Több középpályás neve is felmerült

milinkovic-savic_sergej_serie_a_labdaval.jpegA tegnap Fabrizio Romano megerősítette, hogy a Juventus nyáron új játékost kíván igazolni a középpálya tengelyébe, az olasz újságíró szerint fontos játékos fog érkezni erre a posztra. A múltban felmerült Hamed Traorè neve, s a Juventusnak volt lehetősége leigazolni őt tavaly nyáron megközelítőleg 16 millió euróért, ám jelenleg a Juventusnak egyéb prioritásai vannak.

A viszonylag megkérdőjelezhető Fichajes.net értesülései szerint a Juventus a Verona kulcsjátékosáért jelentkezne be, a 28 éves Adrien Tamèze érkezhet Torinóba.

A Franciaországban született kameruni futballista jó formát mutat a bajnokságban, amivel számos klub érdeklődését felkeltette, s hamarosan egy élklubhoz igazolhat, akár a szezon végén.

Igor Tudor csapatának a kulcsembere 2024-ig érvényes szerződéssel rendelkezik, a jobblábas védekező középpályás értéke megközelítőleg 7 millió euró, idén 4 gólt és 2 gólpasszt jegyzett 29 bajnokin.

A Tuttomercatoweb értesülései szerint a Juventus továbbra is érdeklődik Sergej Milinković-Savić iránt, és nyáron végre lépéseket is tehet, ám nincs kizárva, hogy ez már késő.

A 27 éves szerb középpályás iránt érdeklődik a PSG, és a pletykák szerint 80 millió euróért mozdíthatja a játékost, aki szívesen távozna a Serie A-ból.

A Juventust folyamatosan hírbe hozzák a Chelsea és az olasz válogatott középpályásával, Jorginhóval, akinek 2023 nyaráig érvényes szerződése van klubjával, legutóbb pedig a Todofichajes írt a helyzetről.

Az angol klubot meglehetősen rosszul érintik az aktuális kelet-európai események, az angol hatóságok befagyasztották a klub számláit, és megtiltották a londoni kékeknek új játékosok igazolását, valamint az aktuális szerződések meghosszabbítását. Ez az intézkedés több játékos távozását is eredményezheti, és így Jorginho akár a Juventusnál is kiköthet nyáron.

Mindazonáltal egyes pletykák szerint az AC Milan is szívesen leigazolná a Napoli egykori játékosát, akit már évek óta hírbe hoznak a Juventusszal, és egyes vélemények szerint Massimiliano Allegri álomigazolása lehet az aktuális keretbe.

A LazioNews24 beszámolója szerint a Lazio szívesen leigazolná Mattia Zaccagnit a Hellas Veronától, azonban a 26 éves játékosért a Juventus is bejelentkezett. A fővárosi klub opcióval rendelkezik a kölcsönben szereplő játékos leigazolására, ám a pletykák szerint a Juventus felvette a kapcsolatot a játékos ügynökével, mivel a játékos igen jó szezont fut: idén 26 bajnokin 6 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.

A Tuttosport értesülései szerint előfordulhat, hogy a Juventus nem fog registát igazolni Massimiliano Allegrinek, mivel Arthur végre kezd a várakozásoknak megfelelően teljesíteni, s ezt a pozitív változást jól mutatja, hogy két év után a brazil középpályást ismét behívták a válogatottba. A brazil játékos fejlődése nyomán a csapatnak nem kell Jorginhót üldöznie, s eltérő jellemzőkkel rendelkező futballistára vetheti ki a hálóját, amilyen Renato Sanches, Thomas Partey vagy Paul Pogba.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8417780494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JeetTrader 2022.03.15. 08:25:43

Csodálom h Pogba nem került megemlítésre:)

Egy meghatározó és további 1-2 új ember kell a kpra.
Plusz a vedosorba is kelleni fog most már. Chiellini és Sandro helyett is kéne ember. Ez lenne a minimum.

Ehhez viszont jó lenne a BLben most tovább menni és a lehető legtávolabb jutni miközben megszabadulunk a ballaszttól. Nem egyszerű de az eddigi igazolások azt gondolom rendkívül jók voltak (Locatelli, Vlahovic...Zakaria is jó lesz sztem ha felépül és beepul)

venember83 2022.03.15. 08:34:46

@JeetTrader: de, pár perce még frissítettem, ott van Pogba az utolsó bekezdésben. Igen, tudom, mind pletykalap, de ez a felhozatal.

Shyr Kahn 2022.03.15. 08:47:30

"Arthur végre kezd a várakozásoknak megfelelően teljesíteni" - teny, hogy a legutolso merkozesen sikerult egy-ket szep eloremutato passzt is bemutatnia. Remeljuk igy halad tovabb. (*azert minden merkozesen van egy-ket nagyobb hibaja is, a legutobb is osszehozott az ellennek egy golt ero szabit)

Juvebest 2022.03.15. 09:18:25

Ebből a listából Traoré és Milenkovic Savic aki erősítés. De a szerbet irreális áron adná a Lazio szóval felejtős. Renáto Sanchez mióta is mondják hogy tehetség 6 éve? München kuka, Anglia kuka 5 idény után fut 1 jó szezont és a Juvénál remélem nem komolyan felmerül a neve. Tameze igaz nem sok Verona meccset láttam idén de abból a csapatból nekem csak Caprari az aki hozzá zudna tenni a Juve játékához

kovta23 2022.03.15. 09:30:02

@Shyr Kahn: Ugyanúgy hogy hibázik Locatelli és Rabiot is. Az olasz képes 60-70 méteres kulcspaaszra majd egy keresztlabdával az ellenfelet indítja. Szerintem Allegri össze rakta ezt a középpályát egy a gond hulla fáradt mind. Hiányzik Mckennie és Zakariás. Én előbb erősítenék hátul.

JeetTrader 2022.03.15. 10:58:04

@venember83: nah tessék kellett kérdeznem:)

Őőő ez az Arthur teljesen jó vs. Jorginho mondjuk nekem kicsit meredek. Hol tud Arthúr úgy ELŐRE passzolni mint Jorginho? Hol van olyan rugotechnikaja? A labdát mondjuk tény h jobban tartja de ebben ki is merül. Nem hiszem h képes úgy mozgatni a csapatot.

Persze mondhatjuk h akkor majd kompenzálunk majd más típusú játékossal. Na meglátjuk.

Lanzafame 2022.03.15. 12:00:35

Én nagyon örülnék Jorginhónak, stabilitást adna a csapatnak és nagyobb szabadságot a mezzala Locatellinek, és mellé be lehetne építeni pl. Rovellát is.

@Shyr Kahn: a Samp semmilyen ellenállást nem fejtett ki, így könnyű lubickolni. Ha picit is feltolja az ellenfél a védekezését, Arthur becsődöl és kb. öngólokat rúg.

venember83 2022.03.15. 12:27:52

@Lanzafame: "Ha picit is feltolja az ellenfél a védekezését, Arthur becsődöl és kb. öngólokat rúg."

A feltolt védelem és a registára ráuszított 1-2 ember volt Pirlo halála is anno, csak az emberekben valahogy másképp marad meg az isteni Andrea, pedig szenvedett ő is nem egy meccsen. Ha nem tévedek, volt labdavesztése is, ami gólt eredményezett végül, de ezt hagyjuk. Szóval szerintem nagy butaság (1) nemlétező embert keresni egy (2) régimódi rendszerbe. De ez lényegtelen, úgyis a vezetőség dönt, aztán meg az edző az alapján, hogy milyen alapanyagot kap.

Lanzafame 2022.03.15. 14:16:06

@venember83: Pirlo más korszakban játszott, a kétezres évek focijában szabtak rá egy külön posztot. 34-36 évesen persze már nem tudta az akkor mindent letaroló futóbolond gegenpressing játék ritmusát felvenni, de ettől még a maga korában isteni volt.

Nem azt írtam, hogy Pirlo utódját, vagy egy Pirlo-utánzatot kell keresni valami régimódi rendszerhez, az butaság lenne. Hanem pont arra célzok, hogy mivel mindenki feltolt védekezéssel és letámadással játszik ellenünk, egy olyan játékos kell a középpálya közepére, aki ezt a játékot elbírja és ismeri, és nem szarja össze magát, ha rárontanak.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása