Agresti: „Dybala helyére eltérő stílusú játékos érkezhet”

agresti_romeo_kabatban_allianz_elott.jpgA nyári mercato kapcsán számos név felmerül, az alábbiakban pedig Romeo Agresti nyilatkozik a Max Statman munkatársának az esetleges érkezőkről.

„Paulo Dybala következő klubját illetően azt kell mondanom, hogy nem tudom. De úgy gondolom, hogy még nem egyezett meg egyetlen klubbal sem. Volt némi kapcsolatfelvétel az Interrel, némi egyeztetés az Atlético Madriddal és a Tottenhammel, de szerintem nem sietteti a döntést, egyelőre nincs semmilyen előrehaladott tárgyalás senkivel.

A Juventus eltérő játékossal kívánja helyettesíteni Paulo Dybalát. Szerintem olyan futballistát igazol majd a vezetőség, aki használható 4-3-3-as felállásban, nem egy klasszikus tízest fog igazolni. Körülbelül két napja volt egy egyeztetés Massimiliano Allegri és a Juventus vezetősége között, hogy megtervezzék a következő évet az átigazolási piac tekintetében. Időbe telik megtalálni a megfelelő profillal rendelkező játékost Paulo Dybala helyére, szerintem még kicsit korai erről beszélni.

Az igaz, hogy Giacomo Raspadorit és Nicolò Zaniolót figyelemmel követi a Juventus, de eddig nem volt kapcsolatfelvétel a Juventus és a Roma, illetve a Sassuolo között. Várnunk kell kicsit, hogy meglássuk, mi történik, de nem lepne meg, ha egyéb nevek merülnének fel a következő időszakban. 

Úgy gondolom, hogy a Juventus szeretne még egy hátvédet igazolni, különösen, ha Giorgio Chiellini elhagyja a klubot a szezon végén. Gleison Bremer kapcsán szerintem az Inter a legnagyobb esélyes, már december óta ütik a vasat, szóval jelenleg ők vannak a legjobb helyzetben.

Antonio Rüdiger pedig várakozó állásponton van, a Chelsea helyzetének alakulását várja, mivel szeretne a londoni kékeknél maradni. A képviselői tárgyalnak a Juventus, a Barcelona, a Real Madrid és a Paris Saint-Germain vezetőivel, de szerintem Antonio Rüdiger előbb kivárja, hogy mi fog történni Londonban, s csak aztán mond igent bármelyik klubnak.

A középpálya tekintetében a Juventus olyan játékost szeretne, aki képes gólokkal és gólpasszokkal segíteni a csapatot. Egy magas szintet képviselő játékos érkezhet, a nevek tekintetében a következő hetekben érthetjük meg, hogy kik merülhetnek fel.

Több lejáró szerződésű játékos van, Juan Cuadrado az elmúlt hetekben a maradás mellett tette le a voksát, s ha maradni szeretne, szerintem maradni is fog, de a bér tekintetében megegyezést kell találnia a feleknek.

Federico Bernardeschi kapcsán nem tudok fejleményekről, Mattia Perin maradni szeretne, s Mattia de Sciglio nagyon közel áll a hosszabbításhoz. Volt egy egyeztetés az ügynökeivel múlt héten, s a következő hetekben újabb találkozó várható, szerintem ő a keretben maradhat.

A csatársor? Úgy tudom, hogy a Juventus szeretné megtartani Álvaro Moratát, de csak alacsonyabb kivásárlási ár mellett, és a játékos is szeretne Torinóban maradni. A bianconero vezetőségnek egyeztetnie kell a következő hetekben az Atlético képviselőivel, hogy megoldást találjanak a csatár sorsára. Meglátjuk, hogy sikerül-e a feleknek kompromisszumos megoldást találni.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6417801207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása