Szerda reggeli pletykacsokor

demiral_merih_figyel_csikos_mezben.jpgA La Stampa hírei szerint Salvatore Sirigu lehet jövőre a Juventus második számú kapusa. A kapus szeretné a szerződését felbontani a Torinóval, és ezt követően szabadon választhat következő csapata tekintetében.

A La Gazzetta dello Sport munkatársa úgy tudja, hogy Luca Pellegrini visszatérése a keretbe egyre valószínűbb, az olasz játékos lehet Alex Sandro cseréje jövőre, Mattia De Sciglio pedig elhagyhatja az Öreg Hölgyet.

Ugyanazon forrás szerint a Juventus képviselői ismét tájékoztatták Merih Demiral ügynökét, hogy 40-45 millió eurós ajánlat esetén távozhat, azonban a török válogatott EB-n nyújtott teljesítménye után nem tolonganak érte a klubok ezen az áron.

A Gazzetta úgy tudja, hogy a mai napon fog egyeztetni Federico Cherubini a Sassuolo vezetőivel Manuel Locatelli ügyében, nincs kizárva a megegyezés, bár a felek egyelőre eltérő álláspontot képviselnek az átigazolás számos részlete tekintetében.

A La Gazzetta dello Sport megerősíti, hogy Gabriel Jesus az első számú opció a támadósor megerősítésére, ha Cristiano Ronaldo a távozás mellett dönt, kölcsön plusz kivásárlási opcióval érkezhet a City futballistája, akit klub azonban csak akkor engedne el, ha sikerül Harry Kane-t megszerezni a Spurstől. Ha Ronaldo a távozás mellett dönt, és a PSG a célklub, akkor felmerülhet Mauro Icardi neve.

Gianluca Di Marzio értesülései szerint a Juventus csak egy középpályást kíván igazolni, az pedig Manuel Locatelli. Nem várható sok ügylet a nyáron, és elképzelhető, hogy semmilyen csereügylet sem lesz.

Fabrizio Romano megerősíti, hogy a Juventus érdeklődik Pogba iránt, ahogy Pogba számára is szimpatikus lenne a visszatérés. Az érdeklődés adott, azonban a klubnak pénzre lenne szüksége a leigazolásához, nem pedig csak érdeklődésre. Több olasz és spanyol cikkben 40-50 milliós ár szerepel a francia játékos kapcsán, mivel már csak egy évig érvényes a szerződése. Ez az ár azonban irreális. A Manchester United nem fogja ennyiért értékesíteni őt, és inkább megtartja egy évig, vállalva a kockázatát annak, hogy jövő nyáron ingyen távozik.

Sky Sport szerint a Juventus vezetősége megfontoltabb mercatót tervez, kevesebb változás lehet a keretben, a nyári mercatók során kevesebb játékos érkezhet az előző szezonokhoz viszonyítva.

Így előfordulhat, hogy csak Manuel Locatelli fog érkezni a középpályára, csatárt pedig abban az esetben igazolhat a klub, ha Cristiano Ronaldo távozik.

Talán az új vezetőség úgy véli, hogy az elmúlt átigazolási időszakok túlságosan felforgatták évről évre a keretet, ami sport- és pénzügyi tekintetben kiegyensúlyozatlan helyzethez vezetett, és megfontoltabb hozzáállás indokolt, főleg a jelenlegi gazdasági nehézségek közepette.

Végül pedig ismét egy La Gazzetta dello Sport értesülés: Rodrigo Bentancur és Adrien Rabiot a két érinthetetlen futballista a középpálya tekintetében Massimiliano Allegri számára. Az edző nemigen tudja elképzelni, hogy Arthur jól teljesítsen a Juventusnál az ő futballjában, Weston McKennie kapcsán pedig majd a felkészülési időszak alatt dönt a játékos helyzetéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1716608610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JeetTrader 2021.06.30. 09:08:32

A nagy változásoknak én sem vagyok híve, de talán idén kivétel lehetne. Láthattuk, hogy többen egész sérülékenyek. Ha Allegri nem tudja elképzelni h Arthur jól teljesítsen alatta, McKenny meg majd kiderül és csak Locatelli érkezik, sztem az soványka lesz...valahogy nem tudom elképzelni, hogy olyan változás fog jönni nálunk, mint ami volt a Chelsea-nél, azaz, hirtelen az egész csapat klasszisokkal jobban játszott Tuchel érkezésével, mint Lmapard alatt. Nincs kétségem Max felől, de látva korábban vele, Sarrival és Pirloval is kvázi ugyanezt a csapatot nehezemre esik.

Cuadradot sztem kp-ként fogja használni, viszont akkor a jobb szélső védő Danilo mellett ki lesz?

A kérdések persze költői kérdések, szertem az ilyen pletyka csokrokat! :)

venember83 2021.06.30. 09:21:06

@JeetTrader: Fagiolit és Rovellát is folyamatosan emlegették a pletykalapok. Ha őket ki akarja próbálni, a játéklehetőséghez meg kell szabadulni pár középpályástól, tetszik vagy sem.

Ui. McKennie értékesítését én sem támogatom, de természetesen az lenne a lényeg, hogy Maxit támogassa a vezetőség a mercatót illető döntésekkel, meg kell adni neki azt, ami elérhető.

Uui. A Chelsea-nél Tuchel érkezése előtt volt egy elég komoly bevásárlás, előtte való évben meg Lampard mélyvízbe dobott pár fiatalt, és úgy tűnt, egyesek képesek vízfelszínen maradni. Szóval Tuchelnek volt honnan válogatnia. A Juventusnál hasonló nagybevásárlásra kár számítani.

giorgio007 2021.06.30. 10:46:11

McKenny-n meglepődnék, ha nem játszatná. Évekig láthattunk egy Matuidit rohangálni pályán, mint egy fejetlen csirke. A jenki gyerek sokkal ügyesebb nála.

steven.h 2021.06.30. 10:51:37

@giorgio007: Én is így gondolom, Bentancurral forgatva az amerikai tökéletes lehet. Bár kérdés, hogy 4-3-2-1-et veszünk elő vagy 4-2-3-1-et.

JeetTrader 2021.06.30. 13:14:28

@venember83: jajjj téééényleg!! Pont Fagioliról feledkezem meg (kedvenc fiatalom :) ), meg Rovella is jön. Akkor valóban elég lehet ha csak Locatelli jön...

Kennyben van potenciál és sztem Allegri ki is hozhatja belőle...csak dobjon le pár kilot ;) és vérbeli multifunkci kp lehet belőle. Bár technikailag nem hiszem h fog fejlődni...

Igen valóban volt ott komoly erősítés, de mégis év közben került leváltásra...nem az volt h a komoly erősítések ellenére nem jöttek az eredmények és azért hozták közben Tuchelt? Lehet rosszul emlékszem mondjuk...:/
De tény h attól még brutál jó játékot kezdett játszani Tuchel alatt a Chelsea.

m.martin91 2021.06.30. 14:10:11

Ha egyetlen egy Locatelli érkezik a középpályára, és Bentancur meg Rabiot szintű játékosokkal képzeljük el a jövőt, akkor maximum a bajnoki címben állapodhatunk meg, mert nemzetközi szinten ez vicc kategória.

sleepy8 2021.06.30. 14:33:25

@m.martin91: Hát ha ilyen középpályával meglenne a bajnoki cím, akkor Maxi tényleg kurva nagy varázsló.

2021.06.30. 16:28:30

Jó hír, hogy nem akarjuk felforgatni a keretet, szörnyű volt az utóbbi években ez a teljes káosz a mercatok alatt. Idén Locatelli elég lehet, nem kell, hogy olcsó Tolissokkal meg Xhaka-kkal ijesztgessenek, akiket 1 év után ugyanúgy eladnánk majd, mint ahogy Arthurt meg Ramseyt szeretnénk, csak éppen nem lesz rájuk vevő. Jövőre lehet tovább építkezni normális játékosokkal.

@steven.h: Egyre megbízhatóbb források is írják, hogy 4-2-3-1 lesz (azt hiszem Agresti is említette). Szerintem ebben a felállásban Rabiot lesz Allegri új kedvence a kp-n, és Bentancur is jobban szerepelhet, ha Locatelli lesz mellette, és nem neki kell irányítani a védelem előtt. Arthur viszont így óriási bukta lesz, szerintem kb. használhatatlan lesz. McKennienek pedig maradnia kell, akár Vidal féle trequartistának is lehet használni, ha olyan lesz a felállás.

@JeetTrader: A dagadt (bit.ly/3x6G176), ügyetlen (www.youtube.com/watch?v=p4X4MyvmHVU) McKennie... :)

JeetTrader 2021.06.30. 17:48:21

@Pjanista: Lehet csak fejre hízik akkor :D Erre Murinhonak a mondása jut eszembe. Valami olyasmit mondott, hogy ha nem zavarják akkor bárki tud jól passzolni/labdát átvenni, de ha a nyakán lógnak az más helyzet.

Csak azért írtam mert rémlett pár meccs mikor rosszul vette át a labdát. Különben ügyes srác, meglátjuk mit hoz ki belőle a Mester :)....na meg eleve a többiekből, milyen játékot fogunk játszani.

Lanzafame 2021.06.30. 21:51:31

@Pjanista: nagyon adom amiket írtál, ámen

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4137) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása