meg a játékos árát, és elutasította az Öreg Hölgy ajánlatát.

Ehrem Konur értesülései szerint Moise Kean is végül Angliába kerülhet, a Nottingham Forest és a Fulham érdeklődik az erős testfelépítésű olasz csatár iránt.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1817867385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juve28adam 2022.06.26. 08:43:29

Milenkoviot vigye nyugodtan a sinter, ha de Ligt valóban távozik, akkor a szerb kevés lenne a kezdőbe szerintem. Badiashile felé venném az irányt. Bremer lenne a legjobb opció, de szerintem ő inkább a sinter felé kacsintgat.

Leram7 2022.06.26. 09:39:07

Ha Paredeseket akarunk venni miközben van Fagioli, Rovella, Miretti triónk, nem vagyunk normálisak. Lehet nem azonnal, de Paredes, Arthur szintet akármelyik egy pár hónapon belül megüti.

Addig meg ottvan Pogba, Locatelli, Rabiot esetleg, ha marad.

Barza 2022.06.26. 10:35:12

@Leram7: abszolút egyetértek. Miretti azon a pár meccsen amin játszott sokkal többet mutatott, mint artúr vagy bármelyik léhűtő a középpályán, Fagioli és Rovella is egy idényt már eltöltött felnőttek között. Biztos hoznak annyit, mint a paredes félék. Ráadásul üzleti szempontból is magyarázható lenne, mert egy lejátszott idény után, ha mindenáron meg akarunk szabadulni bármelyik fiataltól súlyos 10 milliókért el tudnánk adni bármelyiket.

Attilio79 2022.06.26. 11:07:39

A csapat olasz magja meg lehetne a fiataolokkal, ha ezt el tudjuk kótyavetyélni, a vezetőség munkája kuka!
A gyors eredménykényszer oltárán fog meghalni a Juve, ha nem megfelelő játékosokat vásárol, hanem kényszermegoldásokkal töltjük fel a keretet!
Azonban, ha ez egy működne, hogy olasz mag+ iatalabb tehetségek+külföldi "sztárok", akkor tudna működni, Paredes helye a kategóriákban nincs meg... ;)

Attilio79 2022.06.26. 17:23:03

@Attilio79: Ez nem sikerült... :D
Szóval jó lenne egy olasz mag, amire lehet építeni (klubhű hazai játékosok, akik hajtanak a klubért), fiatal tehetségek (pl. Vlahovic szint) melléjük meg jöhetnének a külföldi "sztárok" a szükséges pozíciókra Allegri elképzeléséhez passzolva, ez jó elegye lenne a csapatnak és lehetne eredményre törekedni.
Zaniolo - Arthur vagy McK cserét hozza a sajtó. Arthur helyett érdemes megpróbálni szerintem...

kovta23 2022.06.26. 18:29:28

@Attilio79: Teljes mértékben egyetértek abban hogy szükség lenne egy fiatal olasz magra. Miretti is jól teljesített amikor láttam, viszont Fagiolit abszolút nem Rovellát pár meccsen láttam csak. Viszont nekem fura hogy a feljutó illetve sereghajtó csapatokon kívül senki nem érdeklődik utánuk. Sokszor hallottam már sok Juve nevelésre, utánpótlás játékosra hogy a nagy csapatban a helye oda követelték őket a szurkoló társak,de a vezetőség túl adott rajtuk vagy kölcsönben tengődnek,de soha egyik sem futott be nagy karriert sehol ami viszont a vezetőséget minősítő pozitívan.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9912) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4138) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4168) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása