Dybala: "Tiszteletet kell mutatnunk a mez iránt, amit viselünk"

dybala_paulo_verona_ellen.jpgA Juventus újabb kiábrándító vereséggel folytatta, s egyre nehezebb helyzetbe kerül a bajnokságban, régen látott mélységekbe süllyedve a tabellán.

"A Verona két korai találatot szerzett, de az is igaz, hogy sokkal élesebbek voltak nálunk, s rengeteg párharcot nyertek.

Amikor az ember ilyen helyzetben találja magát, meg kell próbálnia valahogyan gólt szerezni, de nem ajándékozhat így egy félidőt az ellenfélnek." - értékelte a Hellas Verona otthonában elszenvedett vereséget Paulo Dybala.

"Emlékeznünk kell arra, hogy a Juve vagyunk, s tiszteletet kell mutatnunk a mez iránt, amit viselünk, s nagy játékosok iránt, akik korábban viselték.

Ha ki akarunk kecmeregni ebből, mindannyiunknak együtt kell dolgoznunk. Mielőtt ma este lefekszünk, mindannyiunknak erre a mérkőzésre kell gondolnunk, valamint arra, hogyan nyújthatunk jobb teljesítményt.

Alázatosnak kell lennünk, s a figyelmünket azonnal a jövő keddi mérkőzésre kell fordítanunk. Ha úgy játszunk, mint a Juve, semmitől sem kell tartanunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4816740672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wizzurah 2021.10.30. 22:25:56

Koszonom a cikkeket es a forditasokat, de amugy nem csak en unom mar ezt a sok hulye suket dumat? A palyan amit letesznek teljesitmeny egy nulla. Nagyokat ennis tudok mondani. A milliokat felveszik ugyanugy. Melyik fogja azt nyilatkozni figyeljetek ebben a honapban egy szar voptam ezert csak a fizetesem 25%at veszem fel. Ami koztunk szolva meg mindig irrealisan sok lenne. Szoval a sok hulye dumabol nekem szemely szerint kurv*ra elegem van.

Gaben Smith 2021.10.30. 22:40:05

Na a srácoknak rémálma lesz ha lefekvés előtt a meccsre gondolnak ugye Paulo?
Végülis holnap Haloween.
Annyi ,hogy végre kiállt valaki és mondott pár nyalis gondolatot.
De ez sem konkrét felelősségvállalás.
Nálam az ott kezdődik amit rashford nyilatkozott a Pool vereség után.
Ez mázolás.
"Ha úgy játszunk mint a juve semmitől sem kell tartanuk" csak ehhez se a keret se az innovatív edző nincs meg.

2021.10.30. 23:08:21

@Wizzurah: "de amugy nem csak en unom mar ezt a sok hulye suket dumat? A palyan amit letesznek teljesitmeny egy nulla. "

Amikor elolvastam a címet, nekem is pont ez jutott az eszembe, hogy mennyire unom már ezt a sok fellengzős dumát, nulla teljesítménnyel.

venember83 2021.10.31. 05:11:19

@Wizzurah: nyilván nekünk sem tetszenek a sablonos dumák, de sokat nem tehetünk azon túl, hogy lefordítjuk ezeket a nyilatkozatokat, bármilyen reakciót is váltanak ki belőlünk.

Shyr Kahn 2021.10.31. 05:21:24

Sajnos egy ilyen merkozes utan a Chiello utani masod csk nem mondhat olyat, hogy ultrafos volt mindenki, mert az nem tenne jot az egyebkent sem hatalmas onbizlomnak, ami most sok jatekos jatekaban (vagy annak hianyaban) valoban megfigyelheto.

"Emlékeznünk kell arra, hogy a Juve vagyunk, s tiszteletet kell mutatnunk a mez iránt, amit viselünk, s nagy játékosok iránt, akik korábban viselték."

Ilyet nem igen hallottam meg sokaktol. A mult nagy jatekosait nem nagyon szoktak emlegetni. A mondando tobbi resze sajnos valoban sablonos volt, de szerencsere Dybala eleg motivalt es energikus. Nala talan csak az utso kapuralovesek voltak esetenkent homalyok, de a passzai es meglatasi tovabbra is elmenyszamba mennek (egyedul neki vannak ilyenek a csapatban).

Zizou_empereur 2021.10.31. 08:42:35

Dybala egyértelműen néhány csepp víz egy borzasztó sivatagban. A kvalitásai megvannak. De 2 meccs 2 középcsapat ellen, 0 gól csatárként. Egy 10 millás játékosról beszélünk, aki a hírek szerint 15 millás polcra tette volna magát. Ez komoly értékzavar. 28 éves, még 2 év és lefelé vezet az út. Szerintem bőven nem futja ki ami benne van.
Ebből a gyenge minőségből nem nehéz felfelé kilógni.
Valamennyire persze áldozat is. Sohasem fogjuk megtudni, mire lenne képes egy kreatív támadó középpálya előtt. Ennél biztosan jóval többre.

Szabiba 2021.10.31. 10:18:59

Sajna túl sok a közèpszerű jàtèkos ezèrt ilyen a teljesìtmèny is...Igazi irànyitó jàtèkos nèlkül nehèz a jó teljesìtmèny..Dybala èvek óta csak remènysèg...A jàtèk kiàbràndìtó..A többi csapat sokat erősödött mi sajna gyengültünk...megy a fèlrebeszèlès nekem ez mèg a jàtèknàl is kiàbrànditó:(

Leram7 2021.10.31. 11:05:12

Ricsit rossz, hogy egy középszerűnek tartott Simeone lerendez minket, ráadásul a 2. gólja nagyon szép volt.

Dybala egymaga nem fogja megoldani a problémákat, de ő legalább próbálkozott. Viszont Morata és többiek nagyon szánalmas teljesítményt nyújtottak. Nem vagyok elégedett Dybalával, mert ennél többet tud sokkal, de sajnos jelenleg 4. hely is távoli célnak tűnik.

Amit nem értek, hogy a stabil Chillini is hogyan passzolt ennyit rosszul és hogyan nem tudot labdát átvenni.

GodPiero 2021.10.31. 11:21:12

@Wizzurah: teljesen igazad van.
Nem picsognia kellene a kisgyereknek hanem aláírni az új szerződést 5 milla fiúval....

DelPiero2 2021.10.31. 11:33:54

@Leram7: Tök egyszerű a magyarázat: Emlékeztek tavaly hogy lettünk negyedikek? Az utolsó fordulóban a Verona vendégként 1-1-et játszott a Napolival úgy, hogy az eredménytől semmi sem függött számukra. Nekik köszönhettük a BL helyet, azaz több millió eurót. Ez a minimum amit megtehettünk értük!
Szóval semmi pánik, ez egy cirkuszi produkció volt, senki sem mondhatja hogy a Juve nem is akart játszani, mert a második félidőben hajtott. Az elsőben adott két gól előnyt.

Lanzafame 2021.10.31. 12:01:18

Nincs értelme haragudni Dybalára, tényleg odateszi magát és hozza, amit tud. Vagyis ügyesen teszi-veszi a labdát, vannak szép, technikás megmozdulásai, de ahhoz kevés, hogy egy ilyen trágya (formában lévő) csapatot kihúzzon a kátyúból.

Viríthat a hátán 10-es szám és nézhetjük 0-24-ben a gyémántos propagandát a klub social médiájában, de az ilyen meccseken, időszakokban dől el, ki a klasszis és ki az, aki csak ügyeske.

babo0410 2021.10.31. 13:41:16

Dybala klasszis játékos. De nem értek sokakat. Azt várjátok el tőle, hogy ő menjen vissza védekezni, utána meg elől lődözze a gólokat, és még gólpasszokat is szórjon. Ez sajnos nem megy. Messi vagy CR7 visszajárnak védekezni? Szerintem, ha nem kéne Dybalának is folyton visszazárnia, ahogy Moratanak sem, szerintem elől több energiájuk lenne, és ontanák a gólokat. De az úgy nem megy, hogy Dybala és Morata kell csináljanak szinte mindent elől. És Dybala kell visszamenjen a kp-re labdákért. Ez így nem megy. Támadó kp-t kéne venni. De az meg Allegrinek nem kell. Még mindig Witsel, meg Tolisso, meg vkp-k kerülnek leginkább szóba velünk. Így meg nem fogunk megindulni felfelé, mert ki fogja szervezni a játékot középen? Marad az, hogy Dybala fog labdákért visszarohangálni. Úgy meg nem fog 20-30 gólokat lőni.

Mark Szabo 2021.10.31. 13:46:31

@Shyr Kahn: 1-2 helyet tippeltél pár napja igaz?

Mark Szabo 2021.10.31. 14:00:50

Na, akkor mostmar gondolom/remélem lehult a lepel mindenki szeme előtt. Ez a Ronaldo utáni felszabadult csapatunk igazi arca. El kell fogadni hogy ez van. Dybala klasszis? Ha ő klasszis akkor én Örökkévaló vagyok.

Lanzafame 2021.10.31. 14:12:57

@babo0410: megszólítva érzem magam, mint az a bizonyos "sokak", ahogy írtad.

Nem az a gond, hogy vissza kell lépnie, ezt az edzője, edzői kérik tőle. Egyébként az egy valid vita, hogy tényleg ennyit kelljen-e hátul szerveznie, szerintem amúgy hasznosabb lenne előrébb, az eredeti posztján. (Azt nem tudom, honnam veszed, hogy sokat védekezik. Elöl tolódgat 442-ben védekezésnél Moratával. De ez most mindegy.)

Nem a játékstílusával van a baj, hanem azzal, hogy annyira nem jó, hogy egy ilyen, viszonylag gyengébb Juventusban ő jelentse a különbséget. Az osztálykülönbséget, vagyis a klasszist. Aki a Hellas ellen pl. eldönti a meccset egy villanással. Pedig az tény, hogy ez egy köré épített csapat most. Abba ne is menjünk bele, hogy a sérülése alatt nyertük a meccseket, amióta visszajött, szarabbak vagyunk, ezt nem lehet rá kihegyezni, de érdekes tény.

Azzal egyetértek, hogy egy Pogba típusú középpályásra nagy szükség lenne és az sok terhet levenne Dybala válláról is, mert úgy tűnik, ez most sok neki.

Leram7 2021.10.31. 15:14:52

@babo0410: Dybala egy jó játékos, de nem klasszis.
Klasszis játékos sokkal nagyobb hatással van a meccsre.

Hiányzik az extra Dybalából, amivel szintet tudna lépni. Az argentin keretbe se vitték el nyáron pedig elég sok volt a nevenincs player.

Könnyű akkor focizni, amikor rendben van a csapat és megy a szekér. Most nem megy a szekér, kellenének a vezérek az extra teljesítmények és meg lehet nézni kik teljesítenek. Sajnos szinte senki.

Volt néhány jó meccse Dybalának, Locatellinek, Chiesanak, a védelemnek, de ez édes kevés.

Reménykedjünk, hogy nem tart sokáig ez az időszak és végre elindulunk felfelé. TOP3 bajnokság és egy jó BL szereplés még reális lehet.

GodPiero 2021.10.31. 16:02:51

Aki szerint dybala klasszis az rossz sportágat választott....

Rocky80 2021.10.31. 16:25:39

@Leram7: szerencsétlen is volt a kapufával de igazad van. El kellene döntenie ezeket a meccseket.

Nyilván van, hogy nem talál be valaki, de ha tőle nem várhatjuk a gólt a fontos meccseken akkor kitől?

Mindenesetre amúgy tetszik hogy "felnőtt", kiállt nyilatkozni illetve amiket mondott, akart a meccsen is, hajtott. Csak így tovább, még ha ez most kevésnek is bizonyult... :-(

Sunny21 2021.10.31. 17:03:10

@GodPiero: Te meg rossz csapatot ;) Csak fikázni tudsz, te tökéletes, "mindentismegmondó" ember :D

Mark Szabo 2021.10.31. 20:56:51

@Lanzafame: Nem hiszem hogy Dybala a hibás a vesztett meccsekért, de valóban érdekes statisztika hogy nélküle jobban megy

Mark Szabo 2021.10.31. 21:00:25

@Leram7: Bár így lenne. Szerintem a top 5 is elérhetetlen cél. Ha hozunk is nagy neveket januárban (nem hiszem) akkor is kell nekik idő amíg beilleszkednek

Shyr Kahn 2021.10.31. 22:40:04

@Mark Szabo: Igen. Ezt tippeltem és még messze a vége, bár egy ilyen mérkôzés után nyilván megrendül a hitem.

FeriGjuve 2021.11.01. 07:15:14

@Leram7: Egy kis szerencsével(kapufa+hellas kapusbravúr) most arról beszélnénk,hogy Dybala két gólt lőtt és ő jelentette a különbséget a meccsen.

venember83 2021.11.01. 07:21:53

@FeriGjuve: egy kis szerencsével Max két BL-t nyert a Juventusszal/Juventusnak. Ehhez képest meg 25 év telt el az utolsó BL-siker óta.

alexGicamo 2021.11.01. 11:20:06

Nagyon helyes ! Ideje volna már !

FeriGjuve 2021.11.01. 11:29:15

@venember83: De a 25 év alatt hányszor voltunk igazán közel hozzá?
Egyszer,a Milan ellen és kétszer Max-al(Real,Barca)
Abból egyik sem a szerencsén múlt,hanem egyszerűen legyalult minket a világ akkori két legjobb csapata.
Azon kívül volt sok olyan párharc,amiből szintén szerencsével továbbjuthattunk volna(bayern és pl. a Real elleni feltámadás)
Ennyiken múlik,hogy a futball.Az ember pedig ez alapján ítéli meg negatívan az eredményt is.
Ha szerencsénk van,azt ritkábban ismerik el siker esetén,míg a kudarcot könnyebb a szerencse hiányával magyarázni.
De attól mèg így van. :)

alexGicamo 2021.11.01. 11:33:16

@babo0410: Én is hasonlóképpen látom a helyzetet !

alexGicamo 2021.11.01. 11:37:35

@Rocky80: Tetszik a pozitív gondolkodásmódod ! Sajnos, kevés ilyen embert / szurkolót ismerek !
Nyilván vannak olyan időszakok - mint ez a mostani is -, amikor nehéz derűlátónak lenni, de neked akkor is sikerül ! Ez tök jó !

Rocky80 2021.11.01. 14:33:55

@alexGicamo: köszi, igyekszem. Iszol valamit? :D

Matteo89 2021.11.01. 17:47:38

@alexGicamo: Én is pozitív vagyok mondjuk a saját életemmel kapcsolatban. De ettől még ez a Juventus katasztrófa. :)

alexGicamo 2021.11.01. 17:58:35

@Matteo89: Az jó ! Jelenleg tényleg nehéz bármi jót is mondani a csapattal kapcsolatban , de azért ha valakinek sikerül mégis , azt jó olvasni !
Én csak remélni tudom, hogy innen már csak felfelé vezet az út !

Rocky80 2021.11.01. 19:17:52

@alexGicamo: megdicsértél, jólesett, én meg viszonzom. :-)

alexGicamo 2021.11.01. 19:21:24

@Rocky80: Ja, ok ! Akkor igyunk arra , hogy hiszünk szeretett klubunk újjászületésében !
FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása